Kızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
Sabahtan beri ne yaşadığımı bir Allah biliyor
En yakın arkadaşlarıma anneme kardeşlerime bile söyleyememişken hepiniz desteğinizi esirgemediniz
İnşallah sizler hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Rabbim kimseyi böyle sınamasın
Canim merhaba, Harmony-Test i düsünmez misin maddi durumun elveriyorsa, ihtimaller üzerine degil %99,6 kesinlikte sonuc veriyor. Sadece senden kan alinarak yapiliyor, bebege hicbir zarari yok. Insallah her sey iyi gider, sapasaglam gelir bebisin.Kızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
En yakın arkadaşlarıma anneme kardeşlerime bile söyleyememişken hepiniz desteğinizi esirgemediniz
İnşallah sizler hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Rabbim kimseyi böyle sınamasın
Korkma canım benim bir arkadaşım var kendi tuvaletine biri otursa bile mikrop kapiyor
Hamileliğinde 3-4 kez yaşadi
Tabi ilaçlarini kullandi bişey olmadi
Merhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Canim gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. İyi ki size bir sey olmadi.Sezonları mıdır nedir canım valla var ya o dağıtmaları bile yetiyor insanı huzursuz etmeye Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir duygu tek tek südyenlerimin içine bile bakıp yamultup atmış bu kafa nasıl bir kafa ya
Şimdi doktordan geldim arkadaşlar.herşey yolunda binlerce şükür. 15,1 cm ve 189 gr olmuş büyümüş evlatcığım.. üç hafta sonra çağırdı detaylı için yönlendirecekmiş..
Kızım olacakmış ya çok mutluyum
Canim merhaba, Harmony-Test i düsünmez misin maddi durumun elveriyorsa, ihtimaller üzerine degil %99,6 kesinlikte sonuc veriyor. Sadece senden kan alinarak yapiliyor, bebege hicbir zarari yok. Insallah her sey iyi gider, sapasaglam gelir bebisin.
İnsallah güzel haberler alirsin hep canim, Allah saglik versin hepimize.Yarın profesöre muayene olacağım ayrıntılı ultrasonda bakacak..
duruma göre ne önerirse makul bir çözüm bulmaya çalışacağım.sağol canım bakalım ne diyecek
Yaaa bu iltihap olayları bebeğe zarar verir mi? Böyle şeyler çok korkutuyor.
Dualarım seninle ama eminim turp gibi bir bebişin olucak. İstatistik test sonuçları kötü gelen çoğu kadının çok sağlıklı bebekleri oluyor. Sonra bu günler kötü bir anı olarak kalıyor.Kızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
Mutlaka cevabını bize de yaz çok endişeliyim sizin için ama biliyorum sonuç çok iyi olacak böyle hissediyorumYarın profesöre muayene olacağım ayrıntılı ultrasonda bakacak..
duruma göre ne önerirse makul bir çözüm bulmaya çalışacağım.sağol canım bakalım ne diyecek
Hayırlı olsun canımO onurumbenim canım bizim cinsiyeti de ekler misin erkekmiş bugün öğrendik kilomda 58 miş
Geçmiş olsun canım. Bilenler yazacaktır.geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
MErhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun hikayeni okudum benim eşimdede varikosel vardı bizimde birbuçuk sene sonra oldu bebeğimiz ben ikili testi yaptırmadım evet varikosel anormal gebelikle yol açıyormuş duymuştum ama aklıma hiç kötü şeyler getirmedim bebeğimde bir sorun çıksa zaten aldırmayacaktım o yüzden yaptırmadım ikili testi..ama eminim senin bebeğinde gayet sağlıklıdır bu testler çok insanı yanıltıyor içini ferah tut olurmu dualarım seninle..Yarın profesöre muayene olacağım ayrıntılı ultrasonda bakacak..
İkili sonuçları iyiyse 3 lü 4 lü test kafa karıştırmaktan başka birşeye yaramıyor. İçini ferah tut canım herşey düzelecek üzüldüğünle kalacaksın. Bence de bebeğin gayet iyiYarın profesöre muayene olacağım ayrıntılı ultrasonda bakacak..
Canim benim dualarimiz seninle isnallah bisey cikmayacak hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?