- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.361
Gözün aydın yavruna kavuşmuşsun. Biraz zorlu geçmiş anladığım kadarıyla ama sonu güzel olsun. Yavruna sağlıklı bir ömür dilerim.İyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
2. Canim ama her hamilelik, her dogum, her bebek farkli diyorlardi gercekten oyleymis. Hamileligimde, dogumumda ilkinden farkliydi simdide yeni tecrubeler ediniyoruz 24 gunluk olduk :)Hayırlı olsun, sanırım biraz zorlu geçmiş ama neyse ki şimdi bebeğini kucağına almışsın ve bu her şeye değerdir eminim kiAllah sağlık sıhhat versin inşallah :)
Benim de suni sancı ile başlayacağı için bilgilendirici de bir yazı olmuş, teşekkürler :)
Bizimki tam keyif adamı çıktıKeyfini bozacağız beyefendinin ama kusura bakmasın artık
Bu arada senin nasıl gidiyor annelik? :) Gerçi senin zaten 2.ydi yanılmıyorsam?
Haklısın, her biri farklı, yine de tecrübelisin bize göre :) Baya büyümüş ne güzel, sağlıklı ömürleri olsun :)2. Canim ama her hamilelik, her dogum, her bebek farkli diyorlardi gercekten oyleymis. Hamileligimde, dogumumda ilkinden farkliydi simdide yeni tecrubeler ediniyoruz 24 gunluk olduk :)
Cumartesi guzel haberlerini bekliyoruz :)
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun ins sutunde en kisa zamanda gelir bol emzirmeli gunlerin olur.♡Güzel dualarınız ve dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, sezaryen olacaklar da korkmasın , ilk 12 saat biraz ağrılı geçiyor ama ilaç verdikleri için kolaylaşıyor, sonrasında verilen reçetenizi kullandıkça çok çabuk günlük yaşama dönüyorsunuz , bebeğinizin Sevinci de bu konuda size çok yardımcı oluyor, annelik iç güdüsüyle gayet iyi adapte oluyorsunuz
Nerelerdesin sendarısı basımıza:)
Naber seni de pek göremiyorum sankiAllah analı babalı büyütsün rızkı bol olsun insan plan yapar tanrı gülermiş başımıza ne geleceğini yaşamadan bilemiyoruz ki
İnşallah canım:))darısı basımıza:)
İyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Canım çok sevindim senin adına :)Kızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum .Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah
evet cnm kizim. :) normal dogum yaptim.cnm.hemde kendi sancimla :) evde sncilarim. enson 3 dk da bir e inince geldim.hastaneye 5 cm acikligim.varmis.cati.muayanesi yaparken hem.suyum hem nisanimda geldi.yaklasik 1.5 saat.icinde acikligim 10 cm.oldu ve sukur dogurdum :) az bi kesigim var ama benim.kiz yirtmis epey ondan epey bir dikisim var.birde kizima sutum yetmiykr az geliyorGözün aydın cnm sağlıkla analı babalı büyütün inşsenin adına çok sevindim. Normal doğum mu yaptın sezeryan mı bebiş nasıl? Son ana kadar durdu bak bebeğin maşallah ona
hayirli olsun canim cok sevindim cok sukur kavustun sende melegine gozun aydinİyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Evet dedi canım sadece magnezyumu kesmedim.Arkadaşlar planlı sezaryen olacaklara soruyorum, doktorunuz kullandığınız vitaminleri doğum öncesi kesin dedi mi?
CanıımKızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum .Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah
Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah doğumun kolay olur, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah darısı başımıza..
Allah yardımcın olsun canım
Çok teşekkür ederim.amin cnm benm. Darısı başınıza.insallahhhCanım saglıkla kucagına almıssındr umarım Rabbim yardmcn olsun . Dualarımz seninle
ECEcanN tebrik ederim canım Darısı bizim basımıza Allah evladına uzun saglıklı ömürler nasip etsin insallah
Hayırlı olsun cnm cok sevindimKizlar bebegim 3120 gr dogdu ve 49 cm.. 2 gündür mama takviyesiyle besleniyoruz tabi bende bol bol emziriyorum bizimki tembel cikit zora gelemiyor cekmeye üseniyor :) memeyi becerse cok rahatliycam simdi basinda bekliyorum cok acikinca kan sekeri düsmesin diye emzirmeye calisiyorum anliycaginiz dogumdan beri güzel bir uyku uyumadimbaslasin uykusuz geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?