2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy ne güzel ya maşallah ben daha farkedemedim inşallah farkederim ben de.Hem hissetmek istiyorum hem de korkuyorum şimdi hissedip sonra hissetmezsem diye ozaman iyice kafayı yerim zaten hormonlardan bi garip oldum

O korkular geçti artık bende. Hiç öyle kötü şeyler gelmiyo aklıma başlarda ya bişi olduysa korkusuna doktoru iyice bunalttığım oluyodu git gel. Sendede geçsin artık korkular, büyüdüler bebişlerimiz maaşallah

Bence hissediyosundurda farkedemiyosundur, senın kuzucuk 1 hafta buyuk benım kuzucuktan, geceleri yada sabahları dinle biraz. Hem asıl hissettiğin zaman anlıyosun hamile oldugunu

bugün 18:40 ta randevum var 1 ay gecti aradan bakalım büyümüşmü yakışıklı :) 1 ayda cok uzun yaaa insan özlüyooo

zumba ne kadar güzel birşey bende eskiden spora giderken bir kaç ders katılmıştım. çok eğlenceli ama çokta yorucu birşey.

bende şimdi çok hareketsizim bilmiyorum normal mi ama işte eve gidince kızımla oynayacak bile halim kalmıyor. zaten eve git yemek yap çamaşır bulaşık kızın oyunu banyosu yatırması derken egzersize vakit bile bulamıyorum. bende 1,70 boy doktorun tartısına göre 79 ama benimkine göre 75 kiloyum (bu fark nasıl oluyor onuda anlamadım.) bende 90 kiloyu geçerim diye korkuyorum. sonra o kilolar nasıl verilir

ilk hamileliğini yaşayanlar gerçekten tadını çıkarın dinlenin spor yapın gezin yürüyün. ikinci ve daha sonraki hamilelikler hiç öyle olmuyor. ben şu an ne dinlenmeye ne de yürümeye vakit ayırabiliyorum. hatta akşam eve gidince kızım uyuyana kadar küçüğü düşünmeye vaktim bile olmuyor. yatınca birde işe gelince aklıma geliyor bebiş.

Sanki doğmuş da kucağıma almışım. Hiç daha dokunmadığı birini özler mi insan özlüyor işte

özlemezmiiiiii yaa insan, sanki sürekli bakma şansım olsa yatar akşama kadar bakarım, sanıye sanıye hareketlerini izler hiçte sıkılmam. Eskiden insanlar cinsiyetini bile bilmeden doktor yüzü görmeden doğururlarmış, biz cok şanslıyıızzz

Cok halisinz canim gebeligin ilk baslarinda hep kotuydum yine kaybedecem bu bebegide diye bir turlu sahplenemiyordum hep korkudan hala da hayal kurnaktan korkarim bebegimle ilgili heo hayal edince olmaz cunku benim o yuzden boyleim aslinda

Sanki doğmuş da kucağıma almışım. Hiç daha dokunmadığı birini özler mi insan özlüyor işte
Canım benim ya özleniyo tabi en çok göbüşünü özledim. Bi çıksın hayırlısıyla sağlıcakla ısırıcam o göbüşünü 5 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Cuma günü kontrol var Allahın izniyle görücem kızçemi iyi olduğunu göreyim bitiyo bütün sıkıntılarım

Bende randevuya girmeden önce şunu sorucam bunu sorucam doktora diyorum, ultrasonda onu görünce bide doktor hersey yolunda diyince bütün soruları unutuyorum, sormadan cıkıyorum uça uça ağzımız kulaklarımızda arabada alıyoruz soluğu :) ama bugun kesin sorucam sorularımı

Ne güzel yazmnışsın göbüşü ısırıcam diye
Ben de Ben de

cnm bnm boyumda 180
oglumda 68 ıle hamıle kaldım 86 ıle dogrdum (son aylar cok kılo aldım) dogum sonrası hemen gıttı kılo
boyun uzun oyle kotu durmaz
bnmde kılom 73,5, henuz 0,50 kg aldım. bulantılardan kaynaklı, yanı 73 ıle hamıle kalmıstım
sen endıse etme, bısı olmaz:)

Tünaydın kızlar. Dün birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim Hamilelikte karaciğer yenilmesi tavsiye edilmiyormuş. İçeriğinde fazla A vitamini olması sebebiyle. Şükür az yemiştim.

aynı durum bendede var
acaba hangı krem ıyıdır
ben kullanmıyrm zararlı dıye

Tünaydın kızlar. Dün birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim Hamilelikte karaciğer yenilmesi tavsiye edilmiyormuş. İçeriğinde fazla A vitamini olması sebebiyle. Şükür az yemiştim.

Evet cnm ben en başta ne yenir ne yenmez bakmıştım, bi bak istersen.
Ben bu aralar acıya çok kaptırdım kendimi

Başka videolar da var Dr Banu Çifti :)

cnm bebektır o
hareketlerı zor hıssedılır
ben bu sefer henuz hıssetmedım
ama ılk oglum ıcın tuttugum kayıtlarda not almısım
aynen dedıgın gıbı oluyordu
zaten herzaman farkedemıyorsun
ama o bence kesın bebısın:)

Bayanlar alışverise başladıniz mı?ben kendimi zor tutuyorum alisveris yapmamak icin.orgu oruyorum ilk defa pek beceremesemde.Cok guzel bir heyecan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Hazırım ben Yeterki iyi olsun kızım başka bişey istemiyorum kafayı yicem az kaldı. eşimde tırlatcak benim yüzümden
Kızın mı oluyoooo . Süper süper süper bilmiyorum ne hissediyorsun ama burdan bakınca süper bi duygu :) ben hazırlıksız yakalandım sırt baş ağrısı had safada. Canım sen istanbulda mısın.

Zaten tek tesellim hamilelikten o kilolar gidiyor demeniz :) artık her türlü gidecek yapacak bişey yok.
Peki sadece 8 kiloyla doğum yapan kadınlar gerçek değil mi

Bayanlar alışverise başladıniz mı?ben kendimi zor tutuyorum alisveris yapmamak icin.orgu oruyorum ilk defa pek beceremesemde.Cok guzel bir heyecan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Ben ufak tefek kıyafet aldım, park yatak ve bebek arabası da aldık :)
İndirimdeydi dayanamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…