2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Her ay akşama doğru çektim.. Sabahları çeksem 2 ve 3ün arasında olurum
Sabahları küçülüyor akşamları büyüyoruz..
Ama ben mesela hala hareketlerini hissetmiyorum
Bende hissetmiyorum canim ama bende baslicam cekmeye arkdas dedi program varmis oraya yuklerim cunku hergun bakiyorum anlamiyorum ama resmden cok net anlasiliyo buyudugu

Tesekkurler canim hemen indriyorum

Ben de 41le evlendim canim 44le de hamile kaldım doktorda tartildigimda 51 çıkıyorum ama sabah aç karnına 49um nasil yiyorsam artık
Doktor sana kaç kiloya kadar alabileceğini söyledi mi

Ayy ne güzel ya maşallah ben daha farkedemedim inşallah farkederim ben de.Hem hissetmek istiyorum hem de korkuyorum şimdi hissedip sonra hissetmezsem diye ozaman iyice kafayı yerim zaten hormonlardan bi garip oldum

Var aslında öyle bi cihaz bak Google yaz kalp atışlarını falan dinleyebiliyosun. Ne güzel olurdu ultrason gibi her hareketini görsek olur bi gün ama biz görürmüyüz o günleri malum.

Bende hissetmiyorum canim ama bende baslicam cekmeye arkdas dedi program varmis oraya yuklerim cunku hergun bakiyorum anlamiyorum ama resmden cok net anlasiliyo buyudugu
Aynen resimden anlaşılıyor sen çekmeye başla. Ben de önceden programa yüklüyordum sonra sadece telefonumun hafızasında sakladım .. bir de ne olur ne olmaz telefona bişey olursa facebook'ta sadece benim görebileceğim albüm yaptım resimleri oraya atıyorum. Telefon bozulursa resimler kalsın diye

Evet evet evet işte bu benim aynımın tıpkısı

Arkadaşlar bu arada hamileliğimin haftalİK gelişimini okuyorum da bebek için iyi günler anne için çok zor günler başlıyor hazır olun
Hazırım ben Yeterki iyi olsun kızım başka bişey istemiyorum kafayı yicem az kaldı. eşimde tırlatcak benim yüzümden

Cok mantikli canim ya ben biraz da korktum aslinda nasi bi kafa yapim varsa kiyafet almaya bile korkuyorum ya bisey olursa diye resmde ondan erteledim hep cunku neye heves etsem hep elimde patlamistr bu on yargimi nasil yikicam bilmiyorum

Hamilelik zaten, burda yazımızın altında yazan gün gün olan yazıların aynısı :)

Cok mantikli canim ya ben biraz da korktum aslinda nasi bi kafa yapim varsa kiyafet almaya bile korkuyorum ya bisey olursa diye resmde ondan erteledim hep cunku neye heves etsem hep elimde patlamistr bu on yargimi nasil yikicam bilmiyorum
Ben daha hamile kalmadan alıyordum küçük küçük minnak zıbınlarını.. ve şimdi hiçbişey almımyorum çünkü 1 yaşına kadar herşeyini aldım. Saedec bebek arabası kaldı.. Onu da arıyoruz...
Boş ver kötü düşünceleri.. Bak artık 4.aya girdik herşey güzell olacak emin ol... Bebek için alış veriş yapmak insanı çok motive ediyor.. Minik zıbınlar al 2-3 tane. Bakıp bakıp mutlu oluyor insan

Var aslında öyle bi cihaz bak Google yaz kalp atışlarını falan dinleyebiliyosun. Ne güzel olurdu ultrason gibi her hareketini görsek olur bi gün ama biz görürmüyüz o günleri malum.
Sanki doğmuş da kucağıma almışım. Hiç daha dokunmadığı birini özler mi insan özlüyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…