Ama benim gelmiyor demekki daha fazla. Bebek doymadigina goreCanım senin yazindan sonra bende sagdim benimki de o kadar çıktı sonra hiç çıkmıyor gibiydi kızım uyandı ona göğsümü verince yine ağzında süt vardı ki diğer göğsünden de süt aktı emzirmek demekki farklı
Benim başıma 4-5 kez geldi bir tanesi yüzüme kadar geldi en son dün gece altını değişirken hem kakasını yaptı hem çişini her yer battı üst baş değişmekten gına geldi.Benimki de aynen püskürtmemi dersin, fiskirtmamı dersin bilmiyorum ama bildiğin sesli yapıyor, hatta benim kızın yellenmesi bile sesli, birde bazen altını degistirirken uzerimize yaptığı bile olmuştu
İpliksi yapılara normal dedi bugün Dr umuz.Cnm beyaz ipliksi, salyali kaka alerji demek
Karbonat dokmussun gibi kopurerek yaptigi kaka da sut urunleri alerjisi
Ilk oglumda olmustu ordan biliyrm
Sabah kahvaltida yedigim peyniri de kesicem artik mecbur
Sut
Cikolata
Baharat
Domates
Kavun
Cilek
Patlican
Bakla
Limon portakal
Asitli icecek
Gibi seyler bebegi rahatsiz ediyor
Bu anlattığın kaka türüne ishal dedi bugün de umuz ben sarı beyaz pütürlü ipliksi yapıların olduğu kakayı anlattım normal dedi anne sütü alıyor sadece.@lilipit canım ya tecrübelisin diye sana soruyorum. İki gündür kızım yeşile yakın bi renkte yapıyo cok az pütürlü. Daha cok sulu gibi kakası ve sarı yaptıgına nazaran daha cok kokuyo. Neden olabilşr. Şu sıralar bayramdan arta kalan çikolatara dadanmıs durumdayım. O mu yaptı acaba
Sagolasin inşallah üzüntülü gunlerinizi atlatirsiniz siz de. Mama vermesem mi acaba bi kaç gün kontrol etsem. Şüpheye düştüm onlar acaba bebek uyusun hem mizmizlanmasin diye mi verdiler o kadar mama. Acaba bebeğim aç kalır mi kiBen sütüm çok diyemiyorum emzirirken benimde sütüm akıyor ama çok değil ucuna elimi koyunca duruyo sizde koyun da akmasın. Bugün kontrolümüz vardı Dr. Bebeğinizin çişli bezini sayın 5 se doyuyordur sakın mama vermeyin dedi. Sütü artırmanın 1. Yolu beyniniz ve moraliniz dedi moraliniz iyi olsun ki sütünüz olsun dedi 2. Sadece anne sütü ile besleme 3. Su 3-4 lt dedi.
Sen kilo alımına bak dedi gayet iyi almış eşime de bir çiçeği haketti kızını iyi beslemiş dedi. Sizde ne olursa olsun moralinizi iyi tutun bebeğiniz için. Benim kızımın sarılığı devam ediyor şimdi idrar verdik idrar yolu enf. sebebi olabilir diye.inşallah temiz çıkar. Ayrıca üzüntü yaşadığım bir olay yaşıyoruz. Her şey bir yana diyorum maalesef moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Lohusalığımı eşimle birlikte atlatıyorum benim ailemle aynı yerde yaşamıyoruz yaşadığımız üzücü olaydan dolayı annemler de gelemedi. Ama dirayetli ve güçlü olacağım bebeğimi emzireceğim diyorum süt artırmak için her şeyi deniyorum. Sende pes etme her şey beyinde biter güçlü ol Dr un dediği gibi sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun
Saç deyince aklıma geldi, benimki çılgın saçlı doğdu. Şimdi saçını keşfetti, geçen gün çılgın gibi saçını çekiyor, bir yandan da bağırıyor. Ahhshsh elini çekiyorum saçından susuyor. IQ pek yok galiba benimkindeiyiyim tatlım teşekkür ederim. sevındım işitme testını gecmenıze. zaten yazmanı beklıyordum..
yarı kırkım çıkmış mezar yavaştan kapanmış... :S(daha neler duyacagım :)
bebekle tek olmak çok güzelde kendine insan pek vakıt ayıramıyor.
alıştım sanırım tek olmaya. bugun bebişi tek yıkadım mesela. buyuk gelişme...
sıpa saçımı cekti bırakmadı.
aynen senın oğluş gibi cıkardıgım zıbınınıda yanında götürüyordu. onu alınca saça dadandı. demekki illa eliyle bısey tutacaklar.
