- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Geçmiş olsun canımKizlar disimi cektrdim bugun sonuda insallah bebegime zarar vermemismdr..
Kızlar bu cumartesi kontrolüm vardı. 14+2 haftalıktık. Doktor 86 gram dedi. Sizlere kaç demişti doktorunuz? Acaba kilolu mu olcak? Doktoruma da yazdım cevap vermedi. Merak ettim
Ondan tırstım zaten. Bizimki de erkek. Benim arkadaşıma doğuma yakın 3200 gram dedi doktor 2900 doğdu.cnm benim 17+1 de 170 gr dı, erkek olacak inşallah :)
Çok kiloluda olmasın nası doğum yaparız sonra
08.12.1990 4 eylül sat Can'ım bak bak olurCanım merak ettim benim elimdeki eski çin takvimine bakabilmem için tam doğum tarihinive satını yazar mısın lütfen
Zaten yüzde elli ihtimalli bir durum kiminin tutuyor kiminin tutmuyor Can'ım benim diğer belirtiler de kızı gösteriyordu ama erkek çıktı işte nasip meselesi dedim ben ekşi tatlı olayı bile kimisinde ters tepiyorValla otomatik manuel cin takvimi yalan bana da erkek arkadaşıma kız çıktı. benimki kız onunki erkek olacak Allahın izniyle bana rus takvimi tuttu.
Geçmiş olsun, bebeğe birşeycik olmaz endişe etmeKizlar disimi cektrdim bugun sonuda insallah bebegime zarar vermemismdr..
oyun halısı dünyabir para verdik ve hiç kllanılmadı...
yok canım sanmıyorum üşüttüğümü. sabah tam anlamıyla çıkmadıysa mutlaka sonrasındada yokluyor.
benim baştan beri böyle.
hadi bakalım senin hayırlı haberlerini bekliyoruz.inşallah bebiş çok iyidir.hatta ultrasonda sana sow yapsın: )
Kızlar kontrolüm iyi geçti sanırım erkek bebis geliyor pipisini gördüm hareket ediyordu ağlamamak için zor tuttum kendimi hep böyle devam eder inşallah darısı hepinize inşallah
Offf kizlar 4 ay once birisi bana kahvalti hazirlamanin bu kadar zor oldugunu soylese gulerdim heralde.bugun esimin isi vardi erken cikti bende 3-4saattir oyalaniyorum. Sirf dolabi acip peynir yumurta alip kahvalti yapcam guya...bunlari dolaptan alnak on saniyr ama ben bunun ustune bir saat kustum.
Lutfen buzdolabi tiksintim mutfak tiksintim gitsin artikkkk
Cok tesekkur ederim bu bilgileri aklima not ediyorum kesinlikle ona gore alacagim
Geçmiş olsun canım
Bişey olmaz doktor izin verdiyse
Cok tesekkurler ilac almadim hic sadce hamileler icin kullanilan anestezi verildi hic bi zarari yok dediler ama bakalimGeçmiş olsun, bebeğe birşeycik olmaz endişe etme
Arkadaşlar ben yeni yeni heyecanlanıyorum desem... ben allah nasip ederse olur doğar falan diyordum. Şimdi aksilik kabuk etmiyo aklımda kalbim de ruhumda. yani hiç bişey olmadan kucağıma almaktan başka bişey düşünemiyorum. Tevekkül kısmında sorun mu var diye sorular size????
Çok ilginç hakkaten iki takvim de kız diyor... Ama zaten yüzde seksen deniyor demekki belli olmuyor.. hayırlısı olsun canım. Doktor %100 mü dedi peki sana?08.12.1990 4 eylül sat Can'ım bak bak olur
Yüzde yüz demesi çok mümkün değil daha 15 haftalık gittim yüzde 90 dedi ama biz dahi organı rahat seçebildik pek şüphe yoktu açıkçasıÇok ilginç hakkaten iki takvim de kız diyor... Ama zaten yüzde seksen deniyor demekki belli olmuyor.. hayırlısı olsun canım. Doktor %100 mü dedi peki sana?
canim benim insallah hersey guzel cikacak.dualarimiz seninle.Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
Canım lütfen sakin ol ve doktorun ne dediyse yap.
Allahin izniyle birşey çıkmayacak
Hangi degerde sikinti var canim? Uzulme nolur. Benim de ikilimkotu idi. Tester insanin canini cook sikabiliyor ama cok okudum testte negatif durum olup sonra saglikli dogum cok fazla sayida.Canım lütfen sakin ol ve doktorun ne dediyse yap.
Allahin izniyle birşey çıkmayacak
Moral bozmak yok Olumlu dusun Hersey iyi olur insalllah Duam seninle cnmKızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
Sabahtan beri ne yaşadığımı bir Allah biliyor
En yakın arkadaşlarıma anneme kardeşlerime bile söyleyememişken hepiniz desteğinizi esirgemediniz
İnşallah sizler hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Rabbim kimseyi böyle sınamasın
Yok canım doğru düşğnüyosun aslında ben hamileliğimi yaşayamıyorum bişi olcak niye öyle niye böyleArkadaşlar ben yeni yeni heyecanlanıyorum desem... ben allah nasip ederse olur doğar falan diyordum. Şimdi aksilik kabuk etmiyo aklımda kalbim de ruhumda. yani hiç bişey olmadan kucağıma almaktan başka bişey düşünemiyorum. Tevekkül kısmında sorun mu var diye sorular size????
Benim doktorum ikili teslim iyi çıktığı için üçlüyü yaptırmayalım dedi. Sonuçlar genelde yanıltıyor hiç kafa karıştırmaya gerek yok dedi. Sen de hiç sıkma canını içini ferah tut. Her şey yolunda gidecek inşallah.Kızlar iyi ki varsınız... Hepinize çok teşekkür ederim
Sabahtan beri ne yaşadığımı bir Allah biliyor
En yakın arkadaşlarıma anneme kardeşlerime bile söyleyememişken hepiniz desteğinizi esirgemediniz
İnşallah sizler hiç böyle sıkıntılar yaşamazsınız. Rabbim kimseyi böyle sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?