2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktor bana her gün banyo yaptır artık dedi. Klima da yoksa nasıl üşütücek? Yıka rahatlasın bence bebek canım.

Kızlar biz bebekle deniz kenarımdayız sabahtan beri. Masaların olduğu yerde, gölgede bebiş. Çok sıcak değil, hafif esintili. İnşallah hasta olmaz. Evde de klima var. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ben fazla mı rahatım dedim. Açık hava olunca rahat rahat baya uyuyor da.

Mrblar.
Emire,
Gokyuzututkusu
Efsunsuz
Daha hatirlayamadigim bazi kisiler bayagidir yoklar.
Diyete mi girdiniz hanimlarrr
Emire

bayram misafirler bebek görmeye gelenler nişan derken bayadır giremedim
şimdi geçmişi okuyorum. sizin kız nasıl alerji durumu geçti mi? uygun mama buldunuz mu

uzgungul geçmiş olsun bebeğin iyileşti mi?

@TuruncuHayal senin bebek nasıl geçmiş mesajlarda seni de göremedim

benim kızım da aynı yazdığın gibi.. döküntü bizde de yok
ne alerjisi bu... süt ürünleri mi dokunuyor demek yani.. tehlikeli bir durum mu

offf deme ya bir de alerji mi çıktı şimdi başımıza...
neyin alerji yaptığını nasıl tespit edeceğiz peki?

Allah razı olsun sanki bugün aklıma takılan ne varsa biliyormuşsun gibi hepsini bir bir yazmışsın
sağolasın arkadaşım ya
iyi ki varsın :)

Kizlar selam dvit kusma yapiyomu bugun cocugum cok agladi agladikca emmek istedi ve bir kustu ki koca insan gibi ilk defa kustu ve o kadar cok sey kucucuk midesinden nasil.cikti anlamadim

canım ben de içeriğine sen söyleyince baktım şaşırdım
bunu bana sağlık ocağı verdi.. sağlık bakanlığı veriyormuş...
şimdi şüpheye düştüm ben de

Bizim dr demiştiki saglık ocagı da verecej ama onun yerine bunu kullanın hem gaz için hem d vitamini. Günde 6 damla 5. Günğ falandı başlayın hemen dedi. Ben başladım ama 3-4gün kullandım ama sonra 15. Günğ bekleyeyim ne olur ne olmaz dedim 15. Gün den beri düzenli kullanıyorum. Damlaları agzına zor damlattıgım için kaşığa damlatıp oyle veriyorum. Adı "bi-bac d3"

Valla kullanilip kullanilmadigina bakmadim..acidan duramiyorum..krem biraz hafifletti agrimi..sonucta bir miktar kremin emzirmeyw cok etkisi olacagini zannetmiyorum..
ben proctolog diye krem kullandim iki uc gun surdum ac karnina bir tutam dereotu yedim gunde 3 4 kez artik hangisinden geçti bilmiyorum baya kuculdu meme agri sanci vermiyo artik

Canım bn de evolvia aldım. Ama hastanede aptamik verdiler. İkisinde de bi problem yaşamadım.
Bir de doktor bebeğe probiyotik damla verdi. Sanırım o da bağırsakları için iyi bişey. Gittiğinde sorabilirsin.
Evet canım evolvia bi çok kişiden duydum.. bakalım galiba onu alacağım..
Biogaia diye bi damla verdi onu kullanıyorum şu an..

Canım aynı damlayı bizede cocuk doktorumuz verdi. Henüz hiç saglık ocagına gitmedik. Arayıp duruyolar ama kısmet olmadı Kusma filan olmadı benim kızımda

Ben de bazı dr lardan duydum evolvia yı, kimisi de diyorki her mama asagı yukarı aynı cocugunuza hangisi uyarsa buluncaya kadar degiltirin mamayı.
Aynen öyle... ben de araştırdığım kadarıyla bebeğe göre değişiyor... hangisini kabul ederse artık.. çok da değişmek iyi değil mamayı ama yapacak bişey yok

Kızlar arkadasın biri dediki bebegin gazı için hergün maden suyu iç. Böyle bişey duyan bilen varmı acaba. Asitli içeceklerden uzak duruyodum gaz için ama maden suyunu deneyeyim bakayım. Benim kızın yanında cakmak çaksak patlıycak cünkü:)
Birde üç gündür filan gece aglamaya baslıyo bi kaç saat bi türlü susturamıyoruz. Eşim internetten arastırıyo napabiliriz diye "buldum ,bu gece arabaya koyup sehir turu attıracam kızıma" diyo. Halbuki kendi araba delisi,cocukda bahanesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…