- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Bende hissetmiyorum canim ama bende baslicam cekmeye arkdas dedi program varmis oraya yuklerim cunku hergun bakiyorum anlamiyorum ama resmden cok net anlasiliyo buyuduguHer ay akşama doğru çektim.. Sabahları çeksem 2 ve 3ün arasında olurum
Sabahları küçülüyor akşamları büyüyoruz..
Ama ben mesela hala hareketlerini hissetmiyorum
Ben 59la başladım en son kontrolümde sadece 1 kilo almıştım.. 60tım. Ama şimdi ne kadarım bilmiyorum. 31 aralık kontrolüm varAaa ne güzel maşallah senin çok büyümüş benimki daha senin 2 ile 3 arasında gidip geliyor :) sen kaç kiloydun canım
Tesekkurler canim hemen indriyorum"Dr. banu Çifti" var (Kesinlikle youtube dan her videosunu izledim, harika bir kadın)
"Alle hamile" var
"Hamilelik" diye 3 tane uygulama kullanıyorum
Hamilelik günlüğü, Alışveriş Listesi, Doktor Randevu kaydı... Çok faydalı
Her gün bebişimin gelişimini okuyorum
Ben de 41le evlendim canim 44le de hamile kaldım doktorda tartildigimda 51 çıkıyorum ama sabah aç karnına 49um nasil yiyorsam artıkBendende zayifi varmis canim ben evlendigimde 40 kiloydum sonra sonra aldim cok sukur ama hamilelige 49yke basladim cok zayfkadim 47lere dustum doktror baslangici 50 kabul etti haftasonu gittimde de 51 olmustum ama hala hissetmiyorum yada ben anlamiyorum
Valla kızlar gaz baş ağrısı karın ağrısı, azıcık mutfakta bişiler yapayım belimin boynumun ağrısı.... Hepsi var işteama olsun pıt pıt hareketlerde var artık 2 gündür, kesin diyorum bu benım oğlumun ya eli ya ayağı asla bağırsak hareketi ile aynı şeyi hissettirmiyo, farkedersiniz mutlaka :) bu sabahta uyandım işe giderken günaydın pıt pıtları oldu resmen :) kendi kendime gülüp duruyorumm :) muhteşem bişiiii
Var aslında öyle bi cihaz bak Google yaz kalp atışlarını falan dinleyebiliyosun. Ne güzel olurdu ultrason gibi her hareketini görsek olur bi gün ama biz görürmüyüz o günleri malum.Dikkat ettim yemek yerken oluyo bilemedim kioğluşum mu.. ultrasonda ne hareketler neler neler. Ben öyle düşüneyim yoksa var mı yok mu kendimi kötü hissediyorum. Keşke evde de görebilsek merak ediyorum. Şimdi taaaaa 14 Ocak'ta kontrolümüz.
Aynen resimden anlaşılıyor sen çekmeye başla. Ben de önceden programa yüklüyordum sonra sadece telefonumun hafızasında sakladım .. bir de ne olur ne olmaz telefona bişey olursa facebook'ta sadece benim görebileceğim albüm yaptım resimleri oraya atıyorum. Telefon bozulursa resimler kalsın diyeBende hissetmiyorum canim ama bende baslicam cekmeye arkdas dedi program varmis oraya yuklerim cunku hergun bakiyorum anlamiyorum ama resmden cok net anlasiliyo buyudugu
Evet evet evet işte bu benim aynımın tıpkısıValla kızlar gaz baş ağrısı karın ağrısı, azıcık mutfakta bişiler yapayım belimin boynumun ağrısı.... Hepsi var işteama olsun pıt pıt hareketlerde var artık 2 gündür, kesin diyorum bu benım oğlumun ya eli ya ayağı asla bağırsak hareketi ile aynı şeyi hissettirmiyo, farkedersiniz mutlaka :) bu sabahta uyandım işe giderken günaydın pıt pıtları oldu resmen :) kendi kendime gülüp duruyorumm :) muhteşem bişiiii
Tesekkurler canim hemen indriyorum
Hazırım benArkadaşlar bu arada hamileliğimin haftalİK gelişimini okuyorum da bebek için iyi günler anne için çok zor günler başlıyor hazır olun
Bana en fazla 12 kilo almami soyledi kilo alma hakkimizo son aylara birakalim dediBen de 41le evlendim canim 44le de hamile kaldım doktorda tartildigimda 51 çıkıyorum ama sabah aç karnına 49um nasil yiyorsam artık
Doktor sana kaç kiloya kadar alabileceğini söyledi mi
Ya alle diye porogram bulamadim play storda mi yok acabaRica ederim
Ben ilk 4-5 haftayı eski fotolarımdan ekledim :)
Varsa sende yaklaşık onları ekle, şimdiden çekmeye başla
Cok mantikli canim ya ben biraz da korktum aslinda nasi bi kafa yapim varsa kiyafet almaya bile korkuyorum ya bisey olursa diye resmde ondan erteledim hep cunku neye heves etsem hep elimde patlamistr bu on yargimi nasil yikicam bilmiyorumAynen resimden anlaşılıyor sen çekmeye başla. Ben de önceden programa yüklüyordum sonra sadece telefonumun hafızasında sakladım .. bir de ne olur ne olmaz telefona bişey olursa facebook'ta sadece benim görebileceğim albüm yaptım resimleri oraya atıyorum. Telefon bozulursa resimler kalsın diye
Ya alle diye porogram bulamadim play storda mi yok acaba
Yok canim malesef ikisi de cikmiyor buna benzeri var ama onda da galeri kismi yok sansimaOlabilir canım benim ios.
Şöyle bir görüntüsü var :)
Masllah size buyumussunz sizdeEki Görüntüle 1930764 bu göbekte benden olsun. 15.hafta
Ben daha hamile kalmadan alıyordum küçük küçük minnak zıbınlarını.. ve şimdi hiçbişey almımyorum çünkü 1 yaşına kadar herşeyini aldım. Saedec bebek arabası kaldı.. Onu da arıyoruz...Cok mantikli canim ya ben biraz da korktum aslinda nasi bi kafa yapim varsa kiyafet almaya bile korkuyorum ya bisey olursa diye resmde ondan erteledim hep cunku neye heves etsem hep elimde patlamistr bu on yargimi nasil yikicam bilmiyorum
Sanki doğmuş da kucağıma almışım. Hiç daha dokunmadığı birini özler mi insan özlüyor işteVar aslında öyle bi cihaz bak Google yaz kalp atışlarını falan dinleyebiliyosun. Ne güzel olurdu ultrason gibi her hareketini görsek olur bi gün ama biz görürmüyüz o günleri malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?