Birden kesmeyin mamayı günde kaç kez veriyorsunuz bence sayısını azaltarak anne sütüne geçiş yapın. Tabi hiç birimiz Dr değiliz yine en iyisini siz bilirsinizSagolasin inşallah üzüntülü gunlerinizi atlatirsiniz siz de. Mama vermesem mi acaba bi kaç gün kontrol etsem. Şüpheye düştüm onlar acaba bebek uyusun hem mizmizlanmasin diye mi verdiler o kadar mama. Acaba bebeğim aç kalır mi ki
Merhaba hanımlar.. Çooooooook uzun zamandır hiç giremedim buralara. Bu ayın 26'sında doğmalıydı oğluşum ama hala doğmadı. . . 40+3 oldum bugün. 4 gündür düzenli bir şekilde hastaneye gidiyorum. Açılmam yok, sancım yok, suyum gelmedi, nişan da gelmedi... Nst sonuçlarım güzel çıkıyor. Ultrason sonuçlarımda iyi.. Doktorum kendi sancınla gelmesini bekleyelim gelmezse pazartesi günü (3 Temmuz 2017) 'nde alırız bebeği dedi. Düşünüyorum da suni sancı mı kabul etmeliyim yoksa direk sezaryen mi diyeyim.. Tabiiki de en önemlisi bebeğim için sağlıklı olan hangisiyse o. Fakat ben ilk baştan beri heeeep normal doğum istiyorum.. Suni sancıyı saatlerce yiyip, fayda görmeden sonradan sezaryene girmekte kötü bişeyBen direk sezaryen mi diyeyim yoksa şansımı deneyip suni sancı mı isteyeyimm. ? Akıl verin bana.. Bebek doğum kanalına girmiş dediler bugün. Ne anlama geldiğini pek anlayamadım yaniii. Doğum yakın mı demek oluyor ??
O bebek sana emanet. Sensin onu en iyi koruyabilecek kişi.mümkünse kimsenin "bisey olmaz"larına fırsat verme. Naçizane tavsiyem. Gerci gerekeni yapmissin eline saglik:)Ahh bi anlasam neyin kafası olduğunu emin ol daha kolay anlardim belki onlari
yani ben artık bu hareketlerden öyle yoruldum ki kavga etmedigimmi kaldı görüşmediğim mi ama bi gram değişim gostermiolar çareyi oranı terk etmekte buluyorum işte
Kızlaaar yardımcı olabilecek kimse yokmuuuuu ????
Ama benim gelmiyor demekki daha fazla. Bebek doymadigina gore
40+1 Oğlum olacak inşallah. Kaç haftadır nstde 100leri gördüm sancı kısmında bugün 40-50 civarıydı en fazla. Ama aksine ağrım sızım var iki gündür ağrılı kasılmalarım var nst esnasında olmadı ne hikmetse. Yürüyorum, merdiven çıkıyorum pilates topunda oyalanıcam biraz sonra. 40+1 günün geçmiş daha neyi bekliyosun diye azarlanacak bi tarih değil bence içimi ferah tutmaya çalışıyorum.Aa.. agrın sızın yok mu cnm? Ben 3 gün önce nst deydım agrım çıktı , kasılmam var
Neden azarlıyor ki dr senii, senin elinde olan birşey sanki..yürüyüş yapabilirsen yürü, ilik duş al, merdiven in çık ki acılman olsn ozaman 40+ kaç ? Erkek mi kız mı?
