Tamam canım cok tesekkur ederim. Strafor bardaklar var ya, onları kes sünnettrn sonra pipisinin üzerini kapat üstüne bebek bezini bağla. 2 günde iyileşiyormuş zaten kuzenim böyle yapmış çok rahat oldu diyor onlarda da pipi ucunda darlık varmış ağlıyormuş bebek. Bende eşimle konuşayım bakayım. TeşekkürlerCanım sünnet için cuma günü başvurmak için gittim. İyi ki gitmişim. Gelecekte bi iltihap korkum olmasın Bebek anlamadan sünnet işi aradan çıksın dedim. İlk ay bebeğe çocuk doktoru sünnet yapmıyormuş ürolog yapıyormuş. İltihap başlangıcı çıktı, günlerdir oğlum bu yüzden ağlıyormuş ben gaz sanıyordum. Şimdi antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi cumadan beri kullanıyoruz, Pazartesi günü de sünnet gerçekleşecek. Kiminle konuştuysam nereyi araştırdıysam ilk ay sünnetin en faydalı olan olduğunu,çünkü Organın henüz gelişmediği için acısız olduğunu öğrendim, çocuk doktorum da ilk ay en iyisi deri. Sana da tavsiye ederim, Pazartesi günü sünnet sonrası da yazmaya çalışırım
Catlakla alakalı deil. Bi kaç yerden cıkması normalKızlar bisey soracam. Gogsunuzu sağdinizda tek bi yerden mi süt çıkıyor. Yoksa bi kaç yerden mi. Meme ucum çatlak olduğu için mi benim birkaç yerden çıkıyor acaba.
Klima açık oda sıcaklığı 25 Dr a sordum ince uzun kol giydir dediAnnesi olarak sen daha iyi bilşrsin ama cok kalın giydirmiyormusun
Alışıyor canım ne kadar erken tanışırsa o kadar çabuk alışacak. Bugün klima 27 derecedeydi sıcak olunca 26 yapıyorum. Çıtçıtlı kolsuz body vardı. Üstünğ müslinle örttüm yatarken. Ya da penye battaniye duruma göre. Bende başta tedirgindim ama 2 haftadır böyle ve hastalanmadı demek alışıyor çorap da giydirmiyorum.
Bende varım. Ikınmaktan ne hale gelmiş popom inanamadım. 2 gün hastanede üstüne bile oturamadım sezeryan daha mı iyi olurdu bilemedim :) hastanede fitil + krem kullandım. Özellikle fitil çok rahatlattı. Hala geçmedi ama en azından rahatsızlık vermiyo rahat oturup kalkıyorum. 2 günde bir fitil kullanıyorm kantoran yağıda sürüyorum. İnşallah kalıcı olmaz.İyi geceler kızlar normal doğum yapıp makatında meme oluşan var mı ve bundan dolayı makatından kanaması olan ? Ben kontrole gitmedim siz gittiyseniz doktor ne tavsiye etti ?
kizlar sutum cok azalmisti 1 haftadir cok uzuluyordun dun ekinezya cayina basladim yatmadan once icmistim simdi kalktim ki goguslerim sismis masallah demekki ise yariyor caylar inanin sutum yok diye aglayacak hale gelmistim cocugumda aglama krizine giriyordu acliktan baska onerecegniz cay varmi humana still de alacagim yarin
Ya açıkçası gece 60 cc mama vsrdiğimde 4 saat kesintisiz uyuyor ama mesela dün 70 cc anne sütü verdim 2 saat sonra uyanıp tekrar emdi. Anne sütü kokay sindirildiği için hemen acıkıyor. O an yetiyor ama erken acıkıyor
Arkadaşım bozulmamıştır bazen tıkanıyor dedi bir bakacağım. Umarım bozulmamıştır. Sütün yağlı olması nedir nasıl anlarız?
Ilk basta 10cc falan oldu.baktim yanlis takmisim pompayi. Sizdede oyle bir durum olabilir mi. Once masaj kismini aciyorum sonra sagiyorum.Maşallah size, ya ben sagmayi beceremedim yada cidden sütüm az, hatta siz burda diyorsunuz ya evden çıkmadan sagdim dışarda rahat ettim falan diye inan benden 20cc bile iki.memenin toplamından çıkmamıştır ama kilo alımı ilk ay 1 kiloyu geçmiş doktor fazla bile dedi, anlamıyorum...
bnm bebeğimdede var aynı yerlerde alnındaki gecti göz kapağındaki duruyor ama gecer odaBizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
Sorma canim hem kucaga alisti hem.kucakta ayakata durmami istiyo oturunca basiyo yaygarayi guya ben kucaga alistrmayacakim aglicakti ama almayacaktim kucaga tey tey tey bizi samar oglana cevirdi vallaHerkese selam:)
Bugğn benim enik tam bir problem çocuk. Kucakta uyumak ister, sürekli meme ister...
