2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Soranlar oluyordu bana süt arttırmak icin hastanedeki hemsire bunu tavsiye etti işe de yarıyor icinde de çemen yok tavsiye ederim.

Eklentiler

• 1498767720054438349540.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 76
Anladım canım kendi uyanır inşallah zaten aç kalma süreleri de uzuyor galiba

Haydaa benimki de 5. Günden itibaren 15-30 dk çıkart, direk güneş ışığı almasın ama dedi. Ama avm filan olmasın açık hava dedi. Biz de sitenin içinde gezdiriyoruz. Doktorlar çok acaip.
Mümkün oldugunca cikma cikarsan da ustunu biseyle ort güneş direkt gelmesin maksimum 1saat dedi. Kalabalik yerlere gitme elden ele dolasmasin yine de cok cesur olmaya gerek yok 1ayini bekleyelim deyince e iyi madem dedim ne diyim

Bunları nerden öğrenicez biz, netten bakıyorum ama he r yerde farklı yazıyor.
Bebek kitabı alıcam sanırım çok acemiyim
Bizim sarilik derdimiz oldugundan 2-2.5 saatte bi kaldiriyodum. O gecince doktor birak artik 3 4 saate kdr uyusun kndi uyanirzaten uyanmazsa 4saatte kaldırır emzirirsin dedi .1 aylik olunca da maks. 6saat olacakmış

Bizim sarilik derdimiz oldugundan 2-2.5 saatte bi kaldiriyodum. O gecince doktor birak artik 3 4 saate kdr uyusun kndi uyanirzaten uyanmazsa 4saatte kaldırır emzirirsin dedi .1 aylik olunca da maks. 6saat olacakmış
Canım valla 4-4.5 saat geçti az önce yarım sat zorlayarak uyandırdık ancak öyle 50 cc anne sütü verdim. Sağıp verdim üstelik birde emmeye çalıştırsam hiç almıcak. Uyudumu uyanmıyor, uyandığında da uyumuyor cins bir çocuk bu. Sinir oldum

Ama emiyor mamayi yine de

Kizlar bu sicaklarda bebeginizi nasil giyindirip ustunu nasil ortuyosunuz ben biraz ortunce boynu falan hep kizariyo acinca hasta olacak diye korkuyorum ve gaz sancisi oluyo ne yapacagimi sasirdim

Bunları nerden öğrenicez biz, netten bakıyorum ama he r yerde farklı yazıyor.
Bebek kitabı alıcam sanırım çok acemiyim
Olabilir ama biraz da bebeğin keyfine dikkat etmek lazım benimkide bazen 3-4 saati buluyorken acıkması bazende saat başı mıkırdanır mesela

Canım sarılık geçtiyse uyandırmasanda uyanır onlar açsa zaten

Bnmkinin uykusu da cik agir. Hatta ilk hafta nlr yaptik zerre tepki vermedi gozunj aralamadi bile biseyi var sanip ne korktuk. Simdi de anca topugundan cani acirsa bi gözünü zorla araliyo zorla emiyo. Mecbur topugu sıkıyoruz napalim

Bizde bugün doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu geçmiş çok şükür.masallah kilomuzda 3 kiloyu geçmiş.gaz için bio gaia su simplex bide nurse harvey kullanbilirsin hepsi içerik olarak farklı bir arada bile kullanabilirsiniz dedi.gaz yapan şeyler içinde alkol sigara asla kullanma,asitli şeyler yada kahve max. Bı fincan.aci baharatlı eksi yeme bide çiğ soğan sarımsak yeme onlar çok gaz yapar dedi.diger herşeyden az az ye yarım porsiyon falan.
Beslenme aralığını da sordum artık 2 saatte bir uyandirmaya gerek yok aglayinca besle ama 4 saati geçirme dedi
Biz bu arada 38 gunluguz.

Benim minik kızımda bu

Maşallah çok tatlı ipek hAnim.

Bu gaz yapar şu alerji yapr. Bilmemne derken ne yicemi şaşırdım artık ya ne zormuş

Aynen bende neye el atsam gaz yapıyor.ben artik biraz salıyorum çünkü yesemde yemesemde gazli benim kızım

Ağlamiyor ama çok aranıyor. Kafası bi oyama bi bu yana. Ne yapmam lazim sence. Mama vereyim mi bu durum da.

Doktor bana aranması normal o bı refleks dedi.valla bilemedim ki benimki direk basıyor yaygarayi
Bence takip et emip arkasından aglamiyorsa birde kilo alımı ve cişli bez sayısı iyiyse mama ya gerek yok bence.

Akşamdan sabaha ne olduysa benim sıpa ya göğsümde uyuyor beşiğe yatırır yatırmaz başlıyor sanki çimdirilmiş gibi böyle olanlar vardı sanki naptınız anneler ne yapabilirim?
Bizde boyleyiz keşke çarem olsada yazsam
Surekli kucAk istiyor yatırıyorum 15 dakika sonra uyaniyor tekrar sil bastan

Kakasını çok yapıyorsa özellikle her emdikten sonra laktoz intoleransina baktirabilirsin kakasindan.brnim ilk kizimda vardı da

Sakın olursan herşeyi yaparsın emin ol.senun içinde annelik genleri var onlar bile yeter ama sadece sakinlik lazım
Hem bebegin stres olmaz hemde sen.

Kizlar kirkim cikinca dr gidicem kontrole
Spiral taktirmayi dusunuyrm kesin
Ancak nasil oluyor hic bilmiyorum
Yani doktor tamam takalim diyip takiyor mu yoksa bnm satin almam mi gerek
Sureci nasil oluyor
Yapan eden bileniniz var mi
Yani en iyisi hangisi ise ondan almak isterim

Keşke 15 dk uyusa koyduğum an başlıyor ağlamaya galiba ilgi istiyorlar ilgisiz kaldığı da yokta işte

Bnmkinin uykusu da cik agir. Hatta ilk hafta nlr yaptik zerre tepki vermedi gozunj aralamadi bile biseyi var sanip ne korktuk. Simdi de anca topugundan cani acirsa bi gözünü zorla araliyo zorla emiyo. Mecbur topugu sıkıyoruz napalim
Ayak bile fayda etmiyor bizimkine valla artık komple soyup ıslak mendille koltuk altlarını sildik, öyle içti.

Ama emiyor mamayi yine de
Ya cnm sen 100 cc mama demissin ama ben dusundum
Ben oglum uc aylikken ise basladim
120-130 cc sut birakirdim oglen ben gelene kadar onu bitiremezdi ki oglum kilolu bi bebekti
100 cc mama fazla degil mi bu kadar kucuk bebek icin
Mama veren anneler hic o kadar veriyor mu acaba
Bi arastir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…