2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benim göğsümden öyle sıkmazsam süt akmıyor falan sizde nasıl en fazla 2 kere falan oldu o şekilde bide bebek sürekli memede kalmak isteyince ben yetmediğini düşünüyorum varmı benim gibi olan

Yok doktor öyle dedi ama, benim oğlanın haberi yok, hala 2 saatte bir kalkıyor

Benimkisi de öyle.. sıçrıyor hemen.. içim gidiyor o öyle korkunca .. özür diliyorum hemen ama benim de kanamam var ama ben yine de okuyorum duaları?
Canım netten baktım kanama varken hangi duaları okuyabilirz diye ama inan bişey anlamadım. Burada bilen varsa aydınlatır bizi inş

Canım refleks onlar. Benim kız da aynı şekilde ses olmasa bile bazen kolu sıçrayıp irkiliyor.

Bizimki hippte hep kustu, aptamil veriyorum hastanede pnu vermişlerdi gayet sevdi. Şekerde varsa var artık napim

Epidural oldu benim eğilip kalkarken değil de bir dk dan fazla eğili pozisyon da kaldımmı belim benim çat çat sanki kemikler çıtlıyor gibi ağrı oluyor yeni başladı buda bilmiyorum anestezi denmi ama
Aynen bebeğin bezini değiştirirkn özellikle belim kopuyor eğildiğim için

Canım netten baktım kanama varken hangi duaları okuyabilirz diye ama inan bişey anlamadım. Burada bilen varsa aydınlatır bizi inş

Benim bildiğim kanaman olsada ezberden dua yada kuran okunabilir.sadece kuran yazan şeylere dokunamazsin yada ondan okuyamazsin.ezberden okuyabilirsin.

Benim de aynı canım maalesef bende okuyamıyorum bişey ama senin kırkın çıktıysa okuyabilirsin okumak gerçekten rahatlatıyor bebekleri geçen gün uyutamıyordum bebeğimi kv geldi okudu kuzum iki saat uyudu

Bugun 13 gun oldu ama bizim gobek hala dusmedi. Gecen kontrol zamani akinti var diye doktor yakti orayi. Bugun de sabah baktim kanama olmus. Dojtoru aradim tekrarlarsa getir k vit yapalim dedi. Ogleden sonra göturdük. Bi de temizleme seti verdi. Simdi yine kanamis ama sabaha gore baya ayrilmis gobek bagi. Altta kalan kismi daha islak kurumamis. Bi duseydi de rahatlayaydik uzun uzun dus da aldiramiyorum haliyle. Bi de sanki dokununca cani aciyacak gibi geliyo halbuki acimaz biliyorum ama...
Bi de bebegi isilikten koruyayim derken kendim oldum. Goguslerim karnim isilik dolu.pzt ist soguyacakmis biraz rahatlariz bari

Benimkisi de öyle.. sıçrıyor hemen.. içim gidiyor o öyle korkunca .. özür diliyorum hemen ama benim de kanamam var ama ben yine de okuyorum duaları?

Benim bildiğim kanaman olsada ezberden dua yada kuran okunabilir.sadece kuran yazan şeylere dokunamazsin yada ondan okuyamazsin.ezberden okuyabilirsin.
Benim de bildiğim ezber bile olsa okunamaz sadece dua niyetiyle okunur fatiha falan

Kızlar benim göğsümden öyle sıkmazsam süt akmıyor falan sizde nasıl en fazla 2 kere falan oldu o şekilde bide bebek sürekli memede kalmak isteyince ben yetmediğini düşünüyorum varmı benim gibi olan

Canım benim göğüste de elle sıkınca süt gelmiyor, makina ile denedim 20cc iki memeden anca çıkmıştır bende az mı sütüm diye düşünürken dün yazmıştım belki okumussundur doktora gittiğimde doktor bunu ne ile besledin dedi, bende sütüm az geliyor diye mama vermeyi bile denedim deyince asla dedi çok kilo kaybı olmadıkça mama yok dedi, yani bilmiyorum belki ilk ay sütüm yaglidir az olsa bile yetiyordur, gelecek aylarda da normal kilo alırsa demekki sağma ile emme arasında fark oluyor...

Ben on dk sagiyorum 90cc faln cikiyor.bebek hepsini iciyor.

Ben on dk sagiyorum 90cc faln cikiyor.bebek hepsini iciyor.

Maşallah size, ya ben sagmayi beceremedim yada cidden sütüm az, hatta siz burda diyorsunuz ya evden çıkmadan sagdim dışarda rahat ettim falan diye inan benden 20cc bile iki.memenin toplamından çıkmamıştır ama kilo alımı ilk ay 1 kiloyu geçmiş doktor fazla bile dedi, anlamıyorum...

Damla canım burnuna damlatıyorsun tuzlu su sanırım..aspiratör daha küçük diye kullanmadım 1 aylık artık kullanılırmı acaba
Bn kullanmaya çalıştımda olmadı canım burnu küçücük daha o tuzlu su rahatlatıyor mu burnunu mu açıyor ki

Canm 50cc sütle doyuyor mu bebiş.. Günde kaç öğün kaç CC veriyorsun bende sağarak veriyorum bizimkisi zorla bazen emiyor çoğu zaman hiç almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…