Galiba bende anlamadım, pışpıslamak derken sırtına pıt pıt vurmaktan bahsediyorsun dimi?Slm kızlar dün gece biz soluğu acilde aldık sebebi gaz sancısıymis meğer. Artık nası bi sancısı beni bile ağlattı çocuğumun ağlaması dedim galiba bi yeri koptu ben becerip bakamiyorum eşim koşarak geldi işten telde sesini duyunca. Dr tam karnının alt kısmından yüzü dışarı dönecek şekilde düşmeyecek kadar sıkı acıtmak kadar da gevşek tutulup hafif titreterk pispislayin rahatlar ve çıkarır dedi o esnada kendi yaptı ve büyük bi sesle gazını çıkardı Dr kendi çocuklarıyla gaz konusunda çok uğraşmış ve dio ki ilaçlar bı yere kadar masaj bi yere kadar yok bi de annelere onu yeme bunu yeme derler ilgisi yok dedi zamanla geçer bu sancılar ilk 3 ayda büyük çoğunluğu biter dedi çocuğum dünku yorgunluktan resmen bugün bayıldı sabahtan beri uyanmadı sayılır yiyorum degisiorum ve hemen uyuyo inş bi daha öle bi sancı yasamayız kimse de yaşamasın yani
ayni valla bizim kizda böyle, pek bi gürültülü yapıyor ve dediğin gibi bildiğin püskürtüyor. Hergun bi ortam kirliliği faciası yaşiyoruz.Benimki de aynen püskürtmemi dersin, fiskirtmamı dersin bilmiyorum ama bildiğin sesli yapıyor, hatta benim kızın yellenmesi bile sesli, birde bazen altını degistirirken uzerimize yaptığı bile olmuştu
sırtına deil canım karnını hafifititretmekten bahsediorumGaliba bende anlamadım, pışpıslamak derken sırtına pıt pıt vurmaktan bahsediyorsun dimi?
ayni valla bizim kizda böyle, pek bi gürültülü yapıyor ve dediğin gibi bildiğin püskürtüyor. Hergun bi ortam kirliliği faciası yaşiyoruz.Bi de farkettim ki bu kaka konusuna çalışmamışım ben.. Ne olsa normal diyip gecebilirim
Kizlar kirkim cikinca dr gidicem kontrole
Spiral taktirmayi dusunuyrm kesin
Ancak nasil oluyor hic bilmiyorum
Yani doktor tamam takalim diyip takiyor mu yoksa bnm satin almam mi gerek
Sureci nasil oluyor
Yapan eden bileniniz var mi
Yani en iyisi hangisi ise ondan almak isterim
Ya cnm sen 100 cc mama demissin ama ben dusundum
Ben oglum uc aylikken ise basladim
120-130 cc sut birakirdim oglen ben gelene kadar onu bitiremezdi ki oglum kilolu bi bebekti
100 cc mama fazla degil mi bu kadar kucuk bebek icin
Mama veren anneler hic o kadar veriyor mu acaba
Bi arastir derim
off kızlar ya deli olacağım...,
kv ve kp yarın yazlığa gidiyor. 3 ay falan gelmezler. buraya kadar normal. benide ilgilendirmiyor.
ama eşimin bekar erk kardeşi var evde. oda hiç gitmez yazlığa. daha önce çalışmıyordu simdi işede girdi.
çalışmazken ve ev uzakken bile hergün bize yemeğe geldi. 30 yaşında, küçükte değil.
şimdi ev yakın işe girdi yine eski düzen her akşam yemeğinde ve haftasonu komple bizde.
insanlar çok düşüncesiz. bu yılda gitmeyiver tatile. yada oğlunu benim başıma atma.
sanki lohusalığımda bir kap yemek yapıp getirdin...ayy sinir stres bastı beni.sonucta biz eşimle dışardan söyluyoruz ya da yeri geliyor bir makarnayla geçiştiriyoruz.
beyefendi hergün gelmeden birde menü sorar yaaa. önceden neyse hallettim bir şekilde çocukta yoktu....offff....
