2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben badem yağı kullanıyorum canım bolca sürünce hemen çekmiyor vücut nemli kalıyor bi süre

3lu banada gerek yok dedi canim ikili temiz cikti dince balik haftada 1 yiyorum asiri severim zaten normalde de yarin bana bebisin boyunu falan soylermisn cunku senle ayni bizim bebisler

Çevreye söylemiyorum çünkü , ya düşünme abartma bi sen mi hamilesin vs diyecekler. En sondaki emojiye de bayıldım.
Evet Aynen Öyle söylüyolar canım tek sen mi hamilesin diyolar Evet ben hamileyim herkesizki kendine özel . Kendimi yiyip bitiriyorum yok oram niye ağrıyo karnım ağrıyo bişi mi var karnım niye büyümüyo falan herşeyi takıyorum. Doğum yaptığım günleri düşünüyorum ya bişi olursa ya yaşayamazsam diyorum.Allah nasip ettiyse olcak bu iş ama elde değil

Rahata ereceğimize sanki daha da zorlaşıyor gibi şimdi de bi şişkinlik başladı sanki 100 kişiyi yemişim gibi artık karnım belim geriliyor.acaba 9.ayda nasıl olacam diye kara kara düşünüyorum
Ayy Bu foruma bayılıyorum hepimiz aynıyız benimde öyle bide gaz çıktı ne rahata ermesi evet bulantı falan yok ama gaz şişkinlik berbat kötü şeyler oluyo gibi zaten ağrım var bide onun sıkışıklığı geliyor üstüne ne rahatı bacım

Canim ben 51 kiloyum acaba o yuzden mi hissetmiyorum valla bazan hamile oldgumu unutiyorum bulantilarda gitti yavastan

Ben de 3-4 kilo aldım. Hızlı mı gidiyorum acaba diye kara kara düşünüyorum ama inanın ekstra çok bişey yemiyorum ama hamile kalmadan önce zumba yapardım. Şimdi o günlere nazaran daha hareketsizim. Bu hızla gidersem fil gibi olacam diye korkuyorum.
Şuan boyum 1,76 kilom 73,5

Kizlar aksamdan beri basim agriyor boyle arka tarafa dogru ve enseme dogru boyle bisey yasayan var mi 14 haftalik hamileyim bu arada
Tam 4 gündür aralıksız kafam ağrıyor hiç böyle bişey olmadı ömrümde. Bi ağrı kesici yetiyor. İki tane aldım bana mısın demedi

B
Bebis iyi diyo doktor ama haftama gore geriden geliyo

Doktorm gayet iyi diyo hatta haftasina gore buyuk dedi ama verdigi fotoda 15+2 yaziyodu ve 9.bucuk cm olmustu ama ben o sirada 15+6ydim neye gore dedi bilmiyorum tabi
Bir hafta falan sorun değil diye biliyorum canım beslenmene dikkat edersen yetişirsin inşallah haftana

Bebeğimiz şekerim çok ufak hareketler belli belirsiz bağırsak hareketi gibi net dolgun değil seyirme gibi farklı yani ben bebek diyorum küçük ama hareketli elleri kolları başınıda hareket ettirebiliyo artık bence bebek

Bendende zayifi varmis canim ben evlendigimde 40 kiloydum sonra sonra aldim cok sukur ama hamilelige 49yke basladim cok zayfkadim 47lere dustum doktror baslangici 50 kabul etti haftasonu gittimde de 51 olmustum ama hala hissetmiyorum yada ben anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…