Yani canım fatiha suresi aynı anda bir duadır ve dua niyetiyle de okunur ama kurandan bir sure olarak ibadet niyetiyle de okunur.. hayız ve lohusa ikende sadece dua niyetiyle okunurDua niyetiyle derken?anlamadım canım ya
Doktorlar ne kadar farklı şeyler söylüyorlar. Bizimki de sakın sınırlama. 15-20 dakika emzirip bırakma, bebek ne zaman bırakırsa dedi. Çok emerse gaz olmaZ mı dedim. O yanlış bilgi dedi. Hangisine inanalım şaşırdım gerçekten.Maşallah bebegine .15 dakika olayını bizim doktorda söylüyor fazlası göğüsleri hem yara yapar hemde emzik niyetine boş çeker dedi.
Bizimki de yapıyor aynı şeyi. Sesli gülüyor sanırım.Kızlar benim bebeğim uyurken ilk dalmaya başladığında böyle gülüyomuş kıkırdıyomuş gibi bi ses çıkarıyo. Baya vücudu sallanıyo hani böyle üat üste hıçkırıyomuş gibi göğsü inip kalkıyo ama kıkırdama sesi geliyo. Sizde de oluyor mu ?
Biz bugün gittik ama 4'ten sonra ve deniz kenarına indirmedim.masaların olduğu gölge bir yerde durdu. Ben yüzdüm ve deniz buz gibiydi. Kırk gün olmadan buz gibi suya girdim. Bir şey olmaz inşallah. Gidersen 4'ten sonra git bence.Canım anlayamadım ne demek istediğini?
anne sütünü termosta saklama fikrini sevdim buzluktan aldıklarımı eritip ısınmasını beklemek cok zor oluo cünkü dısarda :) peki direk termosa mı koyuyosun yoksa biberonu mu termosa koyuyosun bide hanımla denize gitme hakkında ne düşünüosunuz? Yarın gidelşm dioruz eşimle annem sakın götürme bebeği basına güneş geçer diye tutturdu kötü rüya görmüş anlatmıcaktım ama gitmeyin dedi korkuttu beni
Mahvoldum ben dun gece bugun miz mizzKızlar bebeği arada uyuyamayıp bi kaç saat sebepsiz yere ağlayan var mı? Çok üzülüyorum gözünden yaş geliyo bişi yapamıyorum((
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra aralıkları uzatmak gerekiyor demek, ama bugün bizim dağıldı. Dün babası geldi bugün halası kuzeni babannesi ben ortalıkta koştur derken ne zaman emzirdim ne kadar uyudu hep şaştı. Yarın kontrollü olayım bende..Yok doktor öyle dedi ama, benim oğlanın haberi yok, hala 2 saatte bir kalkıyor
bizde sabah 7 de kalkıp gitcez kahvaltıyı orda yapalım dedik bende en son bahçesinde oturmaya karar verdim eşimle nöbetleşe gireriz dedim sagol yanıtın içinBiz
Biz bugün gittik ama 4'ten sonra ve deniz kenarına indirmedim.masaların olduğu gölge bir yerde durdu. Ben yüzdüm ve deniz buz gibiydi. Kırk gün olmadan buz gibi suya girdim. Bir şey olmaz inşallah. Gidersen 4'ten sonra git bence.
benimki öle canım ter sucuk oluorum bişeler yapmak içinKızlar bebeği arada uyuyamayıp bi kaç saat sebepsiz yere ağlayan var mı? Çok üzülüyorum gözünden yaş geliyo bişi yapamıyorum((
+1 sıcaklarda mahvolduk wallaMahvoldum ben dun gece bugun miz mizz
4-5 saat uyumuo
Yatir aglar emzir aglar kusar
Canimi cikardi
Banyo yaptirdik anca uyudu
ben hiç öle takipte bulunmadım gak etti tedirdim guk etti uyuttumYavaş yavaş alıştıra alıştıra aralıkları uzatmak gerekiyor demek, ama bugün bizim dağıldı. Dün babası geldi bugün halası kuzeni babannesi ben ortalıkta koştur derken ne zaman emzirdim ne kadar uyudu hep şaştı. Yarın kontrollü olayım bende..
Ben de bazı dr lardan duydum evolvia yı, kimisi de diyorki her mama asagı yukarı aynı cocugunuza hangisi uyarsa buluncaya kadar degiltirin mamayı.Evolvia - İlk defa duydum bu mamayı.
Aptamilde çok şekerli diyorlar ay ne bileyim valla iyi geleceğini bilsem gemen başlarım..
