Canım bana ara sıra oluyo ensemin iki tarafında başlıyo ense kökümde yukarı vuruyo ama benim boynumda kireçlenme daralma falan var hamilelerde oluyomuş ama okumuştum bi yerdeKizlar aksamdan beri basim agriyor boyle arka tarafa dogru ve enseme dogru boyle bisey yasayan var mi 14 haftalik hamileyim bu arada
Canim gunun hep ayni saatlerinde mi cekiyosun ya bende yaoacaktim ama hep erteledim bide aksamlari cok sisiyorum sabah bisey yok diye gercek karnim hangisi anlamadimdan cekmedim bi turlu masallah size bariz buyumussunzBu da benim göbüş
büyüyoruz işte santim santim
Bu da benim göbüş
Günlük çekmiyorum ki ))) bunlar aylık.Canim gunun hep ayni saatlerinde mi cekiyosun ya bende yaoacaktim ama hep erteledim bide aksamlari cok sisiyorum sabah bisey yok diye gercek karnim hangisi anlamadimdan cekmedim bi turlu masallah size bariz buyumussunz
ben bu haftasonu ilk defa balık yemeyi denedim. ve azda olsa yiyebildim. bende büyük balıktan tiksiniyorum o sebeple küçük ve tavada olunca yiyebildim. et sadece kıyma, tavuğu da hiç yiyemiyorum. sütü normalde çok içemiyorum ama bizim orda sütlü çorba yaparlar pirincle ve sütle öyle yapıp yiyebiliyorum. ben doktora et yiyemediğimi söyleyince bol bol yeşil mercimek ye onda çok protein var demişti. omega içinde ceviz ve semiz otu çok faydalı diye biliyorum.
ilk hamileliğimde tavuk ve yeşil fasulye yi tüm hamileliğim boyunca hiç yiyemedim tiksindiğim için. ama hamileliğin ilk dönemlerinde tiksindiğim bazı şeyler 14.-15.haftalardan sonra zamanla geçmeye başladı.
Canım sende de büyüyordur da muhtemelen sen farkında değilsin... Ben de resim çekmesem bende de büyümüyor sanacaktım. ))Ooh maşallah göbüşü yerimbenimki hala 1 numaradi halin gibi :)
Bende de düzleşme var. Ama hiç geçmemesi garip bugün 5. GünCanım bana ara sıra oluyo ensemin iki tarafında başlıyo ense kökümde yukarı vuruyo ama benim boynumda kireçlenme daralma falan var hamilelerde oluyomuş ama okumuştum bi yerde
kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda
Dikkat ettim yemek yerken oluyo bilemedim kiBebeğimiz şekerim çok ufak hareketler belli belirsiz bağırsak hareketi gibi net dolgun değil seyirme gibi farklı yani ben bebek diyorum küçük ama hareketli elleri kolları başınıda hareket ettirebiliyo artık bence bebek
Aslında ben önceden yapardım kendim evde, bütün malzemelerim var.aranızda spora gıden, plates yapan var mı?
Aaa ne güzel maşallah senin çok büyümüş benimki daha senin 2 ile 3 arasında gidip geliyor :) sen kaç kiloydun canımBu da benim göbüş
Canim gunun hep ayni saatlerinde mi cekiyosun ya bende yaoacaktim ama hep erteledim bide aksamlari cok sisiyorum sabah bisey yok diye gercek karnim hangisi anlamadimdan cekmedim bi turlu masallah size bariz buyumussunz
Günaydın kızlar rahata eren var mı merak ettim :) ...midemde gaz sorunu hiç geçmiyor
Evet farketrim canim yani demek istedigim her ay aksam mi cektin yada biri gundz biri gece mi cok fark ediyo ya karin gece gund arasi onu demek istedimGünlük çekmiyorum ki ))) bunlar aylık.
1.ay, 2,3 ve 4. ay tamamında çekiyorum. Aslında hepimiz büyüyoruz ama resim olmadığı için farkında olmuyoruz..
Yapıyorum canım zaten uzanıyor gibi oturunca ağrıyorbıraz kucuk kucuk hareketler yap bence, kucuk yuruyusler felan ...
Adi ney canim bize de desen programiBen de haftada 1 fotoğraf çekiyorum, aynı kıyafetlerle
Ctesi günleri sabah wc den sonra
Telefonumda uygulama var oraya yüklüyorum :)
Adi ney canim bize de desen programi
Her ay akşama doğru çektim.. Sabahları çeksem 2 ve 3ün arasında olurumEvet farketrim canim yani demek istedigim her ay aksam mi cektin yada biri gundz biri gece mi cok fark ediyo ya karin gece gund arasi onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?