- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Sıkma canını sen bak benimki 2 hafta geriTesekkur ederim canim benim canimi sikan bunu doktorn dememesi ben eve gelince fark ettm fotoda 15+2 yaziyo ne alaka dedim yani
Gozun aydiiinnnn hosgeldi kiziniz maşallah kuzuyaŞimdi doktordan geldim arkadaşlar.herşey yolunda binlerce şükür. 15,1 cm ve 189 gr olmuş büyümüş evlatcığım.. üç hafta sonra çağırdı detaylı için yönlendirecekmiş..
Kızım olacakmış ya çok mutluyum
Guzel haberlerini bekliyoruz canim buraya da yaz mutlakaBen de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Ben bitki çayi olarak ihlamurÇayla kahveyi bıraktım kafeinden ve kansizliktan dolayi..bitki çaylarını da pek içemiyoruz. Ama ben sıcak şeyler içmeyi özledim kızlar. Neyin bize zararı yok. Akşamları oturduğum zaman sıcak sıcak ne içebilirim
Canım lütfen sakin ol ve doktorun ne dediyse yap.Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
cnm dur sakin ol uzulmeAllah razı olsun canım. Sabah doktorla telefonla konuştuğumdan beri ağlıyorum.Risk 1/200
afm midir nedir o da düşük çıktı...
İkimiz de aynı yaştayız. Benim ilk gebeliğim...korkum hep buydu 4 yıldır evliyim çocuğum olmadı bu zamana kadar
eşimin spermlerinde morfoloji bozukluğu vardı varikosel vardı. hep anormal bir sperm döller de bu ssorunu yaşarım diye korkuyordum. Aynı zamanda görümcem de down sendromlu..yıllar sonra ilk kez gebe kaldım ve durumum bu...
haliyle yıkıldım... İnşallah sadece istatistiksel yanılmadır. dua etmekten başka elimizden birşey gelmez
Rabbimden ikimiz için de hayırlı haberler gelsin
Canim sakin ol lutfen umarim kötü bir sey yoktur dualarimiz sizinleKızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
cnm bak benım doktor ıkılı temızse ucluyu yapmıyor dıger arkadaslarda soylemıs@Zeynosrkn84 sağol arkadaşım yardımcı oldun..
inşallah senin de sonuçların iyi çıkar da sadece üzüldüğümüzle kalırız
kafam öyle dolu ki ne yapayım nasıl yapayım hiç bilmiyorum
Rabbim meleklerimizi korusun. Sonuç ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmüyorum
İlk bebeğim..
4 yılın üstüne defalarca dilediğim
şu duygusal yıkımı atlatırsam herşey daha güzel olacak inşallah
Yeşil akıntı demek idrar yolunda enfeksiyon demek canım, sen doktoruna söyle o sana ilaç yazacaktır. bol su içmeye çalış
Canim idrar yolu problemi varsa 1 gecelik toz veriyorlar içip tuvaletini tutuyorsun yapınca temizliyorGünde nerdeyse 3 lt su içiyorum, ona rağmen böyle şeyler oluyor. Dr. yazdım bakalım çağırırsa gidip kontrol olucam
Canım o senin meleğin senin canin ağladığında uzuldugunde o senden çok etkileniyor. Kesinliği olmayan bütün çocukları hastaymış gibi gösteren su testi bosver gerçekten. Gittiğim hangi doktora sorsam ben yaptırmadım çocuğuma diyor. Nolur üzülme. Meleğin çok sağlıklı sen de hissediyorsun biliyorum.
Yine de için nasıl rahat edecekse onu yap dua edicem sana sürekli
Yeşil renkte akıntı iltihaba yoruluyor canim bi idrar testi yaptır istersen.
Benim de burnum hep tıkalı serum fizyolojik damla aldım en sağlıklısı o diye ama çok etkili olmadi bende. Kaloriferlerin üstüne suluk koymayı ihmal etme. Nem çok önemli odanı da yatmadan havalandir
Canim asiri olmadigi surece cok sorun degil agri rahim buyuyo doktorlar normal karsiliyo
Canim idrar yolu problemi varsa 1 gecelik toz veriyorlar içip tuvaletini tutuyorsun yapınca temizliyor
Zaten bol su da içiyormuşsun çabuk toparlar.
Şu tuvalet olayı çol sakat ya...
Yanimda çamaşır suyu tasiyasim var
Sezonları mıdır nedir canım valla var ya o dağıtmaları bile yetiyor insanı huzursuz etmeye Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu tek tek südyenlerimin içine bile bakıp yamultup atmış bu kafa nasıl bir kafa yaCanim cok gecmis olsun beni de esim aradi balikesir deyim oturdugumuz semtte iki apartmana hirsiz girmis ne oluyo boyle
Yaaa bu iltihap olayları bebeğe zarar verir mi? Böyle şeyler çok korkutuyor.
Korkma canım benim bir arkadaşım var kendi tuvaletine biri otursa bile mikrop kapiyorAyy evet hep işyerinde ki wcden alıyorum mikrobu, bir türlü kurtulamıyorum. Hem idrar yolu he rahimde iltihaplanma oldu bence, kesin fitil vs vercekler bana yaa
Bende kanama yasadigimda aileme demedim. Destek olurlar tamam ama uzulurler ve bu belli olup beni üzerdi.Kızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
Sabahtan beri ne yaşadığımı bir Allah biliyor
En yakın arkadaşlarıma anneme kardeşlerime bile söyleyememişken hepiniz desteğinizi esirgemediniz
İnşallah sizler hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Rabbim kimseyi böyle sınamasın
Kızlar yarın bebeğimi göreceğim cinsiyetini öğreneceğim diye içim içime sığmazken kuaföre gidip bebeğim için hazırlanırken eve bir geldim kapım sonuna kadar açık evin talan edilmiş hala kendime gelemedim hırsız girmiş dağıtmış kıymetli herşeyimi almış götürmüş anca topadım sinirlerim çok bozuk[/QUOTE
Çok geçmiş olsun güzelim ama çok şükür ki evde değilmişsin,Allah bildiği gibi yapsın onları,sen gönlünü ferah tutmaya çalış ve bebeğine odaklan o da stres olmasın,Allahım bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?