- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Ayy evet ondan korktum zatenn sarilik yok ama 5 dk emip uyuyo yavrum ne yapsi n sicaktanSarılık tehlikesi varsa geçene kadar gündüz saat başı, gece iki saatte bir dedi doktor.
Şu anda da gündüz 3 gece 4 saatte bir dedi doktor.
Anne sütünden gerekli suyu alıyor merak etme. Ama klima da yoksa gerçekten hafif giydirmek lazım, bakın burada bir arkadaşın bebeği çok giyinip terlemekten hasta oldu bile
Belkide surekli emzirmekten olmustur bende spinal oldum ama bi agrim yok sadece gobegim sizliyo.niyeyseSelamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
Masallah cok iyi görünüyosun. Darısı bana:) senin kardeşşnin odası dagınık benim bütün odalar dagınıkYok göbek gitmedi ama hala gazım var ve yaram arada sızlıyor. Sonuçta kolay değil ameliyat olduk.
Ağustos başında spora başlar toparlarım onu da:) Foto koyayım:) Kardeşimin odasında çekildi darmadağınık:)
Ewt, kayıyor. Ne yapsam göbeğin üstünde durmadıBen de yapıcam sarmak gerekiyormuş. Cok hareketli durmazki nasıl sarılacak bilemedim. Annemi bekliyorum gelsin deneyeceğiz. Bizde biraz fıtık vardı geeçi düştüğünden beri bayağı küçüldü göbeği ...
Biz izmir de yaniyoruz. Klima açık sürekli. O yüzden, uzun kol/bacaklı tek kat alt üst ve çorap giydiriyorum. Duş aldığında şapka takiyorum bi süre. 3-4 gün öncesine kadar sıcaklıklar daha makulken;klima çalışmazken de sıfır kol badi giydiriyorum sadece ve çorap.Bu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
Epidurali ve spinal yapıldı ama bel ağrım yok. Sırt ağrısı var bende ara sıra yoklayan. Onunda emzirme pozisyonundan kaynaklandığı kanısindayimSelamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
Sonuna doğru çıkmıştı göbek, o etek sıkın bir etek ondan pek çıkmadı.
Korse daha da acıtır dikişleri. Ben terleyince bile yanıyor orası. Dayan bacım az kaldı, toparlarız göbeği de:)
Kızlar merhaba,
Yardım lütfen çok çaresizim...
Anne sütü yeterli olmadığından mama veriyorum. Önce hipp combiotic le başladım kabızlık oldu, keçi sütünden olan mamaya geçtim golden goat... yine değişen bişey olmadı. Doktora götürdük lavman yapıldı. Biogaia diye bi damla ilacı yazıldı 4 aya kadar kullan denildi. İşe yaramazsa mamayı değiş dedi
Aptamil istemiyorum şeker var onda.
Kabızlık için yapmadığım kalmadı. Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum . Mamadına zeytin yağı koyuyorum.
Kulak çöpünü zeytin yağına bandırıp makata sürüyorum. Her mamadan sonra 2-3 kaşık su veriyorum..
Yok hala yapamıyor. Çok sert kakası. Ikına ıkına bi hal oldu bebeğim (((
Hangi mamaya geçeyim? Sma mı? Ne yapayım ben bu kabızlık işini(((
Selamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
Tamam canım cok sağol. Hiç riske girmemek lazım o zaman.Anladım canım :)
Canım o iğneyi eltim yaptırmış sağlık ocağındaki ebe tavsiyesiyle ama adet düzensizliği yaptı ve bi kaç ay hiç adet göremedi sonradan da on gün arayla kan geldi derken kadın doğumcu doktoruna gitti oda kızdı tabi doktorumuz aynı beraber gittik ben hamile kontrolüne giderken bi daha aynı hatayı yapma kimseye de tavsiye etme demişti bilmiyorum aynı iğne mi ama oda üç aylık iğne diye yaptırmış iyice araştır canım benim elti de polikistik over vardı bilmiyorum onun etkisi oldumu ama tedbirli olmak lazım
O da korunabilir. İğneyi doktor önerdiği için sizlere danıştım. İlla ben korunmalıyım diye bir şey yok.Benim anlamadığım sen neden aşı oluyorsun ki? Kocan korunuversin bi zahmet
Canım bize doktor evolvia tavsiye etti onu veriyorum. Bağırsak florasi gelişmesi için sanırım. Anne sütü yetersiz olduğu için bu manayı aldirdiKızlar merhaba,
Anne sütü yeterli olmadığından mama veriyorum. Önce hipp combiotic le başladım kabızlık oldu, keçi sütünden olan mamaya geçtim golden goat... yine değişen bişey olmadı. Doktora götürdük lavman yapıldı. Biogaia diye bi damla ilacı yazıldı 4 aya kadar kullan denildi. İşe yaramazsa mamayı değiş dedi
Kabızlık için yapmadığım kalmadı. Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum . Mamadına zeytin yağı koyuyorum.
