2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haftaya sali tekrar gidecegim bakalim ne diycek doktor en azindan sunlari yap demesi lazim cok tesekkurler canim gecekten beslenmem cok zayif yogurt yiyorum ama sut hic icemiyorum ama dahada zorlicam kendimi

Kızlar günaydın. Seyirme gibi bişeyler oluyor. Bebiş mi acaba diye düşünüyorum ama daha erken yani küçücük hissedemem gibi geliyor ama bi değişik bağırsak hareketine benzemiyor. Sizlerde durum ne var mı hareketlenme?

Bende de dün böyle 2 kere pıt pıt bişey oldu içerden yeri tam olarak göbek deliğimin altına doğruydu, ama dün sabahtan beri bişe yok, galiba yanıldım, ya da bilmiyoruuum :)
Bekliyorum bende durup durup dinliyorum

Ben yemek yedikten hemen sonra oluyor. Yumurtalıklarımın olduğu yerde sağ tarafıma doğru. Doktorum mümkün değil demişti ki zaten 11 cm'lik bebiş halay çekse anlamam

Ben de henüz hissedemiyorum bazen dediğiniz gibi bişeyler oluyor ama kas hareketleri diye çok önemsemiyorum.Doktorum 18-20 haftalar arası hissedersin ondan önce bağırsak hareketleri olur dedi.Bakalım merakla beklemedeyim

Haftaya sali tekrar gidecegim bakalim ne diycek doktor en azindan sunlari yap demesi lazim cok tesekkurler canim gecekten beslenmem cok zayif yogurt yiyorum ama sut hic icemiyorum ama dahada zorlicam kendimi
Canim bende sut icemiyordum. Icine tarcin serpip iciyorum.kokusunu aliyor. Hatta ac isem lifalifta katiyorum. Boyle cozdum sutu. Baligi henuz cozemedm)
Benim ikili temiz cikti 3 lu yapmadilar sanirim.4 lu icin ve bebegin suyuna bakmak icin yarin kontrole cagirdi dr.

Baş ağrısı için bol bol su için üst üste 2-3 bardak. Sonra dinlenin biraz belki ağrıyan yere masaj, güzel şeyler düşünün sonra hoooop geçtiii

Belki karın yavaştan büyümeye başladığı için kaslarda seyirme oluyordur.

Selam canım, benimde akıntım vardı sarı renkte ve oldukça fazlaydı gayet normal olduğunu duymuştum ama yeşil renkte akıntı gelmeye başladı. Dün Dr. yazmış gel kültür yapalım önemli diye, bu akşam gidip kültür testi yaptırcam. akıntının rengini takip et, yeşile dönerse hemen doktoruna git. Bebeğe, keseye zararı olabiliyormuş

Balık, et, tavuk sorunu bendede var. Dr. Balık hapı yağı verdi haftada 3 kez içmemi söyledi ama henüz almadım yarın akşam balık yemeyi denicem, olmazsa paşa paşa ilacı alıp içicem. Yağlı olan yoğurt, süt vs tüm proteinlerden tiksindim. Çiğ badem, yeşil mercimekte çok protein olurmuş onları yiyorum bol bol.
Bu tiksinme olayı hep böyle devam edecek mi onu merak ediyorum? :/

Balık, et, tavuk sorunu bendede var. Dr. Balık hapı yağı verdi haftada 3 kez içmemi söyledi ama henüz almadım yarın akşam balık yemeyi denicem, olmazsa paşa paşa ilacı alıp içicem. Yağlı olan yoğurt, süt vs tüm proteinlerden tiksindim. Çiğ badem, yeşil mercimekte çok protein olurmuş onları yiyorum bol bol.
Bu tiksinme olayı hep böyle devam edecek mi onu merak ediyorum? :/

Kızlar iki üç gün öncesine kadar karnıma yastık koyup rahat oturduğum da kasıklarımda sanki pıt pıt hissediyor gibiydim kasıkta gaz olmaz diyordum bebeğime yordum ama dediğim gibi yastık koyarsam hissediyordum ama iki gündür önceki gibi yoğun değil çok kendimi dinlersem var yoksa o hissettiklerim başka bişey mi??? hisseden varmı başka da bu arada ilk hamileligim

kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda

Canım ben hissediyorum 1 haftadır kasiklarimda pıt diye atışlar oluyor ilk olduğunda kas seyirmesi sandım fakat gittikçe siklasiyor ve kuvvetleniyor yastıkla hiç denemedim ama hep uzandigimda hissediyorum. Sabahtan beri kizimin vuruşlarından ayrilamadigjm için yataktan çıkamadım
Doktor bana 18 19 gibi hissetmeye başlarsın demişti benim de ilk hamileligim ama belki zayıf olduğum için erken hissediyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…