Canım doktora git bence. İshali kusmasi var mı
Ewt canım memleketim konya yerlisiyiz istasyon gar orda oturuyoruz merkezdeyiz :) senin de mi memleket konyayok değilim ama 20 gün sonra konyada olucam. Konyaliyim ben. Merkezinde misin ve de konyalı misin?
yok değilim ama 20 gün sonra konyada olucam. Konyaliyim ben. Merkezinde misin ve de konyalı misin?
Ciddi misin:))))) nasıl konusu geçmedi bunun o kadar konuştuk. Neresinden diycem çok deşifre olacak :)Canım bende Konyalı yim
Konyaliyim. Biz de merkezdeyiz. Iki yıldır istanbuldayim. Ama çok sık gidip geliyorum yine konya Ya. Yerlisi dediğine göre "konyali" diye tabir edilenlerdensin:)))Ewt canım memleketim konya yerlisiyiz istasyon gar orda oturuyoruz merkezdeyiz :) senin de mi memleket konya
Benim kıza mama vermeye karar verdim. Sütüm var ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım artık. Psikolojimin bozulmasına çok az kaldı. O yüzden dün ve bugün günde iki defa mama verdim. Biraz uykusu derinleşti ve süresi uzadı sanki.
Geleyim asıl soruma... mamayı kaynar suyla hazırlayıp biberonu musluğun altına tutarak soğutuyorum. Yanlış mı yapıyorum. Kaynar suyun ılınmasını sağlayıp toz mamayı öyle mi katmalıyım.
Bir de gün içindeki bu iki öğün mama için kızıma su vermeli miyim...
İnşallah canım üzülme sıkma canini Allahın izniyle bi sorun olmazDaha yeni geldim canım, eğerki uyuyunca 3 saate uyanmazsa istahsizlik ateş kumsala devam ederse acilden giriş yap kan değerlerine baksınlar bebişin dedi, takipteyim bakalım...
Bu arada benim sağınca sütüm biliyorsun 20cc bile çıkmamıştı demiştim hatirliyorsan hatta mamami versem diye düşünüyordum, doktoe kilo alımı iyi dedi, mama mı veriyorsun diye sordu bende yok hatta vermeyi düşünüyordum deyince sakin sadece anne sütü dedi, bakalım ben takipteyim inşallah birsey olmaz kızıma
Ben careyi hic istemesemde emzik vermekle buldum. Gaz sancisi gibi anlattiklarin bizimkide emip kusuyordu artik emzik susturuyr rahatliyr emerken
Benim kıza mama vermeye karar verdim. Sütüm var ama dediğim gibi sürekli emmek istiyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım artık. Psikolojimin bozulmasına çok az kaldı. O yüzden dün ve bugün günde iki defa mama verdim. Biraz uykusu derinleşti ve süresi uzadı sanki.
Geleyim asıl soruma... mamayı kaynar suyla hazırlayıp biberonu musluğun altına tutarak soğutuyorum. Yanlış mı yapıyorum. Kaynar suyun ılınmasını sağlayıp toz mamayı öyle mi katmalıyım.
Bir de gün içindeki bu iki öğün mama için kızıma su vermeli miyim...
Ciddi misin:))))) nasıl konusu geçmedi bunun o kadar konuştuk. Neresinden diycem çok deşifre olacak :)
Canım selam, bugün doktora gittik, hala yüzünde var dedi, ama vucudu atmış.kızlar merhabalar 80 sayfam var okuyacak..
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir
araya bayram girince baya sayfa birikmiş..
beatrices sarılık geçti sanırım bu zaman arasında
@lilipit henüz tsh için doktora gitmedim.. hala hamilelikte kullandığım dozu kullanıyorum..
şu sayfaları bir okuyayım bakayım ne var ne yok
Emzik ilk aylarda candır valla
Keşke benimkide alişsa.2 tane emzik denedim oguruyor almıyor.siz hangi en
m
Arkadaslar ,
Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz?
Hanımlar selam, dün gece sıcaklardan enik çocuk hiç uyumadı, beni de uyutmadı. Yat kalk bi hal olduk. Bugün doktor kontrolü vardı yine, sarılığı yüzünde kalmış ama vucudundan geçmiş.
10 günde 650 gr almış, 3cm uzamış. Mamayı kesebilirsin dedi doktor, ama ben kesmek istemediğimi, bana dışarı çıktığımızda özgürlük sağladığını söyledim. Bu hafta 4 kere verdim biberon deyince, sorun değil o zaman anne de mutlu olmalı dedi sağolsun.
30dereceyi geçen havalarda çıplak bile kalabilir çocuk dedi, atlet body giydiriyorum artık, gece de sıcak olduğu için aynı şekilde giydireceğim.
Kalça ultrasonunu 1. Ayda istedi. Aynı gün önce kalça ultrasonu, sonra doktor ziyareti, sonra 1.ay aşısı için asm ziyareti olacak aynı gün.
Bizden haberler böyle:)
Benim oğlanda var. Doğumda olur, kılcal damar çatlamasıdır. Düzelicek dedi bugün doktora sorduğumda.Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
Teşekkür ederim:)Masallah,kilosu iyimis.
Mamalarin hazirlandiktan sonraki surrsi 1 saat deniyor ya,birde kalani hemen atiyorum ben.
Disarda bir saatten fazla kalip bebis acikirsa nasil halledilir mama isi.benim sut yok.daha cikmadim 1 saatten uzun.
Bilginix varmi bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?