- Konu Sahibi endless love
-
- #54.341
Evet cumartesi günü doğum gerçekleşirse seneye anneler gününe denk geliyor 13 MayısMayis in 8 i ile 14 ü arasi dogan bebekler bazi yillarda dogumgunlerini annelergununde kutlayacaklar.ne guzell
Canım 39+3 te çok fena sabırsızlanıyorum. Seni hiç hayal bile edemiyorum. Cts gelmeden bebiş gelsin inşallah41+0'dan selamlar,
Bugün yine kontroldeydik, doktor muayene de etti. Açıklık fazla artmamış maalesef. Cumartesi sabah suni sancıyla doğumu başlatacak artık. Rahim ağzı biraz daha incelmiş olsa bugün başlatacaktı ama nst de iyi çıkınca cumartesiyi bekleyelim, olmazsa artık başlatalım dedi. Son 2 gün yani, sonunda doğum yapacağım inşallah :)
Ya ben de doktoruma oyle sordum sizler adet sancsi gbi deyince... Hayir oyle degil rahimde hissedeceksin kasilmayi dedi... Bende korktm Allahm nasi bseyse dedim anlayamicam galiba yasamadan. Cnku benm adet agrim belmde ve karnmda olur sdc.Bildiğin adet sancısı gibi canım şüphelenirsen dakka tut bes dakkada bir tekrarlar
Beklemekten helak oldum diyebilirim :) kendi gelsin diye cok bekledik işte ama gelemedi nazlı oglus. Cumartesiye kadar da gelebilir tabi belli de olmaz :) hepimizin sağlıklı doğumları olur insallah :)Canım 39+3 te çok fena sabırsızlanıyorum. Seni hiç hayal bile edemiyorum. Cts gelmeden bebiş gelsin inşallah
Gelmezse de cts sağlıkla gelsin
Canim hayirli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ben de bugün gittim kontrole sancı yine yoktu açıklık 1 cm salıya kadar bekleyeceğiz yoksa suni sancı Rabbim herseyin hayırlısı nasip etsin41+0'dan selamlar,
Bugün yine kontroldeydik, doktor muayene de etti. Açıklık fazla artmamış maalesef. Cumartesi sabah suni sancıyla doğumu başlatacak artık. Rahim ağzı biraz daha incelmiş olsa bugün başlatacaktı ama nst de iyi çıkınca cumartesiyi bekleyelim, olmazsa artık başlatalım dedi. Son 2 gün yani, sonunda doğum yapacağım inşallah :)
İçimden bir ses sen yarın doğuracaksın diyor :)41+0'dan selamlar,
Canım ben de buradan arkadaşlara soruyordum. Hakikaten adet sancısı gibi. Kasılmalar vardı zaten ama ağrısızdı. Doğum sancısı olunca kasılmalarla beraber belimden adet sancısı gibi sancı başladı. Ve yaklaşık bir dakika boyunca gitmedi. Doğum sancısı olunca anlarsın diyorlardı gerçekten anlaşılıyormusCan'ım evladının hayrını görürsün inş Sancılarını detaylı anlatırmısın. Çünkü ben Doğum sancısını anlayamayacağımdan korkuyorum
Aynen bende de kasılmalar cok sık 5 dakikada 1 ama sancı yok. Açıklık da 1 cm falan. Artık doktor da riske atmak istemedi, suni sancı ile baslatacak cumartesi günü :) sağlıklı doğumlarimiz olsun insallah :)Canim hayirli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ben de bugün gittim kontrole sancı yine yoktu açıklık 1 cm salıya kadar bekleyeceğiz yoksa suni sancı Rabbim herseyin hayırlısı nasip etsin
Yaa ne tahminler tükettim ama umarım seninki tutar :)İçimden bir ses sen yarın doğuracaksın diyor :)
avent aldm iikide almışm. sütüm hemen geldi ama günde bi iki kez süt kanallarını iice açılsın diye kullandm. ayrıca bebeğin ne kdar emdiğini anlayabiliorm bu sayede. bir de sarılıktan dolayı küvez olayımız oldu sütü evde sağıp götürdümkızlar merhaba,
çoğunuz doğum yaptı, hepinize hayırlı olsun...
ben elektrikli göğüs pompası alacağım... bir çoğunuz aldı hatta kullandı.
hangi markayı tercih ettiniz ve memmun musunuz?
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun :)İyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Kk ya girdikce bakiyorum tanidik isimlere dogum yapmis mi diye, senin bebisin keyfi yerinde galiba :) hayirli gelsin, saglicakla :)41+0'dan selamlar,
Hayirli olsun canim. Guzel haberlerinize cok sevindim :)Çok teşekkür ederim kızlar.spinal anestezi oldum,kesinlikle spinal anestezi tavsiye ederim bebeğinin görebiliyorsun doğar doğmaz.Yürüdüm haliyle ağrım var biraz ama herşeye değer onun mis kokusu.Rahat olun sadece bebeğinize odaklanın
Hayırlı olsun, sanırım biraz zorlu geçmiş ama neyse ki şimdi bebeğini kucağına almışsın ve bu her şeye değerdir eminim kiİyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Bizimki tam keyif adamı çıktıKk ya girdikce bakiyorum tanidik isimlere dogum yapmis mi diye, senin bebisin keyfi yerinde galiba :) hayirli gelsin, saglicakla :)
Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız önemli olan o, Allah size bağışlasın gözün aydın canımİyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Canımm sen nasılsın, nasıl gidiyor? :)Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız önemli olan o, Allah size bağışlasın gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün rızkı bol olsun insan plan yapar tanrı gülermiş başımıza ne geleceğini yaşamadan bilemiyoruz kiİyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?