Yok göbek gitmedi ama hala gazım var ve yaram arada sızlıyor. Sonuçta kolay değil ameliyat olduk.ahh beatrices keşke emzirmek bana da yarasa
bu arada göbeğin de gitti mi
gittiyse ne yaptın?
5 kg fazlam var sütüm azalacak diye diyet yapamıyorum
bugün yürüyüşe başlayacağım...
benim doktor da korseye izin vermiyor kasları zayıflatırmış
Hem benim oğlanın doktoru hem de burada başka doktorlAr 30 derece üstünde bebek çıplak bile kalabilir diyor. Ben kolsuz body giydiriyorum. Klimalı odaya ya da salona geçersem evde, bacaklarına bir müslin örtüyorum, havayı da 27-28 yapıyorım.Ayyy allahim bu ne sicak kizlare buharlasacagiz yavrum sirilsiklam oluyo hergun yikiyoruz ama fayda da etmiyo atlet ustune kisa kollu zibin giydiriyorum altinda hic birsey yok corap giydiriuorum sadece hasta edermiyim sizce ankaradayiz bu arada evimiz her taraftan gunes aliyo antreye yatrdim artik bi orasi az serin
İkisi de 1. Ay. Ama bazı doktorlar ultrasonu 2. Ayda çektiriyor.Kizlar kalca cikigi kontrolunu ne zaman yaptiriyoruz??doktora ne zaman tekrar gitmeliyim yani?bebek 9 gunluk bnm..ilk asisi fln ne zmn?doktora ne zmn geleyim demeyi unuttum
Bizde bugün öyle giydirdik hatta altta atlet bile yok sadece kısa kollu zıbın boğazı koltuk altı pisik oldu hep benimde evin sabahtan akşama kadar güneş görüyo yaniyoruz vallaAyyy allahim bu ne sicak kizlare buharlasacagiz yavrum sirilsiklam oluyo hergun yikiyoruz ama fayda da etmiyo atlet ustune kisa kollu zibin giydiriyorum altinda hic birsey yok corap giydiriuorum sadece hasta edermiyim sizce ankaradayiz bu arada evimiz her taraftan gunes aliyo antreye yatrdim artik bi orasi az serin
K vitamini asısını hastanede vurmuşlardı ilk dıgdugunda hepstit aşısı 1. Ayda yapıldı kalça çıkıgı ultrasonu bu ay sonu cekilcek yani 2 ay bittiğindeKizlar kalca cikigi kontrolunu ne zaman yaptiriyoruz??doktora ne zaman tekrar gitmeliyim yani?bebek 9 gunluk bnm..ilk asisi fln ne zmn?doktora ne zmn geleyim demeyi unuttum
bende hiç takmadım canım dıgdugundan beri be şapka ne eldiven sevio ama uyurken tırnaklarını kesiorum çizmesin bi yerini diyeBu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
Bebek boşaltınca yerine bidaha süt üretiliyor oda ağrı yapıyor olabilir demek istedimCanım anlayamadım ne demek istediğini?
anne sütünü termosta saklama fikrini sevdim buzluktan aldıklarımı eritip ısınmasını beklemek cok zor oluo cünkü dısarda :) peki direk termosa mı koyuyosun yoksa biberonu mu termosa koyuyosun bide hanımla denize gitme hakkında ne düşünüosunuz? Yarın gidelşm dioruz eşimle annem sakın götürme bebeği basına güneş geçer diye tutturdu kötü rüya görmüş anlatmıcaktım ama gitmeyin dedi korkuttu beni
klima yok malesef camlari acincada ceyran yapacak diye korkuyorum acaba terleyince su ihtiyaci oluyomudur canim 2 sattir uyuyo uyandrip emzrmek mi gerek kiHem benim oğlanın doktoru hem de burada başka doktorlAr 30 derece üstünde bebek çıplak bile kalabilir diyor. Ben kolsuz body giydiriyorum. Klimalı odaya ya da salona geçersem evde, bacaklarına bir müslin örtüyorum, havayı da 27-28 yapıyorım.
Ama ayaklar hep açık, öyle istiyor enik bey
hemde ne yaniyoruz canim yavrum yazik emmiyo bile sicaktanBizde bugün öyle giydirdik hatta altta atlet bile yok sadece kısa kollu zıbın boğazı koltuk altı pisik oldu hep benimde evin sabahtan akşama kadar güneş görüyo yaniyoruz valla
Tam olarak 1 aylikken yani dimi?İkisi de 1. Ay. Ama bazı doktorlar ultrasonu 2. Ayda çektiriyor.
Aşı 1. Ay kesin
Tesekkur ederim cnm..K vitamini asısını hastanede vurmuşlardı ilk dıgdugunda hepstit aşısı 1. Ayda yapıldı kalça çıkıgı ultrasonu bu ay sonu cekilcek yani 2 ay bittiğinde
bende hiç takmadım canım dıgdugundan beri be şapka ne eldiven sevio ama uyurken tırnaklarını kesiorum çizmesin bi yerini diye
Sarılık tehlikesi varsa geçene kadar gündüz saat başı, gece iki saatte bir dedi doktor.klima yok malesef camlari acincada ceyran yapacak diye korkuyorum acaba terleyince su ihtiyaci oluyomudur canim 2 sattir uyuyo uyandrip emzrmek mi gerek ki
hemde ne yaniyoruz canim yavrum yazik emmiyo bile sicaktan
Asm çağırıyor aşıya. Bazen 1-2 gün kayıyor. Hftasonuna gelir, aşı olmaz filan.Tam olarak 1 aylikken yani dimi?
Olabilir tabiBebek boşaltınca yerine bidaha süt üretiliyor oda ağrı yapıyor olabilir demek istedim
Canım anlayamadım ne demek istediğini?
anne sütünü termosta saklama fikrini sevdim buzluktan aldıklarımı eritip ısınmasını beklemek cok zor oluo cünkü dısarda :) peki direk termosa mı koyuyosun yoksa biberonu mu termosa koyuyosun bide hanımla denize gitme hakkında ne düşünüosunuz? Yarın gidelşm dioruz eşimle annem sakın götürme bebeği basına güneş geçer diye tutturdu kötü rüya görmüş anlatmıcaktım ama gitmeyin dedi korkuttu beni
Yok göbek gitmedi ama hala gazım var ve yaram arada sızlıyor. Sonuçta kolay değil ameliyat olduk.
Ağustos başında spora başlar toparlarım onu da:) Foto koyayım:) Kardeşimin odasında çekildi darmadağınık:)
Sonuna doğru çıkmıştı göbek, o etek sıkın bir etek ondan pek çıkmadı.ben göbek göremedim ama.. zaten hamileyken de görünür bir göbek yoktu..
senin maşallahın var
ben dikişlerden pantolon giyemiyorum .. yada hamilelik pantolonu giyiyorum
düşük bel olanlar tam dikişe geliyor ve acıtıyor hala..
en azından korse toparlardı karnımı.
Benim eşimin kuzenin eşi öyle olmuştu. Neredeyse 6 aylık olana kadar sızladı kızın.Selamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?