2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimkide aynısı ben dr a sordum, dediki olması gerektiği gibi. Süt yağlı olunca fışkırtırlarmış normalmiş yani.

Canım belki sütün bebeğine yetecek kadar coktur ama makina iyi çekmiyordur. Venim göğüslerim dolu biliyorum, oglum emerken agzından süt akıyor lıkır lıkır yutma sesi duyuyorum sağmaya gelince 30cc yarım saatte zor çıkarıyorum hemen arkasından oglum emiyor süt geliyor. Sanırım ben makinayla pek iletişime geçemiyorum ondan oluyor :)

Kiz bebegi olan arkadaşlar özel bolge temizliğini nasıl yapiyorsunuz beyaz kalıntılar var canı acır diye silemiyorum silmem gerekiyor mu

Tahlil sonucumuz çıkmış idrar temiz çok şükür bilirubin 9,5 bir tane dış laboratuvar sonucu çıkmamış o da yarın belli olacakmış.
Bugün Dr kontrolünde ilk sarılığı sordum.
Dr ilk 4. Gün bilirubin seviyesinin arttığını 7.-8. Gün tavan yaptığını 15. Güne kadar düştüğünü söyledi. Eğer bu süre içinde devam ediyorsa şikayet uzayan sarılıktır dedi. Sebebi anne sütü,bazı enzimlerin eksikliği ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Ben %99 anne sütü olduğunu %1 diğer sebepler olduğunu düşünüyorum ama emin olmamız lazım o yüzde birlik kısmı elememiz lazım dedi. Eğer onlar değilse anne sütü kalıyor onda da ben hiç önermedim ya anne sütü 2 gün verilmez dedi ya da ilaç var bi tane o verilir sarılık çabuk atılır dedi biz ilaç veriyoruz dedi.

Kakanın normal yapısını bugün yazmıştım
2. Ayda kalça çıkıklığı ultrasonu çekileceksin.
Emzirirken c şeklinde tutup emzirecekmişiz. Sakın sütüm yetmiyor düşüncesine girme dedi sütün kilo alımına göre çok iyi dedi. Süt artırımında 1. Kafa dedi beyinde biter.moralini yüksek tut dedi eşime dönerek yoğurt siyah derse evet de dedi.3-4 lt su iç dedi.kesinlikle sadece emzirme sütü artırır bir kere ile başlarsın mamaya sütün gitgide azalır. Bir kereden bir şey olmaz diye başlama dedi.
Gazı nasıl çıkartayım dedim karnı bacağına gelecek şekilde yatırdı sırtına pıt pıt vurdu.
Adana da yaşıyorum nasıl giydireyim diye sordum kısa kollu giydir oda sıcaklığı 25 i aşmasın dedi.
Bebekteki gazın yemekle hiç alakası yol dedi. Bebek anne karnındaki seslere alışık dedi özellikle yatarken o sesi ister duyamayınca stres yapar o da gaza sebep olur dedi. Arabada uyumalarının yada saç kurutma süpürge sesinde uyumalarının sebebi de kendilerini anne karnında gibi hissetmelerindenmiş.
Bizim 1. Ayımız böyle bitti darısı herkese ve diğer aylarına

Acaba kullansam benim de artar mı. Bebeğimin anne sütüne ihtiyacı var bağırsak florası oluşması için ;(
Banada galactago damla vermişlerdi. Sabah ogle aksam 5 damla içeceklerine damlat demişlerdi. Ben alerji olunca onu da kullanmamıştım ama bilgin olsun

Feciyim, çirkinim, derbeder gibiyim.. Uyumak nedir bilmiyor arkadaş. Mama, meme, emzik herşeyi veriyorum. Gazı yok, karnı tok, sırtı pek ama bir Nazlı sürekli ağlamaklı.. WC ye gitmeme bile izin vermiyor. Sıcaktan mı böyle yapıyor acaba?
Annem bizde herkes gitti sonunda. Kadıncağız sürekli temizlik, yemek ve benim isteklerimin peşinde koşuyor..
Sen nasılsın, Nasıl gidiyor?

Kiz bebegi olan arkadaşlar özel bolge temizliğini nasıl yapiyorsunuz beyaz kalıntılar var canı acır diye silemiyorum silmem gerekiyor mu
Canım sorduğun
Bugün Dr kontrol ederken özel bölgesine de baktı bizim kızda da vardı beyaz kalıntılar ben silmeye korkuyordum bir de doğuştan var olduğu için yıkanmada yavas yavas gider diyordum. Temizliğini iyi yap yoksa enfeksiyon kapar dedi. Hemşire tahlil poşetini yapıştırırken temizledi işaret parmağına ıslak mendili geçirdi parmağın uç tırnak kısmı ile değil dış ortası ile biraz bastırarak temizledi. Öncesinde orayı iyice araladı tabi.böyle temizle korkma bişey olmaz dedi. O beyaz kalıntılar gitti çok yapışkan ben önce temizlemeye çalıştım acıtırım diye kokrmuştum şimdi daha kolay temizleniyor

Arkadaşlar bizimde Dr kontrolumuz e bikaç gün var..şu fışkırarak kusma olayını Dr kontrolüne gidip soran var mı hiç..
üst baş değiştirmekten başka bişey yapmıyorum Ağız mendilleri her yerde...
peynir gibi kusuyor taneli yani sıvı süt değil..
kilo alımı en son iyiydi Dr yine iyi derse inşallah sıkıntı etmem tabiki ama üst değiştir mek kusmuk temizleme k meziyetli olmaya başladı

çok geçmiş olsun gözünüz aydın
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gayet yararlı bilgiler

Bana fışkırarak kusarsa mutlaka gel dediler

Emzirdikten sonra açlıktan aglamiyorsa mama vermene gerek yok bence.mesela benim kız emzirdikten sonra da açlıktan ağlıyor verince de hemen içiyor mamayi
Keşke sadece emzirerek doysa ama neden doymuyor anlamıyorum
Sütüm var çok şükür ama neden emerek doymuyor bilmiyorum.meme uçları öyle aciyorki .değişik pozisyonlarda mi emzirsem ne yapsam bilemedim.

Ay onu bende içiyorum, gerçekten öyle bir etkisi var sanırım ama çok güzel süt yapıyor gerçekten.. Maltana içiyorum bazen o da çok iyi

Ben Laktamax hap içiyorum, içinde varmış çemen. Şaşırdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…