2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin kizlar acil cevap istiyorum lutfen bugun doktora gittim 4+5 gunluk gebeyim kendi hesaplamama gore bugun doktora gittim keseyi goremedi normalmi

Günaydın kızlar benim doktorum kalp atışlarımızı duyduktan sonra Aile hekiminden detaylı kan testi sonucu istedi hepsini kalem kalem yazdılar.Sizlerden de böyle şeyler istendi mi?Birde Aile hekimi olması şartmı bulunduğum yerde daha yakınımda da yaptırabilir miyim bilemiyorum çok detaylı bi tahlil.

Günler Geçmiyor dimi

Günler Geçmiyor dimi
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de günler geçmiyo diye iki gün bekleyemedim muayaneme gittim dün kendimi acile attım yalandan ağrım var şu bu baktrdım da gördüm bebeğimi görmemiştim strese giriyodum gittim de kurtuldum ya çok şükür inşallah günlerin öyle bi geçerki anlamazsın canım benim

patitis canımcım keseyi görmüşsünüz , hadi darısı kalp atışlarına olsun inşAllah
Çok güzel bir duygu değil mi , sen nasıl heyecanlısındır şimdi
ayy sorma canım ya ultrasona girene kadar nasıl stresliydik eşimle keseyi görünce hem çok mutlu olduk hem gözler doldu hem 2 hafta daha beklicez çok değişikti ya

Ilk gebelikte ben her hafta Dr ye gidiyordum ay niye bulantım geçti.ay niye karnım ağrıdı artık Dr ye eşim dediki kredi Kartı sizde Kalsın her hafta geliyoruz çeker durursunuz Demişti .ilk gebeliklerde öyle oluyor

Bebeğin değil canım kesenin günde en az 1 mm büyümesi gerekiyomuş görürsün sende sıkma canını en az diyorum tabi daha hızlı büyüyen de olabilir :) benm kese 3 mm di sonra kesede büyümüş baya bebekte 6 mm olmuştu

Benimde acıyo canım ama lekelenme yoksa korkma dahabille iyidiyo drlar yerleşme saglamlaşıyo rüyada ters cıkarderler ama kızgörünce erkek erkekgörüncekız olurmuş

Bende aynı senin gibiyim dün gece uyuyamadım midem bulanıyo bide bu gün hastaneye gidicem nasıl olucak bilmiyorum hastane de uzak bulantılarla zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…