2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim oğlumun burnu çok tıkanıyor serum fizyolijik kullanıyorım ama kısa süreli etkisi oluyor..başka ne yapabalilirim açılması için doktor kontrlümüz bu hafta içi ozamana kadar ne yapabilirim?

Ben sma kullaniyorum çok şükür kakassini hergun yapıyor maşallah.

Aynen benimkide öyle...

Gündüzleri 3 saate1 mi veriyorsun. Benim oglan 2 saat dolunca uyanıp istiyor. Kakasına çişine bez yetiştiremiyorum. Günde 10-11 tane harcıyor. Hava sıcak çiş yapınca hemen kokuyor rahatsız olutor cocuk. Bende biraz aralıkları uzatayım o zamn. 17sine kadar dr da görmeyeceğiz.

Zehra bir turlu uyusamamistm vve 7 igne sonunda spinal olmustum.
Hem sabit duramaxim hemde kilodan .adam belin kapanmis etten dedi dalga gecti.
Herneyse suan dikis agrimdan ziyade bel agrim inanilmaz kotu...sizliyor gibi.

Kizlar bugün kızımın kırkını çıkardık.aslinda 39 gunluguz ama 37 yada 39 da çıkar dediler
Ben tam bilmiyordum bizim geline sordum size de yazayım neler yaptigimizi.banyo suyuna altın taki eşyası,küçük taşlar ve güzel koksun diye çiçek konuyormus.ben orkide koydum.sonra o suyla dua okuyarak kızımı yikadik.dua olarak ihlas nas Felak ayetel kursu bildiğim duaları okudum. Sonra kizima hep yeni kıyafet giydim.ustundeki kıyafetler yeni olmaliymis.sonra bı büyüğüne kırk uçurmaya goturuluyormus.biz amcamiza gidicez bu akşam.bi de yokuş yukarı cikarilirmis bizde yokuş yok ama amcamız bayağı bı yukarı katta oturuyor oraya cikicaz.bide babası bı hediye alirmis bebege.kirk uçurmaya gidilen kişide yumurta verir bebek için.

Ben bu dogumumda epidural yaptıramadım.1,5 gün süren şunu sancı ve arkasından 15 dakika da hizli olan dogum sebebiyle ama belim çok ağrıyor benimde
Ayakta uzun süre kalınca belim catlayacak gibi oluyor.

Kızlar benim oğlumun burnu çok tıkanıyor serum fizyolijik kullanıyorım ama kısa süreli etkisi oluyor..başka ne yapabalilirim açılması için doktor kontrlümüz bu hafta içi ozamana kadar ne yapabilirim?
Benim kide hısır hisir nefes alıyor ama görünürde bise yok serum fizyolojik nasıl kullanılıyor canım Bn de sadece aspiratör var

Neden 39 veya 37 miş canım bizim bugün 36

Son düzenleme:
Benim kide hısır hisir nefes alıyor ama görünürde bise yok serum fizyolojik nasıl kullanılıyor canım Bn de sadece aspiratör var
Damla canım burnuna damlatıyorsun tuzlu su sanırım..aspiratör daha küçük diye kullanmadım 1 aylık artık kullanılırmı acaba

Damla canım burnuna damlatıyorsun tuzlu su sanırım..aspiratör daha küçük diye kullanmadım 1 aylık artık kullanılırmı acaba
Biz 10 günlükten bu yana kullanıyoruz. Kimi doktorlar önermiyor ama bizimki çekin bi sorun olmaz dedi.

Canım ben pek mama olayını araştırmamistim ama gaz ve kabizlik yapmamasi açısından evolvia diye bir mama önermişti diğer forumdakiler bir dene istersen

aaa neden bozuldu ki daha 1 aylık kullanımı garantiye yolladın mı
benimki iyi çekiyor da acıtıyor diye kullanmıyorum
belki sütün yağlıdır bebişlere yetiyordur gelen miktar..
Arkadaşım bozulmamıştır bazen tıkanıyor dedi bir bakacağım. Umarım bozulmamıştır. Sütün yağlı olması nedir nasıl anlarız?

Benim kızımında dün çıktı kırkı. Ne yapacagımı bilmedigim için biraz nette arastırdım,kolayıma gelen ve kafama yatan şeyi uyguladım. Bi tesbihe ihlas,ya şafi,salavat cektim her birinden 99 tane yani. Bi tanede fatiha okudum. O tesbihi suyunun oldugu kovanın içine attım. Bide altın kolyemi koydum içine ama neden altın konuldugunu bilmiyorum. Sonrada yıkadım kızımı. Yukandıgı suyuda bahcede agacın dibine döktüm. Sizin kırkda güzel olmuş. İnş bebişlerimiz hayırlı saglıklı birer ewlat olurlar

Kızlar ya benim bebegim bazen uykusunda cok irkiliyo. Hani korkup irkilirsinya o sekilde. Eşim ewde oldugunda felak nas okuyo ama benim kanamam var diye bişeyde okuyamıyorum. Neden böyle oluyoki anlamadım. Durup dururken olmuyo yalnız. Mesela koltukta yatıyo ve bende yanına oturdum diyelim hemen etkilenip irkiliyo halbuki cok sessiz sedasız oturuyorum yada uyudugunda hafiften öksürsem yine aynı sekilde

Benimkisi de öyle.. sıçrıyor hemen.. içim gidiyor o öyle korkunca .. özür diliyorum hemen ama benim de kanamam var ama ben yine de okuyorum duaları?

Mama olarak evolvia kullanıyorum ama çok vermiyorum günde 1 yarım doz falan benimkisi sürekli memede kalmak ve ole uyumak istiyor çok gazı var ıkınarak ağlıyor su kırk geçsin de insallah encok kilo aldımı onu merak ediyorum çünkü sütün yetip yetmemesini öyle anlıcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…