- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Ablam ilk çocuğunda 11,ikincisinde sadece 7 kilo aldı.ama ben onu ikiye katlarım gibi geliyorZaten tek tesellim hamilelikten o kilolar gidiyor demeniz :) artık her türlü gidecek yapacak bişey yok.
Peki sadece 8 kiloyla doğum yapan kadınlar gerçek değil mi
Gözün aydın canım dörtlüye Ne gerek varki doktor mu önerdi ayrıntılı daha iyi onu bekle kafanı katıştırma
Bazı Dr lar bunu ticaret haline getirmiş maalesef yeğenim için de down sendromlu dedi ense kalınlığını 5 cm ölçtü üstüne testler yapıldı amniyosenrez önerdi ablam istemedi yeğenim çok şükür gayet sağlıklı aklı başında bıcır bıcır bir kız benim de 2 li temiz ölçümler temiz şimdi 3 lüyü istememe rağmen yaptırdı ben ya risk çıkarsa hamileliğimin zehir olacağını söyledim bebeğe baktım ölçümleri gayet iyi zaten şüphelensem direkt söylerim rahat bir hamilelik geçir diye söylüyorum ben dedi ve ikna etti bu hafta sonuç belli olacak inşallah sıkıntı çıkmaz
kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda
Ne güzel aynıyız neredeyse boyun uzun senin o zaman bende 58Ben 59la başladım en son kontrolümde sadece 1 kilo almıştım.. 60tım. Ama şimdi ne kadarım bilmiyorum. 31 aralık kontrolüm var
Benim arkadasım doğumuna yakın artık bebek doğum pozisyonu aldığı için yüzünü görememişti kaç hafta. Artık doğsa doğsa dedi bebiş de 40 haftayı tamamladı inat eder gibiCanım benim ya özleniyo tabi en çok göbüşünü özledim. Bi çıksın hayırlısıyla sağlıcakla ısırıcam o göbüşünü 5 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Cuma günü kontrol var Allahın izniyle görücem kızçemi iyi olduğunu göreyim bitiyo bütün sıkıntılarım
:) çok güzel bi duygu ama bugün fazla yakalayamadım iyidir inşallah kuzumcnm bebektır o
hareketlerı zor hıssedılır
ben bu sefer henuz hıssetmedım
ama ılk oglum ıcın tuttugum kayıtlarda not almısım
aynen dedıgın gıbı oluyordu
zaten herzaman farkedemıyorsun
ama o bence kesın bebısın:)
Valla annem 1 kere ultrasona girmiş onda da göstermemişim. Doğumda öğrenmiş kız olduğumu. İnternetten bakıyorum hep bebek bu haftada ne yaparmış diye hayal ediyorum. Duyuyo mu yoksa daha var mı? Yediklerimin tadını alıyo mu? Geçen acılı bişey yesem onun da ağzı yanar mı diye düşündüm yaaözlemezmiiiiii yaa insan, sanki sürekli bakma şansım olsa yatar akşama kadar bakarım, sanıye sanıye hareketlerini izler hiçte sıkılmam. Eskiden insanlar cinsiyetini bile bilmeden doktor yüzü görmeden doğururlarmış, biz cok şanslıyıızzz
Ama çok tatlı değilmi göbüşüNe güzel yazmnışsın göbüşü ısırıcam diye
Ben de Ben de
Evet canım bende duydum ben yumurtanın sarısını bile çok yemiyorum tiksiniyodum zaten de ama bi sebebide o 2 yumurta beyazı yiyorum sarısı yokTünaydın kızlar. Dün birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim Hamilelikte karaciğer yenilmesi tavsiye edilmiyormuş. İçeriğinde fazla A vitamini olması sebebiyle. Şükür az yemiştim.
Benim yiğenim okulda görüyo hafta hafta anlatıyo bana bu haftalarda tat alma tomurcukları oluşuyormuş annenin yedikleri amniyotik sıvıya geçiyomuş bebekte onu yuttuğu için bizim bebişlerde bizimle adana urfa çiğ köfteee yiyo demek oluyoValla annem 1 kere ultrasona girmiş onda da göstermemişim. Doğumda öğrenmiş kız olduğumu. İnternetten bakıyorum hep bebek bu haftada ne yaparmış diye hayal ediyorum. Duyuyo mu yoksa daha var mı? Yediklerimin tadını alıyo mu? Geçen acılı bişey yesem onun da ağzı yanar mı diye düşündüm yaa
Evet yaa birde ben kilolu hamile kaldım inş çok kilo almam yoksa bu gebelik nasıl biter bilmiyorumRahata ereceğimize sanki daha da zorlaşıyor gibi şimdi de bi şişkinlik başladı sanki 100 kişiyi yemişim gibi artık karnım belim geriliyor.acaba 9.ayda nasıl olacam diye kara kara düşünüyorum
Ay yemiyim o zaman kıyamam yanmasın yavrumBenim yiğenim okulda görüyo hafta hafta anlatıyo bana bu haftalarda tat alma tomurcukları oluşuyormuş annenin yedikleri amniyotik sıvıya geçiyomuş bebekte onu yuttuğu için bizim bebişlerde bizimle adana urfa çiğ köfteee yiyo demek oluyo
Ben de kilolu hamile kaldım. İlk başlarda 2,5 kilo aldım. Aralık ayında 400 gram almışım. Yememden kısmadım normal yiyorumEvet yaa birde ben kilolu hamile kaldım inş çok kilo almam yoksa bu gebelik nasıl biter bilmiyorum
Kız yeme zaten kömürün üstünde pişiyo onlar bi lokma ye fazla yeme karbonmonoksit alıyor çocukAy yemiyim o zaman kıyamam yanmasın yavrum
Benim boy 1.68 kilo şu an 60... 8 kilo daha alırım daha da almam diye umut ediyorum ama bu iştahla zorNe güzel aynıyız neredeyse boyun uzun senin o zaman bende 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?