Slm hanımlar bugün cocugu farklı bi cocuk druma götürdüm sanırım daimi drumuz bugunkü olacak cok ilgiliydi. Gaz sancımız için ne yapabilirizi sordum hiçbişe dedidamlaları kullanmaya devaö et karpuz cok yeme gaz yapar dedi 2 ay daha cekiceksiniz dedi peki rezene verebilir miyim dedim ( bunu sordum cünlü yurt dısında yasayan bi arkadaşım orda dr şarın gaz sancısı olmasın die bebeklere rezene cayı içirmelerini söylüyorlarmış) günde 1 2 cay kaşıgı ver ama etki eder mi bilemem dedi şimdi sorum bizim grupta veren var mı kilosu 4 660 oldu boyu da 56 cm kalbinde üfürüm var dedi ama kötü değil eger kötü olsa gelişimi böyle iyi olmazdı dedi siz yine de cocuk kardiyologuna gidin zaten 1 sene boyunca sizi kontrole alıcaklar dedi bidaha gidişimiz için kalca ultrason randevusu aldık testislerinde su vardı azalmış bu normal bi durum daha da azalıcak dedi öyle yani rahatladım biraz sünnet işini sordum siz bilirsiniz. Bu kadar erken yaptırmak istiomusunu dedi eger yaprlarsa yaptırın dedi önce kardiyologla görüşüp sünnet olayına öle karar vermeyi düşünüorum. Ve bugün ilk kez oglumla yalnız çarşıya çıktık hem de 4 5 saat gibi uzun bi süre. Allaha şükür bir aglama kriZi dışında sıkıntı yaşamadık bi butikte emzirdim değiştim saolsunlar bi de sıcak eritti ama tek pişmanlıgım bebek arabasını daha minik daha kolay açılıp tasınandan alsaydım
Kızlar dün oğlumun kontrolü vardı. Çok şükür kilosu doğum kilosuna ulaşmış. Geçen hafta 3460 grama düşmüştü 3730 olmuş. Boyu 56 cm olmuş. Vücudunda sarılık biraz kalmış ama artık korkmayın dedi doktor. Normal rengine dönmesi 2 ayı bulurmuş. Her emzirmeden sonra mama veriyorum dedim. Böyle devam etmemi sütüm çoğaldıkça mamayı bırakacağını söyledi. Karnı doymadan mümkün değil uyumuyor yarım saatten fazla emzirmeyin dedi. 15 dkya böldüm sonra mama veriyorum. 1 saatten sonra hazırlanan mama bakteri üretiyormuş yeni hazırlayın dedi. Bizim ev de çok sıcak askılı çıt çıtlı body giydirdim bizim yatakta sereserpe yatıyor. Her gün banyo yaptırın kafasını iyi suyla yıkayın dedi. Bizden haberler böyle şimdilik
Aynen öyle zaten biber sürülmüş gibi acıyor. Toplam 2 göğüs ortalama 20 dk falan sürüyor. Bebek güçlendikçe bu süre düşecek sanıyorumMaşallah bebegine .15 dakika olayını bizim doktorda söylüyor fazlası göğüsleri hem yara yapar hemde emzik niyetine boş çeker dedi.
İki saatin sonunda yeni uyudu bizimki deSaatlerdir ayaktayiz uyumuyir
Ben de çıkardım valla.. şu süreçte benim psikolojim iyi olmalı ki bebeğim de iyi olsun.. hapis gibi eve kapanamazdık ne bebeğim ne de benBen her yere gittim bebekle. 3. Gününde başladık. Bir şey de olmadı çok şükür. Sen de abartmadan ara sıra çıkar bence.
kizlar bebem bugun 24 gunluk oldu iki gundur basi cok terliyo yataginin çarşafı oldugu gibi islanmis terden ev de iyice sicaklasmaya başladı tek zibinla durdursam usur mu diye korkuyorum ankaradayim bu arada siz nasil giydiriyorsunuz
Benim anlamadığım sen neden aşı oluyorsun ki? Kocan korunuversin bi zahmetKızlar dün doktoruma kontrole gittim. Bana bir iğne yazdı, bunu yaptır. 3 ay seni gebelikten korur dedi. Eczanelerde bulamadım. Her yerde bulunmuyormuş. Böyle bir iğneden haberi olan var mı? Bir de dün bebeişe kalça ultrasonu çekildi ve 1. Ay aşısı yapıldı. Çok ağladı aşıdan sonra ama sakinleşti sonra.
Şuan Benimki de sızlıyorBebek emdikten sonra göğüsteki sızlama neden? Varmı böyle yaşayan
ben aktardan aldım rezeneyi tarif etti demledim gece iki kasık verdim ne şekeri var acaba hazır olanlardan mı bahsettiBebek arabası fikrine aynen katılıyorum benimki de çok ağır ve çok yer kaplıyor gerçi benim ilk kizimdan bu araba .bu kızım 6 aylık olsun şu baston pusetlerden alicam hafif olanlardan.bebegine de masallah gelişimi gayet iyi .kalbinde de inşallah birşey cikmaz kuzunun.rezene yi ben ilk kizimda verdim ama tam olarak kaç günlük hatırlamıyorum hatta öyle 2-3 çay kaşığı falan değil biberonla 20 cc falan.bu kizim için doktora sordum normalde içilir ama ben içinde şeker var diye onermiyorum dedi.ama rezenenin içinde nasıl şeker var anlamadım.bi markadan bahsetti acaba onun içinde mi var bilmiyorum.ben birkaç çay kaşığı vermeyi düşünüyorum yavaştan.
Oyy sorma ölüorum uykudannbendeSaatlerdir ayaktayiz uyumuyir
Allah saglıkla hayırla analı babalı büyütsün inş
bende oluo nedenini bilmiorum amaBebek emdikten sonra göğüsteki sızlama neden? Varmı böyle yaşayan
ben aktardan aldım rezeneyi tarif etti demledim gece iki kasık verdim ne şekeri var acaba hazır olanlardan mı bahsetti
Oyy sorma ölüorum uykudannbende
Allah saglıkla hayırla analı babalı büyütsün inş
bende oluo nedenini bilmiorum ama
Benim pompa bozuldu valla. Zaten pompa olayını sevmedim. Emziriyorum önce, sonra mama veriyorum birkaç ay böyle gitse iyidir. Memem az sanırım ama inatla emziriyorum şikayet etmiyorlar çok şükür.
Cnm korkudan bakamiyrm dokunamiyrm ben halalilipit dikişlerin düştü mü?
Benim henüz 20. Gün ama sanırım henüz düşmedi çok dokunamıyorum. Ağdaya ne zaman gidebilicez biz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?