2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben de bahçeye çıkarıyorum bi güzel uyuyor ikizlerden teki, diğeri biraz yaman onu yormak gerekiyor. Hasta olmaz ne güzel deniz kenarındasınız, fazla pimpirikli olmamak gerek.

Youtube da beyaz gürültü var onu açıyorum bazen susuyor sakinleşiyor. Denemediyseniz bi deniyin isterseniz.tabi araba da güzel çözüm :)

Hamileyken çıkan hemoroidim doğumdan bi kaç gün sonra yeniden şişmişti. Afedersiniz baş parmağım kadar şişti. Sonra direk dr a gittim genel cerraha. Fitil, hap krem verdi. Bir de duplac diye bi şurup kabı olmamak için. Tam düzeldi derken kan hapını içmeye başlamıştım. O da tuvalrt düzenini bozuyo bende . Tekrar şişti. Kan hapını bıraktım direk.Doktor ameliyatlık olmuş artık dedi, 5-6 ay sonra ameliyat konuşuruz falan diyince o gece kaç saat ağladım belli değil.
Kantaron yağı da aldım. İlaçları hala kullanıyorum. Tam iyileşmedi ama baya geçti, indi şişlikler. Ameliyat olmak en son düşündüğüm şey. İnşallah gerek kalmaz.çok çok zorladı beni hemoroid.
Sırf bu yüzden bile başka çıcuk yapmam. Allah kızıma sağlıklı güzel ömür versin.

Kızlar ya klimayı bugün yarım saat açık bıraktık. Kakası biraz suluydu. Ama öyle rahat uyudu ki kuzum. Ay üşütmesin ay pişmesin ay şöyle böyle derken günler geçiyo . Sinir oluyorum

efsunsuz çok sağol canım.. Çok şükür iyiyiz. Bu hafta kontrol var inşallah temiz çıkar sonuç. Tek sıkıntımız süt. Maalesef azaldı doymuyor. Tam iki memeye de alıştı derken süt azaldı. Mama başladık ;(

Ben gittiğim yeni doğan uzmanına özellikle sordum devit 3 kullan diğerlerinin içinde ne olduğu belli bile değil dedi. Sanırım sağlık Bakanlığı verdiği için öyle söyledi.
canım ben de içeriğine sen söyleyince baktım şaşırdım
bunu bana sağlık ocağı verdi.. sağlık bakanlığı veriyormuş...
şimdi şüpheye düştüm ben de

İnan artık şekerinde falan değilim.. kakasını yapabilsin de başka bişey istemiyorum (
Mama aldığında zor yapıyor kakasını ama anne sütünde çok kolay gaz çıkarıp yapıyor. Gaz için arada kimyonlu su içiyorum birde bio gaia kullanıyoruz canım. Karnına masaj yapıyor babası birde bacak hareketleri yaptırıyor o zamanlardada çok rahatlıyor.

Canım youtubedan elektrik süpürgesi sesi aç, o kadar iyi geliyor ki anlatamam bizimki çığlık çığlık ağlarken bir anda susuveriyor. Mutlaka dene derim, birde bu yarım kundak işe yaradı geçen gün yaptım sessiz sedasız uyudu cadı

Bizim bebeğin kakası sarı ama arada beyaz pütürlü şeyler oluyor. Gayet normal diye biliyordum ama arkadaşım o beyaz pütürlü şeylerin sindirilmemiş süt veya mala olduğunu söyledi. Kötü bişey mi anlamadım, sizin bebeklerinde öyle mi?

offf deme ya bir de alerji mi çıktı şimdi başımıza...
neyin alerji yaptığını nasıl tespit edeceğiz peki?
Valla Cnm alerji olmadan onceki 24 saatte yenilip icilene bakmak lazim, onlar kesildiginde duzeliyorsa ordan tahmin edilebilir
Gecmis olsun

Dr bu tür kakanın normal olduğunu söyledi

o nasıl birşey lilipit
nasıl uyguluyorsun
Cnm silindir seklinde kalip tuz
İslatip suruyorsun koltuk altina
Kokusuz bisey acayio etkili
İlk ben orkide hareketi diye satis yapan arkadasimdan almistim
Sonra gratislerde gordum farkli marka
Sonucta tuz oda die aldim
Ogluma hamileyken baslamistim nerden baksan uc yildir kullaniyrm
Asla roll on vb kullanmam daha
:)
Siddetle tavsiye ederim

Sleep baby programini kullaniyordum ilk oglumda ben
Benzer sesler var
Cok guzel
Herkese tavsiye ederim

Of cnm
Ceken biri olarak yasadiklarini hayal edebiliyrm
Cok uzuldum
Gecmis olsun
Kusburnu marmelatids iyiymis ckk

Kızlar bisey soracam. Gogsunuzu sağdinizda tek bi yerden mi süt çıkıyor. Yoksa bi kaç yerden mi. Meme ucum çatlak olduğu için mi benim birkaç yerden çıkıyor acaba.
Bnm ince bi yerden fiskirirdi
Bi tanesinden damla damla yavas akardi
Oyle heryerden gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…