- 19 Mayıs 2016
- 299
- 330
- 33
Anladım canım kendi uyanır inşallah zaten aç kalma süreleri de uzuyor galibaBaşlarda uyanmıyordu, 2 gündür uyumadığı içinde pek anlamıyorum. En son 8 civarı 60 cc mama verdim, çok azda emdi. 12 ye kadar uyanması lazım yoksa uyandırıp ben vericem. 3-4 saatte kalkmazsa eğer biz uyandırıyoruz kan şekeri düşer uyanmaz diye düşünüyoruz
Bunları nerden öğrenicez biz, netten bakıyorum ama he r yerde farklı yazıyor.Anladım canım kendi uyanır inşallah zaten aç kalma süreleri de uzuyor galiba
Mümkün oldugunca cikma cikarsan da ustunu biseyle ort güneş direkt gelmesin maksimum 1saat dedi. Kalabalik yerlere gitme elden ele dolasmasin yine de cok cesur olmaya gerek yok 1ayini bekleyelim deyince e iyi madem dedim ne diyimHaydaa benimki de 5. Günden itibaren 15-30 dk çıkart, direk güneş ışığı almasın ama dedi. Ama avm filan olmasın açık hava dedi. Biz de sitenin içinde gezdiriyoruz. Doktorlar çok acaip.
Maşallah subhannallahBenim minik kızımda bu
Bizim sarilik derdimiz oldugundan 2-2.5 saatte bi kaldiriyodum. O gecince doktor birak artik 3 4 saate kdr uyusun kndi uyanirzaten uyanmazsa 4saatte kaldırır emzirirsin dedi .1 aylik olunca da maks. 6saat olacakmışBunları nerden öğrenicez biz, netten bakıyorum ama he r yerde farklı yazıyor.
Bebek kitabı alıcam sanırım çok acemiyim
Ben de silmiyorum orayı ? Nasıl yapmak lazım acabaKiz bebegi olan arkadaşlar özel bolge temizliğini nasıl yapiyorsunuz beyaz kalıntılar var canı acır diye silemiyorum silmem gerekiyor mu
Gule gule buyutun insallah :)Biz 29 unu bekleyemedik canım 27 si gecesi suyum gelmişti 28 i sabahı doğdu kızım
Hafif hafif silin yoksa iyice sertleşir onlar. Her değiştirmede biraz biraz alın sonra geçiyor onlar.Ben de silmiyorum orayı ? Nasıl yapmak lazım acaba
Canım valla 4-4.5 saat geçti az önce yarım sat zorlayarak uyandırdık ancak öyle 50 cc anne sütü verdim. Sağıp verdim üstelik birde emmeye çalıştırsam hiç almıcak. Uyudumu uyanmıyor, uyandığında da uyumuyor cins bir çocuk bu. Sinir oldumBizim sarilik derdimiz oldugundan 2-2.5 saatte bi kaldiriyodum. O gecince doktor birak artik 3 4 saate kdr uyusun kndi uyanirzaten uyanmazsa 4saatte kaldırır emzirirsin dedi .1 aylik olunca da maks. 6saat olacakmış
Canim ac olsa inan aglar aranmalari cok normal emme refleksi hep var onlarda. Bi kac gun dene bence mama vermemeyi. Yani mamaya karsi degilim ama sutun varsa ve sadece anne sutuyle beslemek istiyorsan mama vermemelisin. Bebegin seni ne ladar cok emerse sutunde o ladar artiyor ben bunu test ettim ve olumlu sonuc aldim. Emzirme kampi doye bisey var tomrisin emzirme gunlugu diye bi blogu takip ediyrm ordan denedim bende
Ama emiyor mamayi yine deCanim ac olsa inan aglar aranmalari cok normal emme refleksi hep var onlarda. Bi kac gun dene bence mama vermemeyi. Yani mamaya karsi degilim ama sutun varsa ve sadece anne sutuyle beslemek istiyorsan mama vermemelisin. Bebegin seni ne ladar cok emerse sutunde o ladar artiyor ben bunu test ettim ve olumlu sonuc aldim. Emzirme kampi doye bisey var tomrisin emzirme gunlugu diye bi blogu takip ediyrm ordan denedim bende
Olabilir ama biraz da bebeğin keyfine dikkat etmek lazım benimkide bazen 3-4 saati buluyorken acıkması bazende saat başı mıkırdanır meselaBunları nerden öğrenicez biz, netten bakıyorum ama he r yerde farklı yazıyor.
