2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya aslında kışa denk gelseydi hiç düşünmeden sling alırdım denerdim ama Mersinde bu sıcakta çok sarıp sarmalanmak pek akıl karı gibi değil. Şimdi yenidoğan aparatlı kangurulara bakıyorum, ergobaby de file kılıf falan da varmış. Bir arkadas da slingi ben hediye edeyim dedi. Bakalım durum nasıl netleşecek.

kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
bende ankaradayım.
10gundur sadece zıbın gıydırıyorum.şükür hasta olmadı. ustune ortunce bıle tepınıp acıyor.
dun altında sadece bez vardı üstundede tısort
evımız güneş görmuyor ona ragmen evde durulacak gıbı değil resmen pişiyorum ...
hergun dus aldırmaya basladım. yalnızkende yapabiliyorum. rahat uyuyor.

Arkadaslar ,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz?
sütünü ver, altını değiştir gazını cıkar. salla. uyumazsa buzukı orhan açıyorum bazen uyuyor. hala uyumazsa omzuma yaslıyorum işte o zaman kesın uyuyor:)

ve eshma
malesef içime kapanık sessiz biriyim.
hayır diyemeyenlerden.
belkide o yuzden burda cok sey yazıyorum.içime atmaktan bıktım.
kardesı para harcayıp dısardan yemez.asgarı ucretle gırdı ıse. almaz yanı.alsa bıze gelmez zaten.diğer yıllarda kapıda bızım ısten gelmemızı beklıyordu o derece
annesi düşünmez tatilinden ödün vermez. yanı hiç ödün verdiğini görmedim 4 yıldr. oyle oğlumu düşüneyım falan olmaz yanı. boyle herseyını feda eden anne tıplerı olur ya hıc oyle değil yanı.
eşime gelınce "annesine diyokı: senın oğlunun bakıcısı yok falan dıyor." ama yuzsuzler ama sen karısma yengesi bakar ona diyor yaaa..
herkes eşimden korkuyor.allahtan herkese lafını veriyor.
kardesınede dırek gelme dedi. bakalım görelım ne olacak...

Ben her yere gittim bebekle. 3. Gününde başladık. Bir şey de olmadı çok şükür. Sen de abartmadan ara sıra çıkar bence.
Ya zaten 3 4 kere hastaneye gittik ananeye babanneye gittik dolanmaya da ciksak ayni mantik aslinda da ah bu acemilik.... bu sicakta korkuyo insan yine de

kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
Benimki dogdu dogali oyle giyiniyo.ferahlar cocuk daha iyi bence

1. Ya neden kendini ona birşey hazırlamak için strese sokuyorsun. Dışardan yiyeceğiniz zaman ona da istersiniz bir kaç kere kahvaltı hazırla vaktim olmadı de. Kendin için ne yapıyorsan aynısını yap işine gelirse. Bence ona bir kız arkadaş bul daha etkili olabilir

Canım bebeğin duruş pozisyonunu ben tam anlamadım. Açıklayabilir misin?

Canım aynen bizimki de çok terliyor yattığı yere kafasının izi çıkıyor ben sadece kısa kollu zibin giydirmeye başladım pantolon da yok tek zibin
evin ısısı şuan 30 derece patliyoruz konyadayiz bizde ankarayla aynı aşağı yukarı
pisik olmadı çok şükür bi yüzü isilik oldu malesef

Sünnet konusunda gelişmeleri yazarsan sevinirim. Sıcak olumsuz etkiler mi. Ben yaptırmak istiyorum ama yapacak dr yok herkes bir eylül gelsin diyor anlamadım ki..

Konyalı misin? Her konya yaz ana soruyorum bu soruyu :)

Kizlar sizinde bebislerinizn elleri bacaklari kirmizimi 16 gunluguz bugun bole kan toplanmis gibi al al bacaklari

Ayyy canim merhaba meraklardaydim sizi cok sukur iyisinz bizleride unutmadigin icin tesekkurler cok sukur bugunlere geldiniz dahada iyi olacak inaniyorum sevgiyle kalin

Aaa benimkiler üç günde bir kaka yapıyorlar. Kabız sandım doktor normal dedi, rengi ve miktarı normalmiş. Ama çişten iki saatte bir değiştiriyoruz bezleri.

ben mama vermiyorum hiç anne sütü daha çabuk sindirildiği için mi acaba böyle
içime şüphe düştü şimdi

Hatırlamaz mıyız maşallah sen de bebekler de çok güçlü hep takdir ettim. Daha sık yazmaya çalış olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…