- 8 Eylül 2016
- 135
- 173
- 23
- 33
Normal sanci cekmedim bilmiyorum araliklarini suni sanci oldu benimki ama sana sunu soyleyebilirim senin canindan kanindan bi can hasil olacak korkacak hic bisey yok inanki hamilelik cok guzel bi duygu ama o bebegi kucagina almak dahada guzel kokusunu icine cektigin abi yuzunu gorecegin ani dusun hayirli dogumlarKızlar günaydın tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var hiç iyi değilim bir gram uyku uyuyamadım.. Geceden beri sancılarım var düzenli değil ancak uyutmayacak kadar şiddetli 6 dk 8 dk 4 dk 10 dk gibi aralıklarla oldukça şiddetli bi bel ağrısı geliyo kasıklarımda pek ağrı hissetmiyorum gerçek mi yalancı ağrılar mı ayırt edemedim bikaç saat sonra kontrolüm var gece eşimi telaşlandırmak istemedim dayanmaya çalıştım. Bunlar yalancı sancılarsa gerçeği nasıl olur bilemiyorum gözüm korktu
Rabbim yavrularimiza saglik versin cok zor zamanlardan gecmissiniz Rabbim sabrinida vermistir. Sana ve kuzularina sevgiler yolluyorumKizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...
Ya cnm sen 100 cc mama demissin ama ben dusundum
Ben oglum uc aylikken ise basladim
120-130 cc sut birakirdim oglen ben gelene kadar onu bitiremezdi ki oglum kilolu bi bebekti
100 cc mama fazla degil mi bu kadar kucuk bebek icin
Mama veren anneler hic o kadar veriyor mu acaba
Bi arastir derim
Oyle cnm..Allah razi olsunGerçek ten maşallah size Allah bin kere yardımcınız olsun ne kadar güçlü birisiniz elbette başa gelince her şekilde mücadele ediliyor ama Allah size güç kuvvet versin inşallah
amin cnm cok sagol.sizleri ozlemisim valla.en son girdiğimde herkes dogumu yaklasmisti.simdi bebelerin gaz sorunu kusma muhabbetleri baslamis bile..cok sukur.saglikla buyutelim yavrularimiz i insallah.2 bebe olunca cok zor girmem.su an bile agliyorlar:)zaman buldukca girerim.form a insallah.opuyorum.hepiniziRabbim yavrularimiza saglik versin cok zor zamanlardan gecmissiniz Rabbim sabrinida vermistir. Sana ve kuzularina sevgiler yolluyorum
Canım ya ben yaşadım o yüzden kg kaybı fazla oldu ve küvöze aldılar. Anne sütü veriyordum üstüne takviye hipp mama veriyordum. Sanıyoruz ki o mamayı hiç sevmemişti. Organik olduğu için tadı sanırım pek hoş değil bebekler sevmiyor. Hastanede tekrar aramızda ki bağı kurdular şimdi hem emiyor hemde takviye mama veriyorum. Mama olarak aptamil kullanıyoruz.Günaydın anneler, bugün itibari ile tam 1 aylik oldu kızım, sütüm az mı yetmiyor mu diye size sorarken dün itibari ile benimki olan sütü de içmemeye başladı anca 5 dakika emiyor sütler boşa akıyor resmen, birde emmidigini fazlasıyla kusuyor böyle bir durum yaşayan var mi aranızda
Bende geçen kontrolde ne zaman geçer diye sordum nasıl temizlemem gerek diye sormayı unutmuşum havalarda sıcak enfeksiyona mantara dönüşür diye korkuyorum banyoda ovaliyorum ama silmiyordum sileyim bari artıkCanım sorduğun
Bugün Dr kontrol ederken özel bölgesine de baktı bizim kızda da vardı beyaz kalıntılar ben silmeye korkuyordum bir de doğuştan var olduğu için yıkanmada yavas yavas gider diyordum. Temizliğini iyi yap yoksa enfeksiyon kapar dedi. Hemşire tahlil poşetini yapıştırırken temizledi işaret parmağına ıslak mendili geçirdi parmağın uç tırnak kısmı ile değil dış ortası ile biraz bastırarak temizledi. Öncesinde orayı iyice araladı tabi.böyle temizle korkma bişey olmaz dedi. O beyaz kalıntılar gitti çok yapışkan ben önce temizlemeye çalıştım acıtırım diye kokrmuştum şimdi daha kolay temizleniyor
ben krem falan sürmüyorum ama dogdugundan beri beyaz kalıntılar var baya pütür pütür kimi temizlemek lazım diyor kimi dokunmayin diyor ama az az silicem benAyni seyi bende dusunuyorum canim icerisi hep sudocrem surdugum icin krem oldu zarari varmi diye dusunuyorum
beni görüntüsü baya rahatsız ediyor sanki onu da rahatsız ediyormus gibi düsünmeme neden oluyor yavaş yavaş silicem bakalim pamuğu islatipBen de silmiyorum orayı ? Nasıl yapmak lazım acaba
canimm nasilsin senden haber aldigima cok sevindim hepimiz dogurduk nerdeyse eskiler foruma girmiyo pek herkes bebe derdinde :) biz gaz konusuyoruz sen nelerle ugrastin Allah sana guc saglik versin cocuklarin sana muhtac bizi haberdar et yine gizel haberlerle opuyorummKizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...
