- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.641
Ne zor oluyordur simdi rabbim yardimcn olsun canm.5.haftamda sabahları oluyordu şimdi her an oluyor canım
Merhabaa hosgeldin canim 27 mayis ya belkide haziran annesi olursun ikizler burcuMerhabalar,nasılsınız güzel anne adayları?...Bende mayısta doğum yapacağım inşallah :)
Kızlar birde kesemin bulunduğu noktada yara varmış gibi acıyor gülerken hapşurırken yatakta dönerken falan( ama kanamam lekelenmem falan olmadı hiç.birde eşim bugün rüyasında erkek bebek görmüş güzel bi rüyaydı ama hatırlamıyorum dedi..
evet cnm folikasit trio kullaniyorumBen daha gitmedim canım bende cars. Gideyim ozaman keseyi göreyim teşekkürlerfolikasit vitamin falan başladınmı
Hayirli haberler alirsin insaAllah canimKizlar yarin büyük gün.. Üç gün önce de bahsettigim gibi yarin iki doktora birden gidicem ve sonuca gore dusuk mu dis gebelik mi yoksa hersey yoluna mi girmis bunu ogrenicem dualarinizi eksik etmeyin lutfen insallah hayirli haberlerle yazarim yarin buraya
Keseyi gorduk diyosun canim ben dis gebelik gecirdim dis gebelikte kese gorulmez rahimde icini rahat tutKızlar bir şey sorcam yolk sac kesesi nezaman gorulur.ben 4+4 iken keseyi gorduk doktor 3 mm dedi haftaya gel yolk sac kesesi varmı yokmu ona bakalım anca ozaman anlarız dış gebelik mi ? değil mi ? Dedi .
Insallah canim benimde bu persembe bugunle persembeyi saymiyorum 2 gun kaldi diye avunuyorum bugun kan vericem tekrar 10 gun oldu en son 385 ti bakalm ne olduKızlar haftaya pazartesi kalp atışı için Dr ye gideceğiz inşaallah duyarızda rahatlarız
Evet hem iğne hem hap kullaniyorum .herşey yolunda gitsinde ben cektiklerime raziyim
Canım merhaba üzme kendini yolk sac var mıydı bak benimde ilk yolk sac vardı 7+2 de gittim oluşmuştu sende de çıkar er geçsenin
ama bak senin kesenin ici dolu benim kese bombos 5haftalik gibi sadece minik bir nokta var benmkinde(((
benmkinin yani kesenin icinde noktacik var seninki baya buyukmus 7-4oldm ben deCanım merhaba üzme kendini yolk sac var mıydı bak benimde ilk yolk sac vardı 7+2 de gittim böyleydi sende de çıkar er geç
Aaaa evet ya :))) Hadi hayırlısı bakalim... Ben de önümüdeki hafta Kalp atısı icin gidecegim kısmet olursa.Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor:)
Bizde keseyi pazartesi göreceğiz :)büyük heyecan:)
Hadi insaallah canım duyulur kalp atısıAynen canım çok iyi yaşamak lazım bu süreci tek fark içimizde bir minikevet canımya 7+3 olduk daha fazla bekleyemicem meraktan ölüyorum
Canım benim bakabilir miyim kesene sonra silersin at buraya bi bakayım ben de dün yalandan acile gittim 6 haftada yoktu yoolk sac vardı dün yalandan gittim acile ağrım sancım var dedim baktırdım kalp atışı duydumda sakinleştim çok şükür yarın rutin muayeneme gidicem istersen bi kesene bakayım bu arada ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü yatıyorum bunun çok önemi yok yüz üstü yatmadabenmkinin yani kesenin icinde noktacik var seninki baya buyukmus 7-4oldm ben de
Canım benim dikkat et sakın hasta olma pıksırmak iyi olmuyo baskı yapıyosun rahime grip nezle aman olma sıcak tut kendini sıcak şeyler içGünaydin kizlar. Dün aksam cok kötüydüm ya bulantim coktu ve bi üsüme tuttu bendi tirtir titriyodum. Sonrada sicak basti sonra yine üsüdüm. Insallah soguk almamisimdir. Simdide her yerim agriyo kirginlik var üzerimde. Bugün doktora gidecem ins gecer o zamana kadar
Ben 7+2 de gördüm canım daha erken görende olabilirGünaydın kızlar kalp atışlarını ne zaman gördünüz? En erken gören kim aramızda?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım:)Kizlar yarin büyük gün.. Üç gün önce de bahsettigim gibi yarin iki doktora birden gidicem ve sonuca gore dusuk mu dis gebelik mi yoksa hersey yoluna mi girmis bunu ogrenicem dualarinizi eksik etmeyin lutfen insallah hayirli haberlerle yazarim yarin buraya
Günaydın kızlar kalp atışlarını ne zaman gördünüz? En erken gören kim aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?