2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok göbek gitmedi ama hala gazım var ve yaram arada sızlıyor. Sonuçta kolay değil ameliyat olduk.
Ağustos başında spora başlar toparlarım onu da:) Foto koyayım:) Kardeşimin odasında çekildi darmadağınık:)

Eklentiler

• IMG_6995.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 111
Ayyy allahim bu ne sicak kizlare buharlasacagiz yavrum sirilsiklam oluyo hergun yikiyoruz ama fayda da etmiyo atlet ustune kisa kollu zibin giydiriyorum altinda hic birsey yok corap giydiriuorum sadece hasta edermiyim sizce ankaradayiz bu arada evimiz her taraftan gunes aliyo antreye yatrdim artik bi orasi az serin

Hem benim oğlanın doktoru hem de burada başka doktorlAr 30 derece üstünde bebek çıplak bile kalabilir diyor. Ben kolsuz body giydiriyorum. Klimalı odaya ya da salona geçersem evde, bacaklarına bir müslin örtüyorum, havayı da 27-28 yapıyorım.
Ama ayaklar hep açık, öyle istiyor enik bey

Kizlar kalca cikigi kontrolunu ne zaman yaptiriyoruz??doktora ne zaman tekrar gitmeliyim yani?bebek 9 gunluk bnm..ilk asisi fln ne zmn?doktora ne zmn geleyim demeyi unuttum

Bu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?

Kizlar kalca cikigi kontrolunu ne zaman yaptiriyoruz??doktora ne zaman tekrar gitmeliyim yani?bebek 9 gunluk bnm..ilk asisi fln ne zmn?doktora ne zmn geleyim demeyi unuttum
İkisi de 1. Ay. Ama bazı doktorlar ultrasonu 2. Ayda çektiriyor.
Aşı 1. Ay kesin

Bizde bugün öyle giydirdik hatta altta atlet bile yok sadece kısa kollu zıbın boğazı koltuk altı pisik oldu hep benimde evin sabahtan akşama kadar güneş görüyo yaniyoruz valla

K vitamini asısını hastanede vurmuşlardı ilk dıgdugunda hepstit aşısı 1. Ayda yapıldı kalça çıkıgı ultrasonu bu ay sonu cekilcek yani 2 ay bittiğinde
Bu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
bende hiç takmadım canım dıgdugundan beri be şapka ne eldiven sevio ama uyurken tırnaklarını kesiorum çizmesin bi yerini diye

Bebek boşaltınca yerine bidaha süt üretiliyor oda ağrı yapıyor olabilir demek istedim

klima yok malesef camlari acincada ceyran yapacak diye korkuyorum acaba terleyince su ihtiyaci oluyomudur canim 2 sattir uyuyo uyandrip emzrmek mi gerek ki

Bizde bugün öyle giydirdik hatta altta atlet bile yok sadece kısa kollu zıbın boğazı koltuk altı pisik oldu hep benimde evin sabahtan akşama kadar güneş görüyo yaniyoruz valla
hemde ne yaniyoruz canim yavrum yazik emmiyo bile sicaktan

Tesekkur ederim cnm..

klima yok malesef camlari acincada ceyran yapacak diye korkuyorum acaba terleyince su ihtiyaci oluyomudur canim 2 sattir uyuyo uyandrip emzrmek mi gerek ki

hemde ne yaniyoruz canim yavrum yazik emmiyo bile sicaktan
Sarılık tehlikesi varsa geçene kadar gündüz saat başı, gece iki saatte bir dedi doktor.
Şu anda da gündüz 3 gece 4 saatte bir dedi doktor.
Anne sütünden gerekli suyu alıyor merak etme. Ama klima da yoksa gerçekten hafif giydirmek lazım, bakın burada bir arkadaşın bebeği çok giyinip terlemekten hasta oldu bile

canım buzdolabındaki sağılmış anne sütünü süt saklama kabıyla birlikte çanta termosa koyuyorum. tabi derin dondurucudaki dondurulmuş jeli de termosa koyuyorum böylece süt bir miktar daha buzdolabı ısısını muhafaza ediyor.
bir buçuk saatte bir emzirdiğim için 3 saat idare ediyor ısısını kaybetmeden

çantamda bir de kase var biberona kullanacağım miktarı döküp sıcak su ile benmari usulü ısıtıyorum
bir kez de emzirince baya bir saat dışarıda kalmış oluyorum.

Selamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?

ben göbek göremedim ama.. zaten hamileyken de görünür bir göbek yoktu..
senin maşallahın var
ben dikişlerden pantolon giyemiyorum .. yada hamilelik pantolonu giyiyorum
düşük bel olanlar tam dikişe geliyor ve acıtıyor hala..
en azından korse toparlardı karnımı.

Sonuna doğru çıkmıştı göbek, o etek sıkın bir etek ondan pek çıkmadı.
Korse daha da acıtır dikişleri. Ben terleyince bile yanıyor orası. Dayan bacım az kaldı, toparlarız göbeği de:)

Selamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
Benim eşimin kuzenin eşi öyle olmuştu. Neredeyse 6 aylık olana kadar sızladı kızın.
Ben genel oldum, yara acısı/ ağrısı dışında bi sorun yok.
Geçmiş olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…