2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Galiba bende anlamadım, pışpıslamak derken sırtına pıt pıt vurmaktan bahsediyorsun dimi?

Benimki de aynen püskürtmemi dersin, fiskirtmamı dersin bilmiyorum ama bildiğin sesli yapıyor, hatta benim kızın yellenmesi bile sesli, birde bazen altını degistirirken uzerimize yaptığı bile olmuştu
ayni valla bizim kizda böyle, pek bi gürültülü yapıyor ve dediğin gibi bildiğin püskürtüyor. Hergun bi ortam kirliliği faciası yaşiyoruz. Bi de farkettim ki bu kaka konusuna çalışmamışım ben.. Ne olsa normal diyip gecebilirim

Bu iki nolu resim gibi tutup ama oturmuyoeuz ayakta. karnını tuttugumuz elimizle hafifçe pıspıslıyoruz karnını 5 dk sonra atıo sulu kaka seklinde sırtına deil canım karnını hafifititretmekten bahsediorum

off kızlar ya deli olacağım...,
kv ve kp yarın yazlığa gidiyor. 3 ay falan gelmezler. buraya kadar normal. benide ilgilendirmiyor.
ama eşimin bekar erk kardeşi var evde. oda hiç gitmez yazlığa. daha önce çalışmıyordu simdi işede girdi.
çalışmazken ve ev uzakken bile hergün bize yemeğe geldi. 30 yaşında, küçükte değil.
şimdi ev yakın işe girdi yine eski düzen her akşam yemeğinde ve haftasonu komple bizde.

insanlar çok düşüncesiz. bu yılda gitmeyiver tatile. yada oğlunu benim başıma atma.
sanki lohusalığımda bir kap yemek yapıp getirdin...ayy sinir stres bastı beni.sonucta biz eşimle dışardan söyluyoruz ya da yeri geliyor bir makarnayla geçiştiriyoruz.
beyefendi hergün gelmeden birde menü sorar yaaa. önceden neyse hallettim bir şekilde çocukta yoktu....offff....

Kizlar asm aldigim sut egittiminde sutun ilk kisminin su oldugunu ikinci gelenin seker oldugunu bebegi uyutacagini en sonda kalanin yagli sut oldugunu ve mutlaka onu icirmemi soyledi bebek uyusada uyandiginda o en son emdigi memeden devam ettrki o yaglu sutu alsn o kilo yaptrirr dedi sizede aktarmis olayim

Kızlar günaydın tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var hiç iyi değilim bir gram uyku uyuyamadım.. Geceden beri sancılarım var düzenli değil ancak uyutmayacak kadar şiddetli 6 dk 8 dk 4 dk 10 dk gibi aralıklarla oldukça şiddetli bi bel ağrısı geliyo kasıklarımda pek ağrı hissetmiyorum gerçek mi yalancı ağrılar mı ayırt edemedim bikaç saat sonra kontrolüm var gece eşimi telaşlandırmak istemedim dayanmaya çalıştım. Bunlar yalancı sancılarsa gerçeği nasıl olur bilemiyorum gözüm korktu

lilipit Doktor bana da spiral takalim dedi ama süreci anlatmadi. Önce rahim ağzına bakacak normal doğumda yara olabiliyormus.benim haftaya kontrolum senin daha var dimi ben öğrenince yazarım sana.bide ben spiral taktırdigi halde çok hamile kalan duydum aslında kafamda ck soru işareti var bu konuda

Benim kız dün ilk defa 90 cc içti bende şaşırdım ama normal de 60-70 iciyor

A aydogdu06 çok Sabırli bırisin maşallah.yazip yazmamakta çok düşündüm ama Sen yazdikca ben senin yerine kendimi koyuyorum ve çok kızıyorum sana yapılanlara.peki bu duruma esin ne diyor. sonuçta önceki seneler sorun değil ama bu sene zor bı donemdesin.bir iki gün değil ki bu.kaldiki senin iyi anın olur kötü anın olur yemeğimi dusunucen sürekli
Ben senin yerinde olsam bana en zor animda Hayri olmayan insanlari hayatımdan uzak tutarim.kaynim hiç yokmuş gibi davranirim.o gün ne yaptıysam onu yer ,yemek yoksa biz ne yaparsak ucundan tutar .yada menü soruyorsa bugün hiç birşey yapamadım malum küçük bebeğim var ne bulursak onu yiycez derim ister dışardan birşey getirir ister yapmaya yardım eder isterse gelmez baska bi çare bulur.kv den düşünsün bence sen canını sıkma bı kere kötü olursun belki ama en azından anlarlar belki durumunu

