Kızlar merhaba,
Yardım lütfen çok çaresizim...
Anne sütü yeterli olmadığından mama veriyorum. Önce hipp combiotic le başladım kabızlık oldu, keçi sütünden olan mamaya geçtim golden goat... yine değişen bişey olmadı. Doktora götürdük lavman yapıldı. Biogaia diye bi damla ilacı yazıldı 4 aya kadar kullan denildi. İşe yaramazsa mamayı değiş dedi
Aptamil istemiyorum şeker var onda.
Kabızlık için yapmadığım kalmadı. Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum . Mamadına zeytin yağı koyuyorum.
Kulak çöpünü zeytin yağına bandırıp makata sürüyorum. Her mamadan sonra 2-3 kaşık su veriyorum..
Yok hala yapamıyor. Çok sert kakası. Ikına ıkına bi hal oldu bebeğim (((
Hangi mamaya geçeyim? Sma mı? Ne yapayım ben bu kabızlık işini(((
Aynen benimkide öyle...Hem benim oğlanın doktoru hem de burada başka doktorlAr 30 derece üstünde bebek çıplak bile kalabilir diyor. Ben kolsuz body giydiriyorum. Klimalı odaya ya da salona geçersem evde, bacaklarına bir müslin örtüyorum, havayı da 27-28 yapıyorım.
Ama ayaklar hep açık, öyle istiyor enik bey
Gündüzleri 3 saate1 mi veriyorsun. Benim oglan 2 saat dolunca uyanıp istiyor. Kakasına çişine bez yetiştiremiyorum. Günde 10-11 tane harcıyor. Hava sıcak çiş yapınca hemen kokuyor rahatsız olutor cocuk. Bende biraz aralıkları uzatayım o zamn. 17sine kadar dr da görmeyeceğiz.Sarılık tehlikesi varsa geçene kadar gündüz saat başı, gece iki saatte bir dedi doktor.
Şu anda da gündüz 3 gece 4 saatte bir dedi doktor.
Anne sütünden gerekli suyu alıyor merak etme. Ama klima da yoksa gerçekten hafif giydirmek lazım, bakın burada bir arkadaşın bebeği çok giyinip terlemekten hasta oldu bile
Benim kide hısır hisir nefes alıyor ama görünürde bise yok serum fizyolojik nasıl kullanılıyor canım Bn de sadece aspiratör varKızlar benim oğlumun burnu çok tıkanıyor serum fizyolijik kullanıyorım ama kısa süreli etkisi oluyor..başka ne yapabalilirim açılması için doktor kontrlümüz bu hafta içi ozamana kadar ne yapabilirim?
Neden 39 veya 37 miş canım bizim bugün 36Kizlar bugün kızımın kırkını çıkardık.aslinda 39 gunluguz ama 37 yada 39 da çıkar dediler
Ben tam bilmiyordum bizim geline sordum size de yazayım neler yaptigimizi.banyo suyuna altın taki eşyası,küçük taşlar ve güzel koksun diye çiçek konuyormus.ben orkide koydum.sonra o suyla dua okuyarak kızımı yikadik.dua olarak ihlas nas Felak ayetel kursu bildiğim duaları okudum. Sonra kizima hep yeni kıyafet giydim.ustundeki kıyafetler yeni olmaliymis.sonra bı büyüğüne kırk uçurmaya goturuluyormus.biz amcamiza gidicez bu akşam.bi de yokuş yukarı cikarilirmis bizde yokuş yok ama amcamız bayağı bı yukarı katta oturuyor oraya cikicaz.bide babası bı hediye alirmis bebege.kirk uçurmaya gidilen kişide yumurta verir bebek için.
Damla canım burnuna damlatıyorsun tuzlu su sanırım..aspiratör daha küçük diye kullanmadım 1 aylık artık kullanılırmı acabaBenim kide hısır hisir nefes alıyor ama görünürde bise yok serum fizyolojik nasıl kullanılıyor canım Bn de sadece aspiratör var
Biz 10 günlükten bu yana kullanıyoruz. Kimi doktorlar önermiyor ama bizimki çekin bi sorun olmaz dedi.Damla canım burnuna damlatıyorsun tuzlu su sanırım..aspiratör daha küçük diye kullanmadım 1 aylık artık kullanılırmı acaba
Yok canım suni sancının etkisini çok göremeden sezeryana döndü iş. Ama Allah'tan öyle olmuş yoksa çok zorlanırmışım,4100 doğdu küçük hanım.Ayyy hadi gozun aydin canimmm cok sukur kurtuldun nasil zormuydu suni sanci
Kızlar merhaba,
Yardım lütfen çok çaresizim...
