2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gözün aydın yavruna kavuşmuşsun. Biraz zorlu geçmiş anladığım kadarıyla ama sonu güzel olsun. Yavruna sağlıklı bir ömür dilerim.

2. Canim ama her hamilelik, her dogum, her bebek farkli diyorlardi gercekten oyleymis. Hamileligimde, dogumumda ilkinden farkliydi simdide yeni tecrubeler ediniyoruz 24 gunluk olduk :)

Cumartesi guzel haberlerini bekliyoruz :)

2. Canim ama her hamilelik, her dogum, her bebek farkli diyorlardi gercekten oyleymis. Hamileligimde, dogumumda ilkinden farkliydi simdide yeni tecrubeler ediniyoruz 24 gunluk olduk :)

Cumartesi guzel haberlerini bekliyoruz :)
Haklısın, her biri farklı, yine de tecrübelisin bize göre :) Baya büyümüş ne güzel, sağlıklı ömürleri olsun :)
İnşallah güzel haberlerle gelirim canım, çok teşekkürler :)

Güzel dualarınız ve dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, sezaryen olacaklar da korkmasın , ilk 12 saat biraz ağrılı geçiyor ama ilaç verdikleri için kolaylaşıyor, sonrasında verilen reçetenizi kullandıkça çok çabuk günlük yaşama dönüyorsunuz , bebeğinizin Sevinci de bu konuda size çok yardımcı oluyor, annelik iç güdüsüyle gayet iyi adapte oluyorsunuz

Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun ins sutunde en kisa zamanda gelir bol emzirmeli gunlerin olur.♡

Kızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum . Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah

39+1 oldum. Suanda sol bacağıma kadar inen asırı derecede bel ağrım var ya. Off gözüme uyku girmiyor acıdan. Yarın sabah doktor kontrolüm var zaten. Bebisim saglikla gel artık...

İkinizde iyisiniz ve sağlıkla kavuştunuz önemli olan bu canım. Doğum işi tamamen şans bence me düşünürsek düşünelim Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Bol sütlü günleriniz olsun inşallah, sağlıkla büyüt kızını.

Canım çok sevindim senin adına :)

Gözün aydın cnm sağlıkla analı babalı büyütün inş senin adına çok sevindim. Normal doğum mu yaptın sezeryan mı bebiş nasıl? Son ana kadar durdu bak bebeğin maşallah ona
evet cnm kizim. :) normal dogum yaptim.cnm.hemde kendi sancimla :) evde sncilarim. enson 3 dk da bir e inince geldim.hastaneye 5 cm acikligim.varmis.cati.muayanesi yaparken hem.suyum hem nisanimda geldi.yaklasik 1.5 saat.icinde acikligim 10 cm.oldu ve sukur dogurdum :) az bi kesigim var ama benim.kiz yirtmis epey ondan epey bir dikisim var.birde kizima sutum yetmiykr az geliyor sarilik var artarsa yatis veririz dedilrr dua edin kizlar .kizimla cikayim eve.mama ya da basladim bu arada

hayirli olsun canim cok sevindim cok sukur kavustun sende melegine gozun aydin

Merhaba arkadaşlar bende bugun 4 te doğumumu yaptım kucağımıza aldık çok şükür benim doğumum çok kolay gectı hiç panik yapmadım çok rahattım ki bende panık atak var. Epidral ve spınal oldum. Hemen uyuştum 30 dakikada amlythaneden ben ve oğlum çıktık.yalnız benim Doğum sonrası çok agrım oldu acı eşiğim düşük biraZ.gecenlerde arkadasım doğumyaptı onun hiç agrısu olmadı kişiye göre degısıyor demekki.şimdi hastane de bol bol yürüyorum.sütümde hemen geldi çok şükür.allah isteyen herkese bu duyguyu tattrsın inşallah. Gerçekten mucizeymiş

Canıım
Çok sevindim yaa, gözünüz aydın. Huzurla sağlıkla büyüsün artık yavrucak

Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah doğumun kolay olur, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah darısı başımıza..

Allah yardımcın olsun canım

Teşekkürler. Dün öğlen 1 civarında epiduralli normal doğum yaptım. Neredeyse hiç dikisim yok. Ama epidural iğnesinden sonra sırtim çok ağrıdı. Hala da ağrıyor. Şiddetli sancılarım 11e doğru başladı. 11de Epidural yapıldı. 12 de ağrıları tekrar hissettim ama doğum başlamıştı. 40 dakikada doğdu şükür.
Şu an hastanedeyiz bugün cikacagiz inşallah.
Allah hepinizi kurtarsin. Sağlıkla kucaginiza alın inşallah yavrularinizi.

Hayırlı olsun cnm cok sevindim.kac cc ile başlattılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…