2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya etmiyor bebeğim ama yutmuyor baya uzun emiyor galiba sut yok. Çok yorukiyor yutkunmayinca anladım bende ;(

Bana dün doktor eger ateşi falan yok karnı tok alti temiz ve uykusunu almışken hala huzursuzsa idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon için dedi

Canım benimkide cok aglar ve senin dedigin gibi sakinlessin diye memeyi dayardım ama cok büyük hata yapmışım cünkü gazı oldugundan aglıyo ve daha mide o sütü sindirememişken ikinci üçüncü bi süt geliyo cocuk iyice mafoluyodu. Artık mecbur saat tutuyorum. Çünkü midedeki süt iki saat içinde sindiriliyomuş. Eger aglarsa ya müzik acıyorum,ya hoplayıp zıplıyorum kucagımdayken,ya suyu acıyorum sesiyle bazen sakinliyo,evin içinde kostugum bile oluyo.tabi ben pert oluyorum ama olsun gecici bi süreç diyip kendimi teselli ediyorum.
Bu arada iki gecedir saat 12 gibi baslıyo saat ikiye kadar katılarak aglıyo. En son careyi caeşafa koyup sallamakta bulduk. Sankş bi yeri kopmuş gibi acaip bi sekilde aglıyo. Dedigim gibi gündüzleri aglayınca bi şekilde çaresine bakıyorum ama gece malesef sadece carsafla susuyo şimdilik. Bugun kırkımız cıkıyo,o sihirli degnegin deymesini bekliyorum

Yeni.doğduğunda 15 dk en az emme süremiz vardı şimdi kısaldı Dr normal dedi ağız kasları güçlendi emiş gücü fazla o yüzden çabuk doyuyor

Canım bilmiyorum ki, şimdi sağlık ocağından aradilar uyandır emzir bir görmem lazım dedi, pazartesi kontrol var

Selam kızlar bugün 16 günlük olduk. Oğluşumla zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Havaların ısınmasıyla birlikte huzursuzluk tavan yaptı bizde ev çok sıcak dışarısı zaten evden sıcak bütün cam kapı açık ama hiç etki etmiyor. Sürekli bölük pörçük uyuyor uyanıyor sıcak yüzünden. güneşin batmasıyla deliksiz uykuya dalıyor. Eşim gelene kadar lavaboya bile gidemiyorum vallahi. Her anımızı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum bugünler geri gelmeyecek çünkü biliyorum. hepinize evlatlarınızla huzurlu sağlıklı bol sütlü günler diliyorum

O zaman yenidogan için neko ve boba 4g aparatlı. Bir bakayım onlara şimdi, tesekkurler. Fotoda senin bebek mi? Kuzum ne güzel yerleşmiş o emeibaby galiba boba degil dimi?
Ben neko wrap sling aldım. Kullanlar çok memnun ama benim kızım sevmedi. Hiç durmuyor içinde. Çok ağlıyor. Sanırım kullanamicam. Üzgünüm bu konuda yani. İnşallah seninki sever. Her bebeğin ayrı bir huyu oluyor. Bebekler yüz üstü yatmaya bayılır. Benimki çok ağlıyor. Altını açınca rahatlar bizimki onu da sevmiyor. El kadar bebelerin huyları var tuhaf tıhaf:)

Benim kızım da aynı şekilde ama neredeyse doğduğundan beri... sürekli emmek istiyor. Çok az ve hafif uyuyor hemen uyanıyor. Tekrar emmek istiyor. Uyanıkken hiç bakınmıyor hep ağlıyor. Sadece kusması yok. Karnı davul gibi aynen.

Bebisi arabasina atıp disarda dolanma boylece evde sıkılmama hayallerim vardi doktora sorayim yine de dedim. O kdr cesur olmayin daha 1ayini doldursun bi asisini fln yapalim ondan sonra dedi... ne kaldi ki surda 20 guncuk
Ben her yere gittim bebekle. 3. Gününde başladık. Bir şey de olmadı çok şükür. Sen de abartmadan ara sıra çıkar bence.

Benim kızım da aynı şekilde ama neredeyse doğduğundan beri... sürekli emmek istiyor. Çok az ve hafif uyuyor hemen uyanıyor. Tekrar emmek istiyor. Uyanıkken hiç bakınmıyor hep ağlıyor. Sadece kusması yok. Karnı davul gibi aynen.

Kızlar dün doktoruma kontrole gittim. Bana bir iğne yazdı, bunu yaptır. 3 ay seni gebelikten korur dedi. Eczanelerde bulamadım. Her yerde bulunmuyormuş. Böyle bir iğneden haberi olan var mı? Bir de dün bebeişe kalça ultrasonu çekildi ve 1. Ay aşısı yapıldı. Çok ağladı aşıdan sonra ama sakinleşti sonra.

kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz

Bizim kız hep kucak istiyor.kuxakta uyusun saatlerce uyur.ama beşikte en fazla yarım saat.buyuk kız da var oda oyun istiyor.esim yarın ise başlıyor kaldım yanlız başına iki kizla.

Benimki de hep kucakta uyumak istiyor, özellikle gündüz. Sonradan değişecek mi bu huyları acaba

Bende doğumdan sonra yaptırıcam bu iğneden inş. Asm hemşiresi bi ablam bunu önerdi. 3 aylık depo diyolar yani aylık iğnenin 3 aylık versiyonu :) sonra sprail taktırmayı düşünüyorum

Benimki hiç sarılık olmadı canım sadece beslenemediği için çok kilo kaybetmişti. Aç kalmasın, yine aynı şeyler olmasın diye biraz pimpirikliyim :)
Anladım canım :)

Canım o iğneyi eltim yaptırmış sağlık ocağındaki ebe tavsiyesiyle ama adet düzensizliği yaptı ve bi kaç ay hiç adet göremedi sonradan da on gün arayla kan geldi derken kadın doğumcu doktoruna gitti oda kızdı tabi doktorumuz aynı beraber gittik ben hamile kontrolüne giderken bi daha aynı hatayı yapma kimseye de tavsiye etme demişti bilmiyorum aynı iğne mi ama oda üç aylık iğne diye yaptırmış iyice araştır canım benim elti de polikistik over vardı bilmiyorum onun etkisi oldumu ama tedbirli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…