Benim oglan masallah diyeyim kendi duzenini kuruyor kendi kendine. 2 saate bir uyanıyor sütünü içiyor altı temizleniyor hoop uyku. Ama dün ve bugün çocuk dagıldı ev kalabalıktı sanırım etkilendi. Hiç doymak bilmedi sürekli memeydi, yataga koyunca agladı şuursuzca kaka çiş yaptı memede uyumak istedi kustu ağladı ne ararsan vardı yani.. yarın ev sakin bakalım düzen oluşturalım diyorum olacak mı bilmem. Belki sıcaktan da olabilir biz dayanamıyoruz çocuklar ne yapsın.bizde sabah 7 de kalkıp gitcez kahvaltıyı orda yapalım dedik bende en son bahçesinde oturmaya karar verdim eşimle nöbetleşe gireriz dedim sagol yanıtın için
benimki öle canım ter sucuk oluorum bişeler yapmak için
+1 sıcaklarda mahvolduk walla
ben hiç öle takipte bulunmadım gak etti tedirdim guk etti uyuttum
Benimki sarılık olmuştu. Yavrum yanakları falan gitmişti hep. Doğduğunda dolu doluydu. Şimdi neyseki gıdısı falan da çıktı. Benimki iri bir bebek. Elleri ayakları büyük boyu da uzun. Kilosunu kafama takıyordum çok şükür doğum kilosuna döndü. Çok kilolu olması zaten iyi değil alması gereken kiloyu alıyorsa gayet güzel. Maşallah sağlıkla büyüt yavrunuBizimde dun vardi kontrol emmeyi sordum ilk ay yarim saate yakin emerdi simdi 10 dakka dedimi istemiyor emme gucu gelisti sutunde tazyikli ise hemen doyar dedi kilo alimi orta halli tombul bi bebek olmayacak benim oglan sanirim:)
Benim oglan masallah diyeyim kendi duzenini kuruyor kendi kendine. 2 saate bir uyanıyor sütünü içiyor altı temizleniyor hoop uyku. Ama dün ve bugün çocuk dagıldı ev kalabalıktı sanırım etkilendi. Hiç doymak bilmedi sürekli memeydi, yataga koyunca agladı şuursuzca kaka çiş yaptı memede uyumak istedi kustu ağladı ne ararsan vardı yani.. yarın ev sakin bakalım düzen oluşturalım diyorum olacak mı bilmem. Belki sıcaktan da olabilir biz dayanamıyoruz çocuklar ne yapsın.
Benimki hiç sevmedi suyu yaa. Bugün yıkadık çığlık çığlığa sanki bi yerini koparıyoruz. Altını değiştirirken de aynı şeyi yaşıyoruz.Bu banyo olayi harika dun aglamaktan helak oldu benim sipa banyoya kostuk hemen oyle kisada surmedi uzun uzun yikadim valla suyu seviyor zaten aglamasi kesildi hemen uyudu ve gece 2 kere kalkti emdi alt degisti hemen uyudu kesinlikle tavsiye ederim terliyorlar artik onlarda tazelenmek istiyor huzursuzsa gece banyo yaptirilabilir
Atlet ve çorap fazla bence. Ben sadece zıbın giydiriyorum hatta bugün öğlen sadece beziyle uyuttum rahat ettiler.Ayyy allahim bu ne sicak kizlare buharlasacagiz yavrum sirilsiklam oluyo hergun yikiyoruz ama fayda da etmiyo atlet ustune kisa kollu zibin giydiriyorum altinda hic birsey yok corap giydiriuorum sadece hasta edermiyim sizce ankaradayiz bu arada evimiz her taraftan gunes aliyo antreye yatrdim artik bi orasi az serin
Sözde rahatlatıyormuş ama bizde işe yaramıyorBn kullanmaya çalıştımda olmadı canım burnu küçücük daha o tuzlu su rahatlatıyor mu burnunu mu açıyor ki
Bu havada mıBu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
Bende girdim denize dr um tampon kullandıysan sıkıbtı yok dedi enfeksiyon kapmasın dikkat et dedi. Ben 2. Haftamda girmiştim belki o yüzden uyarmıştırBiz
Biz bugün gittik ama 4'ten sonra ve deniz kenarına indirmedim.masaların olduğu gölge bir yerde durdu. Ben yüzdüm ve deniz buz gibiydi. Kırk gün olmadan buz gibi suya girdim. Bir şey olmaz inşallah. Gidersen 4'ten sonra git bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?