2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy evet ondan korktum zatenn sarilik yok ama 5 dk emip uyuyo yavrum ne yapsi n sicaktan

Masallah cok iyi görünüyosun. Darısı bana:) senin kardeşşnin odası dagınık benim bütün odalar dagınıkneyse bebişlerşn canı saolsun

Kızlar merhaba,
Yardım lütfen çok çaresizim...
Anne sütü yeterli olmadığından mama veriyorum. Önce hipp combiotic le başladım kabızlık oldu, keçi sütünden olan mamaya geçtim golden goat... yine değişen bişey olmadı. Doktora götürdük lavman yapıldı. Biogaia diye bi damla ilacı yazıldı 4 aya kadar kullan denildi. İşe yaramazsa mamayı değiş dedi
Aptamil istemiyorum şeker var onda.
Kabızlık için yapmadığım kalmadı. Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum . Mamadına zeytin yağı koyuyorum.
Kulak çöpünü zeytin yağına bandırıp makata sürüyorum. Her mamadan sonra 2-3 kaşık su veriyorum..
Yok hala yapamıyor. Çok sert kakası. Ikına ıkına bi hal oldu bebeğim (((
Hangi mamaya geçeyim? Sma mı? Ne yapayım ben bu kabızlık işini (((

Ewt, kayıyor. Ne yapsam göbeğin üstünde durmadı Saç bandı ile deniycem bide . Bandana ile yani, bakalım bu kez sabitleyebilecekmiyim

Bu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
Biz izmir de yaniyoruz. Klima açık sürekli. O yüzden, uzun kol/bacaklı tek kat alt üst ve çorap giydiriyorum. Duş aldığında şapka takiyorum bi süre. 3-4 gün öncesine kadar sıcaklıklar daha makulken;klima çalışmazken de sıfır kol badi giydiriyorum sadece ve çorap.
Selamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?
Epidurali ve spinal yapıldı ama bel ağrım yok. Sırt ağrısı var bende ara sıra yoklayan. Onunda emzirme pozisyonundan kaynaklandığı kanısindayim

Sonuna doğru çıkmıştı göbek, o etek sıkın bir etek ondan pek çıkmadı.
Korse daha da acıtır dikişleri. Ben terleyince bile yanıyor orası. Dayan bacım az kaldı, toparlarız göbeği de:)

Merhaba bu dikişler de yanma olayı bendede var normal demekki terleyince yanıyor dediğin gibi.
Bugün tam bir ay oldu doğum yapalı..
Hala alt karın hassas çok eğilip kalkınca sağ dikiş kısmı acıyor ki bebek dün gece uyumadi indir kaldır derken sabah sizlama... malesef...
Inşallah geçecek:)
bu arada benim de göbeği m seninki kadar anca.. bacaklar ince daha da kötü duruyor bu yüzden basen hiç olmadı bende şu an bi orantısız lik var vücutta:)
korse takamiyorum Dr dan yasaklı umarım bu göbek le yaşamak zorunda kalmam..

Çok geçmiş olsun kabızlık illet bişey benim korkulu ruyam.
Bu yüzden çok agladigimi bilirim minicik bebeği düşünemiyorum..
Allah kolaylik versin..
Aptamil neden kullanmiyorsunuz ben kızıma çok kullanmıştım kızım gayet sağlıklı mamanin bi sıkıntısını yasamadik hiç tabi siz bilirsiniz ama:)
Su an oğluma anne sütü veriyorum ben ama hastanede sezaryen olunca iki gün mama verildi Evolvia sanırım kakasinida gayet güzel yaptı
Inşallah kabizligi geçer bebeginizin çok ama çok zor bilirim Allah kimseye vermesin

Selamlar, epidural be spinal yapan arkadaşlar bel ağrınız var mı? Benim eğilip kalktığımda bariz bir ağrı var epiduralden mi kaynaklı acaba? Öneriniz var mı ?

ben spinal oldum hiç ama hiç ağrı yaşamadım ama arkadaşım dikiş ağrısından çok bel ağrısı yaşamış aylarca onunda spinal olmuş mesela
Bu sanırım ya bünyesel yada anestezi uzmaninin el becerisi ile alakali olduğunu düşünüyorum
Umarim en kisa zamanda sizin beliniz benimde dikiş ağrım gecer

Tamam canım cok sağol. Hiç riske girmemek lazım o zaman.

Canım bize doktor evolvia tavsiye etti onu veriyorum. Bağırsak florasi gelişmesi için sanırım. Anne sütü yetersiz olduğu için bu manayı aldirdi

Evolvia - İlk defa duydum bu mamayı.
Aptamilde çok şekerli diyorlar ay ne bileyim valla iyi geleceğini bilsem gemen başlarım..

Evolvia daha önce hiç duymadım.. peki kabızlık yaptı mı hiç bu mama? Olmadı bunu denerim..
Canım biz bebeği doktora goturduk kakasinda mikrop çıktı. Kuvezde yattı iki gün. Çıkarken doktor sut yetmediği için bu manayı kullanmamızı söyledi. Kabizlkk yapmadı şimdilik bi sıkıntı yok..

Biraz toparlanalım, 30 day shred diye bir spor sistemi var, yaparız incecik oluruz.

Mamayı birden değiştirmek de kabızlık yapıyor, yavaş yavaş geçmek lazım.
Keçi bazlı Töpfer mama var, ona da iyi diyolar.

Epidural oldu benim eğilip kalkarken değil de bir dk dan fazla eğili pozisyon da kaldımmı belim benim çat çat sanki kemikler çıtlıyor gibi ağrı oluyor yeni başladı buda bilmiyorum anestezi denmi ama

Evolvia daha önce hiç duymadım.. peki kabızlık yaptı mı hiç bu mama? Olmadı bunu denerim..

Canım bn de evolvia aldım. Ama hastanede aptamik verdiler. İkisinde de bi problem yaşamadım.
Bir de doktor bebeğe probiyotik damla verdi. Sanırım o da bağırsakları için iyi bişey. Gittiğinde sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…