2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu Arada adetime 5 gun kala belirtiler olmuştu .merak eden arkadaslara yazmak istedim 1-)asırı gaz 2-)asırı akıntı 3-)kasik agrısı 4-) gogus uçlarında kararma bulantılar 7. Haftada basladi benim 16. Haftada bitmişti offff cok kötüydü .hatirladiklarim bunlar

Kızlar biliyorsunuz 1 Eylül'de transfere gidecem inş.bu ara ben 2015 mart annelerindeydim 18 aylık oğlum var oda tup bebek 5 denemede tuttu.4 ameliyat 5 tup bebek tedavisi ile oldu inş.bu sefer kolay olur hayırlısıyla .
hadi inşallah canım ya güzel haberlerini alırız

kizlarr gunaydiin mutlu bi haftasonu olsun ay artik okadar cok dusunuyorum ki ruyama girdi ruyamda hamileydim karnim kocamandi cok guzeldi yaa
Günaydın canım biliyor musun bende ruyamda görmüştüm kalktım hemen o sbh test yaptım zuladaki testlerden ve cok silik göründü. Ve bunu yaptığımda bata 7 gün vardı seninki de neden öyle olmasın ki rüyan hayrolsun inşallah

kizlarr gunaydiin mutlu bi haftasonu olsun ay artik okadar cok dusunuyorum ki ruyama girdi ruyamda hamileydim karnim kocamandi cok guzeldi yaa
ne güzel rüya görmüşsün hadi hayırlısı artık bende test yapmadan birgün önce görmüştüm bebeciğimi kucağıma alıp gazını çıkartıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…