Canım yeşil soğan hariç hepsini yiyor ve içiyorum yeşil soğan çok gaz yapıyormuş korkumdan yemedim
Ben meyve olarak sadece yeşil elma yiyorum. Yemeklerde herşeyi yiyorum sadece yoğurt ve ayran tüketmemeye çalışıyorumBu gaz yapar şu alerji yapr. Bilmemne derken ne yicemi şaşırdım artık yane zormuş
Yaaaa 2-3 gündür aynı şey bendede var. Gece uyumuyor akşam 2-3 saat, öğleden sonra 2-3 saat sonra hep huzursuz anlamadım ben bu işi. Normalde 19-21 saat uyuması lazım bebeklerin bizimki aksine 19-21 saat uyanıkAkşamdan sabaha ne olduysa benim sıpa ya göğsümde uyuyor beşiğe yatırır yatırmaz başlıyor sanki çimdirilmiş gibi böyle olanlar vardı sanki naptınız anneler ne yapabilirim?
O zaman yenidogan için neko ve boba 4g aparatlı. Bir bakayım onlara şimdi, tesekkurler. Fotoda senin bebek mi? Kuzum ne güzel yerleşmiş o emeibaby galiba boba degil dimi?Sling almadım ben. Hem kocaman kumaş, hem de süresi kısıtlı. Ama Neko tavsiye ederim.
Ben 0-4 yaş kullanılan emeibaby aldım, dolandık hatta biraz :) Güzel ama ağır ve detaylı.
Yeni doğan aparatıyla kullanınlan Boba 4g var.
Bir de Boba 3g var, o yazlık ama 4. Aydan itibaren kullanılıyor. Ondan da aldım, emeibaby biraz zor çünkü. 4. Aydan sonra eşim kullanır diye.
Onu benimki de yapiyo. Karni tok eminim ama uyumuyosa mutlaka araniyo. Doktor karni tokken yapiyosa emzik ver artik dedi artık oyle deniycemAğlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.
Al bacım al, hem kırpmaya kıyamıyorum hem ensesi pişecek diye korkuyorum:)Resimde dikkatini direk bebisin saclari cekti masaallah sac yumagi senin enik:) benim kel ogluma da ver azcik saclardan:)
Haydaa benimki de 5. Günden itibaren 15-30 dk çıkart, direk güneş ışığı almasın ama dedi. Ama avm filan olmasın açık hava dedi. Biz de sitenin içinde gezdiriyoruz. Doktorlar çok acaip.Bebisi arabasina atıp disarda dolanma boylece evde sıkılmama hayallerim vardi doktora sorayim yine de dedim. O kdr cesur olmayin daha 1ayini doldursun bi asisini fln yapalim ondan sonra dedi... ne kaldi ki surda 20 guncuk
Evet emeibaby, ilk koyduğumda yanlış koymuşum bacağını ayırıyordum çocuğunO zaman yenidogan için neko ve boba 4g aparatlı. Bir bakayım onlara şimdi, tesekkurler. Fotoda senin bebek mi? Kuzum ne güzel yerleşmiş o emeibaby galiba boba degil dimi?
Evet bende anlamadım kokumu istiyor galiba çocuk yanında yazmamı koydum uyuyor şimdi çok şükür inşallah gece uyurlar bebeklerimiz :)Yaaaa 2-3 gündür aynı şey bendede var. Gece uyumuyor akşam 2-3 saat, öğleden sonra 2-3 saat sonra hep huzursuz anlamadım ben bu işi. Normalde 19-21 saat uyuması lazım bebeklerin bizimki aksine 19-21 saat uyanık
Ben yapıyordum yarım da huzursuz olmuyor du ama havalar sıcak beş gündür falan yapmıyorum kundak sıcak ta istemeyebilir senin bebekte yine de dene bakalımbeatrices kundak yapıyor musun? Ben henüz hiç yapmadım ama artık bu geceden itibaren yarım kundak yapacağım. Sen denedin mi huzursuzluk oluyor mu?
Benimkide 1 saat önce uyudu, uyandırıp süt vermem lazım yarım saat sonra ama cesaretim yokEvet bende anlamadım kokumu istiyor galiba çocuk yanında yazmamı koydum uyuyor şimdi çok şükür inşallah gece uyurlar bebeklerimiz :)
Acıkınca uyanmıyor muBenimkide 1 saat önce uyudu, uyandırıp süt vermem lazım yarım saat sonra ama cesaretim yok
Canim ac olsa inan aglar aranmalari cok normal emme refleksi hep var onlarda. Bi kac gun dene bence mama vermemeyi. Yani mamaya karsi degilim ama sutun varsa ve sadece anne sutuyle beslemek istiyorsan mama vermemelisin. Bebegin seni ne ladar cok emerse sutunde o ladar artiyor ben bunu test ettim ve olumlu sonuc aldim. Emzirme kampi doye bisey var tomrisin emzirme gunlugu diye bi blogu takip ediyrm ordan denedim bendeAğlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.
Yerler o enseleri operler oh mis mis ben oglumu enseden opuyorum yuzunden opmeye kiyamiyorum tahris olcak diye:)Al bacım al, hem kırpmaya kıyamıyorum hem ensesi pişecek diye korkuyorum:)
Basarilarrr:) korkma hic bisey olmuyor annelik ic gudusu sanirim algilarimiz cok acik oluyor ben hep yalnizim ama oyle ani bi durumda kaplan kesiliyorum resmen. Kendime sasiriyorum bazenYarın annemin işi olduğu için yarın ilk kez bebekle Başbaşa kalacağım.. Korkuyorum a dostlar, bu cadı ağlama krizine girerse, ya biberonla mama verirken boğazında kalırsa offff... Dua edin çok güzel geçsin yarın
Başlarda uyanmıyordu, 2 gündür uyumadığı içinde pek anlamıyorum. En son 8 civarı 60 cc mama verdim, çok azda emdi. 12 ye kadar uyanması lazım yoksa uyandırıp ben vericem. 3-4 saatte kalkmazsa eğer biz uyandırıyoruz kan şekeri düşer uyanmaz diye düşünüyoruzAcıkınca uyanmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?