Uzun zaman sonra herkese merhaba kızlar günaydın. Bennve oğlum birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Süt ve mama ortak besliyorum,26 günlük 4100 gram oldu,Doğum kilosu 3000 di. Gaz sorunu yok diyemem ama korkunç düzeyde de değil, nurse harveys kullanmaya başladık. Bugün bizim için büyük gün sünnet olmak için doktora muayeneye gideceğiz. İlk ay sünnet için en az sancılı dönemmiş çok heyecanlıyız bizim oğlan bi daha erkek olacak

Ayni seyi bende dusunuyorum canim icerisi hep sudocrem surdugum icin krem oldu zarari varmi diye dusunuyorum
Kızlar o kremleri benm doktor gördü bunları temizle ıslak pamukla dedi burda kalmasın enfeksiyon yapabilir dedi bende her seferinde iç kısımlarınıda siliyorum pişik önleyiciler cok doluyor oraya zaten

gercegi de ondan farkli degil canim. son 2 3 dakikaya dusunce sanci daha agirlasjyo tabi ama o zaman da dogum heyecanindan anlamiyosun sonra da dogum oluyo

3-4 saatte bir 3 olcek mama 90 ml. Su ile karistirilinca 100 oluyor. Veriyorum.cogu kez sifir kaliyor bazen yarim olcekten az.

Günaydın anneler, bugün itibari ile tam 1 aylik oldu kızım, sütüm az mı yetmiyor mu diye size sorarken dün itibari ile benimki olan sütü de içmemeye başladı anca 5 dakika emiyor sütler boşa akıyor resmen, birde emmidigini fazlasıyla kusuyor böyle bir durum yaşayan var mi aranızda

Canım dil altına baktırdınmı. Yada agzında pamukcuk olursada emmek istemeyebilşr

Canım dil altına baktırdınmı. Yada agzında pamukcuk olursada emmek istemeyebilşr

Evet dili beyaz, hatta pazartesi kontrole götürecektim, ama işin ilginç yanı emmek için aglamıyor da gazi varmış gibi kendini kasıyor, sonra en fazla 5 dakika emdi emmesi uykuya geçiyor ağzının yanlarından benim az olan sütüm akıp gidiyor

Madem calisiyormus disardan gelirken getirsin hep beraber yiyin yani boyle teklif edin yetisemiyorum diyebilursiniz. Valla ben yemege gelmek isteyenlere oyle dedim hep acemiyim bebekle zor oluyor ben uygun zamanda davet ederim sizi dedim. Acikca konusmaniz gerek. Esinizin dusuncesi ne bu konuda

Kizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...

Aynısından bende de var. Uykuya dalamıyor. Uyumak için meme istiyor. Ağzından burnundan süt çıkıyor. Hala uyumamışsa yine meme istiyor. Meme vermeden kucağımda sakinleştirebilirsem kucağımda uyuklamaya başlıyor. Ama uykuya dalamıyor. Gazı mı var sıcaktan mı yapıyor anlamıyorum

Gerçek ten maşallah size Allah bin kere yardımcınız olsun ne kadar güçlü birisiniz elbette başa gelince her şekilde mücadele ediliyor ama Allah size güç kuvvet versin inşallah

Olabilir ama biraz da bebeğin keyfine dikkat etmek lazım benimkide bazen 3-4 saati buluyorken acıkması bazende saat başı mıkırdanır mesela

Canım sarılık geçtiyse uyandırmasanda uyanır onlar açsa zaten
Benimki hiç sarılık olmadı canım sadece beslenemediği için çok kilo kaybetmişti. Aç kalmasın, yine aynı şeyler olmasın diye biraz pimpirikliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…