kendi asm hemşirem de diğer hemşire ablamda iğneyi önerdi ve bi sorun olmayacağını sölediler.Bu iğne sutu etkiliyor mu
Gidince konyaya bozkirda kalicam bi sure:) konyali olduğunu anlamaliydim :)))) suan nerdesinCanım ben aslen bozkirliyim dışından yani ama doğma büyüme istanbul, demekki senle olan muhabbetimiz kan cekmiş desene :))
Oğlumda çok az gözünün üstünde büyükçe de ensesinde vardı.gözündeki tam süresini hatırlamıyorum çok çabuk geçti ense küçüldü ama tamamı geçmedi saçının içinde varBizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
Çok geçmiş olsun üzme kendini neden Kendine suç buluyorsunki havalar sıcak bebekler yeni .insan ne yapacağını bilemiyor.yaz bebeği değilde çok terleten bebek her zaman zordur çok kollamak gerekir.en ufak parka giderken bile yedek kiyafetle çıkarsın.ben büyük kizimda yaşıyorum .sen içini ferah tut anne sütüyle rahat atlatirKızlar doktordan geldik. Bebeğim çok ağlıyor yazmıştım ya sabah buraya. Bizim evde klima tok. İstanbuldayız. Ev termometresi 30 derece gösteriyor kapı pencere açık ama hiç esmiyor bitek bebek odası penceresini açmıyoruz orası 31 derece oluyor. Doktor bebeğe o sıcakta çıplak bile tutsanız olur demişti ben kısa kollu tek zıbın altına çorap giydiriyorum ama bebeğim çok terliyor. Her uykudan kafası ve sırtı terli uyanıyo, emerken terliyo, gazı çıkarken terliyo. Sürekli üst değiştiriyorum ama uyurken terleyip üstünde soğumuş sanırım bebeğim nezle olmuş. Doktor boğazı kızarmış dedi. Biraz da ateşi yüksek gibi 37.1 çıkıyo kulaktan. Ama sıcaktan da olabilir tabi. Doktor peditus diye bi şurup verdi 5 gün kullan dedi. Aslında salı günü 1. Ay aşılarımız vardı ama doktor hastayken aşı yapamam ağır gelir önce iyileşsin dedi. 5 gün sonra iyileşirse aşılarını olucak. 26 günlük bebeğimi hasta etmişim ben ne biçim bi anneyim diye ağlıyorum sabahtan beri. Yaz bebeği çok zormuş. Terliyo soğuyo insan nasıl giydireceğini bilemiyor.
Teşekkür ederim:)
Ben termos aldım bir tane. Evden çıkmadan ideal sıcaklığın birazcık üzerinde mama suyunu hazırlayıp dolduruyorum. Eğer dışarıdaysak hemen karıştırıp veriyorum. Dışarıda biz 3-4 saat kaldık öyle yaptım hep.
Fazla biberon taşıyorum yanımda, ikinci kez yapmam gerekirse diye.
Bir de mesela 60cc yaptım, doymadı. Aynı biberona zaman geçirmeden bir 60 daha yapıyorum gerekirse.
Yani termos çok lazım.
Sana arkası dönük senin elin onun kasıklarıyla göbek deliği arasında tutulu olucak bacaklar eller serbest tek elle kendine dogru bastırarak tutacaksın canım 2 nolu resimdeki gibi ama ayakata ve arkasına pış pış yapma karnını tuttugun elini azıcık titretCanım bebeğin duruş pozisyonunu ben tam anlamadım. Açıklayabilir misin?
Saç deyince aklıma geldi, benimki çılgın saçlı doğdu. Şimdi saçını keşfetti, geçen gün çılgın gibi saçını çekiyor, bir yandan da bağırıyor. Ahhshsh elini çekiyorum saçından susuyor. IQ pek yok galiba benimkinde
Kıyamam ya ne tatlı dır o halleri maşallah :)Kızlar benim kızda biberon tutma meraklısı çıktı :)
kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
Canım bende Konyalı yim
Tamam canim gelirken bisey istiyor musun?:))))efefsunkar A Acemianne42 buyrun gelin bana bebislerinizide alın gelin birlikte bakalım sohbete bizde devam edelim :)
Gidince konyaya bozkirda kalicam bi sure:) konyali olduğunu anlamaliydim :)))) suan nerdesin
:))) bi soğukluk getirin evimiz yanıyor :)) soğukda lohusa ya yasakdi demi püfTamam canim gelirken bisey istiyor musun?:))))
Lohusa serbeti getireyim sut yapar :))))):))) bi soğukluk getirin evimiz yanıyor :)) soğukda lohusa ya yasakdi demi püf
Benim oğlanda var. Doğumda olur, kılcal damar çatlamasıdır. Düzelicek dedi bugün doktora sorduğumda.
Oğlumda çok az gözünün üstünde büyükçe de ensesinde vardı.gözündeki tam süresini hatırlamıyorum çok çabuk geçti ense küçüldü ama tamamı geçmedi saçının içinde var
Benim kız 8 yaşında doğduğunda iki kaşının ortasında ve ensesinde saçının içinde vardı. Hala var ağlayınca daha çok belirginleşiyor.
Doktor bize de 3 yaşına kadar geçer dedi. Amma velakin geçmedi. Hoş çokda sıkıntı edecek kadar belirginliği kalmadi.
Ben bahcelievlerdeyim. Konyada bütün bağım benim:))) burda esim ve ailesi var.İstanbul fatih, bizim konya ile bağımsız kalmadı gibi, senin hala vat anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?