2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tamam canım cok tesekkur ederim. Strafor bardaklar var ya, onları kes sünnettrn sonra pipisinin üzerini kapat üstüne bebek bezini bağla. 2 günde iyileşiyormuş zaten kuzenim böyle yapmış çok rahat oldu diyor onlarda da pipi ucunda darlık varmış ağlıyormuş bebek. Bende eşimle konuşayım bakayım. Teşekkürler

Kızlar bisey soracam. Gogsunuzu sağdinizda tek bi yerden mi süt çıkıyor. Yoksa bi kaç yerden mi. Meme ucum çatlak olduğu için mi benim birkaç yerden çıkıyor acaba.
Catlakla alakalı deil. Bi kaç yerden cıkması normal

Bugun bizde actik senden cesaret aldim biraz nefes aldik cok sukue susuk ayar ama olsun coraplari bende attim giydirmiyorun

İyi geceler kızlar normal doğum yapıp makatında meme oluşan var mı ve bundan dolayı makatından kanaması olan ? Ben kontrole gitmedim siz gittiyseniz doktor ne tavsiye etti ?
Bende varım. Ikınmaktan ne hale gelmiş popom inanamadım. 2 gün hastanede üstüne bile oturamadım sezeryan daha mı iyi olurdu bilemedim :) hastanede fitil + krem kullandım. Özellikle fitil çok rahatlattı. Hala geçmedi ama en azından rahatsızlık vermiyo rahat oturup kalkıyorum. 2 günde bir fitil kullanıyorm kantoran yağıda sürüyorum. İnşallah kalıcı olmaz.

ben gün içinde 1 kez humana 1 kez rezene içiyorum..ve her emzirme sonrası 1 büyük kupa su.. çok şükür süt oluyor
her gün 1 kuru incir ve hurma yiyorum

kesinlikle katılıyorum kızım 1 buçuk saatte bir emmek istiyor. 4 kere kaka yaptığından kolay sindirildiğini anlıyorum zaten

Arkadaşım bozulmamıştır bazen tıkanıyor dedi bir bakacağım. Umarım bozulmamıştır. Sütün yağlı olması nedir nasıl anlarız?

ha evet membranla pompa arasında çok süt birikince oluyor
membran yapışınca da oluyor. membranı elinle yerinden oynat tekrar çeker

sütün yağlı olmasını nasıl anlarız bilmiyorum ama sağlık ocağında süt içeriğinin su protein ve karbonhidrat içeriğinin değiştiğini söylediler. 90 cc su içeriği fazla olan süt 30 cc yağlı sütle eşit olabiliyormuş..

galiba çıkan sütten çok sütün içeriği önemli onu da bebeğin kilo almasından anlarız sanırım

Kızlar hergün banyo yaptırıyormusunuz bebeğinize kardeşim yaptrma üşütürsün diyo üşümez herhalde demi? üç gündür akşam sekiz hergün yaptırıyorum rahat uyuyor gece sabah bi kalktımı sonra sıcaklardan uyuyamıyor yavrum yarım saate bir uyanıp duruyor
Ama üşütürsem de çok üzülürüm klima falan da yok bu arada

Ilk basta 10cc falan oldu.baktim yanlis takmisim pompayi. Sizdede oyle bir durum olabilir mi. Once masaj kismini aciyorum sonra sagiyorum.
Birde memeye yapisan pompanin kesinlikle hava almamasi lazim.bunlari yaptin mi canim?
Ben yatarken sagiyorum.gece uyaninca onu veriyorum uykusu acilmadan.iyi oluyor.memede belim agriyor..
Pompanin markasi ne. Netten sagimina baktin mi?

Merhaba kızlar,
Günler birbirini kovalayarak hızla geçiyor... bazen tarih ve gün kavramımı yitiriyorum..
kızımla birbirimize alıştık, 37.gün bugün... şükür iyi gidiyoruz.
Size bir sorum olacak... kızım bir gün kaka yapıyor, bir gün yapmıyor... ama yaptığı gün de resmen iki günlük yapıyor yapana kadar ve yaparken ıkınıyor, sıkılıyor ama kabız da değil... kıvamı gayet akışkan... sizce normal mi?

