2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

biliyorum o iğneleri ben de kullanmıştım önceki ürtikerlerde... kaşıntı fena bir de şişiyordu vücudum...
bu sefer sadece kızarıklıklar ve kaşıntı oldu. sen de baya fena olmuşsun.. çok geçmiş olsun

Gecmis olsun sifa versin Rabbim kuzuna. Yaz bebesi gercekten zor terlemelerine engel olamiyorz. Bizde dun hastanedeydik rutin kontrol icin konyadayiz ne sicak var burda annemle tartistim artik oglumu sardikca sariyor bana kalsa kisa kollu zibinla tutacam 1 saatte degistrcm surekli ama annem yel alir diye penye battaniyeye sariyor o zamanda terliyor eee battaniyede durmuyor agliyor kucagima aliyrm o zamanda teri uzerinde hemen soguyuveriyr dedim sarma artik su cocugu yeter hasta edicez diye bagirmisim sonradan pisman oldum ama cikti agzimdan bikere Allahtan annem takmaz oyle ani cikislarim vardir benim. Bugun biraz atesi var gibi yani vucut sicakligi yuksek derecede yok olceyim almadim pimpirikliyim alirsam hergun olcer manyak ederim kendimi. Insaallah hasta etmeyiz kuzulari agladim aglayacgm bende

Ya cnm bnm kadin dogumcu hamilelik oncesi kullandigin doza geri don dedi salak gibi onu dinledim
Ayni sekilde devam etmeliydim oysa
Belliki yetmiyor ilac
Ondan da kilo veremiyor olabilirim

Doğrusunu bilmiyorum ama kaynamis sogumus suyu isitip mamayi hzirliyorum.sicaksa soguksuyun icinde biberonu bekletiyorum.
Su ya gelince 2-3 gunde 2-3 damla veriyorum. Yoksa kuduyor suyu

benim çocuk doktoru bebeğe su verme dedi.. belki sadece anne sütü olduğu için demiştir..
anne sütünün yüzde yetmişi suymuş.. bu bebeğin ihtiyacını karşılar dedi

Canım selam, bugün doktora gittik, hala yüzünde var dedi, ama vucudu atmış.

canım vücuttaki önemli değil.. zaten kritik evreyi aştın..zamanla düzelir..
benim kızın yüzünde hala var..ama dert etmiyorum..

zaten değer düşmeyince doktor hemen tahlil istiyor tsh idrar gibi

Ben göğüs kalkanı kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim .hem ben sürekli kontrol ediyorum bazen birini emzirirken diğerinde sut birikiyor onu hemen alıyorum .sadece uzun süre kontrol etmediysem o biriken sütü döküyorum.azda olsa sut değerli neden bosa gitsin

Cnm korkudan bakamiyrm dokunamiyrm ben hala
Sanirim dustu
Agda mevzunu hic bilmiyrm
Bence onun icinde kirki bekle nolr nolmaz

Benim 20 günde dustu.tam anlamıyla bir ayda geçti dikisler.simdi maşallah hiç dikiş yok gibi.ben bu arada jilet kullandım mecbur süre çok uzun çünkü 40 gun

Şuan Benimki de sızlıyor kaşınma hissiyle beraber sızlama hissi var.. neden acaba ? Emzirdikten sonra oluyor
Süt üretimine yordum ben ama bilmiyorum
Benim ki emzirirken de kaşınıyor

Süt üretimi olabilir mi

canım yatmadan önce banyo yaptırmayı denesene...rahat uyur belki..
maşallah gelişimi iyi gidiyor kuzunun..
biberon gerçekten özgürlük ve rahatlık.. dün dışarı çıktık bizde.. anne sütünü biberona koyup termosa atıyorum
emzirme odası aramadan gece 11 e kadar dışarıda kalabildim bu sayede

Aynen öyle zaten biber sürülmüş gibi acıyor. Toplam 2 göğüs ortalama 20 dk falan sürüyor. Bebek güçlendikçe bu süre düşecek sanıyorum
Bizimde dun vardi kontrol emmeyi sordum ilk ay yarim saate yakin emerdi simdi 10 dakka dedimi istemiyor emme gucu gelisti sutunde tazyikli ise hemen doyar dedi kilo alimi orta halli tombul bi bebek olmayacak benim oglan sanirim:)

Bu banyo olayi harika dun aglamaktan helak oldu benim sipa banyoya kostuk hemen oyle kisada surmedi uzun uzun yikadim valla suyu seviyor zaten aglamasi kesildi hemen uyudu ve gece 2 kere kalkti emdi alt degisti hemen uyudu kesinlikle tavsiye ederim terliyorlar artik onlarda tazelenmek istiyor huzursuzsa gece banyo yaptirilabilir

Selam kizlar.. Bi ara burda göbek düşünce, şekil alsın diye üzerine bişiler bağlama muhabbeti vardı. Yapan var mı, yardıma ihtiyacım var..

Süt üretimine yordum ben ama bilmiyorum
Benim ki emzirirken de kaşınıyor

Süt üretimi olabilir mi
Canım anlayamadım ne demek istediğini?
anne sütünü termosta saklama fikrini sevdim buzluktan aldıklarımı eritip ısınmasını beklemek cok zor oluo cünkü dısarda :) peki direk termosa mı koyuyosun yoksa biberonu mu termosa koyuyosun bide hanımla denize gitme hakkında ne düşünüosunuz? Yarın gidelşm dioruz eşimle annem sakın götürme bebeği basına güneş geçer diye tutturdu kötü rüya görmüş anlatmıcaktım ama gitmeyin dedi korkuttu beni

Zaten düzeni öyle 4-5 arası dışarı çıkıyor yarım saat kadar, sonra geliyoruz hafif bir duş, emzirme sonra uyku. 7 gibi yatırıyorum.
Yavaş yavaş düzen kuruyoruz işte:)

ahh beatrices keşke emzirmek bana da yarasa
bu arada göbeğin de gitti mi
gittiyse ne yaptın?
5 kg fazlam var sütüm azalacak diye diyet yapamıyorum
bugün yürüyüşe başlayacağım...
benim doktor da korseye izin vermiyor kasları zayıflatırmış

lilipit dikişlerin düştü mü?
Benim henüz 20. Gün ama sanırım henüz düşmedi çok dokunamıyorum. Ağdaya ne zaman gidebilicez biz ya
Düşe
Annem işe giderken hep pamuk koyarmış göğüslerine :) ben de göğüs pedi kullanıyorum. Ama sıcakta daral geldiğinde çıkarıyorum sadece emzirme atletiyle geziyorum evde kirlendikçe üstümğ değiştiritorum cok sıcak zaten duşa girmekten ördeğe döndüm

Ben hipp in rezene çayını veriyorum. Sabah akşam 15-20 ml kadar. Çok faydasını gördüm. Biogaia gaz damlasıyla ikisi bayağı rahatlattı kızımı gaz konusunda.

Selam kizlar.. Bi ara burda göbek düşünce, şekil alsın diye üzerine bişiler bağlama muhabbeti vardı. Yapan var mı, yardıma ihtiyacım var..
Ben de yapıcam sarmak gerekiyormuş. Cok hareketli durmazki nasıl sarılacak bilemedim. Annemi bekliyorum gelsin deneyeceğiz. Bizde biraz fıtık vardı geeçi düştüğünden beri bayağı küçüldü göbeği ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…