2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
B buketim çok geçmiş olsun,pek bilgim yok ama bol bol dinlenmeye çalış.
K Kbrtzcn geçmiş olsun,sıkma canını.gelen mala gelsin,kontrolün nasıl geçti,bebiş nasılmış önemli olan o.
efsunsuz 3'lü ve 4'lü taramanın çok sağlıklı sonuç vermediğini söylüyorlar.Hatta ikili temizse onları yaptırmıyorlar bile bildiğim kadarıyla. inşallah sonu hayır olur.

tamam canım haklısın
zaten psikolojik olarak çökkün bir haldeyim kimseyi başımda sorgular eleştirir yargılar halde istemiyorum.

Ssakin kızma kendine canım nerden bileceksin evet esim işe gidince bile agliyom çocuk gibi oldum iyice

Tahmin edebiliyorum canım. Ben sadece 1 gün yanlız kaldım. İnsan ister istemez yanlız kalınca daha çok takıyor.
Sevdiğin destek olabilecek biri varsa.. İş yapmasa bile en azından sana arkadaş olabilecek biri çok iyi olur...

Zeynosrkn84 sağol arkadaşım yardımcı oldun..
inşallah senin de sonuçların iyi çıkar da sadece üzüldüğümüzle kalırız
kafam öyle dolu ki ne yapayım nasıl yapayım hiç bilmiyorum
Rabbim meleklerimizi korusun. Sonuç ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmüyorum
İlk bebeğim..
4 yılın üstüne defalarca dilediğim
şu duygusal yıkımı atlatırsam herşey daha güzel olacak inşallah

Zeynosrkn84 canım amniyosentez zor bir uygulamamı
çok can acıtıyor mu?
Bebek açısından riski var mı?
ve amniyosentezden sonra çalışmaya devam edebilir miyim?
Canım bak beni dinle lütfen şimdi diğer mesajları okudum ikilinin iyi çıkmış 3lün kötü çıkmış galiba ben cuma günü yaptırdım eşim laboranta verirken tahlili neden yaptınız demiş eşimde ikili test kötü demiş.. Adam ben tarama işini yapıyorum demiş inanın hep kafa karıştırıyor demiş hele yaş 30 geçmişse büyük ihtimalle sorun çıkıyor demiş aslında 100 de 98 sağlıklı bebekler demiş bu iş çığırından çıktı demiş.. İnsanlar boşuna üzülüyor demiş hatta o adamın ablası ve yengesi de yaşamış Amniyosentez yaptırmışlar temiz çıkmış... Şimdi bana sorarsan şuan yaşayan biri olarak yaptırdığım pişmanmıyım bebeğim karnımda durduğu sürece pişman değilim şimdi özürü unuttuk düştü düşecek derdine yanıyoruz ama ağlamam kesildi ne olduğunu bilicem iyi veya kötü.. 2.5 hafta gece gündüz ağladım gözlerimin altı yara olmuştu sana şimdi korkma şöyle böyle denicem çünkü duygunu iyi biliyorum sen şuan kendini nasıl rahat hissedeceksen onu yap.. Şunu bil ama 2li test doğruluk oranı %90mış 3lünün %65dörtlünün%55 riskin kaçtı onu hesapla aldırmayın düşünüyorsunuz onu düşün... Ben hiç bir şekilde aldırmıcaz riskimiz çook yüksekti oyuzden yaptık içimden birses senin bebeğininde benim bebeğiminde çok sağlıklı olduğunu söylüyor Rabbim yardımcın olsun lütfen bebişi çok üzme sen ağlayınca içerde taş gibi oluyordur benimde öyle çünkü..

Kızlar merhabalar,
İkili test sonuçlarımız gayet güzel çıktı, 16. haftada apf yaptırmamızı istiyor dr.
Cinsiyeti için kız gibi ama net bişey demeyelim şimdi dedi
Akıntım çok oluyor hatta bugün yeşil renkte akıntım oldu. Benim gibi akıntısı olan var mı merak ediyorum.
Birde bu sabah kalktığımda burnum tıkalıydı, boğazım acıyordu grip olmaktan çok korkuyorummm, burun için damla kullanan var mı aranızda?

