2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay cnm benim cok sagol burasi iyiki var cok iyi geliyor bu yazilanlar. Yok efendim dusuk olabilir kendj kendjni eritmis olabilir daha neler neler dedi ama ongun once 61 olan deger 6256 ya yukselince diycek bisi bulamadi gebesin 15 gun sonra gel keseyi gorelim dedi. Kimlere emanet canlarjmjz valla cok uzuluyorum.

Senin kacinci haftanda olmustu kahverengi akintin cnm

Aynen canım ya inan şuan tek derdim kalp atışını duymak . Ben henüz 5+1 im çok erken galiba duyulmaz . Cumartesi randevumz var bakalım . Heyecandan uyuyamiyorum . Sen kaç haftaliksin

Aynen Can'ım ben de daha dün kese yi gördüm Az önce takvime bakıyordum ama en iyisi düşünmemek bende sadece aileler biliyor arkadaş ve akrabaya söylemedim inşallah 2-3 hafta sonra söylemeyi düşünüyorum

Aynen canım ya inan şuan tek derdim kalp atışını duymak . Ben henüz 5+1 im çok erken galiba duyulmaz . Cumartesi randevumz var bakalım . Heyecandan uyuyamiyorum . Sen kaç haftaliksin
Canim ben p.tesi gittim 5+5 tim sdece keseyi gorduk. Bebegi bile goremedim iki hafta sonra gel dedi. Ama nasil dayanayim cuma gunu baska dra gidicem

Canim ben p.tesi gittim 5+5 tim sdece keseyi gorduk. Bebegi bile goremedim iki hafta sonra gel dedi. Ama nasil dayanayim cuma gunu baska dra gidicem
Canım benim bir arkadaşım var 6 haftalıkken vajinal ultrasondan duymuş bebeğin kalp atışını karından yapılan ultrasondan duyamamis doktor fakat vajinal ultrasondan duymuş. Bende şimdi cumartesi günü 5+4 oluyorum bi ihtimal belki duyulur diye düşünüyorum. Bende geçen hafta gittiğimde 4+4 iken sadece keseyi gormusduk 3 mm olduğunu söylemişti doktor canm

Kizlarr bugun kasik agrisi nedeniyle baska bir dr a gitmek durumunda kaldim kendi doktorum uzakta diye daha onceki dusuklerumden dolayi agri normal dedi kalp atisimizi dinledik her sey guzel de bide su 2 dusuk oldugu icin yuksek dusuk riskim olmayaydi iyidi ama napalim buna sukur rabbim hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin bebislerimizi..

ayy sorma kayınvalidemin yanında ağzımdan kaçırıcam diye korkuyorum benim görümcemde hamile kız bişi sölüyo hee benimde öyle dicem tam tutuyorum kendimi

Anladım Canım... Insan tereddüte düsmeden edemiyor Ben de keseyi gördüm ama kalp atısı icin haftaya gidecegim. Umarım bir sıkıntı yaşamam
Amin cnm.o guzel sesi duymak hepimize nasip olsun insallah.cok stresli bi surec.allah yardimcimiz olsun.bide buz gibi bi doktora gidiyorum agzindan tek laf cikmiyo.daha cok geriyo insani

Anladım Canım... Insan tereddüte düsmeden edemiyor Ben de keseyi gördüm ama kalp atısı icin haftaya gidecegim. Umarım bir sıkıntı yaşamam
Seninle tarihlerimizde yakin cnm benimde 13 mayis dogum tarihi.sen bebegide gorebildin dimi.benim karindan bakti.senin nasil gordu bebegi alttanmi

Selam mayıs anneleri :) tüm mesajları okuyamadım hoş görün,bende kan sonucumu bugün aldım sat a göre 4+6 fakat kan testinde 3.hafta yazıyor. B-hcg 915 çıktı değer de sizce yüksek mi

Evet canım Cumartesi gördüm pazartesi kalp atışı için çağırdı bakalım
Canım alttan mı baktı bende cumartesi gideceğim acaba kalp atışlarını görebilir miyim? Benim geç döllenme söz konusu değil adetten hemen sonra yumurtlama günüm bakalım merakla bekliyorum

Selam mayıs anneleri :) tüm mesajları okuyamadım hoş görün,bende kan sonucumu bugün aldım sat a göre 4+6 fakat kan testinde 3.hafta yazıyor. B-hcg 915 çıktı değer de sizce yüksek mi
Cnm o hormon bunyeye gore degisiyormus.bi yazi okudum o deger bebegin gelisimiyle cok ilgili degil diyo.

Vajinal bakti zaten 5+5 ken sadece kese gorundu. Bebek gorunmedi canim. 2 hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…