- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Bu sıpalarin kucaga alisma suresi resmen ışık hızı benim sipada dunden beri omzumda uyudu aldigim anda sanirsin bacagini kopardim oyle agliyor bende süt kokulu atletimi dayadim burnuna koklaya koklaya yari uykulu yari uyanik haldeyiz bende koridorda oturuyrm suan esintideHerkese selam:)
Bugğn benim enik tam bir problem çocuk. Kucakta uyumak ister, sürekli meme ister...
Bu saatte anca ayırdım kendimden, onda yatacağı yere geceliğimi serdim.
Dün anneanne, babaanne, dedeler, teyze hep beraberdi, hep kucaktaydı tabii. Onlara bırakıp 2 saat dışarı kaçtık eşimle, hemen alışmış kucakta durmaya.
Ne kadar maymunlar
Bacılar acımadım bıraktım mıkırdansın. Ben öyle uğraşamam kucak filan:) bakalım el mi yaman ben mi yaman:)
Bu sizin veriğiniz damlanın içinde ne vAr? Atar mısın içerik fotosunu? Benim decatabs a alıştı çocuk. Rahat ettim
Ben bgn fito kreme basladim..umarim ise yarar..Bende varım. Ikınmaktan ne hale gelmiş popom inanamadım. 2 gün hastanede üstüne bile oturamadım sezeryan daha mı iyi olurdu bilemedim :) hastanede fitil + krem kullandım. Özellikle fitil çok rahatlattı. Hala geçmedi ama en azından rahatsızlık vermiyo rahat oturup kalkıyorum. 2 günde bir fitil kullanıyorm kantoran yağıda sürüyorum. İnşallah kalıcı olmaz.
İyi yapmışsın kontrol et bebişi anlarsın kakası yeşil olursa üşütüyormuş demekmiş aklında olsun.Bugun bizde actik senden cesaret aldim biraz nefes aldik cok sukue susuk ayar ama olsun coraplari bende attim giydirmiyorun
Ayy aslinda dogrusu o da bacim nasil dayanayim yirtiyo kendini sanirsin biyerini kestim tabi bi damla goz yasi yok orasi ayriBacılar acımadım bıraktım mıkırdansın. Ben öyle uğraşamam kucak filan:) bakalım el mi yaman ben mi yaman:)
Zeytınyagıda ıse yarıyor, yumusatıyor.Ben bgn fito kreme basladim..umarim ise yarar..
Ayçiçek yağı mı?! Bacım ben bebeğe zeytinyağı dışında başka yağ verildiğini duymadım. Nereye baksam zeytinyağı deniyor doymamış yağ asitleri yönünden zengin olduğu için.• Etkin madde:
Her bir şişede (15 ml) 50.000 LU. vitamin D3
• Yardımcı maddeler:
Bütilhidroksianisol, ayçiçek yağı
o da mı D vitamini..içerikten dolayı mı kusuyor acaba...
eğer öyleyse ben de değiştireyim her sabah aynı sahneyi yaşıyoruz
Kıyafetlerimi yıkayamaz oldum:) illa kirli bir bluz tutuyorum bir köşede:)Bu sıpalarin kucaga alisma suresi resmen ışık hızı benim sipada dunden beri omzumda uyudu aldigim anda sanirsin bacagini kopardim oyle agliyor bende süt kokulu atletimi dayadim burnuna koklaya koklaya yari uykulu yari uyanik haldeyiz bende koridorda oturuyrm suan esintide
İyi yapmışsın kontrol et bebişi anlarsın kakası yeşil olursa üşütüyormuş demekmiş aklında olsun.
Bnm dogum esnasinda ikinmaktan oldu..dikisten daha cok agri yapiyor..boyle sivilce gibi geliyor dokununca elime..fito kreme basladimKızlar normal doğum sonrası hemoroid olan varmı? Daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım doğumdan 10 gün sonra falan başladı ve sürekli rahatsız ediyor ağrı yapıyor .
Benimde doğumda oldu büyük ihtimalle daha önce yoktu çünkü küçük bir meme var bende de. Dikişler falan ağrı yapmadı bunun ağrıdığı kadar . Krem emzirirken kullanılıyormuBnm dogum esnasinda ikinmaktan oldu..dikisten daha cok agri yapiyor..boyle sivilce gibi geliyor dokununca elime..fito kreme basladim
Ilk basta 10cc falan oldu.baktim yanlis takmisim pompayi. Sizdede oyle bir durum olabilir mi. Once masaj kismini aciyorum sonra sagiyorum.
Birde memeye yapisan pompanin kesinlikle hava almamasi lazim.bunlari yaptin mi canim?
Ben yatarken sagiyorum.gece uyaninca onu veriyorum uykusu acilmadan.iyi oluyor.memede belim agriyor..
Pompanin markasi ne. Netten sagimina baktin mi?
Valla kullanilip kullanilmadigina bakmadim..acidan duramiyorum..krem biraz hafifletti agrimi..sonucta bir miktar kremin emzirmeyw cok etkisi olacagini zannetmiyorum..Benimde doğumda oldu büyük ihtimalle daha önce yoktu çünkü küçük bir meme var bende de. Dikişler falan ağrı yapmadı bunun ağrıdığı kadar . Krem emzirirken kullanılıyormu
Ben kol altim icinde kristal tuz kullaniyrm
Kesinle tuzun var hikmeti
Hic kokutmaz miss gibi yapio
Bebekte cidden rahatlio
Hemoroid değil mi canım o ?İyi geceler kızlar normal doğum yapıp makatında meme oluşan var mı ve bundan dolayı makatından kanaması olan ? Ben kontrole gitmedim siz gittiyseniz doktor ne tavsiye etti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?