2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin hatunlar @miniuhud nerdesin etikettede cikmadi ismimerak ettim bir iki gundur girmedi sanki

canım benim kız şu an 5bucuk yaşında, çok zor bi bebek idi, ne beni emdi ne mama içti, sadece uykusunda fark etmeden azıcık mama iciyordu, götürmediğimiz doktor kalmadı, reflüsü varmış, sürekli de kusuyordu, e emmeyince de bağışıklığı hic gelişmedi, sürekli hasta bronşit, dedigin gibi sürekli kucak istiyordu, hic yanlız oynamıyordu. yemek yaparken bile kucakta idi, hiç durmadan ağlıyordu, uyumuyor yemiyor içmiyor,ama mucize gibi 3 yaş, 3 yaşından sonra çok rahatladım, şimdi ise bana arkadaş kuzum, her işime yardım etmeye çalışır maşallah o hallerinden eser kalmadı, zamanla her şey yoluna giriyor canım, bize düşen sabretmek, allah yavrularımıza sağlık versin

Ben bu sabah kızımı kaldırdım bide 20 kg falan
ya benim kız da 20 kilolarında, bazen unutuveriyorum hamile olduğumu tam kaldırmadan hatırlıyorum allahtan :) dikkat et canım kaldırma bence bi daha

Günaydın canlarım iyiki varsınız soruma cvp veren arkadaşlar Allah Razı olsun içim rahatladı biraz.kızlar ben oğlumda çok kustum bütün belirtiler vardı bunda şimdilik hiç bir belirti yok inş böyle rahat geçer

Insallah canim Allah kulunu darda koymaz kucuk cocugun var senin
Bu arada mininuhut adini yanlis yazdigim icin cikmamis nerdesin sen canm iyimisin

Belkide dedigin gibidir belki yogunlugundan dolayi ilgilenmemistir iyi bisi degil oda bakabilecegi kadar hasta alsin o zaman. Eskisehire gidemem cnm zaten sıkıntili bi gebelik yasiyorum yolculuk yapamam su Meryem tumtas dr. Bi denim olmazsa yine kuthan beye giderim

Allah herkese nasip etsin 2. 3. evladı herkes tatsın ama, insan 2. hamileliğinde ilk evladına daha bi yanıyomuş, onu anladım, sabah uyandı, anne okula gitmesem olmazmı diye ağlıyo, ağlama annecim dedim, napiim anne ağlamamı tutamıyorum dedi, hadi gel dayan kucakladım bende

Kac yasinda canim Allah boyle ayriliklar versin okulun ilk haftasi normal alisma surecinde simdi sen uzme kendini

Dun sabah kan verdim hala cikmadi sinir oldum en son 10 gun oldu vereli catlicam artik habire sayfayi yeniliyorum

Kızlar benim hamilelik takvimimin BAŞINDA kalp işareti var bu ne demek kalbi atmayamı başladı acaba

Kac yasinda canim Allah boyle ayriliklar versin okulun ilk haftasi normal alisma surecinde simdi sen uzme kendini
4,5 yaşında canım geçen senede gitmişti, bu senede gidiyo, çalıştığım için mecbur veriyorum, bide tamgün işte fazla geliyor ayrılık, daha bu yaştaki çocuğa haklı olarak...

kızlar merhaba.
5+5 haftalık gebeyim yeni öğrendim

Dün kan verdim sonuç bugün çıkıcaktı. Eşimle dün acile gittik dayanamadık. Ultrasonda gördü doktor 5+5 haftalık dedi. minnacık 2mm bebişim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bugün kan sonucumu almaya gidicem sonra da takibim için iyi bir dr bulucam inşallah.Şu aşamada önerisi tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın benle

hayırlısı olsun canım tebrik ederim:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nerede oturuyosun ona göre tavsiye edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…