2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gozun aydiiinnnn hosgeldi kiziniz maşallah kuzuya

Ben bitki çayi olarak ihlamur
Meyve çayları olarak da böğürtlen ve kuşburnu içiyorum.
Bunlar dışında sıcak süte nesquik ekliyorum harika oluyor
Bir de tabi sıcak çikolata arada onuda sütle yapıyorum

Arkadaşlar ben yeni yeni heyecanlanıyorum desem... ben allah nasip ederse olur doğar falan diyordum. Şimdi aksilik kabuk etmiyo aklımda kalbim de ruhumda. yani hiç bişey olmadan kucağıma almaktan başka bişey düşünemiyorum. Tevekkül kısmında sorun mu var diye sorular size????

Canım lütfen sakin ol ve doktorun ne dediyse yap.
Allahin izniyle birşey çıkmayacak

cnm dur sakin ol uzulme
bırsey yoktur belkı
bı profa gıt bakalım ne dıyecek
uzulup bebegını de uzme lutfen
sıkma canını
umarım bı sıkıntı yoktur.

Canim sakin ol lutfen umarim kötü bir sey yoktur dualarimiz sizinle

cnm bak benım doktor ıkılı temızse ucluyu yapmıyor dıger arkadaslarda soylemıs
sorun olmayabılır yani

Yeşil akıntı demek idrar yolunda enfeksiyon demek canım, sen doktoruna söyle o sana ilaç yazacaktır. bol su içmeye çalış

Günde nerdeyse 3 lt su içiyorum, ona rağmen böyle şeyler oluyor. Dr. yazdım bakalım çağırırsa gidip kontrol olucam

Günde nerdeyse 3 lt su içiyorum, ona rağmen böyle şeyler oluyor. Dr. yazdım bakalım çağırırsa gidip kontrol olucam
Canim idrar yolu problemi varsa 1 gecelik toz veriyorlar içip tuvaletini tutuyorsun yapınca temizliyor
Zaten bol su da içiyormuşsun çabuk toparlar.
Şu tuvalet olayı çol sakat ya...
Yanimda çamaşır suyu tasiyasim var

Yaaa bu iltihap olayları bebeğe zarar verir mi? Böyle şeyler çok korkutuyor.

Canim idrar yolu problemi varsa 1 gecelik toz veriyorlar içip tuvaletini tutuyorsun yapınca temizliyor
Zaten bol su da içiyormuşsun çabuk toparlar.
Şu tuvalet olayı çol sakat ya...
Yanimda çamaşır suyu tasiyasim var

Ayy evet hep işyerinde ki wcden alıyorum mikrobu, bir türlü kurtulamıyorum. Hem idrar yolu he rahimde iltihaplanma oldu bence, kesin fitil vs vercekler bana yaa

Kızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
Sabahtan beri ne yaşadığımı bir Allah biliyor
En yakın arkadaşlarıma anneme kardeşlerime bile söyleyememişken hepiniz desteğinizi esirgemediniz
İnşallah sizler hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Rabbim kimseyi böyle sınamasın

Canim cok gecmis olsun beni de esim aradi balikesir deyim oturdugumuz semtte iki apartmana hirsiz girmis ne oluyo boyle
Sezonları mıdır nedir canım valla var ya o dağıtmaları bile yetiyor insanı huzursuz etmeye Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu tek tek südyenlerimin içine bile bakıp yamultup atmış bu kafa nasıl bir kafa ya

Yaaa bu iltihap olayları bebeğe zarar verir mi? Böyle şeyler çok korkutuyor.

Ayy evet hep işyerinde ki wcden alıyorum mikrobu, bir türlü kurtulamıyorum. Hem idrar yolu he rahimde iltihaplanma oldu bence, kesin fitil vs vercekler bana yaa
Korkma canım benim bir arkadaşım var kendi tuvaletine biri otursa bile mikrop kapiyor
Hamileliğinde 3-4 kez yaşadi
Tabi ilaçlarini kullandi bişey olmadi

Bende kanama yasadigimda aileme demedim. Destek olurlar tamam ama uzulurler ve bu belli olup beni üzerdi.
Inşallah iyi şeyler olacak unutup devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…