Bu saatte anca ayırdım kendimden, onda yatacağı yere geceliğimi serdim.
Dün anneanne, babaanne, dedeler, teyze hep beraberdi, hep kucaktaydı tabii. Onlara bırakıp 2 saat dışarı kaçtık eşimle, hemen alışmış kucakta durmaya.
Ne kadar maymunlar
Herkese selam:)
Bugğn benim enik tam bir problem çocuk. Kucakta uyumak ister, sürekli meme ister...
Bu saatte anca ayırdım kendimden, onda yatacağı yere geceliğimi serdim.
Dün anneanne, babaanne, dedeler, teyze hep beraberdi, hep kucaktaydı tabii. Onlara bırakıp 2 saat dışarı kaçtık eşimle, hemen alışmış kucakta durmaya.
Ne kadar maymunlar
Benim bebişlerin kilo bakımından maşallahı var ama bana normal geliyor çünkü ailecek iştahımıza düşkünüz :))ha evet membranla pompa arasında çok süt birikince oluyor
membran yapışınca da oluyor. membranı elinle yerinden oynat tekrar çeker
sütün yağlı olmasını nasıl anlarız bilmiyorum ama sağlık ocağında süt içeriğinin su protein ve karbonhidrat içeriğinin değiştiğini söylediler. 90 cc su içeriği fazla olan süt 30 cc yağlı sütle eşit olabiliyormuş..
galiba çıkan sütten çok sütün içeriği önemli onu da bebeğin kilo almasından anlarız sanırım
17.gun verdim ilk kez.1 damla azcik mamasina katmistim. İlk o gun kustu.
2 gun aradan sonra 2 damla verdim yine kusstu.2 gun daha bekledim 3 damla verdim cook kustu.
Mamalarda var nasilsa diye vermedim artik.
İlk kontrolde doktoruna soyledim onunda 8 aylik oglu var bu arada.oda,butun bebekler kusuyor o damlada,istemiyorlar dedi.bir damla onerdiACD3 du galiba.15 damla ver gunde bir seferde dedi. İlaci aldim evde okudum. 4-10 yas cocuklara uygundur yaziyordu kapagini bile acmadim.20 tl bosuna vermisim galiba.
Tv de bir dr. D vit.yetişkinlerde zehirlenme yapmaz yan etkisi yoktur fakat yenidogan ve bebeklerde doz asimi zehirlenmesi tablolari mevcuttur demisti
Sorma canim hem kucaga alisti hem.kucakta ayakata durmami istiyo oturunca basiyo yaygarayi guya ben kucaga alistrmayacakim aglicakti ama almayacaktim kucaga tey tey tey bizi samar oglana cevirdi valla
ben de aynı haldeyim sabahtan beri dalar gibi oluyor beşiğine yatırıyorum hemen basıyor yaygarayı
emiyor emdiğini kusuyor.sonra tekrar acıkıyor.kucağımda yastık dizin üstünde hanımağa sallıyorum.
parmağımı da sımsıkı tutmuş esniyor ama uyumuyor...
Bu sizin veriğiniz damlanın içinde ne vAr? Atar mısın içerik fotosunu? Benim decatabs a alıştı çocuk. Rahat ettimbenimki de devit3 verince kusuyor ve huzuesuz oluyor hemşire gün içinde 3 damlayı 1 damla 1 damla ver dedi mantıklı geldi
Ben hastaneden ciktigindan beri hergun yaptiriyorum yaptirmasam istiyor resmen yapinca sakinlesiyor elini cabuk tutarsan usumez niye ususun havalar kayniyor resmen ferahlar kuzun yaptir ama banyodan sonra 1 saat ince yelek tarzi bisey giydiriyrm ben teni iyice kuruduktan sonra cikariyrm konyadayim bu arada. 47 gunluk oldukKızlar hergün banyo yaptırıyormusunuz bebeğinize kardeşim yaptrma üşütürsün diyo üşümez herhalde demi? üç gündür akşam sekiz hergün yaptırıyorum rahat uyuyor gece sabah bi kalktımı sonra sıcaklardan uyuyamıyor yavrum yarım saate bir uyanıp duruyor
Ama üşütürsem de çok üzülürüm klima falan da yok bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?