Bebek anneyi kendi kolu bacağı gibi görüyor, düzelecek canım benim.Feciyim, çirkinim, derbeder gibiyim.. Uyumak nedir bilmiyor arkadaş. Mama, meme, emzik herşeyi veriyorum. Gazı yok, karnı tok, sırtı pek ama bir Nazlı sürekli ağlamaklı.. WC ye gitmeme bile izin vermiyor. Sıcaktan mı böyle yapıyor acaba?
Annem bizde herkes gitti sonunda. Kadıncağız sürekli temizlik, yemek ve benim isteklerimin peşinde koşuyor..
Sen nasılsın, Nasıl gidiyor?
İpek böceğiBenim minik kızımda bu
Sabah bir kaka yaptı resmen fırlattı, yatak örtüsü gitti. Alt açma bezi fln yalan yaniİpek böceğiİsmi gibi ipek gibi bir ömrü olsun.
Biraz toparlasınlar bizde rahatlayalım valla. Mecbur koşuyoruz işte, gerçi ben 5-6 gündür dışarı hiç çıkmadım yarın çıkarıcım artıkBebek anneyi kendi kolu bacağı gibi görüyor, düzelecek canım benim.
İyiyim ben de oğlanı oraya buraya götürmece.
Ayrıca çirkin değilsin beelki biraz dağılmışsındır, geçer...
Maşallah annesi çok şekerBenim minik kızımda bu
İpek gibi kakalamışSabah bir kaka yaptı resmen fırlattı, yatak örtüsü gitti. Alt açma bezi fln yalan yani
Sling almadım ben. Hem kocaman kumaş, hem de süresi kısıtlı. Ama Neko tavsiye ederim.https://anneyebak.com/faydali-bilgi/babywearing-bebek-giymek/
Burayı okuyorum bebege hangisini alacagıma bir turlu karar veremiyorum bu sıcakta o çarşafları saramam. Kullanan var mı bebekle dışarı çıkmak istityorum lütfenn sling tavsiyesi :)
Sling almadım ben. Hem kocaman kumaş, hem de süresi kısıtlı. Ama Neko tavsiye ederim.
Ben 0-4 yaş kullanılan emeibaby aldım, dolandık hatta biraz :) Güzel ama ağır ve detaylı.
Yeni doğan aparatıyla kullanınlan Boba 4g var.
Bir de Boba 3g var, o yazlık ama 4. Aydan itibaren kullanılıyor. Ondan da aldım, emeibaby biraz zor çünkü. 4. Aydan sonra eşim kullanır diye.
Resimde dikkatini direk bebisin saclari cekti masaallah sac yumagi senin enik:) benim kel ogluma da ver azcik saclardan:)Sling almadım ben. Hem kocaman kumaş, hem de süresi kısıtlı. Ama Neko tavsiye ederim.
Ben 0-4 yaş kullanılan emeibaby aldım, dolandık hatta biraz :) Güzel ama ağır ve detaylı.
Yeni doğan aparatıyla kullanınlan Boba 4g var.
Bir de Boba 3g var, o yazlık ama 4. Aydan itibaren kullanılıyor. Ondan da aldım, emeibaby biraz zor çünkü. 4. Aydan sonra eşim kullanır diye.
Canim bende ayni senin gibi cok bekledim.ama hic acilmam olmadi normal doguma hazrlamistm kendimi 40+3de suni denedim aklimda kalmasin diye cunku denemeseydim icimde kalacakti suni sanci bende etki etmedi hic sanci hissetmedim acilmam olmadi ve sezeryan oldum icinden ne geciyorsa onu yapmalisin dedigin gibi sanci cekip yine de sezeryN olabilrsn tamamen bebegine bagli keske deneseydim demeyeceksn direk sezeryan ol derimKızlaaar yardımcı olabilecek kimse yokmuuuuu ????
Ben bugün sordum fazlasını kusuyor dedi hiç önemsemediArkadaşlar bizimde Dr kontrolumuz e bikaç gün var..şu fışkırarak kusma olayını Dr kontrolüne gidip soran var mı hiç..
üst baş değiştirmekten başka bişey yapmıyorum Ağız mendilleri her yerde...
peynir gibi kusuyor taneli yani sıvı süt değil..
kilo alımı en son iyiydi Dr yine iyi derse inşallah sıkıntı etmem tabiki ama üst değiştir mek kusmuk temizleme k meziyetli olmaya başladı
Ayni seyi bende dusunuyorum canim icerisi hep sudocrem surdugum icin krem oldu zarari varmi diye dusunuyorumKiz bebegi olan arkadaşlar özel bolge temizliğini nasıl yapiyorsunuz beyaz kalıntılar var canı acır diye silemiyorum silmem gerekiyor mu
Maltana yı bende aldım ama asitli gaz yapar diye bidaha almadımAy onu bende içiyorum, gerçekten öyle bir etkisi var sanırım ama çok güzel süt yapıyor gerçekten.. Maltana içiyorum bazen o da çok iyi
Maltana yı bende aldım ama asitli gaz yapar diye bidaha almadım
Aynen en iyisi hiç araştırmamak sadece belli şeyleri yememek gerekiyor ven peyniri falan ilk defa duydum burdan oğlumda yedim kuru fasulye nohut gibi herkesin gaz yapar dediği yemekleri yemedim alerji yapacak şeyleri hiç diyen olmadı o zaman da Kk takip ediyordum bahsi bile geçmediBu gaz yapar şu alerji yapr. Bilmemne derken ne yicemi şaşırdım artık yane zormuş
Ağlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.Emzirdikten sonra açlıktan aglamiyorsa mama vermene gerek yok bence.mesela benim kız emzirdikten sonra da açlıktan ağlıyor verince de hemen içiyor mamayi
Keşke sadece emzirerek doysa ama neden doymuyor anlamıyorum
Sütüm var çok şükür ama neden emerek doymuyor bilmiyorum.meme uçları öyle aciyorki .değişik pozisyonlarda mi emzirsem ne yapsam bilemedim.
Ağlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.
Ama mama.verince içiyor aralıksız.Sadece açken değil bebeklerin emme isteği. Huzursuz olabilir, kendini givende hissetmek isteyebilir. Ben göğsüme yatırıyorum öyle olunca. Biraz daha aranıyo sonra koyuyo kafayı yatıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?