2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aramızda bir gun var

Bende hemen bakiyorum aramizda kac gun var dr a gitmismi gormusmu keseyi takipteyim ...sen gittinmi dr a[/QUOTE]
Canim benim kontrol yarin keseyi bile goremedim daha. Bayram haftasina denk geldi doktorumun doluydu randevulari. P.tesi musaitti. Yarin 2 de randevum insallah sagliklidir bebegim

Kizlar yarin büyük gün.. Üç gün önce de bahsettigim gibi yarin iki doktora birden gidicem ve sonuca gore dusuk mu dis gebelik mi yoksa hersey yoluna mi girmis bunu ogrenicem dualarinizi eksik etmeyin lutfen insallah hayirli haberlerle yazarim yarin buraya

Kızlar bir şey sorcam yolk sac kesesi nezaman gorulur.ben 4+4 iken keseyi gorduk doktor 3 mm dedi haftaya gel yolk sac kesesi varmı yokmu ona bakalım anca ozaman anlarız dış gebelik mi ? değil mi ? Dedi .

Kızlar bir şey sorcam yolk sac kesesi nezaman gorulur.ben 4+4 iken keseyi gorduk doktor 3 mm dedi haftaya gel yolk sac kesesi varmı yokmu ona bakalım anca ozaman anlarız dış gebelik mi ? değil mi ? Dedi .
Canım kesen 1 cm oldugunda yolk sac , 1.5 cm oldugundada bebek görünür eger kesen 2.3-2.5 cm olur da hala bebek yoksa boş gebelk oluyo
Keseninde her gün ort. 1-1.2 mm büyümesi gerekiyo ona göre hesapla canını sıkma bnde kesem 3 mmken gördüm ilk muayenede 15 gün sonra bebiş 6mm olmuştu kalp atışlarını duyduk çok şükür bnde korktum senin gbi ama tadını çıkar

Hımm iyi o zamn normal, geri ilkinde benim 6. Haftada başlamıştı bulantılar

Maşallah canım inş kalp atışlarını da duyarsınız, aramızda iki gün var 4+3 üm bende
Hadi ya ne güzel peki sen keseyi gordunmu doktor bana haftaya gel yolk sac kesesi varmı yokmu ona bakalım dedi eğer o varsa gebelik sağlıklı ilerliyormus .
Birde bende henüz hiç birşey yok migde bulantısı baş ağrısı vs. Senin nasıl ilerliyor canm hamileligin

Çok sağol canım inşallah bir sorun yoktur . Çok korkuyorum ya . Ne güzel sen gormuşsun rahatlamissin canm. düşünmeden duramiyorumBirde canm bebek günde 1-2 mm arası büyümesi gerekiyor muş ya hani sen keseyi gordugunde 3 mm mis peki 15 gün sonra nasıl 6 mm oluyor onu anlamadım daha fazla olması gerekmiyor mu

Aynen yazık tüm işleri o yapıyor birşey yapayım diyorum midemin bulanmasi ile kalıyorum birde ne yersem afedersin çıkıyor herhalde serumla beslenecegiz
Allah razı olsun onlardan tam yol arkadaşı adını hakediyorlar.. benim çok bulanıyor ufaktan işler yapabiliyorum canım ama çıkarmıyorum hiç yediğimi :)

Kızlar birde kesemin bulunduğu noktada yara varmış gibi acıyor gülerken hapşurırken yatakta dönerken falan( ama kanamam lekelenmem falan olmadı hiç.birde eşim bugün rüyasında erkek bebek görmüş güzel bi rüyaydı ama hatırlamıyorum dedi..

Kese buyuyor diyedir canim. Darisi basima insallah bende keseyi gorurum

Meyr_a canım ben bir haftadır afedersin çıkarıyorum iş dahi yapamıyorum gerçekten eşlerden Allah razı olsun şimdi okulda başlıyor düşüp bayilacam diye korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…