- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
Hamişler bugün doktora gitcem 14 haftanın içerisindeyim bakalım bebiş kendini gösterecekmi bir de ben biraz hemen sırtım karnım belim her yerim ağrıyor gitmişken diyetisyene sıra bulabilirsem diyetisyenede gitcem çok kilo almamam gerekiyor bu kilolar başa bela kafamda bir sürü sorular var.Tabi doktora gidince unutuyorum o yüzden kağıda yazdım soruları doktordan dönüşte haberleri veririm
Bende çok kaçırdım bu aralar hamur işi falan dayanamıyorum bide bu aylada kilo alımı çok olmz diyolar ben tam tersi 3 kilo almişım hayırlısı bakalım sonumuz ne olcak canımda istiyo pastalar böreklerBen de kilolu hamile kaldım. İlk başlarda 2,5 kilo aldım. Aralık ayında 400 gram almışım. Yememden kısmadım normal yiyorum
Bekliyoruz canım güzel haberlerini İnşallah gösterir benim zilli hemen açıverdi hiç utanması yok.Hamişler bugün doktora gitcem 14 haftanın içerisindeyim bakalım bebiş kendini gösterecekmi bir de ben biraz hemen sırtım karnım belim her yerim ağrıyor gitmişken diyetisyene sıra bulabilirsem diyetisyenede gitcem çok kilo almamam gerekiyor bu kilolar başa bela kafamda bir sürü sorular var.Tabi doktora gidince unutuyorum o yüzden kağıda yazdım soruları doktordan dönüşte haberleri veririm
Bugun viaport a gittim bebek arabasına bakacaktım e-bebek mağazasının yerinde yeller esiyor kapanmış giden olursa boşuna aramayınpentiye gittim ne tayt kalmış ne sutyen eli boş döndüm artık başka yerlere bakacağım
Evet evet ama sonuçBence de hamur işi ve tatlı yemeyelim.
Ben ekmeği de tam buğday veya tahıllı almaya çalışıyorum beyaz ekmek olmasın.
Tatlıyı da sadece sabahları bal veya pekmez :)
ama makarna ve pilava hayır diyemiyorum
Zaten tek tesellim hamilelikten o kilolar gidiyor demeniz :) artık her türlü gidecek yapacak bişey yok.
Peki sadece 8 kiloyla doğum yapan kadınlar gerçek değil mi
Hanımlar herkese merhaba.. Doktorum en son kontrolde decavit ve maltofer ilaç verdi bana. Üç gündür kullanıyorum ama afedersiniz feci kabız oldum.Ama şu an hangisi kabız yaptı bilemiyorum, belki ikisi de... Bu ilaçlardan kullananız var mı? Size de sıkıntı yaptı mı?
Canım sıkkın kızlar. ikilim riskli diye 4lü yaptırdım. Sonuç kağıdına göre risksiz bölge. Doktor ile kouştum sabah. hala riskliye yakın diyor. Canımı sıkıyor ya. offfff. Allahım hayırlısı olsun ya rabbim.
Yok yemeğin içine acı koyuyodum. Onu yemiyimKız yeme zaten kömürün üstünde pişiyo onlar bi lokma ye fazla yeme karbonmonoksit alıyor çocuk
Ben nefes almada çok zorlanıyorum sanki bebiş de nefes alamıyor gibi geliyorBende çok kaçırdım bu aralar hamur işi falan dayanamıyorum bide bu aylada kilo alımı çok olmz diyolar ben tam tersi 3 kilo almişım hayırlısı bakalım sonumuz ne olcak canımda istiyo pastalar böreklerama yemememiz lazım kızlar
Bana daha Demir hapına başlamadı. Önümüzdeki ay başlıcaz. İmom kullanmaya devam ediyorumValla ben kabızlık sorununu çözdüm çok şükür düzene girdi, ferrum fort kulllandım bitti, şimdi doktor başka bi demir hapı verdi o daha iyi geldi, ama adını şu an hatırlayamadım pembe renk :)
cnm ben kasım 2014 te normal dogumla 4100 gr oglumu kucagıma aldımKızlar aranızda normal doğum yapanlar var mı? Varsa biraz anlatır mısınız? Ne tavsiye edersiniz? Ben de normal doğum düşünüyorum ama daha kararsızım. Normal doğum hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Kızlar merhabalar..
Çok şiddetli değil ama karın ağrısı gibi bir hissiyatı olan var mı? Dün gece uyuyamadım korkudan. Kanama geçmişi olduğu için yakın zamanda korkuyorum. Hafif hafif ağrıyor gibi. Ama acaba gerilmeden dolayı normal de ben mi panik yapıyorum bilemiyorum. Sizde nasıl?
ıyıdır cnm kıpır kıpırrr kımbılr neler yapıo:) çok güzel bi duygu ama bugün fazla yakalayamadım iyidir inşallah kuzum
Kızlar aranızda normal doğum yapanlar var mı? Varsa biraz anlatır mısınız? Ne tavsiye edersiniz? Ben de normal doğum düşünüyorum ama daha kararsızım. Normal doğum hakkında neler söyleyebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?