- 22 Ekim 2015
- 2.022
- 3.788
- 83
- 41
Herşey iyi olacak canım. İçini ferah tut.Yarın kontrolümüz var, dua edin bize lütfen kist küçülmüş olsun, suyumuz azalmış olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey iyi olacak canım. İçini ferah tut.Yarın kontrolümüz var, dua edin bize lütfen kist küçülmüş olsun, suyumuz azalmış olsun![]()
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sezeryanla mı doğum yapmıştın?
30ml az değilmi ya benim oğlum 30ile doymuyor ki..ben gündüz süt gece mama veriyorum doktor mama için 45dedi..o yetiyo ama 30ml anne sütü yetmiyor hemen acıkıyorKızlar şimdi çocuk doktorumuz geldi ona sordum.
2 saatte bir 30 ml anne sütü yeterli dedi. Mamaya gerek yokmuş
Eğer doymazsa ve süt hiç yoksa mama verilmeli dedi
Dedim aranıyor ellerini ağzına götürüyor
O her zaman acıktığını göstermez dedi.refleks miş
Benim de sezeryan olacak pazartesi. Biraz gerginim deTeşekkürler. Sezaryenle doğum yaptım. Genel anestezi yapıldı. Sadece bir gün kaldım hastanede. Doktorum çok iyiydi sağolsun.
Bol besliyorum ben de kaç gündür.. e yani mama verme diyenlere sinir oluyorum ya nasıl doyurayım ben bu bebeği? Güneşe tutuyorum ben de ama çok tutamıyorum tenine zarar gelmesin diye.. bende değeri 10du.. sende tamamen geçti mi peki?Canım benim oğlumda da sarılık var değeri 12ydi dün. Sarılığı geçiren en önemli unsur aç kalmaması, ve gündüz bol bol güneşe tutman olsun ben bugün bebeğimin renginin geldiğini farkettim baya baya güneşe tuttum başını, yıkandığı suya altın koydum sen de dene istersen. Mama olayına gelince aynı durumu ben de yaşıyorum sütüm yetmiyor mama da veriyorum kendi sütümü maksimum üç öğün sağıp verebiliyorum o kadar yetiyor. Mama verme alışır diyorlar ama ciddi ciddi yeme makinesi gibi ben nasıl doyurayım yavruyu bi kaşık sütle
Bende değeri 10.88 gibi bişeydi.. anne sütü sağıp veriyorum ama yetmiyor tabi o yüzden mecbur mama.. tabanından elinin üstünden kan alıyorlar her seferinde içim gidiyor vallamerhaba canim benim bebegimde sarilik oldu enson 12 cikti degeri seninkinin degeri kacti bizim doktorumuz bol bol anne sutu ver dedi emmesi kuvvetli degil o yuzden bende sagarak sut veriyorum mama vermiyorum sutun yeterli geliyorsa mama yerine sut ver bence iki gun oldu degerini olcturmedim yavrumun ellerinin ustunden kan aliyorlar kiyamiyorum icim gidiyor o aglarken
İyi olmanıza çok sevindim canım.. benim de çok zamanım olmuyor giremiyorum buraya..Ah cnm bnm Merhaba.
Yenice kendime geldim diyebilirim. 1 hafta da anca toparlanabildim.
İyiyiz biz.
Yazacağım uzunca bi msj , öpüyorum Tibet bebeği ve güzel annesini.
Allah esirgesin bebeğini. Ben de uyutularak yapıldım sezeryan.. genel değildi ama spinal işe yaramadı. Uyuşmadım malesefTeşekkürler. Sezaryenle doğum yaptım. Genel anestezi yapıldı. Sadece bir gün kaldım hastanede. Doktorum çok iyiydi sağolsun.
Kaç günlük oldu bebeğin? 30la doymuyorlar.. 50-60 arası bazen 40.. bende anne sütü yetmiyor 24 saatte sadece 4 öğün verebiliyorum30ml az değilmi ya benim oğlum 30ile doymuyor ki..ben gündüz süt gece mama veriyorum doktor mama için 45dedi..o yetiyo ama 30ml anne sütü yetmiyor hemen acıkıyor
İsmi begüm canım 3650 doğdu daha hastanedeyiz bakalım bugün çıkarız artık :)
13 günlük oldu benimde yetmiyor emmedği için sağıyorumKaç günlük oldu bebeğin? 30la doymuyorlar.. 50-60 arası bazen 40.. bende anne sütü yetmiyor 24 saatte sadece 4 öğün verebiliyorum
Seninle gunlerimiz ayni, bizde de hic belirti yok.. gerci p.tesi cati muayenesinde 1 cm acilma vardi bugun icin yatiralim dogum olsun dedi dr, istemedim. Istemedim diye de bugunku muayenede bi bozuk gibiydi bana karsiYine dogurma belirtileri yok doktorum gelmez daha bu bebek dedi alltan muayne etti bu cati muaynesimiydi bilmiuorum acikliga bakicam dedi okdar sıķı ki 50 hafta surse bekler dedi sali gunu yine cagrdi o zaman belli olacak akibetim
Bebek çişini günde kaç defa yapıyor canım önemli olan oymuşBen humana rezene komposto hurma kuru incir yiyorum ama artık kızıma yetmez oldu
Emzirirken anlamıyorum ama sağıp verince artık 30 ml ile doymuyor
Aranıyor
Mama vermelimiyiz takviye
Ya mamaya alışır memeyi hepten bırakırsa
Offf çok kararsızım
Canım benim değer 12 idi yüzünde geçti de boynunda ve bacaklarında kaldı hafif. Bugün topuk kanı için gittiğimde geçiyor olduğunu söyledi hemşire. Mamayı ne ile veriyorsun biberon mu kaşık mıBol besliyorum ben de kaç gündür.. e yani mama verme diyenlere sinir oluyorum ya nasıl doyurayım ben bu bebeği? Güneşe tutuyorum ben de ama çok tutamıyorum tenine zarar gelmesin diye.. bende değeri 10du.. sende tamamen geçti mi peki?
Benimki de sürekli aranıyor emzirmezsem ağlıyor amaKızlar şimdi çocuk doktorumuz geldi ona sordum.
2 saatte bir 30 ml anne sütü yeterli dedi. Mamaya gerek yokmuş
Eğer doymazsa ve süt hiç yoksa mama verilmeli dedi
Dedim aranıyor ellerini ağzına götürüyor
O her zaman acıktığını göstermez dedi.refleks miş