2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar bende bayram itibariyle emzirmekten heder olmuş annelerden biriyim çok kısa uyuyan sürekli emmek isteyen bir bebek ben kendi bebeğim için söylüyorum sıcak hava ve susuz kaldığı için

Canım doktora git bence. İshali kusmasi var mı

Daha yeni geldim canım, eğerki uyuyunca 3 saate uyanmazsa istahsizlik ateş kumsala devam ederse acilden giriş yap kan değerlerine baksınlar bebişin dedi, takipteyim bakalım...

Bu arada benim sağınca sütüm biliyorsun 20cc bile çıkmamıştı demiştim hatirliyorsan hatta mamami versem diye düşünüyordum, doktoe kilo alımı iyi dedi, mama mı veriyorsun diye sordu bende yok hatta vermeyi düşünüyordum deyince sakin sadece anne sütü dedi, bakalım ben takipteyim inşallah birsey olmaz kızıma

Doğrusunu bilmiyorum ama kaynamis sogumus suyu isitip mamayi hzirliyorum.sicaksa soguksuyun icinde biberonu bekletiyorum.
Su ya gelince 2-3 gunde 2-3 damla veriyorum. Yoksa kuduyor suyu

İnşallah canım üzülme sıkma canini Allahın izniyle bi sorun olmaz

Ben careyi hic istemesemde emzik vermekle buldum. Gaz sancisi gibi anlattiklarin bizimkide emip kusuyordu artik emzik susturuyr rahatliyr emerken

Emzik ilk aylarda candır valla
Keşke benimkide alişsa.2 tane emzik denedim oguruyor almıyor.siz hangi en

Ben suyu kaynatıp hafif ilininca termosa koyuyorum.bir cezvede kaynatilmis soğutulmuş su hazırlıyorum
İki suyu denklestirip hazırlıyorum mamayi.eger yine sıcak olursa çeşme altında soğutuyorum

Canım selam, bugün doktora gittik, hala yüzünde var dedi, ama vucudu atmış.

Emzik ilk aylarda candır valla
Keşke benimkide alişsa.2 tane emzik denedim oguruyor almıyor.siz hangi en
m

Bende bi com emzik aldim almadi damakli almistim en son damaksiz eski yuvarlak emziklerden aldim bambino markasi 5 lirami neydi onu aldi emiyor. Damak yapisini bozar dediker ama bende o emzikten almisim damagimda bi bozukluk yok:)

Hanımlar selam, dün gece sıcaklardan enik çocuk hiç uyumadı, beni de uyutmadı. Yat kalk bi hal olduk. Bugün doktor kontrolü vardı yine, sarılığı yüzünde kalmış ama vucudundan geçmiş.
10 günde 650 gr almış, 3cm uzamış. Mamayı kesebilirsin dedi doktor, ama ben kesmek istemediğimi, bana dışarı çıktığımızda özgürlük sağladığını söyledim. Bu hafta 4 kere verdim biberon deyince, sorun değil o zaman anne de mutlu olmalı dedi sağolsun.
30dereceyi geçen havalarda çıplak bile kalabilir çocuk dedi, atlet body giydiriyorum artık, gece de sıcak olduğu için aynı şekilde giydireceğim.
Kalça ultrasonunu 1. Ayda istedi. Aynı gün önce kalça ultrasonu, sonra doktor ziyareti, sonra 1.ay aşısı için asm ziyareti olacak aynı gün.
Bizden haberler böyle:)

Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?

Kızlar bebeğim ayaklarını titretiyor baştan beri var ama geriniyodur diye çok üstüne düşmedim ama bu sıralar çoğaldı gibi sizce bi sorunmudur bu?

Masallah,kilosu iyimis.
Mamalarin hazirlandiktan sonraki surrsi 1 saat deniyor ya,birde kalani hemen atiyorum ben.
Disarda bir saatten fazla kalip bebis acikirsa nasil halledilir mama isi.benim sut yok.daha cikmadim 1 saatten uzun.
Bilginix varmi bu konuda.

Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
Benim oğlanda var. Doğumda olur, kılcal damar çatlamasıdır. Düzelicek dedi bugün doktora sorduğumda.

Teşekkür ederim:)
Ben termos aldım bir tane. Evden çıkmadan ideal sıcaklığın birazcık üzerinde mama suyunu hazırlayıp dolduruyorum. Eğer dışarıdaysak hemen karıştırıp veriyorum. Dışarıda biz 3-4 saat kaldık öyle yaptım hep.
Fazla biberon taşıyorum yanımda, ikinci kez yapmam gerekirse diye.
Bir de mesela 60cc yaptım, doymadı. Aynı biberona zaman geçirmeden bir 60 daha yapıyorum gerekirse.
Yani termos çok lazım.

Kızlar doktordan geldik. Bebeğim çok ağlıyor yazmıştım ya sabah buraya. Bizim evde klima tok. İstanbuldayız. Ev termometresi 30 derece gösteriyor kapı pencere açık ama hiç esmiyor bitek bebek odası penceresini açmıyoruz orası 31 derece oluyor. Doktor bebeğe o sıcakta çıplak bile tutsanız olur demişti ben kısa kollu tek zıbın altına çorap giydiriyorum ama bebeğim çok terliyor. Her uykudan kafası ve sırtı terli uyanıyo, emerken terliyo, gazı çıkarken terliyo. Sürekli üst değiştiriyorum ama uyurken terleyip üstünde soğumuş sanırım bebeğim nezle olmuş. Doktor boğazı kızarmış dedi. Biraz da ateşi yüksek gibi 37.1 çıkıyo kulaktan. Ama sıcaktan da olabilir tabi. Doktor peditus diye bi şurup verdi 5 gün kullan dedi. Aslında salı günü 1. Ay aşılarımız vardı ama doktor hastayken aşı yapamam ağır gelir önce iyileşsin dedi. 5 gün sonra iyileşirse aşılarını olucak. 26 günlük bebeğimi hasta etmişim ben ne biçim bi anneyim diye ağlıyorum sabahtan beri. Yaz bebeği çok zormuş. Terliyo soğuyo insan nasıl giydireceğini bilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…