Ben hastaneden eve geldiği ilk günden beri klimayla yaşıyor çocukNolcak bu sıcaklarda bilmem. Klima açsam çarpar diye korkuyorum. Evin içi 29 derece. Öteki odaya gidip klimayla serinletiyoruz az bişry. Ama zavallı bebeğim sıcaktan çok rahatsız olup hissediyorum
Ben hastaneden eve geldiği ilk günden beri klimayla yaşıyor çocuk
ne kadar sicak olursa olsun coraplari olsun mutlaka.en cok ayaklarindan usuyorlar.Ayyy allahim bu ne sicak kizlare buharlasacagiz yavrum sirilsiklam oluyo hergun yikiyoruz ama fayda da etmiyo atlet ustune kisa kollu zibin giydiriyorum altinda hic birsey yok corap giydiriuorum sadece hasta edermiyim sizce ankaradayiz bu arada evimiz her taraftan gunes aliyo antreye yatrdim artik bi orasi az serin
Alışıyor canım ne kadar erken tanışırsa o kadar çabuk alışacak. Bugün klima 27 derecedeydi sıcak olunca 26 yapıyorum. Çıtçıtlı kolsuz body vardı. Üstünğ müslinle örttüm yatarken. Ya da penye battaniye duruma göre. Bende başta tedirgindim ama 2 haftadır böyle ve hastalanmadı demek alışıyor çorap da giydirmiyorum.Ben de cok korkuyorum çarpar diye açamıyorum
Bir çocuk dr u dediki ayagı eli soguk olabilir bu üşüdüğü anlamına gelmez yanılmayın. Bende çorap giydirmiyorum artıkne kadar sicak olursa olsun coraplari olsun mutlaka.en cok ayaklarindan usuyorlar.
Annesi olarak sen daha iyi bilşrsin ama cok kalın giydirmiyormusunKızlar bugün adana 42 derece idi oda sıcaklığı 30-31 i buluyor Dr 25 i geçmesin dedi biz klima açıyoruz gün boyu. Ben patikli pijama içine sıfır kollu badi ve uzun kollu zıbın giydiriyorum.uyurken üstüne ince battaniye örtüyorum klimasız her yeri isilik oluyor emerken çok terliyor.biz klima sezonunu açtık.
Ya açıkçası gece 60 cc mama vsrdiğimde 4 saat kesintisiz uyuyor ama mesela dün 70 cc anne sütü verdim 2 saat sonra uyanıp tekrar emdi. Anne sütü kokay sindirildiği için hemen acıkıyor. O an yetiyor ama erken acıkıyorCanm 50cc sütle doyuyor mu bebiş.. Günde kaç öğün kaç CC veriyorsun bende sağarak veriyorum bizimkisi zorla bazen emiyor çoğu zaman hiç almıyor
Maşallah canım.Ben on dk sagiyorum 90cc faln cikiyor.bebek hepsini iciyor.
Canım sünnet için cuma günü başvurmak için gittim. İyi ki gitmişim. Gelecekte bi iltihap korkum olmasın Bebek anlamadan sünnet işi aradan çıksın dedim. İlk ay bebeğe çocuk doktoru sünnet yapmıyormuş ürolog yapıyormuş. İltihap başlangıcı çıktı, günlerdir oğlum bu yüzden ağlıyormuş ben gaz sanıyordum. Şimdi antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi cumadan beri kullanıyoruz, Pazartesi günü de sünnet gerçekleşecek. Kiminle konuştuysam nereyi araştırdıysam ilk ay sünnetin en faydalı olan olduğunu,çünkü Organın henüz gelişmediği için acısız olduğunu öğrendim, çocuk doktorum da ilk ay en iyisi deri. Sana da tavsiye ederim, Pazartesi günü sünnet sonrası da yazmaya çalışırımSünnet konusunda gelişmeleri yazarsan sevinirim. Sıcak olumsuz etkiler mi. Ben yaptırmak istiyorum ama yapacak dr yok herkes bir eylül gelsin diyor anlamadım ki..
Evet süt alınca biraz daha fazlasını içebiliyor kıvamı sulu olduğu için ama yine de neredeyse aynı oluyor canım içtiği süt ya da mamaMamayla süt hacimleri aynı mı? 60cc mama 60cc süte denk gelir mi? Mama daha kıvamlı sanki daha azı daha doyurucu gibi duruyor?
Lohusa serbetikizlar sutum cok azalmisti 1 haftadir cok uzuluyordun dun ekinezya cayina basladim yatmadan once icmistim simdi kalktim ki goguslerim sismis masallah demekki ise yariyor caylar inanin sutum yok diye aglayacak hale gelmistim cocugumda aglama krizine giriyordu acliktan baska onerecegniz cay varmi humana still de alacagim yarin
Canım ben smilac 1 kullanıyoruz. Doktor onu aldırdı. Her beslemede de veriyorum şimdilik bir sıkıntı yok çok şükürEvolvia - İlk defa duydum bu mamayı.
Aptamilde çok şekerli diyorlar ay ne bileyim valla iyi geleceğini bilsem gemen başlarım..
benim olustu canim afedersin malat ile vajinalin ortasinda sislik vardi minik top gibi ama zamanla gecti dogum yapar yapmaz oldu bende bende kan toplamis gibi ayni bir haftadan anca iyilestiİyi geceler kızlar normal doğum yapıp makatında meme oluşan var mı ve bundan dolayı makatından kanaması olan ? Ben kontrole gitmedim siz gittiyseniz doktor ne tavsiye etti ?
Ben varim..cok aciyor..doktora gitmedim..ama dikisimden daha cok aciyorİyi geceler kızlar normal doğum yapıp makatında meme oluşan var mı ve bundan dolayı makatından kanaması olan ? Ben kontrole gitmedim siz gittiyseniz doktor ne tavsiye etti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?