2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Woombie almıştım ben, kullandım iyi geldi. Dün ve bugün sıcaktı, file kumaş olmasına rağmen kıyamadım.
Ben sıcakta aldığımız müslin battaniye gibi bezlere kollarını sarıyorum ayaklar boşta geceleri öyle yatırıyorum. Klim olunca üstüne de hafif bir battaniye.. tavsiye ederim

Pompam medela marka doktor önerdi aldım. Aslında hastanede gösterdiler demek sütüm az iki de bebiş dile kolay. Ben gene de emziriyorum içiyorlar az maz, sonra mama veriyorum. Artar inşallah.

ben de aynı pompadan kullanıyorum süt sağarken iki göğüsten sabahları 90 cc sağdığımı bilirim
ama şimdi sadece emziriyorum sağmıyorum
herhalde yetiyordur çünkü kaka ve çişli bez sayısı normal
ve az da olsa kilo alıyor

ayyy lilipit bir buhran hali geldi geçti..ama sonrasında inanılmaz rahatladım anlatamam :)
sonra gebelik kıyafetlerini evden yolladım sadece pantolonlar kaldı
onları da veremedim çünkü hala onları giyiyorum :))

Ben careyi hic istemesemde emzik vermekle buldum. Gaz sancisi gibi anlattiklarin bizimkide emip kusuyordu artik emzik susturuyr rahatliyr emerken

kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz

Istanbuldayiz ama şuan ev 29 derece sadece kolsuz bodyle duruyor. Gece yatarken çorabını giydiriyorum çok gazlı bizim oğlan. Üstünü de ortmuyorum. Yinede gece ensesi terli. Üst degistiriyorum bide.

Arkadaslar ,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz?

Gündüz süt içerken uyuyor. Bazen yastığına poposuna PıtPıt vurunca uyuyor. Bazen memede. Ama akşam hiç değişmiyor babasının göğsünde sonrada hoooop yatak.

Kizlar sizinde bebislerinizn elleri bacaklari kirmizimi 16 gunluguz bugun bole kan toplanmis gibi al al bacaklari

1 aylık olduk bugün hala dalga dalga kırmızı. Ağlayınca mora dönüyor. Normal desi hemşire daha ben sormadan.

Benim kıza mama vermeye karar verdim. Sütüm var ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım artık. Psikolojimin bozulmasına çok az kaldı. O yüzden dün ve bugün günde iki defa mama verdim. Biraz uykusu derinleşti ve süresi uzadı sanki.
Geleyim asıl soruma... mamayı kaynar suyla hazırlayıp biberonu musluğun altına tutarak soğutuyorum. Yanlış mı yapıyorum. Kaynar suyun ılınmasını sağlayıp toz mamayı öyle mi katmalıyım.
Bir de gün içindeki bu iki öğün mama için kızıma su vermeli miyim...

tesekkurler canim her gelen niye mor bu cocugun ayaklari diyo beni sinir ediyolarda

geçmiş olsun ne alerjisi doğumdan sonra 1 hafta bende kabardım ..vücudumun her yeri ürtiker oldu
ve aşırı kaşınıyordum.. günde birkaç kez duş aldım. sonra kendiliğinden geçti..

kızlar merhabalar 80 sayfam var okuyacak..
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir
araya bayram girince baya sayfa birikmiş..
beatrices sarılık geçti sanırım bu zaman arasında
lilipit henüz tsh için doktora gitmedim.. hala hamilelikte kullandığım dozu kullanıyorum..
şu sayfaları bir okuyayım bakayım ne var ne yok

lilipit dikişlerin düştü mü?
Benim henüz 20. Gün ama sanırım henüz düşmedi çok dokunamıyorum. Ağdaya ne zaman gidebilicez biz ya

Biz suyu kaynatıp sonra ılımaya bırakıyoruz. Termos aldım ılık suyu termosuna koyuyorum. Mamayı yaparken bileğimde kontrol ediyorum eğer çok soğuksa benmari usulü hafif ılıştırıyorum. 6. Aya kadar su verilmiyor zaten mamayıda su ile yapıyoruz ayrıca su vermeye gerek yok diye biliyorum. ben hiç sadece su vermedim.

Benim pompa bozuldu valla. Zaten pompa olayını sevmedim. Emziriyorum önce, sonra mama veriyorum birkaç ay böyle gitse iyidir. Memem az sanırım ama inatla emziriyorum şikayet etmiyorlar çok şükür.

Ben de aynısını yapıyorum D Degemen

geçmiş olsun ne alerjisi doğumdan sonra 1 hafta bende kabardım ..vücudumun her yeri ürtiker oldu
ve aşırı kaşınıyordum.. günde birkaç kez duş aldım. sonra kendiliğinden geçti..
Benimki duşla geçebilecek gibi değildi. Öyle bir kaşıntı ki bayılacak gibi oluyordum. Avil tablet al dedi kuzenim 3 gün evde avil iğne vardı ve o iğnenin acısı çok fena olmasına rağmen eşime ağlayarak ne olur iğneyi yap ben dayanamıcam eczaneye gidip gelmeni bekleyemeyeceğim dedim. 3 gün iğne oldum ama ertesi gün yeniden kabardı. Hassas bir bünyem var eskiden beri antibiyotik bana yaramaz zaten. Ya midemi mahfeder ki sağlam mide olmasına rağmen ya mantar yapar. Bu seferki kurdeşen döktürdü bana bir de mantar oldum. Bırakınca geçti ama. Mantar içinde fitil kullanıyorum.. sana da çok geçmiş olsun

Kizlar ben hala doguramadim. 4 gün gecti tahmini tarihi son durum 1 cm kadar acilma var, sanci bu kez hic cikmadi, hep gücsüz de olsa cikiyordu. Ntsde kalp atislari güzel, suyum yeterli, bebis iyi.
pazar tekrar kontrol olacak, duruma göre dogumu baslatabilirler dedi doktorum. Bakalim neler olacak. Keske pazara kadar kendiliginden gelse... Bunun icin tavsiyesi olan?

Bu arada gayet aktifim, bugün 10.000 adim yürüdüm doktor kontrolünden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…