Anne sütü yeterli olmadığından mama veriyorum. Önce hipp combiotic le başladım kabızlık oldu, keçi sütünden olan mamaya geçtim golden goat... yine değişen bişey olmadı. Doktora götürdük lavman yapıldı. Biogaia diye bi damla ilacı yazıldı 4 aya kadar kullan denildi. İşe yaramazsa mamayı değiş dedi
Aptamil istemiyorum şeker var onda.
Kabızlık için yapmadığım kalmadı. Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum . Mamadına zeytin yağı koyuyorum.
Kulak çöpünü zeytin yağına bandırıp makata sürüyorum. Her mamadan sonra 2-3 kaşık su veriyorum..
Yok hala yapamıyor. Çok sert kakası. Ikına ıkına bi hal oldu bebeğim (((
Hangi mamaya geçeyim? Sma mı? Ne yapayım ben bu kabızlık işini(((
Arkadaşım bozulmamıştır bazen tıkanıyor dedi bir bakacağım. Umarım bozulmamıştır. Sütün yağlı olması nedir nasıl anlarız?aaa neden bozuldu ki daha 1 aylık kullanımı garantiye yolladın mı
benimki iyi çekiyor da acıtıyor diye kullanmıyorum
belki sütün yağlıdır bebişlere yetiyordur gelen miktar..
Bu hafta sorucam doktorumuza çünkü rahat uyuyamıyorBiz 10 günlükten bu yana kullanıyoruz. Kimi doktorlar önermiyor ama bizimki çekin bi sorun olmaz dedi.
Benim kızımında dün çıktı kırkı. Ne yapacagımı bilmedigim için biraz nette arastırdım,kolayıma gelen ve kafama yatan şeyi uyguladım. Bi tesbihe ihlas,ya şafi,salavat cektim her birinden 99 tane yani. Bi tanede fatiha okudum. O tesbihi suyunun oldugu kovanın içine attım. Bide altın kolyemi koydum içine ama neden altın konuldugunu bilmiyorum. Sonrada yıkadım kızımı. Yukandıgı suyuda bahcede agacın dibine döktüm. Sizin kırkda güzel olmuş. İnş bebişlerimiz hayırlı saglıklı birer ewlat olurlarKizlar bugün kızımın kırkını çıkardık.aslinda 39 gunluguz ama 37 yada 39 da çıkar dediler
Ben tam bilmiyordum bizim geline sordum size de yazayım neler yaptigimizi.banyo suyuna altın taki eşyası,küçük taşlar ve güzel koksun diye çiçek konuyormus.ben orkide koydum.sonra o suyla dua okuyarak kızımı yikadik.dua olarak ihlas nas Felak ayetel kursu bildiğim duaları okudum. Sonra kizima hep yeni kıyafet giydim.ustundeki kıyafetler yeni olmaliymis.sonra bı büyüğüne kırk uçurmaya goturuluyormus.biz amcamiza gidicez bu akşam.bi de yokuş yukarı cikarilirmis bizde yokuş yok ama amcamız bayağı bı yukarı katta oturuyor oraya cikicaz.bide babası bı hediye alirmis bebege.kirk uçurmaya gidilen kişide yumurta verir bebek için.
Ben sadece zıbın ve çorap giydiriyorum.. hergün yıkıyorum.. şapka falan takmıyorum .. yanıyor yavrumBu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
Benimkisi de öyle.. sıçrıyor hemen.. içim gidiyor o öyle korkunca .. özür diliyorum hemenKızlar ya benim bebegim bazen uykusunda cok irkiliyo. Hani korkup irkilirsinya o sekilde. Eşim ewde oldugunda felak nas okuyo ama benim kanamam var diye bişeyde okuyamıyorum. Neden böyle oluyoki anlamadım. Durup dururken olmuyo yalnız. Mesela koltukta yatıyo ve bende yanına oturdum diyelim hemen etkilenip irkiliyo halbuki cok sessiz sedasız oturuyorum yada uyudugunda hafiften öksürsem yine aynı sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?