Ah canım ah ben Co küçükken kaybettim annemi babamı sağolsun kayınvalidem yeğenim bakıyorlardı anne gibi olmuyor istebukettimm
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Benim de bu konuyla ilgili bilgim yok ama, dinlenmen için eğer çağırabiliyorsan anneni çağır. İnan çok farkediyor. Ben sorun yaşadığımda 1 hafta annem baktı bana. O kadar fark ediyor ki.. Ufak tefek şeyler için ayağa kalkıp durmuyorsun. İyice dinleniyorsun.
ben kahveyi bırakalıl 4 ay oldu :))Çayla kahveyi bıraktım kafeinden ve kansizliktan dolayi..bitki çaylarını da pek içemiyoruz. Ama ben sıcak şeyler içmeyi özledim kızlar. Neyin bize zararı yok. Akşamları oturduğum zaman sıcak sıcak ne içebilirim
Geçen hafta doktoruma sormuştum az miktarda ıhlamur içebilirsin demişti bide eşimin kış çayı tarifi vardı onu sordum onuda içebilirsin dedi içinde elma kurusu Çubuk Tarcın az tane karabiber haynatıyorum demlenince bardaga koyup içine az bal ve toz zencefil atıyorum tadını çok sevmiştimÇayla kahveyi bıraktım kafeinden ve kansizliktan dolayi..bitki çaylarını da pek içemiyoruz. Ama ben sıcak şeyler içmeyi özledim kızlar. Neyin bize zararı yok. Akşamları oturduğum zaman sıcak sıcak ne içebilirim
Ah canım ah ben Co küçükken kaybettim annemi babamı sağolsun kayınvalidem yeğenim bakıyorlardı anne gibi olmuyor iste
bende bazen akşamları öyle sıcak birşey arıyorum. az ıhlamur, elma, limon karışımından bir çay fena olmaz herhalde. bi bardakta iyi gelir hem bu havalarda bağısıklığı güçlendirir.
ben kahveyi bırakalıl 4 ay oldu :))
çayı da 2-3 haftadır içmiyorum kesinlikle.. çncesinde çok açık da olsa içiyordum.
su içiyorum, akşamları süt ısıtıyorum içine bal katıyorum 1 kaşık öyle içiyorum ve ya sade de içiyorum bazen. Hem faydalı hem sıcak
Bu söylediklerinizi deneyeceğim kızlar.. zencefil ve elma var evde bu akşam onlarla bi çay yapayım da için ısınsın..Geçen hafta doktoruma sormuştum az miktarda ıhlamur içebilirsin demişti bide eşimin kış çayı tarifi vardı onu sordum onuda içebilirsin dedi içinde elma kurusu Çubuk Tarcın az tane karabiber haynatıyorum demlenince bardaga koyup içine az bal ve toz zencefil atıyorum tadını çok sevmiştim
Sakin ol Canım benim kızımda 1:6 risk faktörü çıkmıştı bende aglamaktan helak olmustum ultrasonda bisey goremeyince dr icini ferah tut omurilik normal görünüyor demişti hamdolsun kızım sağlıklı doğdu o üzüntüler öyle kar kaldi yanımıza o yüzden sakin ol..Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
üçlü taramam kötü çıktı
Sakin ol Canım benim kızımda 1:6 risk faktörü çıkmıştı bende aglamaktan helak olmustum ultrasonda bisey goremeyince dr icini ferah tut omurilik normal görünüyor demişti hamdolsun kızım sağlıklı doğdu o üzüntüler öyle kar kaldi yanımıza o yüzden sakin ol..
Evet universite hastanesine yönlendirdi orda da bi doç. Baktı problem görünmüyor dedi ama abuk subuk dogumdan sonrasi icin bilemem falan dedi icimi rahatlatmadı detaylı usg de de normal görünüyordu Allah a bırakıp bekledim.gecen kontrolde doktoruma ilk çocuğum da 3lu taramam problemli çıkmıştı bunda da öyle bisey çıkabilir mi dedim o sadece risk faktörü dedi onemsemedikeşke benim de öyle olsa da üzüntüm tek bana kalsa...
doktor amniyosentez önerdi..sen yaptırmışmıydın?
