Çıktık çok şükür ya iyi simdi inşallah btekrari olmaz. 1 saat kadar emzirdim sonra 100cc veriliyor bebeğine alıyor doymuyor yani bende sut yok sanırım ;( mama takviyesi yap dediler. Emzirsemde en az 100 alıyor bebekGogus ucun tikali diyelim, gogsunu siktiginda sut oldugunu hissediyor musun ? Ordanda anlayabilirsin
Bebegin emdikten sonra gazi ciktiysa ve iki saat uyuyorsa ve cisini yapiyorsa doyuyordur
Hastaneden coktiniz mi bu arada
Nasil oldu kuzucuk?
Ağlıyor. 1 saatten fazla emiyo. Hastanede doymuyor dediler.Canm sagmak ve emzirmek arasında cok fark var yani sagdıgından daha cok emiyodur bebek emerken. Aclıktan aglamıyosa doyuyodur ve kakası 40a kadar 3 tane 1tl boyutunda oluyosa doydugunun gostergesi. Hiç ama hiç sutum az yetmyo dye dusunme bebişlerimiz de sutumuz de hislerimizden etkileniyor:)
Hemen alerji demek anlamsız ama belirtileri takip etmek lazım. Döküntü, huzursuzluk sonra mukuslu kaka ve kakada kan oluyor.Benim oglanda var gurultu ben gaz cikardi saniyrm bi bakiyrm kaka ama aglayarak yapiyr neden ola ki ya 4 gundr perişan olduk
O zaman yap cnm sen sikma caniniÇıktık çok şükür ya iyi simdi inşallah btekrari olmaz. 1 saat kadar emzirdim sonra 100cc veriliyor bebeğine alıyor doymuyor yani bende sut yok sanırım ;( mama takviyesi yap dediler. Emzirsemde en az 100 alıyor bebek
Acaba kullansam benim de artar mı. Bebeğimin anne sütüne ihtiyacı var bağırsak florası oluşması için ;(Hanımlar merhaba, nasılsınız?
Biz oğlanın testini yaptırdık, kulakta sorun çıkmadı. Yalnız test yaparken elektrotlar yapıştırıyorlardı, onun yapışkanı döküntü gibi bişi yaptı oğlanda, gariban çocuğum yine eziyerlerde:)
Bunun dışında bişi yok.
Süt arttırmak için hastahanede bana Laktamax diye bir bitkisel hap verdiler, sabah akşam onu içiyorum, memnunum.
@zehrayalcin87 kuzum bugün nasılsın
uzines kaşıntıların nasıl, geçti mi?
efsunsuz hanım nasılsın?@seninbenimgibi sen nasılsın?
Usutmus olabilirmisiniz bebisi.lilipit canım ya tecrübelisin diye sana soruyorum. İki gündür kızım yeşile yakın bi renkte yapıyo cok az pütürlü. Daha cok sulu gibi kakası ve sarı yaptıgına nazaran daha cok kokuyo. Neden olabilşr. Şu sıralar bayramdan arta kalan çikolatara dadanmıs durumdayım. O mu yaptı acaba
Hanımlar merhaba, nasılsınız?
Biz oğlanın testini yaptırdık, kulakta sorun çıkmadı. Yalnız test yaparken elektrotlar yapıştırıyorlardı, onun yapışkanı döküntü gibi bişi yaptı oğlanda, gariban çocuğum yine eziyerlerde:)
Bunun dışında bişi yok.
Süt arttırmak için hastahanede bana Laktamax diye bir bitkisel hap verdiler, sabah akşam onu içiyorum, memnunum.
@zehrayalcin87 kuzum bugün nasılsın
uzines kaşıntıların nasıl, geçti mi?
efsunsuz hanım nasılsın?@seninbenimgibi sen nasılsın?
3 olcek mama yani. Hangi mamayi veriyorsunuz.Çıktık çok şükür ya iyi simdi inşallah btekrari olmaz. 1 saat kadar emzirdim sonra 100cc veriliyor bebeğine alıyor doymuyor yani bende sut yok sanırım ;( mama takviyesi yap dediler. Emzirsemde en az 100 alıyor bebek
Bağırsak florası için bizim doktor Maflor verdi. Bir iki doktor daha onayladı. Bir sor istersen.Acaba kullansam benim de artar mı. Bebeğimin anne sütüne ihtiyacı var bağırsak florası oluşması için ;(
iyiyim tatlım teşekkür ederim. sevındım işitme testını gecmenıze. zaten yazmanı beklıyordum..