Dr'u her gün kaka yapmasını istiyorum diyor ama maalesef son 1 haftadır bu şekilde değişti bağırsak düzeni...

Onun dışında ben de her gün duş yaptırıyorum kuzuya, sonrasında çok rahat uyuyor...

Evde de klima açık, üstünde de sadece kısa kollu bir body var.

Sık sık altını değiştiriyorum ve mümkün mertebe her açtığımda yıkıyorum poposunu.

Yarın doktordayız; kalça çıkığı ultrasonu, göz muayenesi ve hormon testleri yapılacak.

Sonrası için de kardiyolojiden randevu alacağız . Demiştim daha önce dr biraz pimpirikli diye
Umarım herşey yolundadır
Herkese sevgiler...

Herkese selam:)
Bugğn benim enik tam bir problem çocuk. Kucakta uyumak ister, sürekli meme ister...
Bu saatte anca ayırdım kendimden, onda yatacağı yere geceliğimi serdim.
Dün anneanne, babaanne, dedeler, teyze hep beraberdi, hep kucaktaydı tabii. Onlara bırakıp 2 saat dışarı kaçtık eşimle, hemen alışmış kucakta durmaya.
Ne kadar maymunlar

Aynı
Bizim bebişin alnının ortasında ve göz kapağında kırmızılık var. Melek öpücüğü deniliyormuş. Daha önce bebeği olan arkadaşlar sizin bebişlerde var mıydı? Varsa ne zaman geçti?
bnm bebeğimdede var aynı yerlerde alnındaki gecti göz kapağındaki duruyor ama gecer oda

Sorma canim hem kucaga alisti hem.kucakta ayakata durmami istiyo oturunca basiyo yaygarayi guya ben kucaga alistrmayacakim aglicakti ama almayacaktim kucaga tey tey tey bizi samar oglana cevirdi valla

ben de aynı haldeyim sabahtan beri dalar gibi oluyor beşiğine yatırıyorum hemen basıyor yaygarayı
emiyor emdiğini kusuyor.sonra tekrar acıkıyor.kucağımda yastık dizin üstünde hanımağa sallıyorum.
parmağımı da sımsıkı tutmuş esniyor ama uyumuyor...

Benim bebişlerin kilo bakımından maşallahı var ama bana normal geliyor çünkü ailecek iştahımıza düşkünüz :))

benimki de devit3 verince kusuyor ve huzuesuz oluyor hemşire gün içinde 3 damlayı 1 damla 1 damla ver dedi mantıklı geldi

Sorma canim hem kucaga alisti hem.kucakta ayakata durmami istiyo oturunca basiyo yaygarayi guya ben kucaga alistrmayacakim aglicakti ama almayacaktim kucaga tey tey tey bizi samar oglana cevirdi valla

Bacılar acımadım bıraktım mıkırdansın. Ben öyle uğraşamam kucak filan:) bakalım el mi yaman ben mi yaman:)

benimki de devit3 verince kusuyor ve huzuesuz oluyor hemşire gün içinde 3 damlayı 1 damla 1 damla ver dedi mantıklı geldi
Bu sizin veriğiniz damlanın içinde ne vAr? Atar mısın içerik fotosunu? Benim decatabs a alıştı çocuk. Rahat ettim

Ben hastaneden ciktigindan beri hergun yaptiriyorum yaptirmasam istiyor resmen yapinca sakinlesiyor elini cabuk tutarsan usumez niye ususun havalar kayniyor resmen ferahlar kuzun yaptir ama banyodan sonra 1 saat ince yelek tarzi bisey giydiriyrm ben teni iyice kuruduktan sonra cikariyrm konyadayim bu arada. 47 gunluk olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…