2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ama benim gelmiyor demekki daha fazla. Bebek doymadigina gore

Benimki de aynen püskürtmemi dersin, fiskirtmamı dersin bilmiyorum ama bildiğin sesli yapıyor, hatta benim kızın yellenmesi bile sesli, birde bazen altını degistirirken uzerimize yaptığı bile olmuştu
Benim başıma 4-5 kez geldi bir tanesi yüzüme kadar geldi en son dün gece altını değişirken hem kakasını yaptı hem çişini her yer battı üst baş değişmekten gına geldi.

Merhaba hanımlar.. Çooooooook uzun zamandır hiç giremedim buralara. Bu ayın 26'sında doğmalıydı oğluşum ama hala doğmadı. . . 40+3 oldum bugün. 4 gündür düzenli bir şekilde hastaneye gidiyorum. Açılmam yok, sancım yok, suyum gelmedi, nişan da gelmedi... Nst sonuçlarım güzel çıkıyor. Ultrason sonuçlarımda iyi.. Doktorum kendi sancınla gelmesini bekleyelim gelmezse pazartesi günü (3 Temmuz 2017) 'nde alırız bebeği dedi. Düşünüyorum da suni sancı mı kabul etmeliyim yoksa direk sezaryen mi diyeyim.. Tabiiki de en önemlisi bebeğim için sağlıklı olan hangisiyse o. Fakat ben ilk baştan beri heeeep normal doğum istiyorum.. Suni sancıyı saatlerce yiyip, fayda görmeden sonradan sezaryene girmekte kötü bişey Ben direk sezaryen mi diyeyim yoksa şansımı deneyip suni sancı mı isteyeyimm. ? Akıl verin bana.. Bebek doğum kanalına girmiş dediler bugün. Ne anlama geldiğini pek anlayamadım yaniii. Doğum yakın mı demek oluyor ??

İpliksi yapılara normal dedi bugün Dr umuz.

Bu anlattığın kaka türüne ishal dedi bugün de umuz ben sarı beyaz pütürlü ipliksi yapıların olduğu kakayı anlattım normal dedi anne sütü alıyor sadece.

Sagolasin inşallah üzüntülü gunlerinizi atlatirsiniz siz de. Mama vermesem mi acaba bi kaç gün kontrol etsem. Şüpheye düştüm onlar acaba bebek uyusun hem mizmizlanmasin diye mi verdiler o kadar mama. Acaba bebeğim aç kalır mi ki

Saç deyince aklıma geldi, benimki çılgın saçlı doğdu. Şimdi saçını keşfetti, geçen gün çılgın gibi saçını çekiyor, bir yandan da bağırıyor. Ahhshsh elini çekiyorum saçından susuyor. IQ pek yok galiba benimkinde

Birden kesmeyin mamayı günde kaç kez veriyorsunuz bence sayısını azaltarak anne sütüne geçiş yapın. Tabi hiç birimiz Dr değiliz yine en iyisini siz bilirsiniz

Kızlaaar yardımcı olabilecek kimse yokmuuuuu ????

Selam kızlar. Bizde 29 günlük olduk. Şu tarih yazma yerini bulamadım. Biri söylerse sevinirim.

Bizim oğlan doğal gaz boru hattı gibi. Gazdan deliricem sürekli mızmız. Nurse harvey veriyoruz ama pek yaramıyor galiba. Hep ıkınma modunda.

Sut arttırmak için naturpy nın milk tea çayını içiyorum. 2 kupa rezene ve Arada sırada malt içeceği de içiyorum. Fayda etti gibi. Tabi gece gündüz su su su

C.tesi dr. Amcamıza gidicez bakalım bu kadar içecek ise yaramış mi.

Kilo derdine takamıyorum şahsen bu aralar. Sadece zaten büyük olan göğüslerim dev gibi oldu. Body falan giyemiyorum helede bu sıcaklarda. Bol tunik falan idare ediyorum.

O bebek sana emanet. Sensin onu en iyi koruyabilecek kişi.mümkünse kimsenin "bisey olmaz"larına fırsat verme. Naçizane tavsiyem. Gerci gerekeni yapmissin eline saglik:)

Kızlaaar yardımcı olabilecek kimse yokmuuuuu ????

