2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Normal sanci cekmedim bilmiyorum araliklarini suni sanci oldu benimki ama sana sunu soyleyebilirim senin canindan kanindan bi can hasil olacak korkacak hic bisey yok inanki hamilelik cok guzel bi duygu ama o bebegi kucagina almak dahada guzel kokusunu icine cektigin abi yuzunu gorecegin ani dusun hayirli dogumlar

Rabbim yavrularimiza saglik versin cok zor zamanlardan gecmissiniz Rabbim sabrinida vermistir. Sana ve kuzularina sevgiler yolluyorum

uzgungul 60 cc alıyor ama bazen yetmiyor üstüne emiyor. Emdiğinde ne kadar alıyor bilmiyorum ama bu aralar 60 bizede yetmiyor diyebilirim. Mamanın üZerinde 2 hafta sonrası için 90 cc verin diye yazıyo. Mümkün olduğunca anne sütü vermeye çalışıyorum. Yarın dr a gideceğiz o zmn soracağız

Ami
Rabbim yavrularimiza saglik versin cok zor zamanlardan gecmissiniz Rabbim sabrinida vermistir. Sana ve kuzularina sevgiler yolluyorum
amin cnm cok sagol.sizleri ozlemisim valla.en son girdiğimde herkes dogumu yaklasmisti.simdi bebelerin gaz sorunu kusma muhabbetleri baslamis bile..cok sukur.saglikla buyutelim yavrularimiz i insallah.2 bebe olunca cok zor girmem.su an bile agliyorlar:)zaman buldukca girerim.form a insallah.opuyorum.hepinizi

Canım ya ben yaşadım o yüzden kg kaybı fazla oldu ve küvöze aldılar. Anne sütü veriyordum üstüne takviye hipp mama veriyordum. Sanıyoruz ki o mamayı hiç sevmemişti. Organik olduğu için tadı sanırım pek hoş değil bebekler sevmiyor. Hastanede tekrar aramızda ki bağı kurdular şimdi hem emiyor hemde takviye mama veriyorum. Mama olarak aptamil kullanıyoruz.
Gögsüne krem sürüyor musun? Ondan tiksinmiş olabilir yada takviye mama veriyor musun?

Bende geçen kontrolde ne zaman geçer diye sordum nasıl temizlemem gerek diye sormayı unutmuşum havalarda sıcak enfeksiyona mantara dönüşür diye korkuyorum banyoda ovaliyorum ama silmiyordum sileyim bari artık
Ayni seyi bende dusunuyorum canim icerisi hep sudocrem surdugum icin krem oldu zarari varmi diye dusunuyorum
ben krem falan sürmüyorum ama dogdugundan beri beyaz kalıntılar var baya pütür pütür kimi temizlemek lazım diyor kimi dokunmayin diyor ama az az silicem ben

Ben de silmiyorum orayı ? Nasıl yapmak lazım acaba
beni görüntüsü baya rahatsız ediyor sanki onu da rahatsız ediyormus gibi düsünmeme neden oluyor yavaş yavaş silicem bakalim pamuğu islatip

canimm nasilsin senden haber aldigima cok sevindim hepimiz dogurduk nerdeyse eskiler foruma girmiyo pek herkes bebe derdinde :) biz gaz konusuyoruz sen nelerle ugrastin Allah sana guc saglik versin cocuklarin sana muhtac bizi haberdar et yine gizel haberlerle opuyorumm

Yok ekstra birsey vermiyorum işin ilginç yanı ellemesem emme niyeti de yok aranmıyor yani anlamadım

Benim kizim da sesli yapiyo :) gazini da cikariyolar bence yaparken çünkü çok rahatliyo yaptiktan sonra o yüz ifadesine bayılıyorum:)

kardelen2558 maşallah sana Allah sana güç kuvvet yavrularına da sağlık sıhhat versin. Tek başına mi bakıyorsun yavrularına yardim eden var mı ?'tek çocuk bile zorken iki çocuğu düşünemiyorum bile.vakit bulunca haberdar et bizi

Taktırmadım hiç ama onu regliyken takıyorlar diye biliyorum sanırım çeşitleri var.Sen kendin alıyorsun diye biliyorum