Haklisin canım dediğin gibi yapicam devamlı emziricemCanım bütün doktorlar psikoloji çok önemli diyor süt arttirimi için, sen böyle yetmiyor diye diye olanı da kaciracaksin, tabi en iyisini doktor bilir ama bence tüm gün anné sütü ile emzirmeye çalış ki bebek emdikce göğüslerimiz uyariliyormuş biliyosun, eğer ki çok huysuz ve mizmizlaniyorsa yatmaya yakın az miktar mama vererek ikisini bir arada götür, birde sancılı olan bebek ağlayarak ve kendini hirpalayarak emermis sancılı olduğu zamanlardaki emişi ile normal gündeki emişi de ayrı düşün, bak benim de makinaya çok az süt geldi zamanla artacağına inanıyorum elimden geleni de yapmaya çalışıyorum velev ki artmadı yapacak birsey yok önemli olan onların sağlığı ve mutluluğu, herkes tek anne sütü vermek ister ama olmayınca da yapacak birsey yok
40+1 Oğlum olacak inşallah. Kaç haftadır nstde 100leri gördüm sancı kısmında bugün 40-50 civarıydı en fazla. Ama aksine ağrım sızım var iki gündür ağrılı kasılmalarım var nst esnasında olmadı ne hikmetse. Yürüyorum, merdiven çıkıyorum pilates topunda oyalanıcam biraz sonra. 40+1 günün geçmiş daha neyi bekliyosun diye azarlanacak bi tarih değil bence içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
İki gündür gün boyu oluyor yaklaşık 10 dk arayla ama düzenli değil 10 10 geldiğide oluyor 15 20 dkda olduğuda.. Gelmiyosa vakti vardır diyorum kendi doktorum izinde 41e kadar bekleyebiliriz demişti pazartesi dönecek heralde onu bekliyoruz :) 36dan beri nstde ağrısız kasılmalarım hep var bu hafta kaçtı halbuki bu hafta ben sancı hissediyorum. Allah yardımcımız olsun canım sağolasın:)Evt benimde nst de 100 dü sancım ve agrı hissetmiyordum ...
Agrılı kasılmaların gun boyu oluyor mu, sadece geceleri mi ?? Adet sancısı gibi mi, yoksa.....??
Az daha zamanın var bence ,bir haftacık daha cnm
İçini ferah tut, stres yapma, rahat ol, oluruna bırak.. hayırlısı nasılsa öyle olsun
Hanımlar merhaba, nasılsınız?
Biz oğlanın testini yaptırdık, kulakta sorun çıkmadı. Yalnız test yaparken elektrotlar yapıştırıyorlardı, onun yapışkanı döküntü gibi bişi yaptı oğlanda, gariban çocuğum yine eziyerlerde:)
Bunun dışında bişi yok.
Süt arttırmak için hastahanede bana Laktamax diye bir bitkisel hap verdiler, sabah akşam onu içiyorum, memnunum.
@zehrayalcin87 kuzum bugün nasılsın
uzines kaşıntıların nasıl, geçti mi?
@efsunsuz hanım nasılsın?@seninbenimgibi sen nasılsın?
Çok sevindim canım. Çok büyük geçmiş olsun. Ben antibiyotiği bıraktığımdan beri kaşıntı yok neyseki. Yazlıktayım babamla ve oğlumla. Eşim ve annem çalışıyor cuma akşamı buluşuyoruz. Az önce oğlumla despasido yu açtık salsa yaptık. Wrap sling le taşıyormuşum gibi bebişi kucağıma aldım zaten uyuyor göğsümde yavrum. Dans ettik arkasından gark gark gark... demek neymiş gazlı günler gelince bol bol dans edicez. Şu ameliyat ağrılarının bittiğine dua ediyorum. SevgilerHanımlar merhaba, nasılsınız?
Biz oğlanın testini yaptırdık, kulakta sorun çıkmadı. Yalnız test yaparken elektrotlar yapıştırıyorlardı, onun yapışkanı döküntü gibi bişi yaptı oğlanda, gariban çocuğum yine eziyerlerde:)
Bunun dışında bişi yok.
Süt arttırmak için hastahanede bana Laktamax diye bir bitkisel hap verdiler, sabah akşam onu içiyorum, memnunum.
@zehrayalcin87 kuzum bugün nasılsın
uzines kaşıntıların nasıl, geçti mi?
@efsunsuz hanım nasılsın?@seninbenimgibi sen nasılsın?
Kızın gündüz uykuları azaldı. Onla uğraşmaktan başka iş yapmıyorum.
Bişey sorcam , ben de süt yapsın diye humana nın çayını içiyorum. İçindekilere baktım bugin çemen varmış. Ter kokmaya başlamıştım meğer ondanmış. Bu kutu bitsin bi daha almıcam kesinlikle.
Başka süt çayı kullanan arkadaşlar içindekiler kısmına bakabilir misiniz çemen olmayan varsa ondan alıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?