Ya aslında kışa denk gelseydi hiç düşünmeden sling alırdım denerdim ama Mersinde bu sıcakta çok sarıp sarmalanmak pek akıl karı gibi değil. Şimdi yenidoğan aparatlı kangurulara bakıyorum, ergobaby de file kılıf falan da varmış. Bir arkadas da slingi ben hediye edeyim dedi. Bakalım durum nasıl netleşecek.Ben neko wrap sling aldım. Kullanlar çok memnun ama benim kızım sevmedi. Hiç durmuyor içinde. Çok ağlıyor. Sanırım kullanamicam. Üzgünüm bu konuda yani. İnşallah seninki sever. Her bebeğin ayrı bir huyu oluyor. Bebekler yüz üstü yatmaya bayılır. Benimki çok ağlıyor. Altını açınca rahatlar bizimki onu da sevmiyor. El kadar bebelerin huyları var tuhaf tıhaf:)
Bazen kucakta bazen emerken bazen oynarken kendi kendine işine nasıl gelirse :)Arkadaslar ,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz?
Bugün bizim için de çok yorucu bi gündü. Bizim sıpa da kesintisiz 1 saat bile uyumadı. Şu an da kucağımda mızıklaniyor emdikten sonra.. Avutmak ve uyutmak ne mümkünÇıldırıciim...
bende ankaradayım.kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
sütünü ver, altını değiştir gazını cıkar. salla. uyumazsa buzukı orhan açıyorum bazen uyuyor. hala uyumazsa omzuma yaslıyorum işte o zaman kesın uyuyor:)Arkadaslar ,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz?
Emerken uyuyakalıyor, gazıno çıkarırken uyanıyor veya iyice mayışıyor. Eğer uyanırsa youtube dan elektrik süpürgesi sesini açıyorum o zaman tekrar uyuyakalıyorBu iğne sutu etkiliyor mu
veMadem calisiyormus disardan gelirken getirsin hep beraber yiyin yani boyle teklif edin yetisemiyorum diyebilursiniz. Valla ben yemege gelmek isteyenlere oyle dedim hep acemiyim bebekle zor oluyor ben uygun zamanda davet ederim sizi dedim. Acikca konusmaniz gerek. Esinizin dusuncesi ne bu konuda
Ya zaten 3 4 kere hastaneye gittik ananeye babanneye gittik dolanmaya da ciksak ayni mantik aslinda da ah bu acemilik.... bu sicakta korkuyo insan yine deBen her yere gittim bebekle. 3. Gününde başladık. Bir şey de olmadı çok şükür. Sen de abartmadan ara sıra çıkar bence.
Benimki dogdu dogali oyle giyiniyo.ferahlar cocuk daha iyi bencekizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
off kızlar ya deli olacağım...,
kv ve kp yarın yazlığa gidiyor. 3 ay falan gelmezler. buraya kadar normal. benide ilgilendirmiyor.
ama eşimin bekar erk kardeşi var evde. oda hiç gitmez yazlığa. daha önce çalışmıyordu simdi işede girdi.
çalışmazken ve ev uzakken bile hergün bize yemeğe geldi. 30 yaşında, küçükte değil.
şimdi ev yakın işe girdi yine eski düzen her akşam yemeğinde ve haftasonu komple bizde.
insanlar çok düşüncesiz. bu yılda gitmeyiver tatile. yada oğlunu benim başıma atma.
sanki lohusalığımda bir kap yemek yapıp getirdin...ayy sinir stres bastı beni.sonucta biz eşimle dışardan söyluyoruz ya da yeri geliyor bir makarnayla geçiştiriyoruz.
beyefendi hergün gelmeden birde menü sorar yaaa. önceden neyse hallettim bir şekilde çocukta yoktu....offff....
