2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu sıpalarin kucaga alisma suresi resmen ışık hızı benim sipada dunden beri omzumda uyudu aldigim anda sanirsin bacagini kopardim oyle agliyor bende süt kokulu atletimi dayadim burnuna koklaya koklaya yari uykulu yari uyanik haldeyiz bende koridorda oturuyrm suan esintide

Bu sizin veriğiniz damlanın içinde ne vAr? Atar mısın içerik fotosunu? Benim decatabs a alıştı çocuk. Rahat ettim

• Etkin madde:
Her bir şişede (15 ml) 50.000 LU. vitamin D3
• Yardımcı maddeler:
Bütilhidroksianisol, ayçiçek yağı

o da mı D vitamini..içerikten dolayı mı kusuyor acaba...
eğer öyleyse ben de değiştireyim her sabah aynı sahneyi yaşıyoruz

Ben bgn fito kreme basladim..umarim ise yarar..

Bugun bizde actik senden cesaret aldim biraz nefes aldik cok sukue susuk ayar ama olsun coraplari bende attim giydirmiyorun
İyi yapmışsın kontrol et bebişi anlarsın kakası yeşil olursa üşütüyormuş demekmiş aklında olsun.

Ay bu sipalar cok fena,hep ictigimiz elevitlerden oldu
Yataga yanima yatiriyorum.kollarini aciyor birini kucaklayacakmis gibi.ben koseye buzusup yatiyorum..azicik eline degmisim. Basiyor yaygarayi.kendi yatagimda emanetci gibiyim..yaman bir bebegim olsun istedimde bu kadarda demedim; )

Annem diyoki sen bi uyurdun öldun mu diye kontrol ederdim diyo. Nerde simdi oyle bebek...

Ayçiçek yağı mı?! Bacım ben bebeğe zeytinyağı dışında başka yağ verildiğini duymadım. Nereye baksam zeytinyağı deniyor doymamış yağ asitleri yönünden zengin olduğu için.
Normal insana bile ayçiçek yağını tavsiye etmiyorlar.
Sen de bir araştır istersen.

Kıyafetlerimi yıkayamaz oldum:) illa kirli bir bluz tutuyorum bir köşede:)

Kızlar normal doğum sonrası hemoroid olan varmı? Daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım doğumdan 10 gün sonra falan başladı ve sürekli rahatsız ediyor ağrı yapıyor .

Kızlar normal doğum sonrası hemoroid olan varmı? Daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım doğumdan 10 gün sonra falan başladı ve sürekli rahatsız ediyor ağrı yapıyor .
Bnm dogum esnasinda ikinmaktan oldu..dikisten daha cok agri yapiyor..boyle sivilce gibi geliyor dokununca elime..fito kreme basladim

Bnm dogum esnasinda ikinmaktan oldu..dikisten daha cok agri yapiyor..boyle sivilce gibi geliyor dokununca elime..fito kreme basladim
Benimde doğumda oldu büyük ihtimalle daha önce yoktu çünkü küçük bir meme var bende de. Dikişler falan ağrı yapmadı bunun ağrıdığı kadar . Krem emzirirken kullanılıyormu

Yok sagimina bakmadım markası veroni diye bir marka sanırım, ilk fırsatta inceleyeyim bakalım dediğin gibi belki yanlış yapıyorumdur

Benim kız uyuyamıyor çidiracazim şimdi nr zaman kakasını yapsa rahat uyuyor sabah yaptı aslında. Ama 10 dan sonra hiç uyuyamadı kucağımda uyuyor koyuyorum uyanıyor. Kucağımdaki 10 dk uykuyu uykudan sayıyor bu saate kadar hep böyle devam etti. Sıcak da değil klima açık sebep nedir acaba...

Benimde doğumda oldu büyük ihtimalle daha önce yoktu çünkü küçük bir meme var bende de. Dikişler falan ağrı yapmadı bunun ağrıdığı kadar . Krem emzirirken kullanılıyormu
Valla kullanilip kullanilmadigina bakmadim..acidan duramiyorum..krem biraz hafifletti agrimi..sonucta bir miktar kremin emzirmeyw cok etkisi olacagini zannetmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…