2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebek anneyi kendi kolu bacağı gibi görüyor, düzelecek canım benim.
İyiyim ben de oğlanı oraya buraya götürmece.
Ayrıca çirkin değilsin beelki biraz dağılmışsındır, geçer...

Kızlar benim bebeğin de ne derdi var anlamadım gitti sabah yedi buçuk ta bi uyandı en uzun uykusu belki 45 dk dır on dk uyuyup uyanıp bi hal oldu çocuk kucakta uyusa bile 15 dk en fazla gaz açlık kaka hepsi tamam bide şimdi banyo yaptırdık ama yok arkadaş

Bebek anneyi kendi kolu bacağı gibi görüyor, düzelecek canım benim.
İyiyim ben de oğlanı oraya buraya götürmece.
Ayrıca çirkin değilsin beelki biraz dağılmışsındır, geçer...
Biraz toparlasınlar bizde rahatlayalım valla. Mecbur koşuyoruz işte, gerçi ben 5-6 gündür dışarı hiç çıkmadım yarın çıkarıcım artık

Sling almadım ben. Hem kocaman kumaş, hem de süresi kısıtlı. Ama Neko tavsiye ederim.

Ben 0-4 yaş kullanılan emeibaby aldım, dolandık hatta biraz :) Güzel ama ağır ve detaylı.
Yeni doğan aparatıyla kullanınlan Boba 4g var.
Bir de Boba 3g var, o yazlık ama 4. Aydan itibaren kullanılıyor. Ondan da aldım, emeibaby biraz zor çünkü. 4. Aydan sonra eşim kullanır diye.

Eklentiler

• IMG_6956.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 128
Resimde dikkatini direk bebisin saclari cekti masaallah sac yumagi senin enik:) benim kel ogluma da ver azcik saclardan:)

Kızlaaar yardımcı olabilecek kimse yokmuuuuu ????
Canim bende ayni senin gibi cok bekledim.ama hic acilmam olmadi normal doguma hazrlamistm kendimi 40+3de suni denedim aklimda kalmasin diye cunku denemeseydim icimde kalacakti suni sanci bende etki etmedi hic sanci hissetmedim acilmam olmadi ve sezeryan oldum icinden ne geciyorsa onu yapmalisin dedigin gibi sanci cekip yine de sezeryN olabilrsn tamamen bebegine bagli keske deneseydim demeyeceksn direk sezeryan ol derim

Ben bugün sordum fazlasını kusuyor dedi hiç önemsemedi

Bu gaz yapar şu alerji yapr. Bilmemne derken ne yicemi şaşırdım artık ya ne zormuş
Aynen en iyisi hiç araştırmamak sadece belli şeyleri yememek gerekiyor ven peyniri falan ilk defa duydum burdan oğlumda yedim kuru fasulye nohut gibi herkesin gaz yapar dediği yemekleri yemedim alerji yapacak şeyleri hiç diyen olmadı o zaman da Kk takip ediyordum bahsi bile geçmedi

Ağlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.

Ağlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.

Sadece açken değil bebeklerin emme isteği. Huzursuz olabilir, kendini givende hissetmek isteyebilir. Ben göğsüme yatırıyorum öyle olunca. Biraz daha aranıyo sonra koyuyo kafayı yatıyo :)

Akşamdan sabaha ne olduysa benim sıpa ya göğsümde uyuyor beşiğe yatırır yatırmaz başlıyor sanki çimdirilmiş gibi böyle olanlar vardı sanki naptınız anneler ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…