Rica ederim siz de.iyi ki varsınızAllah razı olsun sanki bugün aklıma takılan ne varsa biliyormuşsun gibi hepsini bir bir yazmışsın
sağolasın arkadaşım ya
iyi ki varsın :)
Canım ben de bahçeye çıkarıyorum bi güzel uyuyor ikizlerden teki, diğeri biraz yaman onu yormak gerekiyor. Hasta olmaz ne güzel deniz kenarındasınız, fazla pimpirikli olmamak gerek.Kızlar biz bebekle deniz kenarımdayız sabahtan beri. Masaların olduğu yerde, gölgede bebiş. Çok sıcak değil, hafif esintili. İnşallah hasta olmaz. Evde de klima var. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ben fazla mı rahatım dedim. Açık hava olunca rahat rahat baya uyuyor da.
Kızlar arkadasın biri dediki bebegin gazı için hergün maden suyu iç. Böyle bişey duyan bilen varmı acaba. Asitli içeceklerden uzak duruyodum gaz için ama maden suyunu deneyeyim bakayım. Benim kızın yanında cakmak çaksak patlıycak cünkü:)
Birde üç gündür filan gece aglamaya baslıyo bi kaç saat bi türlü susturamıyoruz. Eşim internetten arastırıyo napabiliriz diye "buldum ,bu gece arabaya koyup sehir turu attıracam kızıma" diyo. Halbuki kendi araba delisi,cocukda bahanesi oldu
Canım ben de bahçeye çıkarıyorum bi güzel uyuyor ikizlerden teki, diğeri biraz yaman onu yormak gerekiyor. Hasta olmaz ne güzel deniz kenarındasınız, fazla pimpirikli olmamak gerek.[/QUOTE
Evet aslında ben de öyle düşünüyorum ama burada herkes evde bile üşür mü acaba diye düşününce tedirgin oldum. İkizlerin var demek. Allah kolaylık versin. Biz biriyle ne yapacağımızı bilemiyoruz. Ama iki kat mutluluk seninki. Allah bağışlasın.
canım ben de içeriğine sen söyleyince baktım şaşırdım
bunu bana sağlık ocağı verdi.. sağlık bakanlığı veriyormuş...
şimdi şüpheye düştüm ben de
Mama aldığında zor yapıyor kakasını ama anne sütünde çok kolay gaz çıkarıp yapıyor. Gaz için arada kimyonlu su içiyorum birde bio gaia kullanıyoruz canım. Karnına masaj yapıyor babası birde bacak hareketleri yaptırıyor o zamanlardada çok rahatlıyor.İnan artık şekerinde falan değilim.. kakasını yapabilsin de başka bişey istemiyorum(
Canım youtubedan elektrik süpürgesi sesi aç, o kadar iyi geliyor ki anlatamam bizimki çığlık çığlık ağlarken bir anda susuveriyor. Mutlaka dene derim, birde bu yarım kundak işe yaradı geçen gün yaptım sessiz sedasız uyudu cadıKızlar arkadasın biri dediki bebegin gazı için hergün maden suyu iç. Böyle bişey duyan bilen varmı acaba. Asitli içeceklerden uzak duruyodum gaz için ama maden suyunu deneyeyim bakayım. Benim kızın yanında cakmak çaksak patlıycak cünkü:)
Birde üç gündür filan gece aglamaya baslıyo bi kaç saat bi türlü susturamıyoruz. Eşim internetten arastırıyo napabiliriz diye "buldum ,bu gece arabaya koyup sehir turu attıracam kızıma" diyo. Halbuki kendi araba delisi,cocukda bahanesi oldu
Galiba benimde öyle korkudan çok dokunamıyprum. Ağdaya gitcem gidemiyorum ya :)22nci günüm ve hala dikişlerim duruyor
Valla Cnm alerji olmadan onceki 24 saatte yenilip icilene bakmak lazim, onlar kesildiginde duzeliyorsa ordan tahmin edilebilirofff deme ya bir de alerji mi çıktı şimdi başımıza...
neyin alerji yaptığını nasıl tespit edeceğiz peki?
Dr bu tür kakanın normal olduğunu söylediBizim bebeğin kakası sarı ama arada beyaz pütürlü şeyler oluyor. Gayet normal diye biliyordum ama arkadaşım o beyaz pütürlü şeylerin sindirilmemiş süt veya mala olduğunu söyledi. Kötü bişey mi anlamadım, sizin bebeklerinde öyle mi?
Cnm silindir seklinde kalip tuzo nasıl birşey lilipit
nasıl uyguluyorsun
Sleep baby programini kullaniyordum ilk oglumda benCanım youtubedan elektrik süpürgesi sesi aç, o kadar iyi geliyor ki anlatamam bizimki çığlık çığlık ağlarken bir anda susuveriyor. Mutlaka dene derim, birde bu yarım kundak işe yaradı geçen gün yaptım sessiz sedasız uyudu cadı
Of cnmHamileyken çıkan hemoroidim doğumdan bi kaç gün sonra yeniden şişmişti. Afedersiniz baş parmağım kadar şişti. Sonra direk dr a gittim genel cerraha. Fitil, hap krem verdi. Bir de duplac diye bi şurup kabı olmamak için. Tam düzeldi derken kan hapını içmeye başlamıştım. O da tuvalrt düzenini bozuyo bende . Tekrar şişti. Kan hapını bıraktım direk.Doktor ameliyatlık olmuş artık dedi, 5-6 ay sonra ameliyat konuşuruz falan diyince o gece kaç saat ağladım belli değil.
Kantaron yağı da aldım. İlaçları hala kullanıyorum. Tam iyileşmedi ama baya geçti, indi şişlikler. Ameliyat olmak en son düşündüğüm şey. İnşallah gerek kalmaz.çok çok zorladı beni hemoroid.
Sırf bu yüzden bile başka çıcuk yapmam. Allah kızıma sağlıklı güzel ömür versin.
Süpersin, içim rahatladıDr bu tür kakanın normal olduğunu söyledi
Bnm ince bi yerden fiskirirdiKızlar bisey soracam. Gogsunuzu sağdinizda tek bi yerden mi süt çıkıyor. Yoksa bi kaç yerden mi. Meme ucum çatlak olduğu için mi benim birkaç yerden çıkıyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?