2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Biliyorum onu ama oturup tam hesap yaptigimda tutmuyor rakam o yuzden kafam karisti yanlis mi hesapliyorum diye dusundum ikiye katliyarak hesaplayinca 12000lerde olmasi gerekiyo ama kimsede 6. Haftada duymadim 12000 degilmi o kadar yuksek olmuyo

Canım 5-6 haftalık gebelik için hcg referans değeri 850-20800 aralığıymış. Yani değerin normal.

Biliyorum onu ama oturup tam hesap yaptigimda tutmuyor rakam o yuzden kafam karisti yanlis mi hesapliyorum diye dusundum ikiye katliyarak hesaplayinca 12000lerde olmasi gerekiyo ama kimsede 6. Haftada duymadim 12000 degilmi o kadar yuksek olmuyo
6. Haftadan mı 7. Haftadan sonra mı ne 2 katlamıyormuş daha az artarak çoğalıyormuş bende 24000 de iken hesaplamıştım eksik çıkınca araştırdım belli bir haftadan sonra normalmiş.

Değere fazla takılma bebeğini gördüysen herkesin bünyes farklıdır. Ben tam 5 haftalıkken değerim 6355 ti. Herkeste farklı oluyor

Ya kizlar iki sabahtir midem cok kotu. Yedigimi cikarasim geliyor cok sukur istifra yok ama hic bisey yiyemiyorum kahvaltida sabah mide bulantima uyanıyorum

6. Haftadan mı 7. Haftadan sonra mı ne 2 katlamıyormuş daha az artarak çoğalıyormuş bende 24000 de iken hesaplamıştım eksik çıkınca araştırdım belli bir haftadan sonra normalmiş.
Hmmm anladim tesekkur ederim aradigim cevap buydu sanirim

Değere fazla takılma bebeğini gördüysen herkesin bünyes farklıdır. Ben tam 5 haftalıkken değerim 6355 ti. Herkeste farklı oluyor
Henuz gitmedim persembe gunu 6+1 ken gidicem hayirlisi bakalim

dery.a canım ben reglimden 2 gün önce kan testi yaptırdım 28 çıktı doktor çok yeni bi gebelik dedi bidahada kan testi yaptırmadım ctesi 6+1 ken keseyi gördük çok şükür, stres yapma kan testi yaptırma bidaha bence biraz rahat ol

Canım bende Ankara'da yaşıyorum. Koru hastanesine Aylin anıl Arslan'a gidiyorum ben çok memnunum
Canim ben antarese yakinim.cocuklarin birinin okulu etlik asagieglencede biri yenimahallede birisi oglenci biri tam gun ysni 9 da basliyorum git gel yapmaya zamanim cok kisitli oyuzden en yakin lokman hekim var benm icin orda elif hanimdan cok memnunlar ona gidicem insallah

Aaaa bende orda oturuyorum :))))) anterasa bizde çok yakınız bende Elif hanıma gidecektim ama 2 ay sonra randevu veriyorlar çok dolu boş bulamıyorsun

Canim yanlis yansittim buraya sanirim rahatim sadece kafam karisti ben yanlis hesapliyorum diye dusunmustum ama uzadi biraz.on gundur vermiyodum kontrolumde persembe gitmeden bjr kez daha baktirmak istedim.artik direk muayene gideriz.hayirlisi bakalim

Aaaa bende orda oturuyorum :))))) anterasa bizde çok yakınız bende Elif hanıma gidecektim ama 2 ay sonra randevu veriyorlar çok dolu boş bulamıyorsun
Evet ben agustos ayinda almistim randevu ekim 24 e verdiler bu ilk randevumdada zahide hanima gidicem sonra elif hanimla devam edicem
elif hanim gebelerinin muayenelerini ayarliyormus aklinda bulunsun.bu arada lokman hekimin dogum paketini biliyomusun bana fiyat cok iyi geldi

Bilmiyorum Canım ben koru hastanesinin Doğum paketini almak istiyorum. Lokman hekim hakkında pek İi şeyler duymadığım için oraya gitmek istemedim. Ama Elif hanımın iyi olduğunu duymuştum

dery.a Dadli canlarim benim tansiyon surekli 7_4 - 8_5 kafami kaldiramiyorum mide bulantisi bir yandan tansiyon bir yandan perisan etti beni ama buna da sukur napalim :) cok tesekkur ederim bu arada aklinizda oldugum icin cok mutlu oldum. Deryacim hgc degeri belli bir sure sonra artislari azalip hatta daha da bir sure sonra dususe gecebiliyormus o yuzden sadece gebeligin ilk zamanlari bebegin gelisim takibi hgc ile yapilirken ultrasonda gorunmeye basladigi an ordan gelisim takibi yapiliyormus. Hgc nin onemi pek kalmiyormus.

Bu arada bir suru yeni hamislerimiz gelmis cok sukur hos gelmisler rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin... rabbim arttirsin eksiltmesin insallah ...

Şuan ki başlangıç kilom 67 ev hanimiyim.bunlari unutmuşsum söylemeyi.

Canım bende Ankara'da yaşıyorum. Koru hastanesine Aylin anıl Arslan'a gidiyorum ben çok memnunum

Teşekkür ederim canım. Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Muayne ücreti ne kadar canım. doğumu da orada mı yapıcaksın?? Ücret konusunda bilgi verirsen çok memnun olurum.

dery.a canım sonucumu aldım. hcg 15693.... 5 hafta 6 gün ve 11 mm.doktor kalp atışları için haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duymak için daha erkenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…