2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gogus ucun tikali diyelim, gogsunu siktiginda sut oldugunu hissediyor musun ? Ordanda anlayabilirsin
Bebegin emdikten sonra gazi ciktiysa ve iki saat uyuyorsa ve cisini yapiyorsa doyuyordur
Hastaneden coktiniz mi bu arada
Nasil oldu kuzucuk?
Çıktık çok şükür ya iyi simdi inşallah btekrari olmaz. 1 saat kadar emzirdim sonra 100cc veriliyor bebeğine alıyor doymuyor yani bende sut yok sanırım ;( mama takviyesi yap dediler. Emzirsemde en az 100 alıyor bebek

Ağlıyor. 1 saatten fazla emiyo. Hastanede doymuyor dediler.

O zaman yap cnm sen sikma canini
Mama versen ne olur, onemli degil, bebegin iyi olmasina cok sevndim
Srnde iyi ol dinlen, mutlu ol sev bebegini
Sutun artacsktir
Sen cok uzdun kendini
Sutun artmasada sorun degil ki
Takma dusunme sen sik emzir bebegini oldugu kadar

Hanımlar merhaba, nasılsınız?
Biz oğlanın testini yaptırdık, kulakta sorun çıkmadı. Yalnız test yaparken elektrotlar yapıştırıyorlardı, onun yapışkanı döküntü gibi bişi yaptı oğlanda, gariban çocuğum yine eziyerlerde:)
Bunun dışında bişi yok.
Süt arttırmak için hastahanede bana Laktamax diye bir bitkisel hap verdiler, sabah akşam onu içiyorum, memnunum.
@zehrayalcin87 kuzum bugün nasılsın
uzines kaşıntıların nasıl, geçti mi?
efsunsuz hanım nasılsın?@seninbenimgibi sen nasılsın?

Acaba kullansam benim de artar mı. Bebeğimin anne sütüne ihtiyacı var bağırsak florası oluşması için ;(

Usutmus olabilirmisiniz bebisi.
Bunlar cok cabuk usuyorlar.kizima kisakollu giydirdigim gun mutlaka ictigini kusuyor. Usumus oldugundan.

Cok gecmis olsun.
Saglikli gunler

3 olcek mama yani. Hangi mamayi veriyorsunuz.
Kac saatte bir veriyorsunuz
Cok gecmisolsun

Acaba kullansam benim de artar mı. Bebeğimin anne sütüne ihtiyacı var bağırsak florası oluşması için ;(
Bağırsak florası için bizim doktor Maflor verdi. Bir iki doktor daha onayladı. Bir sor istersen.
Vajinal doğum yapmayan annelerde, çocuk gerekli mikropları alamadığı için destek olarak verdi.

A aydogdu06 Nasılsın hanımkız? Kapattın mı mezarını
Alışabildin mi bebekle tek olmaya?
iyiyim tatlım teşekkür ederim. sevındım işitme testını gecmenıze. zaten yazmanı beklıyordum..

yarı kırkım çıkmış mezar yavaştan kapanmış... :S(daha neler duyacagım :)

bebekle tek olmak çok güzelde kendine insan pek vakıt ayıramıyor.
alıştım sanırım tek olmaya. bugun bebişi tek yıkadım mesela. buyuk gelişme...
sıpa saçımı cekti bırakmadı.
aynen senın oğluş gibi cıkardıgım zıbınınıda yanında götürüyordu. onu alınca saça dadandı. demekki illa eliyle bısey tutacaklar.

Sarı beyaz taneler ipliksi yapılar normalmiş biz Dr dan geliyoruz

Canınız çekmesin bende tesadüfen tavuk göğsü yedim daha çok oldu

Canım senin yazindan sonra bende sagdim benimki de o kadar çıktı sonra hiç çıkmıyor gibiydi kızım uyandı ona göğsümü verince yine ağzında süt vardı ki diğer göğsünden de süt aktı emzirmek demekki farklı

Bi de öyle yapayım bakayim

Ben sütüm çok diyemiyorum emzirirken benimde sütüm akıyor ama çok değil ucuna elimi koyunca duruyo sizde koyun da akmasın. Bugün kontrolümüz vardı Dr. Bebeğinizin çişli bezini sayın 5 se doyuyordur sakın mama vermeyin dedi. Sütü artırmanın 1. Yolu beyniniz ve moraliniz dedi moraliniz iyi olsun ki sütünüz olsun dedi 2. Sadece anne sütü ile besleme 3. Su 3-4 lt dedi.
Sen kilo alımına bak dedi gayet iyi almış eşime de bir çiçeği haketti kızını iyi beslemiş dedi. Sizde ne olursa olsun moralinizi iyi tutun bebeğiniz için. Benim kızımın sarılığı devam ediyor şimdi idrar verdik idrar yolu enf. sebebi olabilir diye.inşallah temiz çıkar. Ayrıca üzüntü yaşadığım bir olay yaşıyoruz. Her şey bir yana diyorum maalesef moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Lohusalığımı eşimle birlikte atlatıyorum benim ailemle aynı yerde yaşamıyoruz yaşadığımız üzücü olaydan dolayı annemler de gelemedi. Ama dirayetli ve güçlü olacağım bebeğimi emzireceğim diyorum süt artırmak için her şeyi deniyorum. Sende pes etme her şey beyinde biter güçlü ol Dr un dediği gibi sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun

Bağırsak florası için bizim doktor Maflor verdi. Bir iki doktor daha onayladı. Bir sor istersen.
Vajinal doğum yapmayan annelerde, çocuk gerekli mikropları alamadığı için destek olarak verdi.
Bana da verdi bugun 5gunluk. Bende normal doğum yaptım ama ne sütüm oldu ne başka bosey ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…