2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah bebegine .15 dakika olayını bizim doktorda söylüyor fazlası göğüsleri hem yara yapar hemde emzik niyetine boş çeker dedi.
Doktorlar ne kadar farklı şeyler söylüyorlar. Bizimki de sakın sınırlama. 15-20 dakika emzirip bırakma, bebek ne zaman bırakırsa dedi. Çok emerse gaz olmaZ mı dedim. O yanlış bilgi dedi. Hangisine inanalım şaşırdım gerçekten.

Bizimki de yapıyor aynı şeyi. Sesli gülüyor sanırım.

Biz
Biz bugün gittik ama 4'ten sonra ve deniz kenarına indirmedim.masaların olduğu gölge bir yerde durdu. Ben yüzdüm ve deniz buz gibiydi. Kırk gün olmadan buz gibi suya girdim. Bir şey olmaz inşallah. Gidersen 4'ten sonra git bence.

Kızlar bebeği arada uyuyamayıp bi kaç saat sebepsiz yere ağlayan var mı? Çok üzülüyorum gözünden yaş geliyo bişi yapamıyorum ((

Yok doktor öyle dedi ama, benim oğlanın haberi yok, hala 2 saatte bir kalkıyor
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra aralıkları uzatmak gerekiyor demek, ama bugün bizim dağıldı. Dün babası geldi bugün halası kuzeni babannesi ben ortalıkta koştur derken ne zaman emzirdim ne kadar uyudu hep şaştı. Yarın kontrollü olayım bende..

bizde sabah 7 de kalkıp gitcez kahvaltıyı orda yapalım dedik bende en son bahçesinde oturmaya karar verdim eşimle nöbetleşe gireriz dedim sagol yanıtın için

Kızlar bebeği arada uyuyamayıp bi kaç saat sebepsiz yere ağlayan var mı? Çok üzülüyorum gözünden yaş geliyo bişi yapamıyorum ((
benimki öle canım ter sucuk oluorum bişeler yapmak için

Mahvoldum ben dun gece bugun miz mizz
4-5 saat uyumuo
Yatir aglar emzir aglar kusar
Canimi cikardi
Banyo yaptirdik anca uyudu
+1 sıcaklarda mahvolduk walla
ben hiç öle takipte bulunmadım gak etti tedirdim guk etti uyuttum

Evolvia - İlk defa duydum bu mamayı.
Aptamilde çok şekerli diyorlar ay ne bileyim valla iyi geleceğini bilsem gemen başlarım..
Ben de bazı dr lardan duydum evolvia yı, kimisi de diyorki her mama asagı yukarı aynı cocugunuza hangisi uyarsa buluncaya kadar degiltirin mamayı.

Benim oglan masallah diyeyim kendi duzenini kuruyor kendi kendine. 2 saate bir uyanıyor sütünü içiyor altı temizleniyor hoop uyku. Ama dün ve bugün çocuk dagıldı ev kalabalıktı sanırım etkilendi. Hiç doymak bilmedi sürekli memeydi, yataga koyunca agladı şuursuzca kaka çiş yaptı memede uyumak istedi kustu ağladı ne ararsan vardı yani.. yarın ev sakin bakalım düzen oluşturalım diyorum olacak mı bilmem. Belki sıcaktan da olabilir biz dayanamıyoruz çocuklar ne yapsın.

Bizimde dun vardi kontrol emmeyi sordum ilk ay yarim saate yakin emerdi simdi 10 dakka dedimi istemiyor emme gucu gelisti sutunde tazyikli ise hemen doyar dedi kilo alimi orta halli tombul bi bebek olmayacak benim oglan sanirim:)
Benimki sarılık olmuştu. Yavrum yanakları falan gitmişti hep. Doğduğunda dolu doluydu. Şimdi neyseki gıdısı falan da çıktı. Benimki iri bir bebek. Elleri ayakları büyük boyu da uzun. Kilosunu kafama takıyordum çok şükür doğum kilosuna döndü. Çok kilolu olması zaten iyi değil alması gereken kiloyu alıyorsa gayet güzel. Maşallah sağlıkla büyüt yavrunu

Nolcak bu sıcaklarda bilmem. Klima açsam çarpar diye korkuyorum. Evin içi 29 derece. Öteki odaya gidip klimayla serinletiyoruz az bişry. Ama zavallı bebeğim sıcaktan çok rahatsız olup hissediyorum

Benimki hiç sevmedi suyu yaa. Bugün yıkadık çığlık çığlığa sanki bi yerini koparıyoruz. Altını değiştirirken de aynı şeyi yaşıyoruz.

Atlet ve çorap fazla bence. Ben sadece zıbın giydiriyorum hatta bugün öğlen sadece beziyle uyuttum rahat ettiler.

Bu arada ben sapka ve eldiven takmiyorum..kollu zibin ve corap ile duruyor..siz sapka ve eldiven kullaniyor musunuz?
Bu havada mı imkansız havale geçirirler valla Allah korusun. Benimkiler sadece zıbın. O bile fazla bence.

Kızlar bugün adana 42 derece idi oda sıcaklığı 30-31 i buluyor Dr 25 i geçmesin dedi biz klima açıyoruz gün boyu. Ben patikli pijama içine sıfır kollu badi ve uzun kollu zıbın giydiriyorum.uyurken üstüne ince battaniye örtüyorum klimasız her yeri isilik oluyor emerken çok terliyor.biz klima sezonunu açtık.

Kızlar bugün adana 42 derece idi oda sıcaklığı 30-31 i buluyor Dr 25 i geçmesin dedi biz klima açıyoruz gün boyu. Ben patikli pijama içine sıfır kollu badi ve uzun kollu zıbın giydiriyorum.uyurken üstüne ince battaniye örtüyorum klimasız her yeri isilik oluyor emerken çok terliyor.biz klima sezonunu açtık.

Bende girdim denize dr um tampon kullandıysan sıkıbtı yok dedi enfeksiyon kapmasın dikkat et dedi. Ben 2. Haftamda girmiştim belki o yüzden uyarmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…