2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
Oğlumda çok az gözünün üstünde büyükçe de ensesinde vardı.gözündeki tam süresini hatırlamıyorum çok çabuk geçti ense küçüldü ama tamamı geçmedi saçının içinde var

Çok geçmiş olsun üzme kendini neden Kendine suç buluyorsunki havalar sıcak bebekler yeni .insan ne yapacağını bilemiyor.yaz bebeği değilde çok terleten bebek her zaman zordur çok kollamak gerekir.en ufak parka giderken bile yedek kiyafetle çıkarsın.ben büyük kizimda yaşıyorum .sen içini ferah tut anne sütüyle rahat atlatir

Tesekkur ederim bilgi icin.bende alayim birtane

Canım bebeğin duruş pozisyonunu ben tam anlamadım. Açıklayabilir misin?
Sana arkası dönük senin elin onun kasıklarıyla göbek deliği arasında tutulu olucak bacaklar eller serbest tek elle kendine dogru bastırarak tutacaksın canım 2 nolu resimdeki gibi ama ayakata ve arkasına pış pış yapma karnını tuttugun elini azıcık titret

Hahaha aynı filmi ben de gördüm bugün. Bizim kız da saçlı doğdu. Bugün aynısını yaptı saçına yapıştı çekiyor, sonra da başkası çekiyormuş gibi çığlığı bastı

kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz

Kolsuz zıbın giydirşyorum. Çok sıcak gidiyo havalar. Zavallı çocuklarımız piştiler hep

Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?

Benim kız 8 yaşında doğduğunda iki kaşının ortasında ve ensesinde saçının içinde vardı. Hala var ağlayınca daha çok belirginleşiyor.

Doktor bize de 3 yaşına kadar geçer dedi. Amma velakin geçmedi. Hoş çokda sıkıntı edecek kadar belirginliği kalmadi.

Ben de sordum doktora geçer dedi. Ağlayınca kıpkırmızı oluyor her gören soruyor, ben de cevaplamaktan sıkıldım. Kimi evliyanın yanından geçmişsin alnını kaşımışsın diyor kimi ne yedin de sürdün diyor. Bu kadar hengamenin içinde açıklamaya gücüm yok valla he deyip geçiyorum.
Benim oğlanda var. Doğumda olur, kılcal damar çatlamasıdır. Düzelicek dedi bugün doktora sorduğumda.

Oğlumda çok az gözünün üstünde büyükçe de ensesinde vardı.gözündeki tam süresini hatırlamıyorum çok çabuk geçti ense küçüldü ama tamamı geçmedi saçının içinde var

Kızlar dün oğlumun kontrolü vardı. Çok şükür kilosu doğum kilosuna ulaşmış. Geçen hafta 3460 grama düşmüştü 3730 olmuş. Boyu 56 cm olmuş. Vücudunda sarılık biraz kalmış ama artık korkmayın dedi doktor. Normal rengine dönmesi 2 ayı bulurmuş. Her emzirmeden sonra mama veriyorum dedim. Böyle devam etmemi sütüm çoğaldıkça mamayı bırakacağını söyledi. Karnı doymadan mümkün değil uyumuyor yarım saatten fazla emzirmeyin dedi. 15 dkya böldüm sonra mama veriyorum. 1 saatten sonra hazırlanan mama bakteri üretiyormuş yeni hazırlayın dedi. Bizim ev de çok sıcak askılı çıt çıtlı body giydirdim bizim yatakta sereserpe yatıyor. Her gün banyo yaptırın kafasını iyi suyla yıkayın dedi. Bizden haberler böyle şimdilik

Slm hanımlar bugün cocugu farklı bi cocuk druma götürdüm sanırım daimi drumuz bugunkü olacak cok ilgiliydi. Gaz sancımız için ne yapabilirizi sordum hiçbişe dedidamlaları kullanmaya devaö et karpuz cok yeme gaz yapar dedi 2 ay daha cekiceksiniz dedi peki rezene verebilir miyim dedim ( bunu sordum cünlü yurt dısında yasayan bi arkadaşım orda dr şarın gaz sancısı olmasın die bebeklere rezene cayı içirmelerini söylüyorlarmış) günde 1 2 cay kaşıgı ver ama etki eder mi bilemem dedi şimdi sorum bizim grupta veren var mı kilosu 4 660 oldu boyu da 56 cm kalbinde üfürüm var dedi ama kötü değil eger kötü olsa gelişimi böyle iyi olmazdı dedi siz yine de cocuk kardiyologuna gidin zaten 1 sene boyunca sizi kontrole alıcaklar dedi bidaha gidişimiz için kalca ultrason randevusu aldık testislerinde su vardı azalmış bu normal bi durum daha da azalıcak dedi öyle yani rahatladım biraz sünnet işini sordum siz bilirsiniz. Bu kadar erken yaptırmak istiomusunu dedi eger yaprlarsa yaptırın dedi önce kardiyologla görüşüp sünnet olayına öle karar vermeyi düşünüorum. Ve bugün ilk kez oglumla yalnız çarşıya çıktık hem de 4 5 saat gibi uzun bi süre. Allaha şükür bir aglama kriZi dışında sıkıntı yaşamadık bi butikte emzirdim değiştim saolsunlar bi de sıcak eritti ama tek pişmanlıgım bebek arabasını daha minik daha kolay açılıp tasınandan alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…