2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de en büyük korkum vajinal enfeksiyon. Mantar vardı fitil kullandım ama akıntım hala devam ediyor. O kadar dikkat ediyorum günde iki defa çamaşır değiştiriyorum ütüleyip giyiyorum yine geçmiyor. Mantar çok sorun yapmıyormuş ama başka bir enfeksiyon varsa diye korkuyorum. Nasıl anlayabilirim yaşayan var mı

Çevreye söylemiyorum çünkü , ya düşünme abartma bi sen mi hamilesin vs diyecekler. En sondaki emojiye de bayıldım.

Merhaba kızlar. ben de 16+2 haftalık hamileyim inşallah ben de haziran annesiyim Bir dahaki ay ayrıntılı ultrason a gidecekmişiz giden var mı acaba nasıl bi şey merak ediyorum açıkçası
Mrb canim.hayirli olsun.bebisin insallah.ben ikili uclu testleri.yaptirmadim.ikiz oldugu.icin.doktorum onermedi.yanlis.sonuc cikabilirmis.ayrintili.icin ise.ocagin 3.haftasina randevu verdi..tam olarak nasil bilemiyorum ama bebegin.butun organlarını doktor veya radyolog lar detayli.bir sekilde.inceliyo.imis..insallah hepimizin.bebisleri saglikla.gelir..

Ikili de temiz çıktıysa üçlü dörtlü yapmıyorlar doktorlar canım ikili değerin kaç çıkmıştı bence hiç bi sorun yok boşuna strese sokma kendini de bebeğini de ikili testlerin doğruluk payı daha fazla

Sever misin bilmiyorum ama salep içebilirsin,hem sütle de yapıldığı için aynı Zaman'da faydalıda

Güzelim lütfen kendini yıpratma bak bu yaşadığın stres bebeğini de geriyor,öncelikle gönlünü ferah tut tabi ki de sana ve bebeğine dua ederiz ama sen de inan bak ikili testin temizmiş,ben inanıyorum bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın

Canim maşallah ama hala anlayamıyorum ben :) göbekli olmak böyle bisi olsa gerek

daha o sekilde hissetmek icin erken. ben kizimi 16. haftada hissetmistim. pit pit vurmustu icerden sonrada kasiklarimda atislar hissetmistim. daha sonra da diaaridan farkediliyordu. ama bunda 16. haftadayim tik yok daha hayirlisi. :)
Ben cok acemiyim daha o zaman hala bisi hissetmiyorum bazen kasıklarımda kalp atıyor gibi ama netten baktim atar damarın yansıması yazmış bikac kişi emin olamadim

Çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmaz endişe etme bol istirahat yap

Ben de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Gözün aydın canım dörtlüye Ne gerek varki doktor mu önerdi ayrıntılı daha iyi onu bekle kafanı katıştırma

En zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
geç döllenmeden kaynaklı da olabilir ama önceki hamileliğimde de muz yumurta hurma ve kaşarı çok yiyordum oğlum 3,800 dogdu şimdi kızım da 1 hafta önden gidiyor maşallah. İçiniz rahat etmiyorsa Deneyin belki haftasına getirebilir beslenmeniz. Ben netten de bakmıştım oğlumda bebeğe kilo aldıran besinler diye bunları okumuştum ve yemiştim. Kimi bünye aldırmıyor ama zayıf doğan bebekler kilolu doğan bebeklere göre doğum sonrası daha hızlı toparlıyor ve kilo alıyor. Bebeğin kilosunu çok da kafanıza takmayın 1-2 hafta çok da önemli bir fark değil sonuçta mm rik hesaplar. Bize doğum sabahı 3400 dediler akşamı 3800 doğdu

keşke benim de öyle olsa da üzüntüm tek bana kalsa...
doktor amniyosentez önerdi..sen yaptırmışmıydın?
Bazı Dr lar bunu ticaret haline getirmiş maalesef yeğenim için de down sendromlu dedi ense kalınlığını 5 cm ölçtü üstüne testler yapıldı amniyosenrez önerdi ablam istemedi yeğenim çok şükür gayet sağlıklı aklı başında bıcır bıcır bir kız benim de 2 li temiz ölçümler temiz şimdi 3 lüyü istememe rağmen yaptırdı ben ya risk çıkarsa hamileliğimin zehir olacağını söyledim bebeğe baktım ölçümleri gayet iyi zaten şüphelensem direkt söylerim rahat bir hamilelik geçir diye söylüyorum ben dedi ve ikna etti bu hafta sonuç belli olacak inşallah sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…