Kızlar o kremleri benm doktor gördü bunları temizle ıslak pamukla dedi burda kalmasın enfeksiyon yapabilir dedi bende her seferinde iç kısımlarınıda siliyorum pişik önleyiciler cok doluyor oraya zatenAyni seyi bende dusunuyorum canim icerisi hep sudocrem surdugum icin krem oldu zarari varmi diye dusunuyorum
gercegi de ondan farkli degil canim. son 2 3 dakikaya dusunce sanci daha agirlasjyo tabi ama o zaman da dogum heyecanindan anlamiyosun sonra da dogum oluyoKızlar günaydın tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var hiç iyi değilim bir gram uyku uyuyamadım.. Geceden beri sancılarım var düzenli değil ancak uyutmayacak kadar şiddetli 6 dk 8 dk 4 dk 10 dk gibi aralıklarla oldukça şiddetli bi bel ağrısı geliyo kasıklarımda pek ağrı hissetmiyorum gerçek mi yalancı ağrılar mı ayırt edemedim bikaç saat sonra kontrolüm var gece eşimi telaşlandırmak istemedim dayanmaya çalıştım. Bunlar yalancı sancılarsa gerçeği nasıl olur bilemiyorum gözüm korktu
Ya cnm sen 100 cc mama demissin ama ben dusundum
Ben oglum uc aylikken ise basladim
120-130 cc sut birakirdim oglen ben gelene kadar onu bitiremezdi ki oglum kilolu bi bebekti
100 cc mama fazla degil mi bu kadar kucuk bebek icin
Mama veren anneler hic o kadar veriyor mu acaba
Bi arastir derim
Canım dil altına baktırdınmı. Yada agzında pamukcuk olursada emmek istemeyebilşrGünaydın anneler, bugün itibari ile tam 1 aylik oldu kızım, sütüm az mı yetmiyor mu diye size sorarken dün itibari ile benimki olan sütü de içmemeye başladı anca 5 dakika emiyor sütler boşa akıyor resmen, birde emmidigini fazlasıyla kusuyor böyle bir durum yaşayan var mi aranızda
Canım dil altına baktırdınmı. Yada agzında pamukcuk olursada emmek istemeyebilşr
Madem calisiyormus disardan gelirken getirsin hep beraber yiyin yani boyle teklif edin yetisemiyorum diyebilursiniz. Valla ben yemege gelmek isteyenlere oyle dedim hep acemiyim bebekle zor oluyor ben uygun zamanda davet ederim sizi dedim. Acikca konusmaniz gerek. Esinizin dusuncesi ne bu konudaoff kızlar ya deli olacağım...,
kv ve kp yarın yazlığa gidiyor. 3 ay falan gelmezler. buraya kadar normal. benide ilgilendirmiyor.
ama eşimin bekar erk kardeşi var evde. oda hiç gitmez yazlığa. daha önce çalışmıyordu simdi işede girdi.
çalışmazken ve ev uzakken bile hergün bize yemeğe geldi. 30 yaşında, küçükte değil.
şimdi ev yakın işe girdi yine eski düzen her akşam yemeğinde ve haftasonu komple bizde.
insanlar çok düşüncesiz. bu yılda gitmeyiver tatile. yada oğlunu benim başıma atma.
sanki lohusalığımda bir kap yemek yapıp getirdin...ayy sinir stres bastı beni.sonucta biz eşimle dışardan söyluyoruz ya da yeri geliyor bir makarnayla geçiştiriyoruz.
beyefendi hergün gelmeden birde menü sorar yaaa. önceden neyse hallettim bir şekilde çocukta yoktu....offff....
Canım aynısından bende de var. Memede uyuyo eger uykuya gecmezse aglıyo. Ya sallamam lazım yada kucakta halay moduna gecmem lazım. Kucagıma alıp genelde hoplayıp zıplıyorum yada büyük kızımla futbol macı yapıyoruz. Hemde spor oluyo bana malum kilolar. Ama benim kuzu cok pis alıştı bu duruma. Bi kaç ay sonra artık uyku egitimi veririz inş. Bi gazlı dönem bitsinde
Kizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...
Benimki hiç sarılık olmadı canım sadece beslenemediği için çok kilo kaybetmişti. Aç kalmasın, yine aynı şeyler olmasın diye biraz pimpirikliyim :)Olabilir ama biraz da bebeğin keyfine dikkat etmek lazım benimkide bazen 3-4 saati buluyorken acıkması bazende saat başı mıkırdanır mesela
Canım sarılık geçtiyse uyandırmasanda uyanır onlar açsa zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?