Slm kızlar dün gece biz soluğu acilde aldık sebebi gaz sancısıymis meğer. Artık nası bi sancısı beni bile ağlattı çocuğumun ağlaması dedim galiba bi yeri koptu ben becerip bakamiyorum eşim koşarak geldi işten telde sesini duyunca. Dr tam karnının alt kısmından yüzü dışarı dönecek şekilde düşmeyecek kadar sıkı acıtmak kadar da gevşek tutulup hafif titreterk pispislayin rahatlar ve çıkarır dedi o esnada kendi yaptı ve büyük bi sesle gazını çıkardı Dr kendi çocuklarıyla gaz konusunda çok uğraşmış ve dio ki ilaçlar bı yere kadar masaj bi yere kadar yok bi de annelere onu yeme bunu yeme derler ilgisi yok dedi zamanla geçer bu sancılar ilk 3 ayda büyük çoğunluğu biter dedi çocuğum dünku yorgunluktan resmen bugün bayıldı sabahtan beri uyanmadı sayılır yiyorum degisiorum ve hemen uyuyo inş bi daha öle bi sancı yasamayız kimse de yaşamasın yani
Canım aynen bizimki de çok terliyor yattığı yere kafasının izi çıkıyor ben sadece kısa kollu zibin giydirmeye başladım pantolon da yok tek zibinkizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
Sünnet konusunda gelişmeleri yazarsan sevinirim. Sıcak olumsuz etkiler mi. Ben yaptırmak istiyorum ama yapacak dr yok herkes bir eylül gelsin diyor anlamadım ki..Uzun zaman sonra herkese merhaba kızlar günaydın. Bennve oğlum birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Süt ve mama ortak besliyorum,26 günlük 4100 gram oldu,Doğum kilosu 3000 di. Gaz sorunu yok diyemem ama korkunç düzeyde de değil, nurse harveys kullanmaya başladık. Bugün bizim için büyük gün sünnet olmak için doktora muayeneye gideceğiz. İlk ay sünnet için en az sancılı dönemmiş çok heyecanlıyız bizim oğlan bi daha erkek olacak
Konyalı misin? Her konya yaz ana soruyorum bu soruyu :)Canım aynen bizimki de çok terliyor yattığı yere kafasının izi çıkıyor ben sadece kısa kollu zibin giydirmeye başladım pantolon da yok tek zibin
evin ısısı şuan 30 derece patliyoruz konyadayiz bizde ankarayla aynı aşağı yukarı
pisik olmadı çok şükür bi yüzü isilik oldu malesef
Ewt canım niye soruyorsun sende mi konyadasin :))Konyalı misin? Her konya yaz ana soruyorum bu soruyu :)
Ayyy canim merhaba meraklardaydim sizi cok sukur iyisinz bizleride unutmadigin icin tesekkurler cok sukur bugunlere geldiniz dahada iyi olacak inaniyorum sevgiyle kalinKizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...
Mamayla süt hacimleri aynı mı? 60cc mama 60cc süte denk gelir mi? Mama daha kıvamlı sanki daha azı daha doyurucu gibi duruyor?@uzgungul canım ben mamayı 2saatte bir acıktıysa 60-70, 3 saati geçtiyse 90 cc veriyorum zaten doyduğunda çoğunlukla bi 10 cc bırakıyor. Bebeğim 28 günlük
Woombie almıştım ben, kullandım iyi geldi. Dün ve bugün sıcaktı, file kumaş olmasına rağmen kıyamadım.beatrices kundak yapıyor musun? Ben henüz hiç yapmadım ama artık bu geceden itibaren yarım kundak yapacağım. Sen denedin mi huzursuzluk oluyor mu?
Aaa benimkiler üç günde bir kaka yapıyorlar. Kabız sandım doktor normal dedi, rengi ve miktarı normalmiş. Ama çişten iki saatte bir değiştiriyoruz bezleri.
Hatırlamaz mıyız maşallah sen de bebekler de çok güçlü hep takdir ettim. Daha sık yazmaya çalış olur mu.Kizlar mrb uzun zaman oldu giremedim form a.hatirlayan olursa beni yazmak istedim.ikizlerim ani bu sekilde 31 haftalik dogmustu.cok zor gunler gecirdik.kizim.32 gun oglum 43 gun kuvezde kaldi.oglum da beyin kanamasina bagli hidrrosefali gelisti.simdi yanimda ama takipleri oluyo surekli..insallah saglikli buyur yavrularimiz..cok agladim cok.yiprandim ama hamdolsun bu gununuz e.. 3 aylik olduk yaklaşık.dogum kilolari 1500 gr idi.simdi 3200 oldular sukur.zorla da olsa memeyi emmeyi ogrettim ikisine de.sadece anne sutu aliyolar.kuvezde iken saydığım sutler dondurucu da gece de onlari veriyoruz..bu sekilde devam ediyoruz bakalim.cok gazlari oluyo bu yuzden uyku sıfır..ve kusuyolar da.zamanla.duzelirler.insallah.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?