Sarı beyaz taneler ipliksi yapılar normalmiş biz Dr dan geliyoruzTam tarif etsene kakasini ya benim oglaninda kakasi dedigine benziyor yani beyaz beyaz seyler var kakada ve cok zor yapmaya basladi hatta yapamiyr bazen ben yardim ediyrm yoksa morarana kadar agliyor ben cikolataya bulmustum sebebi malum bayramda yedim biraz sut urunlerinden mi olur ki resmen kabiz oldu oglum
Canınız çekmesin bende tesadüfen tavuk göğsü yedim daha çok olduBir de süt için annem anlattı bende ise yaradı..babannem anneme az pirinçli şekerli tuzlu sütlaç yaparmış annemin kırkı çıkana kadar her gün icirirmis gerçekten sütüm daha bol oldu .. eskiler biliyor gerçekten...
Biz 29 unu bekleyemedik canım 27 si gecesi suyum gelmişti 28 i sabahı doğdu kızımCok tesekkurler...
Sizde kizinizi saglikla buyutun :)
Ayni gun dogum yapmis olsaydik mutlaka gorusurduk
Bugun bizde tam 1 aylik olduk
Kızlar bana acil cevap yazar misiniz. Anlamıyorum hic birşey ya etrafta soracağim kimse yok. Anca ben bilmem diyorlar benim sütüm vardı öyle birşey basıma gelmedi diyorlar. Bakın. Sütüm akıyor kendiliğinden bende seviniyorum. Sagiyorum pompayla anca 20 çıkıyor. O kadarcikda doluyor mu meme. Neden akıyor ki. Diğerini emzirirken öbürü akıyor ama bebeği doyurmuyor bile çok azıcık. Anlamıyorum neden. O kadar az geliyor ama sanki çok gibi akıyor. Lütfen bilen gören cevap yazsın
Bi de öyle yapayım bakayimCanım aynısından bende de var. Memede uyuyo eger uykuya gecmezse aglıyo. Ya sallamam lazım yada kucakta halay moduna gecmem lazım. Kucagıma alıp genelde hoplayıp zıplıyorum yada büyük kızımla futbol macı yapıyoruz. Hemde spor oluyo bana malum kilolar. Ama benim kuzu cok pis alıştı bu duruma. Bi kaç ay sonra artık uyku egitimi veririz inş. Bi gazlı dönem bitsinde
Evolvia önerdi. 3 ila 4 saatte bi. Önce emizr dediler. Sonra ver dediler.çok sağolun.3 olcek mama yani. Hangi mamayi veriyorsunuz.
Kac saatte bir veriyorsunuz
Cok gecmisolsun
Ben sütüm çok diyemiyorum emzirirken benimde sütüm akıyor ama çok değil ucuna elimi koyunca duruyo sizde koyun da akmasın. Bugün kontrolümüz vardı Dr. Bebeğinizin çişli bezini sayın 5 se doyuyordur sakın mama vermeyin dedi. Sütü artırmanın 1. Yolu beyniniz ve moraliniz dedi moraliniz iyi olsun ki sütünüz olsun dedi 2. Sadece anne sütü ile besleme 3. Su 3-4 lt dedi.Kızlar bana acil cevap yazar misiniz. Anlamıyorum hic birşey ya etrafta soracağim kimse yok. Anca ben bilmem diyorlar benim sütüm vardı öyle birşey basıma gelmedi diyorlar. Bakın. Sütüm akıyor kendiliğinden bende seviniyorum. Sagiyorum pompayla anca 20 çıkıyor. O kadarcikda doluyor mu meme. Neden akıyor ki. Diğerini emzirirken öbürü akıyor ama bebeği doyurmuyor bile çok azıcık. Anlamıyorum neden. O kadar az geliyor ama sanki çok gibi akıyor. Lütfen bilen gören cevap yazsın
Bana da verdi bugun 5gunluk. Bende normal doğum yaptım ama ne sütüm oldu ne başka bosey ;(Bağırsak florası için bizim doktor Maflor verdi. Bir iki doktor daha onayladı. Bir sor istersen.
Vajinal doğum yapmayan annelerde, çocuk gerekli mikropları alamadığı için destek olarak verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?