Bebegin kac günlük?
Pompan manuel mi elektrikli mi ozellikle manuel pompalar göğsü tam bosaltmiyor
Hicbir pompa bebek gibi göğsü bosaltamiyor 20 ml cikti diye gogsunde o kadar sut var demek degil
Yüzde 30 daha az sagiyomus pompalar
Yani bence sutun yeterlidir diye dusunuyorum ben

Benim kızım da kusuyor hatta bazen bi taraftan emiyor diğer taraftan akıtıyor kilo alımına göre sorun yok dedi dr

Yeni.doğduğunda 15 dk en az emme süremiz vardı şimdi kısaldı Dr normal dedi ağız kasları güçlendi emiş gücü fazla o yüzden çabuk doyuyor

Çok geçmiş olsun. Maşallah bebelere daha iyi olacaklar inşallah sizin işiniz bize göre iki kat daha zor allah size de kolaylık versin inşaallah

Bende korkumdan dokunamıyodum ama burayı okuyunca az az silmeye basşadım. Kulak cubuguyla siliyorum ama cok zor gidiyo. Yaglı be yapısmış gibiler

@baycita6 eğer pozisyon değiştirdiğinde sancı yok oluyorsa suni sancıdır. Yatıyorsan kalk biraz yürü, ayaktaysan sol tarafına yatıp dinlen geçer. Geçmiyorsa doğum sancısıdır canım

Bende korkumdan dokunamıyodum ama burayı okuyunca az az silmeye basşadım. Kulak cubuguyla siliyorum ama cok zor gidiyo. Yaglı be yapısmış gibiler
Aynen sümüksü olsa hemen temizlenir ilk günler akıntı öyleydi ama sonra katilastı iyice ben dokununcada kapatıveriyo bacaklarını :) her bez degistirmede az az temizlerim artık

Kızlar 26 günlük olduk. Bebeğim şimdiye kadar sakin bi bebekti. Emzirirken mememde uyurdu yatırırdım 2 saat uyurdu sonra uyandırıp emzirip yine uyuturdum. Uyanık kalıyosa da koyardım battaniyenin üzerine kendi kendine dururdu. Ama 3 gündür durmaksızın ağlıyor. Günde sadece toplamda 5-6 saat uyumaya başladı o da kısa kısa yarım saatlik uykularla. Tam uyutup yatırıyorum bi anda bağırarak uyanıyo ağlıyo. Günün çoğunda uyanık ve sanki canını yakıyomuşuz gibi kıpkırmızı olup çenesi titreyerek katılarak ağlıyor. Napsak da susmuyor. Emziriyorum biraz emiyor sonra memeyi bırakıp gene bağırıyor ağluyor sonra yine emmeye devam ediyor. 3'gündür perişan oldum psikolojik olarak da fiziken de. Annem bebeğin huyu değişir 40 gün içinde diyor ama ben hasta olduğunu düşünmeye başladım. Ateşi kulaktan 37.1 çıkıyo eşim havanın sıcak olmasından dolayı olduğunu düşünüyo vücut ısısı yükselmiştir diyo. Bi de çok hapşuruyor.
Sürekli emerek sakinleştirmeye çalışınca da çok kusuyor. Sürekli kakasını yapmaya çalışıp yapamıyor. Dün emerken bi anda üstüne kustu ama öyle ağız kenarından sızmak gibi değil. Fışkırtarak ve 4 seferde. Her yer battı tabi yatak çarşaf benim üstüm. Miktar çok fazlaydı büyük bi bardak kadar. Ne zaman meme versem alıyo, doyunca bırakması gerekmez mi ? Karnı davul gibi şişiyor. Napıcağımı şaşırdım nasıl susturucam bilmiyorum. Memeye koyunca kusar korkusuyla çok sık da emzirmek istemiyorum. Normalde doktorun dediği gibi 2 saatte bir emziriyodum ama şimdi sussun diye sürekli memede tutmam gerekiyo.
Aranızda bunları yaşayan var mı ? Bebeği hiç susmayan ve çok sağlayan ? Yoksa gerçekten hasta mı acaba yavrum? Eşim doktora götürmek istemiyor evham yaptığımı düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…