2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Tam tarif ettiğin durum bende de var birde dün gece çok kötü oldum gaz sancısı, mide bulantısı ve soğuk terler döktüm. Umarım hepimiz koaly hamilelikler geçirip, kolay doğum yaparız Allah gönlünüze göre versin inşallah

Hayirli haberler alirsin insaAllah canim
Kızlar bir şey sorcam yolk sac kesesi nezaman gorulur.ben 4+4 iken keseyi gorduk doktor 3 mm dedi haftaya gel yolk sac kesesi varmı yokmu ona bakalım anca ozaman anlarız dış gebelik mi ? değil mi ? Dedi .
Keseyi gorduk diyosun canim ben dis gebelik gecirdim dis gebelikte kese gorulmez rahimde icini rahat tut
Kızlar haftaya pazartesi kalp atışı için Dr ye gideceğiz inşaallah duyarızda rahatlarız
Insallah canim benimde bu persembe bugunle persembeyi saymiyorum 2 gun kaldi diye avunuyorum bugun kan vericem tekrar 10 gun oldu en son 385 ti bakalm ne oldu

Gunaydin guzel anneler ogretmen arkadaslar ,okullu cocugu olan anneler insallah guzel hayirli bir egitim ogretim yili olur hepimiz icin

Günaydın kizlar

öncelikle dunku yazilari okudum bi kac sey sormak istiyorum

ikili tarama testi yaptirmaktan neden korkuyorsunuz nasil bir sey bu ikili tarama testi ve bir zarari var mi size ya da bebise?

bir de 7h4g civariyim sizde de zaman zaman hic bir belirti olmadigi oluyor mu
bir de son olarak sol tarafa yatmak kan dolasimi vs icin iyi derler benm kalbim biraz rahatsiz sol tarafima hic ama hic yatamam siz nasil yatiyorsunuz?

Günaydin kizlar. Dün aksam cok kötüydüm ya bulantim coktu ve bi üsüme tuttu bendi tirtir titriyodum. Sonrada sicak basti sonra yine üsüdüm. Insallah soguk almamisimdir. Simdide her yerim agriyo kirginlik var üzerimde. Bugün doktora gidecem ins gecer o zamana kadar

benmkinin yani kesenin icinde noktacik var seninki baya buyukmus 7-4oldm ben de
Canım benim bakabilir miyim kesene sonra silersin at buraya bi bakayım ben de dün yalandan acile gittim 6 haftada yoktu yoolk sac vardı dün yalandan gittim acile ağrım sancım var dedim baktırdım kalp atışı duydumda sakinleştim çok şükür yarın rutin muayeneme gidicem istersen bi kesene bakayım bu arada ben sağa sola yatamıyorum sırt üstü yatıyorum bunun çok önemi yok yüz üstü yatmada

Canım benim dikkat et sakın hasta olma pıksırmak iyi olmuyo baskı yapıyosun rahime grip nezle aman olma sıcak tut kendini sıcak şeyler iç

Güzel haberlerini bekliyoruz canım:)

Günaydın kızlar kalp atışlarını ne zaman gördünüz? En erken gören kim aramızda?

Canım bende 6+5 de gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…