Ayy ne güzel ya maşallah ben daha farkedemedim inşallah farkederim ben de.Hem hissetmek istiyorum hem de korkuyorum şimdi hissedip sonra hissetmezsem diye ozaman iyice kafayı yerim zaten hormonlardan bi garip oldum
Ben de 3-4 kilo aldım. Hızlı mı gidiyorum acaba diye kara kara düşünüyorum ama inanın ekstra çok bişey yemiyorum ama hamile kalmadan önce zumba yapardım. Şimdi o günlere nazaran daha hareketsizim. Bu hızla gidersem fil gibi olacam diye korkuyorum.
Şuan boyum 1,76 kilom 73,5
Aslında ben önceden yapardım kendim evde, bütün malzemelerim var.
Fakat hamilelikte yapamıyorum daha doğrusu işten çık eve gel, yemek falan derken vakit kalmıyor, hafta sonu da geziyoruz :)
Bazen yürüyüş yapıyorum ama haftada 2 gün çok nadir.
Aslında o kadar hevesliydim ki hamilelğin başlarında, kendime egrzersin hareketleri falan çıktı aldım ama nerdee :)
İşten çıkarsam (belki önümüzdeki ay) inşallah yaparım
Sanki doğmuş da kucağıma almışım. Hiç daha dokunmadığı birini özler mi insan özlüyor işte
Masllah size buyumussunz sizde
Cok halisinz canim gebeligin ilk baslarinda hep kotuydum yine kaybedecem bu bebegide diye bir turlu sahplenemiyordum hep korkudan hala da hayal kurnaktan korkarim bebegimle ilgili heo hayal edince olmaz cunku benim o yuzden boyleim aslindaBen daha hamile kalmadan alıyordum küçük küçük minnak zıbınlarını.. ve şimdi hiçbişey almımyorum çünkü 1 yaşına kadar herşeyini aldım. Saedec bebek arabası kaldı.. Onu da arıyoruz...
Boş ver kötü düşünceleri.. Bak artık 4.aya girdik herşey güzell olacak emin ol... Bebek için alış veriş yapmak insanı çok motive ediyor.. Minik zıbınlar al 2-3 tane. Bakıp bakıp mutlu oluyor insan
Canım benim ya özleniyo tabi en çok göbüşünü özledim. Bi çıksın hayırlısıyla sağlıcakla ısırıcam o göbüşünü 5 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Cuma günü kontrol var Allahın izniyle görücem kızçemi iyi olduğunu göreyim bitiyo bütün sıkıntılarımSanki doğmuş da kucağıma almışım. Hiç daha dokunmadığı birini özler mi insan özlüyor işte
Canım benim ya özleniyo tabi en çok göbüşünü özledim. Bi çıksın hayırlısıyla sağlıcakla ısırıcam o göbüşünü 5 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Cuma günü kontrol var Allahın izniyle görücem kızçemi iyi olduğunu göreyim bitiyo bütün sıkıntılarım
Ne güzel yazmnışsın göbüşü ısırıcam diyeCanım benim ya özleniyo tabi en çok göbüşünü özledim. Bi çıksın hayırlısıyla sağlıcakla ısırıcam o göbüşünü 5 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Cuma günü kontrol var Allahın izniyle görücem kızçemi iyi olduğunu göreyim bitiyo bütün sıkıntılarım
cnm ne guzel yapmıssın super:)Bu da benim göbüş
büyüyoruz işte santim santim
cnm bnm boyumda 180Ben de 3-4 kilo aldım. Hızlı mı gidiyorum acaba diye kara kara düşünüyorum ama inanın ekstra çok bişey yemiyorum ama hamile kalmadan önce zumba yapardım. Şimdi o günlere nazaran daha hareketsizim. Bu hızla gidersem fil gibi olacam diye korkuyorum.
Şuan boyum 1,76 kilom 73,5
aynı durum bendede varkızlar size birşey sorucam benim vucudum çok kuruyor kışın. özellikle kollarım dizlerimin üstü bileklerim falan . birde dizlerimin üstünde kuruluktan egzama oluyor. knormalde egzama kremim var ama onlar kortizonlu kremler o sebeple kullnamıyorum. ama biliyorum ki nemlendirince egzamada hafifliyor. bana önerebileceğiniz hamilelikte de kullanableceğim tüm vucud için nemlendirici var mı?
bebek yağı kullnaıyorum ama çok etkili olmuyor hemen çekiyor vucud. bi de karnım gerildikçe ilk hamileliğimden olan çatlaklarım belirginleşmeye başladı. sanırım ben bu hamileliğimde de çatlatlarla mücadele de başarısız olucam
Tünaydın kızlar. Dün birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim Hamilelikte karaciğer yenilmesi tavsiye edilmiyormuş. İçeriğinde fazla A vitamini olması sebebiyle. Şükür az yemiştim.
cnm bebektır oKızlar iki üç gün öncesine kadar karnıma yastık koyup rahat oturduğum da kasıklarımda sanki pıt pıt hissediyor gibiydim kasıkta gaz olmaz diyordum bebeğime yordum ama dediğim gibi yastık koyarsam hissediyordum ama iki gündür önceki gibi yoğun değil çok kendimi dinlersem var yoksa o hissettiklerim başka bişey mi??? hisseden varmı başka da bu arada ilk hamileligim
Canim ben zayf oldugum halde ayrt edemiyorum vallazaten ben kiloluydum ne kadarı kilo ne kadarı göbek iste onu pek ayırtedemiyorum.
Kızın mı oluyoooo . Süper süper süperHazırım benYeterki iyi olsun kızım başka bişey istemiyorum kafayı yicem az kaldı. eşimde tırlatcak benim yüzümden
Ben daha yeni başladı sıkıntılarım mide bulantısı sırt ağrısı bunalım 3 aydan sonra başladı malasef herkes gider mersine ben giderim tersineGünaydın kızlar rahata eren var mı merak ettim :) ...midemde gaz sorunu hiç geçmiyor
Bayanlar alışverise başladıniz mı?ben kendimi zor tutuyorum alisveris yapmamak icin.orgu oruyorum ilk defa pek beceremesemde.Cok guzel bir heyecan Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?