2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
4,5 yaşında canım geçen senede gitmişti, bu senede gidiyo, çalıştığım için mecbur veriyorum, bide tamgün işte fazla geliyor ayrılık, daha bu yaştaki çocuğa haklı olarak...
yaaa bunu hisseden tek ben miyim diyordum.çok farklı bir duygu var içimde tarif edemiyorum. 4 yaşında kızım.

kızlar günaydın hepinize.sabahtan sağlık ocağına uğradım.gebelik bildirimimi yaptım.kızlar doktorunuza her ıstediğiniz an ulaşabiiyormusunuz.mesela grip olsanız falan rahatça cebini arıyabıırmısınız.onumarasını verdimi sizlere?

8
ben henüz gitmedim ama önceki doktoruma her dk ulaşabiliyordum. gittiğim ilk gün verdi numarasını.hiç aramadım ama olsun numarasının olması bile rahatlatıyrdu beni. allah kısmet ederse yine aynı doktora gideceğim.

kızlar birkaç gün arayla ultrasona giren oldumu.ben doktro değirtirmeyi düşünüyorumda.daha cumartesi girdim.şimdi tekrar girsem sorun olurmu acaba.fikri olan varmı?

Canim aldinmi hcg sonucunu birde kalp atisini duydunuzmu?ayniyiz cunku
neresinden bende ankaradayim

Canim aldinmi hcg sonucunu birde kalp atisini duydunuzmu?ayniyiz cunku
neresinden bende ankaradayim

Öğleden sonra alıcam kan sonucunu. Bayramdan önce 223 çıkmıştı hcg. Dün akşam dr ultrasonda gördü ama kalp atışı görünmüyor henüz dedi. Sanırım kalp atışını duymak için küçükmüş. Bu arada ayrancı tarafındayım canım ben.

Hmm uzakmisiz canim ben y.mahalledeyim.dunki hcg ni merak ettim ogrenince yazarmisin bende verdim dun cunku kan.bugun 5+6 olduk seninde ayni anladigim kadariyla

ya ozel hast. para da yatiriyor insanlar kota doldu haydi başkasına denmiyor malesef insallah yrni hast. acilir da bu sıkıntı bir an once biter
kan pih. sorunu var igne kullaniyorsun ondan mi sıkıntı allah korusun yolculuk yapma tabi ama icinde bir suphe olursa mutlaka esk.de bi dr. var ona girun turkiyede degil dunyada tek bi dr. benm de sıkıntılı yolculuk yapmamaya calisiyorum

Kizlar kafam karisti lutfwn yardimci olurmusunuz 380 di 10 gun onceki hcg nooluyy bi bakin bana 8100 cikmis hcg sonucum

Yükselmesi nolmal. Normal bir gebelikte hcg 2 günde bir bir öncekinin iki katına çıkar canım. Herşey yolunda ve olması gerektiği gibi .
Biliyorum onu ama oturup tam hesap yaptigimda tutmuyor rakam o yuzden kafam karisti yanlis mi hesapliyorum diye dusundum ikiye katliyarak hesaplayinca 12000lerde olmasi gerekiyo ama kimsede 6. Haftada duymadim 12000 degilmi o kadar yuksek olmuyo

Biliyorum onu ama oturup tam hesap yaptigimda tutmuyor rakam o yuzden kafam karisti yanlis mi hesapliyorum diye dusundum ikiye katliyarak hesaplayinca 12000lerde olmasi gerekiyo ama kimsede 6. Haftada duymadim 12000 degilmi o kadar yuksek olmuyo

canım ona bakarsan 10 gün önce yaptırdığımda benim 223 çıktı bak senin 380 çıkmış. kişiden kişiye değişiyor belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…