Selam, ben sezaryen oldum 3 gün içerisinde ayaktaydım. Burada 2 gün suni alıp doğuran/ doğuramayan arkadaşlar da var, normal doğumunu hemencecik yapan da.
Bu doktor ve annenin yapacağı bir tercih bence:)
Bebeğinizi sağlıkla kucaklamanızı dilerim.
Sevgiler

Ama benim gelmiyor demekki daha fazla. Bebek doymadigina gore

Canım bütün doktorlar psikoloji çok önemli diyor süt arttirimi için, sen böyle yetmiyor diye diye olanı da kaciracaksin, tabi en iyisini doktor bilir ama bence tüm gün anné sütü ile emzirmeye çalış ki bebek emdikce göğüslerimiz uyariliyormuş biliyosun, eğer ki çok huysuz ve mizmizlaniyorsa yatmaya yakın az miktar mama vererek ikisini bir arada götür, birde sancılı olan bebek ağlayarak ve kendini hirpalayarak emermis sancılı olduğu zamanlardaki emişi ile normal gündeki emişi de ayrı düşün, bak benim de makinaya çok az süt geldi zamanla artacağına inanıyorum elimden geleni de yapmaya çalışıyorum velev ki artmadı yapacak birsey yok önemli olan onların sağlığı ve mutluluğu, herkes tek anne sütü vermek ister ama olmayınca da yapacak birsey yok

40+1 Oğlum olacak inşallah. Kaç haftadır nstde 100leri gördüm sancı kısmında bugün 40-50 civarıydı en fazla. Ama aksine ağrım sızım var iki gündür ağrılı kasılmalarım var nst esnasında olmadı ne hikmetse. Yürüyorum, merdiven çıkıyorum pilates topunda oyalanıcam biraz sonra. 40+1 günün geçmiş daha neyi bekliyosun diye azarlanacak bi tarih değil bence içimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Haklisin canım dediğin gibi yapicam devamlı emziricem

Evt benimde nst de 100 dü sancım ve agrı hissetmiyordum ...
Agrılı kasılmaların gun boyu oluyor mu, sadece geceleri mi ?? Adet sancısı gibi mi, yoksa.....??
Az daha zamanın var bence ,bir haftacık daha cnm
İçini ferah tut, stres yapma, rahat ol, oluruna bırak.. hayırlısı nasılsa öyle olsun

İki gündür gün boyu oluyor yaklaşık 10 dk arayla ama düzenli değil 10 10 geldiğide oluyor 15 20 dkda olduğuda.. Gelmiyosa vakti vardır diyorum kendi doktorum izinde 41e kadar bekleyebiliriz demişti pazartesi dönecek heralde onu bekliyoruz :) 36dan beri nstde ağrısız kasılmalarım hep var bu hafta kaçtı halbuki bu hafta ben sancı hissediyorum. Allah yardımcımız olsun canım sağolasın:)

Kızın gündüz uykuları azaldı. Onla uğraşmaktan başka iş yapmıyorum.

Bişey sorcam , ben de süt yapsın diye humana nın çayını içiyorum. İçindekilere baktım bugin çemen varmış. Ter kokmaya başlamıştım meğer ondanmış. Bu kutu bitsin bi daha almıcam kesinlikle.
Başka süt çayı kullanan arkadaşlar içindekiler kısmına bakabilir misiniz çemen olmayan varsa ondan alıcam :)

Çok sevindim canım. Çok büyük geçmiş olsun. Ben antibiyotiği bıraktığımdan beri kaşıntı yok neyseki. Yazlıktayım babamla ve oğlumla. Eşim ve annem çalışıyor cuma akşamı buluşuyoruz. Az önce oğlumla despasido yu açtık salsa yaptık. Wrap sling le taşıyormuşum gibi bebişi kucağıma aldım zaten uyuyor göğsümde yavrum. Dans ettik arkasından gark gark gark... demek neymiş gazlı günler gelince bol bol dans edicez. Şu ameliyat ağrılarının bittiğine dua ediyorum. Sevgiler

Ben naturpy milk tea içiyorum onda da çemen var. Humana da içtim ama koku yapmadı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…