Canım üzme kendini ikili daha kesin sonuç verir derler içini ferah tut inşallah hiçbişeyi yoktur bebeğinin.Dualarımız seninle

Sağol canım teşekkür ederim bebeğimde çok iyi şükürler olsun Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla bize bağışlasın gerçekten en önemlisi o

Çok büyük geçmiş olsun... İyiki evde yoktun.

Biz dün bostancıdaki e bebek mağazasına gittik, düne özel nuna bebek arabasında indirim vardı, aldık :)
Puset ve bebek arabası.
Aslında bekliycektik ama dayanamadık.
Hayırlı olsun güle güle kullanin

Allah razı olsun canım. Sabah doktorla telefonla konuştuğumdan beri ağlıyorum.Risk 1/200
afm midir nedir o da düşük çıktı...
İkimiz de aynı yaştayız. Benim ilk gebeliğim...korkum hep buydu 4 yıldır evliyim çocuğum olmadı bu zamana kadar
eşimin spermlerinde morfoloji bozukluğu vardı varikosel vardı. hep anormal bir sperm döller de bu ssorunu yaşarım diye korkuyordum. Aynı zamanda görümcem de down sendromlu..yıllar sonra ilk kez gebe kaldım ve durumum bu...
haliyle yıkıldım... İnşallah sadece istatistiksel yanılmadır. dua etmekten başka elimizden birşey gelmez
Rabbimden ikimiz için de hayırlı haberler gelsin

efsunsuz canım lütfen sıkma canını. Sonuçta bu testlerin hiçbiri %100 sonuç vermiyor. Ayrıca ikili test sonucu iyi çıkınca pek çok doktor üçlü testi istemiyor bile.. İnanıyorum ki güzel sonuçlar alacaksın, hayırlısıyla sağlıkla kucaklıcaksın yavrunu.. Onu da kendini de üzme..

Canim cok gecmis olsun beni de esim aradi balikesir deyim oturdugumuz semtte iki apartmana hirsiz girmis ne oluyo boyle

Karın ağrısı olabilir belki ama gazdan da olabilir o canım. Panik yapma doktoruna danis

Canim çok geçmiş olsun...
Kanama sonrasında kahverengi akınti olur. Bu kanamanin durduğunun belirtisi bir nevi. İçinde kalan kan pıhtilari akintiyla gelip yavas yavas bitecek.
Rabbim evladini sana bagislasin. Guven ona tatlim sana sarilacaktir

Allahın ikinizi de korusun. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan alırsın bebeğini kucağına canım.

Cok sagol canim bilgi icin 7 ocakta gidecegim bende o zaman soracaktim cok iyi oldu bu bilgi

Canim asiri olmadigi surece cok sorun degil agri rahim buyuyo doktorlar normal karsiliyo

Yeşil akıntı demek idrar yolunda enfeksiyon demek canım, sen doktoruna söyle o sana ilaç yazacaktır. bol su içmeye çalış

Canım o senin meleğin senin canin ağladığında uzuldugunde o senden çok etkileniyor. Kesinliği olmayan bütün çocukları hastaymış gibi gösteren su testi bosver gerçekten. Gittiğim hangi doktora sorsam ben yaptırmadım çocuğuma diyor. Nolur üzülme. Meleğin çok sağlıklı sen de hissediyorsun biliyorum.
Yine de için nasıl rahat edecekse onu yap dua edicem sana sürekli

Yeşil renkte akıntı iltihaba yoruluyor canim bi idrar testi yaptır istersen.
Benim de burnum hep tıkalı serum fizyolojik damla aldım en sağlıklısı o diye ama çok etkili olmadi bende. Kaloriferlerin üstüne suluk koymayı ihmal etme. Nem çok önemli odanı da yatmadan havalandir

Cok cok gecmis olsun canim keske yatisini yapsalarmis bir kac gun en azindan cok yorum yapamıyorum durumunla ilgili umarim duzelir her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…