2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanımlar herkese merhaba.. Doktorum en son kontrolde decavit ve maltofer ilaç verdi bana. Üç gündür kullanıyorum ama afedersiniz feci kabız oldum. Ama şu an hangisi kabız yaptı bilemiyorum, belki ikisi de... Bu ilaçlardan kullananız var mı? Size de sıkıntı yaptı mı?

Gözün aydın canım dörtlüye Ne gerek varki doktor mu önerdi ayrıntılı daha iyi onu bekle kafanı katıştırma

Canım ikilim riskli olunca dörlü yaptırmak istedim. dörtlü iyi çıkarsa içim rahat eder diye. Ama sonuç kağıdım risksiz bölge yazsa da doktorum riskli bölgeye yakın dedi. Moralimi bozdu. Doktor değiştirmeye karar verdim....

Ya ikilimde risk vardı. dörtlü yaptırdım. Risksiz bölge yazıyor ama doktorum riskliye yakın dedi. Yurt dışı testini yaptırın falan diyor. Sabah sabah canım çok sıkıldı ya. Doktordan memnun olmadığıma kesin kanaat getirdim.

kizlar bugun gebeligimin 4. ayini bitirmis bulunmaktayim tartildim tam 4,5 kilo almisim sizler ne kadar aldiniz acaba hizli mi gidiyorum kilo konusunda

ben 2,5 kilo aldım canım.... Ama hızlandı sanki almam. Daha da alırım sankim. Bakalım nasıl olacak.

Canım sıkkın kızlar. ikilim riskli diye 4lü yaptırdım. Sonuç kağıdına göre risksiz bölge. Doktor ile kouştum sabah. hala riskliye yakın diyor. Canımı sıkıyor ya. offfff. Allahım hayırlısı olsun ya rabbim.

Benim arkadasım doğumuna yakın artık bebek doğum pozisyonu aldığı için yüzünü görememişti kaç hafta. Artık doğsa doğsa dedi bebiş de 40 haftayı tamamladı inat eder gibi

Ahaha bu kadar olur ben de hamsiyi düşünebiliyorum ama balık denince midem bulanıyor. Ben de ilk defa cumartesi günü balık yedim :)

:) çok güzel bi duygu ama bugün fazla yakalayamadım iyidir inşallah kuzum

Valla annem 1 kere ultrasona girmiş onda da göstermemişim. Doğumda öğrenmiş kız olduğumu. İnternetten bakıyorum hep bebek bu haftada ne yaparmış diye hayal ediyorum. Duyuyo mu yoksa daha var mı? Yediklerimin tadını alıyo mu? Geçen acılı bişey yesem onun da ağzı yanar mı diye düşündüm yaa

Tünaydın kızlar. Dün birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim Hamilelikte karaciğer yenilmesi tavsiye edilmiyormuş. İçeriğinde fazla A vitamini olması sebebiyle. Şükür az yemiştim.
Evet canım bende duydum ben yumurtanın sarısını bile çok yemiyorum tiksiniyodum zaten de ama bi sebebide o 2 yumurta beyazı yiyorum sarısı yok

Ben bu sabah tartıldım 58'i görünce şok oldum. 54 ile başlamıştım daha yeni 3 kilo almışken 4'ü görünce panikledim kızlar. Boyum yaklaşık 166.

Benim yiğenim okulda görüyo hafta hafta anlatıyo bana bu haftalarda tat alma tomurcukları oluşuyormuş annenin yedikleri amniyotik sıvıya geçiyomuş bebekte onu yuttuğu için bizim bebişlerde bizimle adana urfa çiğ köfteee yiyo demek oluyo

Rahata ereceğimize sanki daha da zorlaşıyor gibi şimdi de bi şişkinlik başladı sanki 100 kişiyi yemişim gibi artık karnım belim geriliyor.acaba 9.ayda nasıl olacam diye kara kara düşünüyorum
Evet yaa birde ben kilolu hamile kaldım inş çok kilo almam yoksa bu gebelik nasıl biter bilmiyorum

Ay yemiyim o zaman kıyamam yanmasın yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…