Kulak çöpünü zeytin yağına bandırıp makata sürüyorum. Her mamadan sonra 2-3 kaşık su veriyorum..
Evolvia - İlk defa duydum bu mamayı.Çok geçmiş olsun kabızlık illet bişey benim korkulu ruyam.
Bu yüzden çok agladigimi bilirim minicik bebeği düşünemiyorum..
Allah kolaylik versin..
Aptamil neden kullanmiyorsunuz ben kızıma çok kullanmıştım kızım gayet sağlıklı mamanin bi sıkıntısını yasamadik hiç tabi siz bilirsiniz ama:)
Su an oğluma anne sütü veriyorum ben ama hastanede sezaryen olunca iki gün mama verildi Evolvia sanırım kakasinida gayet güzel yaptı
Inşallah kabizligi geçer bebeginizin çok ama çok zor bilirim Allah kimseye vermesin
Evolvia daha önce hiç duymadım.. peki kabızlık yaptı mı hiç bu mama? Olmadı bunu denerim..Canım bize doktor evolvia tavsiye etti onu veriyorum. Bağırsak florasi gelişmesi için sanırım. Anne sütü yetersiz olduğu için bu manayı aldirdi
Canım biz bebeği doktora goturduk kakasinda mikrop çıktı. Kuvezde yattı iki gün. Çıkarken doktor sut yetmediği için bu manayı kullanmamızı söyledi. Kabizlkk yapmadı şimdilik bi sıkıntı yok..Evolvia daha önce hiç duymadım.. peki kabızlık yaptı mı hiç bu mama? Olmadı bunu denerim..
Biraz toparlanalım, 30 day shred diye bir spor sistemi var, yaparız incecik oluruz.Merhaba bu dikişler de yanma olayı bendede var normal demekki terleyince yanıyor dediğin gibi.
Bugün tam bir ay oldu doğum yapalı..
Hala alt karın hassas çok eğilip kalkınca sağ dikiş kısmı acıyor ki bebek dün gece uyumadi indir kaldır derken sabah sizlama... malesef...
Inşallah geçecek:)
bu arada benim de göbeği m seninki kadar anca.. bacaklar ince daha da kötü duruyor bu yüzden basen hiç olmadı bende şu an bi orantısız lik var vücutta:)
korse takamiyorum Dr dan yasaklı umarım bu göbek le yaşamak zorunda kalmam..
Mamayı birden değiştirmek de kabızlık yapıyor, yavaş yavaş geçmek lazım.Kızlar merhaba,
Şu an verdiğim mama keçi bazlı.. yavaş yavaş geçerim yeter ki doğru düzgün kabızlığa iyi gelecek mama bulayımMamayı birden değiştirmek de kabızlık yapıyor, yavaş yavaş geçmek lazım.
Keçi bazlı Töpfer mama var, ona da iyi diyolar.
Epidural oldu benim eğilip kalkarken değil de bir dk dan fazla eğili pozisyon da kaldımmı belim benim çat çat sanki kemikler çıtlıyor gibi ağrı oluyor yeni başladı buda bilmiyorum anestezi denmi amaSelamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
Evolvia daha önce hiç duymadım.. peki kabızlık yaptı mı hiç bu mama? Olmadı bunu denerim..
Aynen bende de gitmiyor ikincininkiler kalıcıYa ikinci cocukta gitmiyor kilo cildircam ben ya
Bakiyrm ben ilk gebeligimde bi ayda 13 kilo vermisim
Simdi ise 8 kilo anca ve daha az yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?