Bebek kitabı alıcam sanırım çok acemiyim
Canım sarılık geçtiyse uyandırmasanda uyanır onlar açsa zatenCanım valla 4-4.5 saat geçti az önce yarım sat zorlayarak uyandırdık ancak öyle 50 cc anne sütü verdim. Sağıp verdim üstelik birde emmeye çalıştırsam hiç almıcak. Uyudumu uyanmıyor, uyandığında da uyumuyor cins bir çocuk bu. Sinir oldum
Bnmkinin uykusu da cik agir. Hatta ilk hafta nlr yaptik zerre tepki vermedi gozunj aralamadi bile biseyi var sanip ne korktuk. Simdi de anca topugundan cani acirsa bi gözünü zorla araliyo zorla emiyo. Mecbur topugu sıkıyoruz napalimCanım valla 4-4.5 saat geçti az önce yarım sat zorlayarak uyandırdık ancak öyle 50 cc anne sütü verdim. Sağıp verdim üstelik birde emmeye çalıştırsam hiç almıcak. Uyudumu uyanmıyor, uyandığında da uyumuyor cins bir çocuk bu. Sinir oldum
Benim minik kızımda bu
Bu gaz yapar şu alerji yapr. Bilmemne derken ne yicemi şaşırdım artık yane zormuş
Ağlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.
Bizde boyleyiz keşke çarem olsada yazsamAkşamdan sabaha ne olduysa benim sıpa ya göğsümde uyuyor beşiğe yatırır yatırmaz başlıyor sanki çimdirilmiş gibi böyle olanlar vardı sanki naptınız anneler ne yapabilirim?
Güzel anneler bayadır takipteyim ama yazamadim okuyorum sürekli.benim kızım 24 günluk oldi ve yarından sonra yalniz kalacagiz bir müddet.benim de kızım bigun vol huzursizdu yenice uyudu surekli agliyor emmek istiyor bos bos emiyor emzik verince surekli dusuruyor bir daha agliyor.birde kakasini cok fazla yapiyor sanki emdigi sütler hep gidiyor anlamadım.
Yarın annemin işi olduğu için yarın ilk kez bebekle Başbaşa kalacağım.. Korkuyorum a dostlar, bu cadı ağlama krizine girerse, ya biberonla mama verirken boğazında kalırsa offff... Dua edin çok güzel geçsin yarın
Keşke 15 dk uyusa koyduğum an başlıyor ağlamaya galiba ilgi istiyorlar ilgisiz kaldığı da yokta işteMaşallah çok tatlı ipek hAnim.
Aynen bende neye el atsam gaz yapıyor.ben artik biraz salıyorum çünkü yesemde yemesemde gazli benim kızım
Doktor bana aranması normal o bı refleks dedi.valla bilemedim ki benimki direk basıyor yaygarayi
Bence takip et emip arkasından aglamiyorsa birde kilo alımı ve cişli bez sayısı iyiyse mama ya gerek yok bence.
Bizde boyleyiz keşke çarem olsada yazsam
Surekli kucAk istiyor yatırıyorum 15 dakika sonra uyaniyor tekrar sil bastan
Kakasını çok yapıyorsa özellikle her emdikten sonra laktoz intoleransina baktirabilirsin kakasindan.brnim ilk kizimda vardı da
Sakın olursan herşeyi yaparsın emin ol.senun içinde annelik genleri var onlar bile yeter ama sadece sakinlik lazım
Hem bebegin stres olmaz hemde sen.
Ayak bile fayda etmiyor bizimkine valla artık komple soyup ıslak mendille koltuk altlarını sildik, öyle içti.Bnmkinin uykusu da cik agir. Hatta ilk hafta nlr yaptik zerre tepki vermedi gozunj aralamadi bile biseyi var sanip ne korktuk. Simdi de anca topugundan cani acirsa bi gözünü zorla araliyo zorla emiyo. Mecbur topugu sıkıyoruz napalim
Ya cnm sen 100 cc mama demissin ama ben dusundumAma emiyor mamayi yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?