Rahatladım cidden:) Sağol. En ufak bi ihtimal bi duymam inş.yoksa Yaşamış kadar üzülürüm biliyorum kendimi . O derece yaniYok canım doğru düşğnüyosun aslında ben hamileliğimi yaşayamıyorum bişi olcak niye öyle niye böyle
Çevreye söylemiyorum çünkü , ya düşünme abartma bi sen mi hamilesin vs diyecekler. En sondaki emojiye de bayıldım.Ah canımm aynı ben de öyleyim ya.Başlarda insanlara söylerken bile hayırlısı olsun diyordum ama şimdi bişey çıkacak diye ödüm kopuyor.Çevremdekiler çok kızıyor çok düşünüyorsun diye ama elimde değil.Normalde okadar sakin rahat bi insanımdır ki dünya yansa umrumda olmaz.Ama annelik gerçekten dünyadaki hiçbişeye benzemiyormuş
Mrb canim.hayirli olsun.bebisin insallah.ben ikili uclu testleri.yaptirmadim.ikiz oldugu.icin.doktorum onermedi.yanlis.sonuc cikabilirmis.ayrintili.icin ise.ocagin 3.haftasina randevu verdi..tam olarak nasil bilemiyorum ama bebegin.butun organlarını doktor veya radyolog lar detayli.bir sekilde.inceliyo.imis..insallah hepimizin.bebisleri saglikla.gelir..Merhaba kızlar. ben de 16+2 haftalık hamileyim inşallah ben de haziran annesiyimBir dahaki ay ayrıntılı ultrason a gidecekmişiz giden var mı acaba nasıl bi şey merak ediyorum açıkçası
Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
Ben de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Merhaba kızlar geçenlerde diktiklerimi sormuşlardı, resimdeki pelerin kışlık kumaştan diktim bayagı geniş uzun süre kullanırım gibi geliyor
Çayla kahveyi bıraktım kafeinden ve kansizliktan dolayi..bitki çaylarını da pek içemiyoruz. Ama ben sıcak şeyler içmeyi özledim kızlar. Neyin bize zararı yok. Akşamları oturduğum zaman sıcak sıcak ne içebilirim
Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum
Teşekkür ederim canım amin cümlemiziCanim gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. İyi ki size bir sey olmadi.
Kizlar disimi cektrdim bugun sonuda insallah bebegime zarar vermemismdr..
Merhaba kızlar. ben de 16+2 haftalık hamileyim inşallah ben de haziran annesiyimBir dahaki ay ayrıntılı ultrason a gidecekmişiz giden var mı acaba nasıl bi şey merak ediyorum açıkçası
Bu insanlar çeşit çeşit valla...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin gerisi boş
Canim maşallah ama hala anlayamıyorum ben :) göbekli olmak böyle bisi olsa gerekbenim çıktı biraz 14. haftadayım ben zayıfım şişkinlik var ama bebeğin çıkıntısı belli ediyo kendini öyle göbek gibi şişkinlik gibi değil fark edersin daha aşşağı doğru bide sen 16 haftalık olmuşsun
Ben cok acemiyim daha o zaman hala bisi hissetmiyorum bazen kasıklarımda kalp atıyor gibi ama netten baktim atar damarın yansıması yazmış bikac kişi emin olamadimdaha o sekilde hissetmek icin erken. ben kizimi 16. haftada hissetmistim. pit pit vurmustu icerden sonrada kasiklarimda atislar hissetmistim. daha sonra da diaaridan farkediliyordu. ama bunda 16. haftadayim tik yok daha hayirlisi. :)
Çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmaz endişe etme bol istirahat yapMerhaba arkadaşlar biz önceki gece eşimle trafik kazası yaptık bi vicdan yoksunu çarpıp kaçtı ve ben o an aşırı korkudan dolayı travma yasamisim ve tansiyonum yükselmiş kanamam geldi hastaneye zor yetiştik ve bebeğimin eşinin benden biraz ayrıldığını öğrendim doktorlar herşeyi yaptılar ve bundan sonrası bebeğine bağlı dediler eş kendini yenilerse yaşar yoksa ayrılma büyür ve bebek olur dediler şimdi size sorum kanamam azaldı leke olarak gelio sürekli bu leke olayı normalmidir kafayı yicem çocuk içimde oldumu ölmedim i diye lütfen yorumları bizi bekliyorum
Gözün aydın canım dörtlüye Ne gerek varki doktor mu önerdi ayrıntılı daha iyi onu bekle kafanı katıştırmaBen de cumartesi gittim. Ultrasonda görülenler normal çok şükür. Ancak 4'lü için kan verdim benim ikili riskli çıkmıştı. yarın 4lünün sonuçları çıkacak. heyecanlıyım......
Aramızda 1hafta var ben de 4 kg aldımben de 4 kilo aldım..Acaba çok önden mi gidiyorum
ama acayip bir iştah var
herşeyi yemek görüyorum
herhalde burada kilo alma konusunda rekor bende
geç döllenmeden kaynaklı da olabilir ama önceki hamileliğimde de muz yumurta hurma ve kaşarı çok yiyordum oğlum 3,800 dogdu şimdi kızım da 1 hafta önden gidiyor maşallah. İçiniz rahat etmiyorsa Deneyin belki haftasına getirebilir beslenmeniz. Ben netten de bakmıştım oğlumda bebeğe kilo aldıran besinler diye bunları okumuştum ve yemiştim. Kimi bünye aldırmıyor ama zayıf doğan bebekler kilolu doğan bebeklere göre doğum sonrası daha hızlı toparlıyor ve kilo alıyor. Bebeğin kilosunu çok da kafanıza takmayın 1-2 hafta çok da önemli bir fark değil sonuçta mm rik hesaplar. Bize doğum sabahı 3400 dediler akşamı 3800 doğduEn zayif benim herhalde 1 kilo aldim zaten 16 hafta oldum bugun ama dun gittigim muayenede ultrasyon fotosunda 15+2yaziyo biseyler tersmi gidiyo ya icim rahat etmeyecek 1 hafta sonra tekrar gidecegim
Bazı Dr lar bunu ticaret haline getirmiş maalesef yeğenim için de down sendromlu dedi ense kalınlığını 5 cm ölçtü üstüne testler yapıldı amniyosenrez önerdi ablam istemedi yeğenim çok şükür gayet sağlıklı aklı başında bıcır bıcır bir kız benim de 2 li temiz ölçümler temiz şimdi 3 lüyü istememe rağmen yaptırdı ben ya risk çıkarsa hamileliğimin zehir olacağını söyledim bebeğe baktım ölçümleri gayet iyi zaten şüphelensem direkt söylerim rahat bir hamilelik geçir diye söylüyorum ben dedi ve ikna etti bu hafta sonuç belli olacak inşallah sıkıntı çıkmazkeşke benim de öyle olsa da üzüntüm tek bana kalsa...
doktor amniyosentez önerdi..sen yaptırmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?