- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
17+0 im bugün çok şükür.. 5 kilo aldım canimkizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda
Ne güzel ya kaç kilosun canım :) bende hissediyordum hatta bazen yoğun oluyordu ama yastık koyarsam hissediyordum şimdi hatta uzandım açtım karnımı yok anam yok bişey mi oldu ki diye endişelenmeye başladım sonra da dedim acaba o hissettiklerim başka bişey miydi benim de doktorum 20 haftadan sonra dedi bu arada kilom 58Canım ben hissediyorum 1 haftadır kasiklarimda pıt diye atışlar oluyor ilk olduğunda kas seyirmesi sandım fakat gittikçe siklasiyor ve kuvvetleniyor yastıkla hiç denemedim ama hep uzandigimda hissediyorum. Sabahtan beri kizimin vuruşlarından ayrilamadigjm için yataktan çıkamadım
Doktor bana 18 19 gibi hissetmeye başlarsın demişti benim de ilk hamileligim ama belki zayıf olduğum için erken hissediyorumdur
Bende 16+5 im canım 58le başladım iki kilo verdim ilk başlarda şimdi yine 58 58.5 buçuk arası boy 1.60kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda
Merhaba kızlar. ben de 16+2 haftalık hamileyim inşallah ben de haziran annesiyimBir dahaki ay ayrıntılı ultrason a gidecekmişiz giden var mı acaba nasıl bi şey merak ediyorum açıkçası
Benim de en büyük korkum vajinal enfeksiyon. Mantar vardı fitil kullandım ama akıntım hala devam ediyor. O kadar dikkat ediyorum günde iki defa çamaşır değiştiriyorum ütüleyip giyiyorum yine geçmiyor. Mantar çok sorun yapmıyormuş ama başka bir enfeksiyon varsa diye korkuyorum. Nasıl anlayabilirim yaşayan var mı
Günaydın kızlar rahata eren var mı merak ettim :) ...midemde gaz sorunu hiç geçmiyor
sanırım hepımız hemen hemen o kadar kılo aldık ve ben ınanmak ıstemıyorum ::kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda
Ben 44 le başladım şimdi 49 kiloyum canim..Ne güzel ya kaç kilosun canım :) bende hissediyordum hatta bazen yoğun oluyordu ama yastık koyarsam hissediyordum şimdi hatta uzandım açtım karnımı yok anam yok bişey mi oldu ki diye endişelenmeye başladım sonra da dedim acaba o hissettiklerim başka bişey miydi benim de doktorum 20 haftadan sonra dedi bu arada kilom 58
Olabilir canım sen daha zayıfmışsın sabahtan beri uğraşıyorum azda olsa hissettim ortalarda ama hormonlardanmı ne çok pimpirikli oldum :)Ben 44 le başladım şimdi 49 kiloyum canim..
Ben de sadece sabahları ve geceleri hissediyorum mesela dün pek hissetmedim su an çok hafif oldukları için her hareketlerini zaten hissedemeyiz canim ilk günler o kadar az vuruyordu ki kendimi çok dinlemesem asla anlamazdım.
Seninki başka bisey de olabilir bence 2 hafta sonra kesin hissederiz
Spor çok istiyorum ama korkuyorum canım kanama geçmişim olduğu içinaranızda spora gıden, plates yapan var mı?
ben yaklasık 3 aydır ıdıyorum spora sukur bırsey olmadı, tabı dr kontrolunde o yuzden mıdır bılmıyorum hıc kendımı hamıle hıssetmıyorum, ne bır tarafı agrıyor ne bıbulantı sadece karnım cıktı oda olmasa hamıle olduguma ınanamayacagım.Spor çok istiyorum ama korkuyorum canım kanama geçmişim olduğu için
Iyi annesi iyi bebisin şimdi sana diyordur ki "ay anne ya ne guzel de meraklandiriyorum seni hihihi "Olabilir canım sen daha zayıfmışsın sabahtan beri uğraşıyorum azda olsa hissettim ortalarda ama hormonlardanmı ne çok pimpirikli oldum :)
Balık, et, tavuk sorunu bendede var. Dr. Balık hapı yağı verdi haftada 3 kez içmemi söyledi ama henüz almadım yarın akşam balık yemeyi denicem, olmazsa paşa paşa ilacı alıp içicem. Yağlı olan yoğurt, süt vs tüm proteinlerden tiksindim. Çiğ badem, yeşil mercimekte çok protein olurmuş onları yiyorum bol bol.
Bu tiksinme olayı hep böyle devam edecek mi onu merak ediyorum? :/
Önceden plates yapıyordum hamilelik öncesi evde topum lastigim falan da var ama doktorum en güzel spor yürüyüş ve yüzme dedi yüzme yapamayacagima göre yürüyüşü tercih ettim plates de belki başlarım bir ara nedense korkutuyor beniaranızda spora gıden, plates yapan var mı?
Ne güzel :) kızlar karnınız ne kadar çıktı benim çıktı gibi ama pimpirikli olduğum için küçük gibi geliyor :)ben yaklasık 3 aydır ıdıyorum spora sukur bırsey olmadı, tabı dr kontrolunde o yuzden mıdır bılmıyorum hıc kendımı hamıle hıssetmıyorum, ne bır tarafı agrıyor ne bıbulantı sadece karnım cıktı oda olmasa hamıle olduguma ınanamayacagım.
Oyy annesinin kuzusu :) sağol canım rahatladım azda olsa galiba azcık kaygısız olmam lazımIyi annesi iyi bebisin şimdi sana diyordur ki "ay anne ya ne guzel de meraklandiriyorum seni hihihi "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?