2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bebek arabası fikrine aynen katılıyorum benimki de çok ağır ve çok yer kaplıyor gerçi benim ilk kizimdan bu araba .bu kızım 6 aylık olsun şu baston pusetlerden alicam hafif olanlardan.bebegine de masallah gelişimi gayet iyi .kalbinde de inşallah birşey cikmaz kuzunun.rezene yi ben ilk kizimda verdim ama tam olarak kaç günlük hatırlamıyorum hatta öyle 2-3 çay kaşığı falan değil biberonla 20 cc falan.bu kizim için doktora sordum normalde içilir ama ben içinde şeker var diye onermiyorum dedi.ama rezenenin içinde nasıl şeker var anlamadım.bi markadan bahsetti acaba onun içinde mi var bilmiyorum.ben birkaç çay kaşığı vermeyi düşünüyorum yavaştan.

Maşallah bebegine .15 dakika olayını bizim doktorda söylüyor fazlası göğüsleri hem yara yapar hemde emzik niyetine boş çeker dedi.

Kızlar benim bebeğim uyurken ilk dalmaya başladığında böyle gülüyomuş kıkırdıyomuş gibi bi ses çıkarıyo. Baya vücudu sallanıyo hani böyle üat üste hıçkırıyomuş gibi göğsü inip kalkıyo ama kıkırdama sesi geliyo. Sizde de oluyor mu ?

Maşallah bebegine .15 dakika olayını bizim doktorda söylüyor fazlası göğüsleri hem yara yapar hemde emzik niyetine boş çeker dedi.
Aynen öyle zaten biber sürülmüş gibi acıyor. Toplam 2 göğüs ortalama 20 dk falan sürüyor. Bebek güçlendikçe bu süre düşecek sanıyorum

Benim kimde öyle terliyordu .. hemşireye sordum.. zıbınla dursun ama altına bişey giydirin yine de dedi.. her gün yıka dedi bir de ..
kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz

Benim anlamadığım sen neden aşı oluyorsun ki? Kocan korunuversin bi zahmet

ben aktardan aldım rezeneyi tarif etti demledim gece iki kasık verdim ne şekeri var acaba hazır olanlardan mı bahsetti

Saatlerdir ayaktayiz uyumuyir
Oyy sorma ölüorum uykudannbende
Allah saglıkla hayırla analı babalı büyütsün inş
Bebek emdikten sonra göğüsteki sızlama neden? Varmı böyle yaşayan
bende oluo nedenini bilmiorum ama

Benim esimde rezeneyi poşet çay şeklinde olanlardan almış, benim ebe de günde birkaç çay kaşığı verebilirsin dedi, bende bebek uyaniksa ben içerken veriyorum.

Kızlar ya ben şimdi şunu merak ettim, benim biliyorsunuz öyle aman aman sütüm yok hatta bunu burda çok yazdım ama bebek biraz emmeyince yada birini emzirirken diğerinden akan sütlerden göğüs pedi koymasam kıyafetlerim batıyor, eskiler nasıl kiyafetlerini koruyordu yada siz göğüs pedi kullanıyorsaniz ne yapıyorsunuz?

Benim pompa bozuldu valla. Zaten pompa olayını sevmedim. Emziriyorum önce, sonra mama veriyorum birkaç ay böyle gitse iyidir. Memem az sanırım ama inatla emziriyorum şikayet etmiyorlar çok şükür.

aaa neden bozuldu ki daha 1 aylık kullanımı garantiye yolladın mı
benimki iyi çekiyor da acıtıyor diye kullanmıyorum
belki sütün yağlıdır bebişlere yetiyordur gelen miktar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…