2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Canim merhaba, Harmony-Test i düsünmez misin maddi durumun elveriyorsa, ihtimaller üzerine degil %99,6 kesinlikte sonuc veriyor. Sadece senden kan alinarak yapiliyor, bebege hicbir zarari yok. Insallah her sey iyi gider, sapasaglam gelir bebisin.

Korkma canım benim bir arkadaşım var kendi tuvaletine biri otursa bile mikrop kapiyor
Hamileliğinde 3-4 kez yaşadi
Tabi ilaçlarini kullandi bişey olmadi

İnşallah canım, birde bana multivatimin yanı sıra şimdiden demir ilacı verdi. Sizde kullanıyor musunuz?

Güzelim çok büyük geçmiş olsun,inşallah bebeğin seni bırakmaz sen yeter ki inan ve bol bol dua et,bu konuda bilgim yok ama senin için dua ederim Allah'ın izni ile birşeycik olmaz.

Canim gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. İyi ki size bir sey olmadi.

Yarın profesöre muayene olacağım ayrıntılı ultrasonda bakacak..
duruma göre ne önerirse makul bir çözüm bulmaya çalışacağım.sağol canım bakalım ne diyecek

Kızlar bu cumartesi kontrolüm vardı. 14+2 haftalıktık. Doktor 86 gram dedi. Sizlere kaç demişti doktorunuz? Acaba kilolu mu olcak? Doktoruma da yazdım cevap vermedi. Merak ettim

Yaaa bu iltihap olayları bebeğe zarar verir mi? Böyle şeyler çok korkutuyor.

Ben okula elma sirkesi götürdüm canım. Sen de iş yerine götür. Tuvaletin içine döküyorum canım. Eğer klozet ise klozet örtüleri satılıyor büyük marketlerde onları koy.
Ama elma sirkesi çok iyi canım.

Dualarım seninle ama eminim turp gibi bir bebişin olucak. İstatistik test sonuçları kötü gelen çoğu kadının çok sağlıklı bebekleri oluyor. Sonra bu günler kötü bir anı olarak kalıyor.

duruma göre ne önerirse makul bir çözüm bulmaya çalışacağım.sağol canım bakalım ne diyecek
Mutlaka cevabını bize de yaz çok endişeliyim sizin için ama biliyorum sonuç çok iyi olacak böyle hissediyorum

Geçmiş olsun canım. Bilenler yazacaktır.

MErhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun hikayeni okudum benim eşimdede varikosel vardı bizimde birbuçuk sene sonra oldu bebeğimiz ben ikili testi yaptırmadım evet varikosel anormal gebelikle yol açıyormuş duymuştum ama aklıma hiç kötü şeyler getirmedim bebeğimde bir sorun çıksa zaten aldırmayacaktım o yüzden yaptırmadım ikili testi..ama eminim senin bebeğinde gayet sağlıklıdır bu testler çok insanı yanıltıyor içini ferah tut olurmu dualarım seninle..

İkili sonuçları iyiyse 3 lü 4 lü test kafa karıştırmaktan başka birşeye yaramıyor. İçini ferah tut canım herşey düzelecek üzüldüğünle kalacaksın. Bence de bebeğin gayet iyi

Canim benim dualarimiz seninle isnallah bisey cikmayacak hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…