2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah canım ah ben Co küçükken kaybettim annemi babamı sağolsun kayınvalidem yeğenim bakıyorlardı anne gibi olmuyor iste

ben kahveyi bırakalıl 4 ay oldu :))
çayı da 2-3 haftadır içmiyorum kesinlikle.. çncesinde çok açık da olsa içiyordum.
su içiyorum, akşamları süt ısıtıyorum içine bal katıyorum 1 kaşık öyle içiyorum ve ya sade de içiyorum bazen. Hem faydalı hem sıcak

Geçen hafta doktoruma sormuştum az miktarda ıhlamur içebilirsin demişti bide eşimin kış çayı tarifi vardı onu sordum onuda içebilirsin dedi içinde elma kurusu Çubuk Tarcın az tane karabiber haynatıyorum demlenince bardaga koyup içine az bal ve toz zencefil atıyorum tadını çok sevmiştim

Ah canım ah ben Co küçükken kaybettim annemi babamı sağolsun kayınvalidem yeğenim bakıyorlardı anne gibi olmuyor iste

Şu an kendime ne kadar kızdım bilemezsin. Yaranı acıtmış oldum istemeden çok özür dilerim. Başın sağolsun canım.

Annenin yerini tutmasa da yardım edecek birini çağır bence canım. Yükünü biraz da alsa, bebeğin de sen de biraz daha dinlenmiş olursunuz. Bir de evde birinin olması insanın kendi kendine sürekli düşünüp kuruntu yapmasının da önüne geçiyor.

bende bazen akşamları öyle sıcak birşey arıyorum. az ıhlamur, elma, limon karışımından bir çay fena olmaz herhalde. bi bardakta iyi gelir hem bu havalarda bağısıklığı güçlendirir.

Bu söylediklerinizi deneyeceğim kızlar.. zencefil ve elma var evde bu akşam onlarla bi çay yapayım da için ısınsın..

Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum

Sakin ol Canım benim kızımda 1:6 risk faktörü çıkmıştı bende aglamaktan helak olmustum ultrasonda bisey goremeyince dr icini ferah tut omurilik normal görünüyor demişti hamdolsun kızım sağlıklı doğdu o üzüntüler öyle kar kaldi yanımıza o yüzden sakin ol..

Zeynosrkn84 canım amniyosentez zor bir uygulamamı
çok can acıtıyor mu?
Bebek açısından riski var mı?
ve amniyosentezden sonra çalışmaya devam edebilir miyim?

Hemen üzme kendini. Bugün bana doktor anlattı üçlü testi dedi ki ikili test kadar garanti sonuç vermez ilaveten onurga açıklığına bakılır. Yani bence senin ikili testin iyiyse bebeğin sağlıklıdır.

keşke benim de öyle olsa da üzüntüm tek bana kalsa...
doktor amniyosentez önerdi..sen yaptırmışmıydın?

keşke benim de öyle olsa da üzüntüm tek bana kalsa...
doktor amniyosentez önerdi..sen yaptırmışmıydın?
Evet universite hastanesine yönlendirdi orda da bi doç. Baktı problem görünmüyor dedi ama abuk subuk dogumdan sonrasi icin bilemem falan dedi icimi rahatlatmadı detaylı usg de de normal görünüyordu Allah a bırakıp bekledim.gecen kontrolde doktoruma ilk çocuğum da 3lu taramam problemli çıkmıştı bunda da öyle bisey çıkabilir mi dedim o sadece risk faktörü dedi onemsemedi

İnşallah profesor sana güzel şeyler söyleyecek allah buyuk içini ferah tutmaya çalış dualarımız seninle

çok can acıtıyor mu?
üzme kendini hemen.. amniyosentez okuyordum ben de az önce.. öylesine bilgim olsun diye.. Hiç de korkulacak bişey yok.. sıvı alıyorlar rahimden laboratuvarda bakılıyor.. videoları ve dr konuşmaları var bununla ilgili.. korkulacak bişey yok canım.
bi de sende ikilide ense kalınlığı ne kadar çıkmıştı ?

çok can acıtıyor mu?
Yaptırmayı mı düşünüyorsun canım hayırdır?? Yani inanılmaz zor değil normal iğne gibi basitte değil rahimde kasılma oluyor adet sancısı gibi. Bebek için riski var 200de 1 kaybetme riski.. Ama ben ağlaya ağlaya daha çok riskten olduğunu düşündüğüm için yaptırdım rabbim kuzumu korusun..

Ha birde işe hemen gidemezsin 3 gün istirahat şart çok iş yapmamak lazım sen dinlendi mi diye sorarsan duyan geçmiş olsuna geldi kaynanam yanıma geldi yardıma güya.. Ama hasta annesini getirdi evime keşke hiç gelmeseydi saha az yorulurdum evim battı çok yaşlı nine yatak yorgan battık... Senin yerinde olsam kimseye demem kapat kapını mi çorba yap iç okadar yapabiliyorsun en azından kafan rahat olur

Ssakin kızma kendine canım nerden bileceksin evet esim işe gidince bile agliyom çocuk gibi oldum iyice

1.80 çıkmıştı burun kemiği de oluşmuştu
ikili de herşey normaldi üçlü niye kötü çıktı anlamadım
Doktor nöral tüp efektinden şüphelendi.Yarın artık profesöre detaylı ultrasonda görüneceğim
kendi doktorum amniyosentez önerdi.
çok mutsuzum

Ha birde işe hemen gidemezsin 3 gün istirahat şart çok iş yapmamak lazım sen dinlendi mi diye sorarsan duyan geçmiş olsuna geldi kaynanam yanıma geldi yardıma güya.. Ama hasta annesini getirdi evime keşke hiç gelmeseydi saha az yorulurdum evim battı çok yaşlı nine yatak yorgan battık... Senin yerinde olsam kimseye demem kapat kapını mi çorba yap iç okadar yapabiliyorsun en azından kafan rahat olur. ]

doktorum önerdi canım üçlü tarama sonuçlarım riskli çıktı...çok mutsuzum..
detaylı ultrasonla anlaşılmaz mı ki? eşim amniosentez yaptırmamı istemiyor
ben ise hiç birşey bilmiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…