2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar aksamdan beri basim agriyor boyle arka tarafa dogru ve enseme dogru boyle bisey yasayan var mi 14 haftalik hamileyim bu arada
Canım bana ara sıra oluyo ensemin iki tarafında başlıyo ense kökümde yukarı vuruyo ama benim boynumda kireçlenme daralma falan var hamilelerde oluyomuş ama okumuştum bi yerde

Bu da benim göbüş
büyüyoruz işte santim santim
Canim gunun hep ayni saatlerinde mi cekiyosun ya bende yaoacaktim ama hep erteledim bide aksamlari cok sisiyorum sabah bisey yok diye gercek karnim hangisi anlamadimdan cekmedim bi turlu masallah size bariz buyumussunz

Canim gunun hep ayni saatlerinde mi cekiyosun ya bende yaoacaktim ama hep erteledim bide aksamlari cok sisiyorum sabah bisey yok diye gercek karnim hangisi anlamadimdan cekmedim bi turlu masallah size bariz buyumussunz
Günlük çekmiyorum ki ))) bunlar aylık.
1.ay, 2,3 ve 4. ay tamamında çekiyorum. Aslında hepimiz büyüyoruz ama resim olmadığı için farkında olmuyoruz..

İnşallah geçer canım, şu 15. hafta bitsin rahatlıcam bende inşallah. mısır ununda hamsi tavadan sanki midem bulanmaz gibi hissediyorum bende. Hamsi derken midem bulanmıyor ama balık derken bile ıyyyy modundayım. Öncesindede bayılırdım allah işte :)

Canım bana ara sıra oluyo ensemin iki tarafında başlıyo ense kökümde yukarı vuruyo ama benim boynumda kireçlenme daralma falan var hamilelerde oluyomuş ama okumuştum bi yerde
Bende de düzleşme var. Ama hiç geçmemesi garip bugün 5. Gün

kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda

Bende 49,5 ile başlamıştım ama şu an akşam 54 görüyorum tartıda sabah 53
kilo almak istemiyorummm

Dikkat ettim yemek yerken oluyo bilemedim ki oğluşum mu.. ultrasonda ne hareketler neler neler. Ben öyle düşüneyim yoksa var mı yok mu kendimi kötü hissediyorum. Keşke evde de görebilsek merak ediyorum. Şimdi taaaaa 14 Ocak'ta kontrolümüz.

Arkadaşlar bu arada hamileliğimin haftalİK gelişimini okuyorum da bebek için iyi günler anne için çok zor günler başlıyor hazır olun

aranızda spora gıden, plates yapan var mı?
Aslında ben önceden yapardım kendim evde, bütün malzemelerim var.
Fakat hamilelikte yapamıyorum daha doğrusu işten çık eve gel, yemek falan derken vakit kalmıyor, hafta sonu da geziyoruz :)
Bazen yürüyüş yapıyorum ama haftada 2 gün çok nadir.
Aslında o kadar hevesliydim ki hamilelğin başlarında, kendime egrzersin hareketleri falan çıktı aldım ama nerdee :)
İşten çıkarsam (belki önümüzdeki ay) inşallah yaparım

Valla kızlar gaz baş ağrısı karın ağrısı, azıcık mutfakta bişiler yapayım belimin boynumun ağrısı.... Hepsi var işte ama olsun pıt pıt hareketlerde var artık 2 gündür, kesin diyorum bu benım oğlumun ya eli ya ayağı asla bağırsak hareketi ile aynı şeyi hissettirmiyo, farkedersiniz mutlaka :) bu sabahta uyandım işe giderken günaydın pıt pıtları oldu resmen :) kendi kendime gülüp duruyorumm :) muhteşem bişiiii

Ben de haftada 1 fotoğraf çekiyorum, aynı kıyafetlerle
Ctesi günleri sabah wc den sonra
Telefonumda uygulama var oraya yüklüyorum :)

Günlük çekmiyorum ki ))) bunlar aylık.
1.ay, 2,3 ve 4. ay tamamında çekiyorum. Aslında hepimiz büyüyoruz ama resim olmadığı için farkında olmuyoruz..
Evet farketrim canim yani demek istedigim her ay aksam mi cektin yada biri gundz biri gece mi cok fark ediyo ya karin gece gund arasi onu demek istedim

Adi ney canim bize de desen programi

"Dr. banu Çifti" var (Kesinlikle youtube dan her videosunu izledim, harika bir kadın)
"Alle hamile" var
"Hamilelik" diye 3 tane uygulama kullanıyorum

Hamilelik günlüğü, Alışveriş Listesi, Doktor Randevu kaydı... Çok faydalı
Her gün bebişimin gelişimini okuyorum

Evet farketrim canim yani demek istedigim her ay aksam mi cektin yada biri gundz biri gece mi cok fark ediyo ya karin gece gund arasi onu demek istedim
Her ay akşama doğru çektim.. Sabahları çeksem 2 ve 3ün arasında olurum
Sabahları küçülüyor akşamları büyüyoruz..
Ama ben mesela hala hareketlerini hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…