İnşallah profesor sana güzel şeyler söyleyecek allah buyuk içini ferah tutmaya çalış dualarımız seninleKızlar ağlamaktan gözlerim şişti
üçlü taramam kötü çıktı
üzme kendini hemen.. amniyosentez okuyordum ben de az önce.. öylesine bilgim olsun diye.. Hiç de korkulacak bişey yok.. sıvı alıyorlar rahimden laboratuvarda bakılıyor.. videoları ve dr konuşmaları var bununla ilgili.. korkulacak bişey yok canım.Zeynosrkn84 canım amniyosentez zor bir uygulamamı
çok can acıtıyor mu?
Bebek açısından riski var mı?
ve amniyosentezden sonra çalışmaya devam edebilir miyim?
Yaptırmayı mı düşünüyorsun canım hayırdır?? Yani inanılmaz zor değil normal iğne gibi basitte değil rahimde kasılma oluyor adet sancısı gibi. Bebek için riski var 200de 1 kaybetme riski.. Ama ben ağlaya ağlaya daha çok riskten olduğunu düşündüğüm için yaptırdım rabbim kuzumu korusun..Zeynosrkn84 canım amniyosentez zor bir uygulamamı
çok can acıtıyor mu?
Bebek açısından riski var mı?
ve amniyosentezden sonra çalışmaya devam edebilir miyim?
Ha birde işe hemen gidemezsin 3 gün istirahat şart çok iş yapmamak lazım sen dinlendi mi diye sorarsan duyan geçmiş olsuna geldi kaynanam yanıma geldi yardıma güya.. Ama hasta annesini getirdi evime keşke hiç gelmeseydi saha az yorulurdum evim battı çok yaşlı nine yatak yorgan battık... Senin yerinde olsam kimseye demem kapat kapını mi çorba yap iç okadar yapabiliyorsun en azından kafan rahat olurYaptırmayı mı düşünüyorsun canım hayırdır?? Yani inanılmaz zor değil normal iğne gibi basitte değil rahimde kasılma oluyor adet sancısı gibi. Bebek için riski var 200de 1 kaybetme riski.. Ama ben ağlaya ağlaya daha çok riskten olduğunu düşündüğüm için yaptırdım rabbim kuzumu korusun..
Ssakin kızma kendine canım nerden bileceksin evet esim işe gidince bile agliyom çocuk gibi oldum iyiceŞu an kendime ne kadar kızdım bilemezsin. Yaranı acıtmış oldum istemeden çok özür dilerim. Başın sağolsun canım.
Annenin yerini tutmasa da yardım edecek birini çağır bence canım. Yükünü biraz da alsa, bebeğin de sen de biraz daha dinlenmiş olursunuz. Bir de evde birinin olması insanın kendi kendine sürekli düşünüp kuruntu yapmasının da önüne geçiyor.
üzme kendini hemen.. amniyosentez okuyordum ben de az önce.. öylesine bilgim olsun diye.. Hiç de korkulacak bişey yok.. sıvı alıyorlar rahimden laboratuvarda bakılıyor.. videoları ve dr konuşmaları var bununla ilgili.. korkulacak bişey yok canım.
bi de sende ikilide ense kalınlığı ne kadar çıkmıştı ?
Yaptırmayı mı düşünüyorsun canım hayırdır?? Yani inanılmaz zor değil normal iğne gibi basitte değil rahimde kasılma oluyor adet sancısı gibi. Bebek için riski var 200de 1 kaybetme riski.. Ama ben ağlaya ağlaya daha çok riskten olduğunu düşündüğüm için yaptırdım rabbim kuzumu korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?