Canım ya ben yaşadım o yüzden kg kaybı fazla oldu ve küvöze aldılar. Anne sütü veriyordum üstüne takviye hipp mama veriyordum. Sanıyoruz ki o mamayı hiç sevmemişti. Organik olduğu için tadı sanırım pek hoş değil bebekler sevmiyor. Hastanede tekrar aramızda ki bağı kurdular şimdi hem emiyor hemde takviye mama veriyorum. Mama olarak aptamil kullanıyoruz.
Gögsüne krem sürüyor musun? Ondan tiksinmiş olabilir yada takviye mama veriyor musun?
Benim kizim da sesli yapiyo :) gazini da cikariyolar bence yaparken çünkü çok rahatliyo yaptiktan sonra o yüz ifadesine bayılıyorum:)Bende yiyorum kahvaltıda peynir de yemiyeceksek daha ne yiyek :) sarı Pütürlü bide ipliksi yapılar var benim kız sesli yapıyor bildiğin pükürtüyo sesli yapması da mı alerji belirtisi döküntü falan yok
Taktırmadım hiç ama onu regliyken takıyorlar diye biliyorum sanırım çeşitleri var.Sen kendin alıyorsun diye biliyorumKizlar kirkim cikinca dr gidicem kontrole
Spiral taktirmayi dusunuyrm kesin
Ancak nasil oluyor hic bilmiyorum
Yani doktor tamam takalim diyip takiyor mu yoksa bnm satin almam mi gerek
Sureci nasil oluyor
Yapan eden bileniniz var mi
Yani en iyisi hangisi ise ondan almak isterim
Bebegin kac günlük?Kızlar bana acil cevap yazar misiniz. Anlamıyorum hic birşey ya etrafta soracağim kimse yok. Anca ben bilmem diyorlar benim sütüm vardı öyle birşey basıma gelmedi diyorlar. Bakın. Sütüm akıyor kendiliğinden bende seviniyorum. Sagiyorum pompayla anca 20 çıkıyor. O kadarcikda doluyor mu meme. Neden akıyor ki. Diğerini emzirirken öbürü akıyor ama bebeği doyurmuyor bile çok azıcık. Anlamıyorum neden. O kadar az geliyor ama sanki çok gibi akıyor. Lütfen bilen gören cevap yazsın
Benim kızım da kusuyor hatta bazen bi taraftan emiyor diğer taraftan akıtıyor kilo alımına göre sorun yok dedi drGünaydın anneler, bugün itibari ile tam 1 aylik oldu kızım, sütüm az mı yetmiyor mu diye size sorarken dün itibari ile benimki olan sütü de içmemeye başladı anca 5 dakika emiyor sütler boşa akıyor resmen, birde emmidigini fazlasıyla kusuyor böyle bir durum yaşayan var mi aranızda
Yeni.doğduğunda 15 dk en az emme süremiz vardı şimdi kısaldı Dr normal dedi ağız kasları güçlendi emiş gücü fazla o yüzden çabuk doyuyorEvet dili beyaz, hatta pazartesi kontrole götürecektim, ama işin ilginç yanı emmek için aglamıyor da gazi varmış gibi kendini kasıyor, sonra en fazla 5 dakika emdi emmesi uykuya geçiyor ağzının yanlarından benim az olan sütüm akıp gidiyor
Çok geçmiş olsun. Maşallah bebelere daha iyi olacaklar inşallah sizin işiniz bize göre iki kat daha zor allah size de kolaylık versin inşaallahKizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...
Bende korkumdan dokunamıyodum ama burayı okuyunca az az silmeye basşadım. Kulak cubuguyla siliyorum ama cok zor gidiyo. Yaglı be yapısmış gibilerBende geçen kontrolde ne zaman geçer diye sordum nasıl temizlemem gerek diye sormayı unutmuşum havalarda sıcak enfeksiyona mantara dönüşür diye korkuyorum banyoda ovaliyorum ama silmiyordum sileyim bari artık
ben krem falan sürmüyorum ama dogdugundan beri beyaz kalıntılar var baya pütür pütür kimi temizlemek lazım diyor kimi dokunmayin diyor ama az az silicem ben
beni görüntüsü baya rahatsız ediyor sanki onu da rahatsız ediyormus gibi düsünmeme neden oluyor yavaş yavaş silicem bakalim pamuğu islatip
Aynen sümüksü olsa hemen temizlenir ilk günler akıntı öyleydi ama sonra katilastı iyice ben dokununcada kapatıveriyo bacaklarını :) her bez degistirmede az az temizlerim artıkBende korkumdan dokunamıyodum ama burayı okuyunca az az silmeye basşadım. Kulak cubuguyla siliyorum ama cok zor gidiyo. Yaglı be yapısmış gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?