2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ne güzel ya kaç kilosun canım :) bende hissediyordum hatta bazen yoğun oluyordu ama yastık koyarsam hissediyordum şimdi hatta uzandım açtım karnımı yok anam yok bişey mi oldu ki diye endişelenmeye başladım sonra da dedim acaba o hissettiklerim başka bişey miydi benim de doktorum 20 haftadan sonra dedi bu arada kilom 58

kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda
Bende 16+5 im canım 58le başladım iki kilo verdim ilk başlarda şimdi yine 58 58.5 buçuk arası boy 1.60

Merhaba kızlar. ben de 16+2 haftalık hamileyim inşallah ben de haziran annesiyim Bir dahaki ay ayrıntılı ultrason a gidecekmişiz giden var mı acaba nasıl bi şey merak ediyorum açıkçası

hoşgeldin aramıza allah sağlıklı kucağınıza aldırsın bebeğinizi inşallah. ayrıntılı ultrasonda radyoolog yada periontolog un elinde bakacakları kriterler var onlara tek tek bakıyor. organları, vucud detayları , omurgaları , parmaklarına kadar hepsini sayıp kontorl ediyor. bebeğin en çok incelendiği zaman diyebiliriz. detaylıda bebeğiniz incelerken bol bol izleyin ve verirse doktor video görüntüsünü alın. çünkü bebek büyüdüğü için detaylıdan sonraki aylarda bebeği bir bütün olarak görmek mümkün olmayacak ya poposu ya kafası ya bacakları parça parça görünmeye başlayacak.

ben ilk hamileliğimde mantar yaşadım tüm hamileliğim boyunca. bir çokta fitil kullandım. hiçbirşey geçirmiyordu çünkü mantarı tetikleyen hamilelik hormonlarıydı. onun dışında idrar yolu enfeksiyonuolabilirsin onun içinde bol su sık tuvalet tek çözüm. birde bana bi ürolog demişti ayaklarını özellikle kış aylarında sıcak tutmaya çalış üşütmek tek sebep diyemem ama üşümek tetikler idrar yolu enfeksiyonunu .

Günaydın kızlar rahata eren var mı merak ettim :) ...midemde gaz sorunu hiç geçmiyor

Rahata ereceğimize sanki daha da zorlaşıyor gibi şimdi de bi şişkinlik başladı sanki 100 kişiyi yemişim gibi artık karnım belim geriliyor.acaba 9.ayda nasıl olacam diye kara kara düşünüyorum

Ben 44 le başladım şimdi 49 kiloyum canim..
Ben de sadece sabahları ve geceleri hissediyorum mesela dün pek hissetmedim su an çok hafif oldukları için her hareketlerini zaten hissedemeyiz canim ilk günler o kadar az vuruyordu ki kendimi çok dinlemesem asla anlamazdım.
Seninki başka bisey de olabilir bence 2 hafta sonra kesin hissederiz

Olabilir canım sen daha zayıfmışsın sabahtan beri uğraşıyorum azda olsa hissettim ortalarda ama hormonlardanmı ne çok pimpirikli oldum :)

Spor çok istiyorum ama korkuyorum canım kanama geçmişim olduğu için
ben yaklasık 3 aydır ıdıyorum spora sukur bırsey olmadı, tabı dr kontrolunde o yuzden mıdır bılmıyorum hıc kendımı hamıle hıssetmıyorum, ne bır tarafı agrıyor ne bıbulantı sadece karnım cıktı oda olmasa hamıle olduguma ınanamayacagım.

ben bu haftasonu ilk defa balık yemeyi denedim. ve azda olsa yiyebildim. bende büyük balıktan tiksiniyorum o sebeple küçük ve tavada olunca yiyebildim. et sadece kıyma, tavuğu da hiç yiyemiyorum. sütü normalde çok içemiyorum ama bizim orda sütlü çorba yaparlar pirincle ve sütle öyle yapıp yiyebiliyorum. ben doktora et yiyemediğimi söyleyince bol bol yeşil mercimek ye onda çok protein var demişti. omega içinde ceviz ve semiz otu çok faydalı diye biliyorum.

ilk hamileliğimde tavuk ve yeşil fasulye yi tüm hamileliğim boyunca hiç yiyemedim tiksindiğim için. ama hamileliğin ilk dönemlerinde tiksindiğim bazı şeyler 14.-15.haftalardan sonra zamanla geçmeye başladı.

kızlar size birşey sorucam benim vucudum çok kuruyor kışın. özellikle kollarım dizlerimin üstü bileklerim falan . birde dizlerimin üstünde kuruluktan egzama oluyor. knormalde egzama kremim var ama onlar kortizonlu kremler o sebeple kullnamıyorum. ama biliyorum ki nemlendirince egzamada hafifliyor. bana önerebileceğiniz hamilelikte de kullanableceğim tüm vucud için nemlendirici var mı?

bebek yağı kullnaıyorum ama çok etkili olmuyor hemen çekiyor vucud. bi de karnım gerildikçe ilk hamileliğimden olan çatlaklarım belirginleşmeye başladı. sanırım ben bu hamileliğimde de çatlatlarla mücadele de başarısız olucam

Ne güzel :) kızlar karnınız ne kadar çıktı benim çıktı gibi ama pimpirikli olduğum için küçük gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…